Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας αλλά δεν γιορτάζω σήμερα.. Το όνομά μου είναι Δομνίνα και όχι Δόμνα... και γιορτάζω στις 12 Οκτωβρίου.. Σας ευχαριστώ θερμά πάντως..

Εμείς περάσαμε πολύ όμορφα.. πήγαμε και στα χιόνια και είδαμε επιτέλους μια άσπρη μέρα.. μας βγήκε λίγο ξινό βέβαια διότι ο άνδρας μου κρύωσε και χθες ψηνόταν στον πυρετό.. ίδρωνε ξείδρωνε και βόγκαγε σαν αγελάδα.. αλλά εγώ φταίω; αυτός επέμενε να πάει στα χιόνια με φόρμα και αθλητικά!

Είμαι καλά και ανυπομονώ να ξαναφύγουμε..

Σας φιλώ όλες γλυκά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια! Επέστρεψα. Καλά ήταν αλλά είχε τόσο κρύο που δεν το πολυχάρηκσ γιατί δεν βγήκαμε και πολύ με τέτοιν παλιοκαιρο! Ας είναι, δεν πειράζει. Η ανιψια μας, η κορούλα του κουνάδιου μου, μεγαλώνει, Εχει φτάσει 8 μηνών και αν την βλέπατε πώς έκανε για τους γονείς της θα παθαίνατε πλάκα !Ειδικά στην μάνα της τρελή αδυναμία. Να την κοιτάει με τόση λατρεία....Αχ, κοριτσάκια μου, ζήλεψα. Γεμίζει η ζωή σου με ένα παιδάκι...Οταν ήρθε το πρώτο βράδυ και μείναμε μόνοι μας με τον άντρα μου, έκλαψα, να σας πω την αλήθεια. Εκλαψα για μένα, για την αδελφή μου, για όλες τις κοπέλες που παιδεύονται και δεν τα έχουν καταφέρει ακόμη....

Την Πέμπτη έχω ραντεβού με έναν γιατρό εδώ στα Γιάννενα που κάνει και εξωσωματικές. Δεν είναι πολύ γνωστός. Από μια κοπέλα εδώ τον έμαθα. Μπορεί να κλείσω και με έναν άλλο που ειδικέυεται στις εξωσωματικές κι είναι στο Πανεπιστημιακό. Θα δω.....Αυτός ο δευτερος κάνει απογευματινά ιατρεια και παιρνει το νοσοκ 90 ευρω!!! Δεν ξέρω αν θα πάω....μπορεί να πάω αργότερα σε αυτόν. Να δω τι θα μου πει και ο άλλος και βλέπουμε! Οπως και να έχει, κοντά στο Πάσχα ξεκινάω.....Να δω μήπως μαζέψω και κανά φράγκο μέχρι τότε. Από που θα τα μαζέψω είναι το θέμα βέβαια.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Πέντε το πρωί και ο ύπνος έχει φύγει για τα καλά.. Διάφορες σκέψεις πλημμυρίζουν το μυαλό και αναρωτιέμαι τι θα φέρει ο καινούργιος χρόνος.. Τα δυο τελευταία χρόνια για μένα δεν ήταν και ότι καλύτερο... μόνο λύπη και στενοχώρια μου φέρανε.. Είναι πολύ να ζητήσω το 2012 να είναι μόνο άγγελος καλών και θετικών ειδήσεων;

Σας εύχομαι ότι καλύτερο για το 2012... Τα όνειρά μας να γίνουν πραγματικότητα με το μικρότερο δυνατό κόστος.. Ευτυχία, αγάπη και υγεία.. τα βασικότερα αγαθά..

Σας αγαπώ όλες πολύ και σας σκέφτομαι!

Καλή μας χρονιά!

L2qIp2.png

Να'μαι κι εγω με τη σειρα μου να δωσω τις ευχες μου για τη νεα χρονια που ερχεται.Μου εστειλαν ενα μηνυμα χθες που πολυ μου αρεσε και θα σας το μεταφερω.

Ευχομαι λοιπον ο σακος του Αι Βασιλη να ειναι γεματος με τις επιθυμιες και τα ονειρα σας!!!Και μη μου πειτε οτι δεν πιστευετε στον Αγιο Βασιλη....για δειτε και τα παιδακια που πιστευουν,ποσο ευτυχισμενα ειναι;)Ας γινουμε κι εμεις για λιγο παιδια και ας πιστεψουμε στο ονειρο!!!

Φιλεναδες μου αγαπημενες σας ευχομαι τα καλυτερα να ερθουν το 2012,υγεια και ευτυχια στις οικογενειες μας.

Να περασετε πολυ ομορφα και ραντεβου του χρονου.

Ευχαριστω που ησασταν εδω,ολη την περασμενη χρονια και μοιραστηκαμε παρεα,προβληματα,εννοιες,στεναχωριες,αλλα και ομορφες στιγμες,να ειστε παντα καλα,σας εχω στην καρδια μου!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημερούδια κι από εμένα! Χρονια πολλά!Να εχουμε υγεια κοριτσάκια μου γλυκα.....Δομνίνα, κι εγώ ξυπνάω πολλές φορές τα χαραματα.....λέω "πέρασε το 2009,το 2010,τ0 2011....." και μου φαινεται [βς δεν μιλάω για 3 χρονια αλλα για 103! Τοσο δυσκολα ήταν.....Ο Αγιο- Βασιλης όμως -οπως λέι η Μανου- ας μπει στην καρδια μας μπας και μας γαληνεψει....Πάει λοιπόν κι αυτή η χρονια με τα καλά και τα κακά της.....Ας ελπίσουμε η νέα να είναι γεμάτη υγεια και χαρά για όλες μας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!:-):smile::-)

ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!:-):smile::-)

ΤΟ 2012 ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!! :-):smile::-)

ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.....ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΑ ΘΑ ΠΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ!!!!:tongue::tongue:

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Πάει ο παλιός ο χρόνος

ας γιορτάσουμε παιδιά (θα γιορτασουμε, θα γιορτασουμε, δεν ηταν και οτι καλυτερο):cool::cool:

και του χωρισμού ο πόνος

ας κοιμάται στην καρδιά

Καλή χρονιά - χρόνια πολλά

καλή χρονιά - χρόνια πολλά

Χαρούμενη, χρυσή Πρωτοχρονιά !

Γέρε χρόνε φύγε τώρα,

πάει η δική σου η σειρά (μας τσακισες):rolleyes::rolleyes:

ήρθε ο νέος με τα δώρα

με τραγούδια με χαρά (γρηγορα αγιε βασιλη στειλε τα δωρακια που μας χρωστας););)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλη χρονια τσουπρεσ

ευχομαι απο δψ κ περα η ζωη σασ μαγικα να αλλαξη κ να ερθουν ολα οσα επιθυμητε

φιλακια πολλα να περνατε καλα

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλή Χρονιά! Να πάνε όλα καλά το 2012! Μάγδα, αισθάνομαι πως είσαι πολύ-πολύ καλά. Πάντα να είσαι κοριτσάκι μου!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλημερα σε ολες σας, καλη χρονια, εγω ευχομαι πανω απ ολα υγεια,ηρεμια, συνεση, σεβασμος και πραγματικα να φερει σε ολες σας αυτο που τοσο θελετε και αξιζετε. να ειμαστε ολες καλα να τα λεμε και του χρονου πιο ευχαριστα

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου αγαπημενα,Καλη Χρονια,με υγεια,αγαπη,χαρα και ευτυχια και αμετρητες ευχαριστες ανακοινωσεις στο παρεακι μας!!!!

Πως τα περασατε;Ευχομαι ομορφα,ολες σας.Εμεις οικογενειακα,με τη μικρη στο σπιτι,δε μενει και πολυ ελευθερος χρονος,βολτες και τα σχετικα,αλλα πραγματικα το απολαυσα.

Ευχομαι ειναι η νεα χρονια να σας επιφυλασσει ευχαριστες εκπληξεις;)

Φιλακια πολλα!!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά..

Ξέρω ότι δεν μπήκα καθόλου αυτές τις μέρες.. Συγχωρέστε με.. δεν είχα καθόλου διάθεση, ούτε όρεξη...για τίποτε όμως.. ήμουν τόσο στενοχωρημένη και πιεσμένη που και παραμονή τον χρόνο τον υποδεχτήκαμε κοιμώμενοι με τον άνδρα μου και τα πεθερίδια στο δίπλα δωμάτιο να λένε τα δικά τους..

Μπήκα να σας πω ότι είμαι καλά - τουλάχιστον από θέμα υγείας και πως εύχομαι για σας τα καλύτερα... Για μένα δεν προβλέπεται να αλλάξει κάτι σύντομα αλλά ευελπιστώ πως με το ταξίδι μου στην Κύπρο θα αλλάξω παραστάσεις και θα γυρίσω πίσω ανανεωμένη! Αύριο φεύγουμε πάλι για το χωριό και έτσι θα είμαι πάλι μαζί σας από Τρίτη 10/1/2012..

Σας αγαπώ, σας σκέφτομαι και θέλω για σας τα καλύτερα!

L2qIp2.png

Γεια σας κορίτσια! Τι μου κάνετε; Εχω την αίσθηση ότι έχουμε μείνει λίγες! Πού είστε βρε κορίτσια οι υπόλοιπες;;

Αυριο θα πάω στον γιατρό που σας είπα. Δεν αγχώνομαι καθόλου,αφού ξέρω ότι θα μας πει για εξωσωματική....Ωχ! βαρέθηκα....Ετσι μου έρχεται να μην ξαναασχοληθώ με το θέμα του παιδιού....Αλλά τεσπα. Ας κάνω και μία εξωσωματική και ό,τι θέλει ας γίνει. Αμαν πια....τι κούραση είναι αυτή που αισθάνομαι, ρε κορίτσια!

Αγορασα ένα ωραίο φορεματάκι. Μου πηγαίνει πολύ ωραία, αλλά είναι μάλλινο και αισθάνομαι να με φαγουρίζει λίγο....μην μου πείτε να το αλλάξω...Με τίποτα. Εστω και με φαγούρα θα το βάλω, είναι κουκλίστικο. Αν ξέρετε όμως κανένα κόλπο να μην με "τρώει" πείτε τον. Κάπου διάβασα να το βάλω σε ναυλον σακούλα στην κατάψυξη για 3 ώρες και μετά πλύσιμο.....Θα το δοκιμάσω, αν και δεν νομίζω....

Δομνίνα, σε βλέπω λίγο πεσμένη. Ελπίζω να ξεσαλώσεις στην Κύπρο και να γυρίσεις πίσω ανανεωμένη.

Νγεο, δεν μας είπες τι έγινε κι ήσουν τόσο χάλια μέσα στις γιορτές....Πες μας τα τώρα. Πάνε οι γιορτές, δεν θα μας χαλάσεις την διάθεση....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Πήγα στον γιατρό σήμερα και από Μάρτιο και μετά ξεκινάω εξωσωματική στo δημόσιο νοσοκομείο. Ο γιατρός είπε να μην περιμένω περισσότερο. Περνάνε τα χρόνια και μειώνονται και οι πιθανότητες επιτυχίας και στην εξωσωματική. Μου μίλησε και για φυσικό κύκλο, αλλα η γνώμη του είναι να πάω κατευθείαν στην εξωσωματική και αν δεν πετύχουμε κάτι με την πρώτη, τότε να προχωρήσουμε και σε φυσικό κύκλο για να μην παίρνω συνεχεια φάρμακα....Καλά μού μίλησε, δεν λέω. Στο τέλος βλέποντάς με λίγο απογοητευμένη που αποκλείουμε την φυσική σύλληψη, ενώ έκανα τόσα χειρουργεία για να την καταφέρω, είπε για δύο μήνες να κάνω έλεγχο ωορρηξίας και prengyl, μπας και τα καταφέρουμε. Οι πιθανότητες φυσικής σύλληψης είναι κάτω από 10%........ Σπερματέγχυση δεν την συστήνει γιατί και φάρμακα θα πάρω και μειωμένες πιθανότητες υπάρχουν (25%), ενώ με την εξωσωματική φτάνουμε στο 50%!! Κορίτσια, θα ξεκινούσα και αμέσως, αλλά ο γιατρός το επόμενο τρίμηνο θα λείπει συχνά, οπότε δεν βολεύει. Θα κάνω την υστατη προσπάθεια και με την prengyl και αρχές Μαρτίου, αν δεν έχουμε καταφέρει τίποτα, τον παίρνω τηλέφωνο και ξεκινάμε. Σαν να το δέχτηκε και ο άντρας μου. Ελπίζει ακόμη σε θαύματα αυτός, αλλά πού ξέρεις; Μπορεί και να γίνει τι θαύμα και να μην τρέχουμε σε εξωσωματικές.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

γεια κ απο μενα

πεσμενο το ηθικο πολυ εδω μεσα ακομα κ η δομνα μασ που ηταν παντα η νεβαστρια μασ:tongue::confused:

αχ βρε κοριτσια μακαρι αυτη η χρονια να ειναι η αρχη μιασ καινουριασ ζωησ!! μαργκι μου καλη αρχη ευχομαι αν θελεισ καμια φορα να βρεθουμε οπωσ ερχεσε γιατι εμενα το χατζικωστα ειναι 3 λεπτα απ το σπιτι μου εστω κ ενα καφεδακι οποτε θεσ ερχομαι ευκαιρια να βγω απο το σπιτι θελω κ εγω:tongue:

εμεισ εδω ολη μερα σπιτι που να παω εχω κ τα μικρα που ποτε δεν ειναι κ πολυ καλα ολο κ κατι θα εχουν, κ ετσι σπιτι:( ευτυχοσ σημερα τα ξανα αρχισα κολυμβητιριο κ ξεσκασα λιγακι

αυτα τα λιγα καλα να περνατε

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...