Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Κορίτσια, έχω πάθει πλάκα τώρα. Εμαθα για μία γνωστή μου που έχει δυο διδυμες κορούλες 11 μηνών πως είναι πάλι έγκυος ( στον 6ο μήνα) κι έχει πάλι δίδυμα ( αγόρι και κορίτσι αυτή τη φορά). Και οι δύο εγκυμοσύνες προέκυψαν φυσιολογικά. Το γεγονός είναι ευχάριστο αφενός, αφετέρου μαθαίνω πως δεν τα πάει καλά με τον σύντροφό της ( δεν έχουν παντρευτεί) και του ζητάει τώρα να χωρίσουν. Προβλήματα είχαν από την στιγμή που γεννήθηκαν οι μικρές, μην σας πω κι από πιο πριν! Εμένα εντύπωση μού προκαλέι η δευτερη δίδυμη κύηση. Πόσες πιθανότητες ρε κοπέλες υπάρχουν;;;

Να κρατήσω όμως το αισιόδοξο μήνυμα της όλης υπόθεσης. Η συγκεκριμένη είναι 40 χρονών και πιο παλιά είχε κάνει 3 αποβολές. Οπότε υπάρχει ελπίδα για όλες μας, εκτός κι αν μας δουλεύουν ψιλό γαζί και τα έχουν πιασει με εξωσωματική και δεν μας το λένε. Τι να πω.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Νgeo περαστικά κοπέλα μου και συλληπητηρια για την γιαγιακα!!!

Μανου μου καλες ετοιμασιες;):) Στειλε κατι και σε εμας!!!

Μαρτζυ μου θα φυγω για τις γιορτες οταν γυρισω θα εχω γυρισει απο τους γιατρους στην Θεσ/νικη και θα εχω δειξει τις εξετασεις που εκανα!!! Εκανα θρομβοφιλια και κατι μεταλλαξεις της, επισης εκανα καμπυλη ζαχαρου που βγηκε αρκετα παθολογικη(να φανταστητε πως ειμαι αδυνατη και σχετικα μικρη σε ηλικια) !!!!

τωρα εαν η αδερφη σου μπορει ας κανει εξεταση για θυροειδη ειναι σημαντικη (οπως και τα αντισωματα αυτων) οσο για την καμπυλη θα σου πω οταν γυριστω απο τον ενδοκρινολογο που θα παω αλλα μου ειπαν οτι φταιει για παλλιδρομες και υπογονημοτητα!!! Για τις εξετασεις θρομβοφιλιας ειναι αρκετα ακριβες κοντα στα 700 εκτος εαν παει και τις κανει στο Πανεπιστημιακο!!! Περισσοτερα μετα τις γιορτες!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κοριστια μου σας χαιρετω!!!!

Καλα Χριστουγεννα και να βιωσετε το θαυμα που επιθυμητε!!!!!!:):):)

Ευχομαι να πανε όλα καλά απο εδω και μπρος!!!! ο Θεος ειναι μεγάλος και για όλους εχει!!!!!!

Φιλακια

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλά Χριστούγεννα Μάγδα μου! Να περάσεις πολύ καλά ευχομαι και μακάρι η νέα χρονιά να σου δώσει ένα υγιές μωράκι.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσακια μου καλημερα.Μαγδα μου καλες γιορτες,καλα Χριστουγεννα κι ευχομαι η Νεα χρονια να σου φερει,οτι σου στερησε αυτη που φευγει.Να περασεις ομορφα και καλα αποτελεσματα να εχεις.

Και να λοιπον που τα θαυματα συνεχιζουν μαρτζι μου,αρα δεν πρεπει ποτε να παψει να υπαρχει η ελπιδα.Να της ζησουν της κοπελας τα παιδακια της και με το καλο να ερθουν και τα μωρακια,αλλα αυτο που δεν καταλαβαινω εγω βρε κοριτσια ειναι,πως αφου οπως λες δεν υπαρχει καλη σχεση αναμεσα στο ζευγαρι και οδευουν προς διαλυση,τοτε πως προεκυψε η δευτερη εγκυμοσυνη;;Δεν ξερω δεν μου ακουγεται καθολου "δικαιο" ολο αυτο,ως προς τα παιδια.....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου μπήκα να σας χαιρετήσω.. φεύγω σήμερα.. πάω στο χωριό μου..

Να περάσετε υπέροχα, να γελάσετε απίστευτα, να χαλαρώσετε, να ηρεμήσετε και να ονειρευτείτε το μέλλον...

Σας φιλώ γλυκά!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

L2qIp2.png

κοριτσια χρονια πολλα και καλα απο εμενα, υγεια και ηρεμια ψυχης...

δεν σας λεω τιποτα αλλο γιατι ολα ειναι ασχημα, ειμαι ετοιμη για εγκεφαλικο, οποτε μενω στο παραπανω...καλα να περασετε

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Φιλεναδες μου αγαπημενες,να ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου,Καλες Γιορτες,Καλα Χριστουγεννα.Να ειμαστε γερες,να χαιρομαστε τις οικογενειες μας και του χρονου να ειμαστε καλα,με περισσοτερη ευτυχια στη ζωη μας.

Ευχομαι ολες να περασετε ομορφα,προσπαθηστε να αφησετε για λιγο πισω ολα τα δυσαρεστα και κοιταξτε να απολαυσετε την καθε στιγμη με τα αγαπημενα σας προσωπα.Επισης να χαιρεστε τους εορταζοντες,αν εχετε,φιλακια πολλα σε ολες.

Εμενα γιορταζει το κοριτσακι μου(Χριστινα)και οπως καταλαβαινετε θα εχει την τιμητικη της!!!!!!!!!!!:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά σε όλες! Είμαστε Σόφια, έχουμε βάλει να ψήνεται η γαλοπούλα ( εγώ την έφτιαξα!) και χοιρινό, μοσχάρι και κεφτέδες. Είμαι ήρεμη και αισιοδοξώ πως όλα θα πάνε καλά για όλες μας!

Μανουτίτα μου γλυκεια, να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου. Να είναι γερή, δυνατή και να σας γεμίζει χαρά και περηφάνεια.

Δομνα μου και Μαγδούλα μου, να είναι αυτά τα τελευταία Χριστούγεννα που τα περνάμε μόνοι μας. Του χρόνου εύχομαι να μιλάμε με διαφορετικά δεδομένα, με μωράκια είτε στην κούνια είτε στην κοιλιά μας!!

Θένα, να περάσετε καλά. Χρόνια πολλά στα παιδάκια, τον αντρούλη σου!

Νγεο, ό,τι κι αν περνάς αυτή την στιγμή να είναι περαστικό εύχομαι. Να είσαι καλά με τα παιδάκια σου και να τελειώσουν όλα γρήγορα.

Ιβετ, Μηλίτσα, χρονια πολλά και σε σας. Να μπαίνετε πιο συχνά να μαθαίνουμε νέα σας.

Ξέχασα καμία;;;Δε νομίζω....Κορίτσια, να σας ευχαριστήσω όλες μία προς μία για την συμπαράσταση και την συμπόνοια που δείξατε στο θέμα της αδελφής μου. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ! Σας φιλώ.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μανουτίτα σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Απαντώ από εδώ γιατί ακόμη είμαι Βουλγαρία και ξέμεινα από κάρτα!Φιλια πολλά.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Χρονια πολλα σε ολα τα κοριτσακια του τοπικ,που εισαστε παντα εδω,ενα πιστο παρεακι.Καλα να περνατε και του χρονου με υγεια πανω απ'ολα.Καλη χρονια και να πραγματοποιηθουν ολα μας τα ονειρα,τη χρονια που θα ερθει.

Μαρτζι μου κοιτα να τα περασεις ομορφα κοπελα μου κι εμεις δε χανομαστε,εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε,φιλακια πολλα σε ολες σας!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

κοριτσια τι κανετε;εμεις το παλευουμε...απο υγεια εννοω και απο ψυχολογια...

λοιπον νομιζω οτι η δομνινα εχει γιορτη σημερα;;;αν ναι να εισαι καλα, να σε χαιρονται ολοι και εσυ το ιδιο, καλα να περασετε και του χρονου.

κοριτσια θα προσπαθησω να μπω και μετα

φιλια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...