Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Γεια σας!

Κορίτσια, η αδελφούλα μου το έχασε το μωράκι της........Πήγε σήμερα για έναν έλεγχο και είχε παλινδρομήσει. Εκανε απόξεση...Είναι πολυ χάλια....Γιατί ρε γαμώτο;;;Γιατί;;

Είμαι τόσο οργισμένη με όλα και με όλους. Πολύ απλά πλέον δεν έχω κι εγώ καμία πίστη πουθενά.......Είναι άδικο αυτό που συμβαίνει.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι ρε γ..μ...τη μου!!! Τωρα τι να πω....

Μαρτζυ μου η αδερφη σου σε εχει αναγκη τωρα να μην την παρει απο κατω!!!!

Να της μιλας καθημερινα, θα περασει απο διαφορες φασεις αρνησεις θυμου οργης θα αρχησει να ρωταει γιατι!!! Το θεμα ειναι να κλαψει να δωσει χρονο στον εαυτο της αλλα να μην τη παρει απο κατω!!! Νομιζω οτι θα θελει παρεα απο την αδερφη της για να λεει τα ιδια και τα ιδια!!!! να εισαι εκει!!!!

Οτι χρειαστεις εμεις θα ειμαστε εδω δυστηχος και η Δομνινα και η μανουνιτα και εγω περασαμε απο αυτη τη φαση!!! Μονο μην την παρει απο κατω, μια δευτερη προσπαθεια συνηθως βοηθαει αυτο ηταν το λαθος μου μετα την πρωτη παλλιδρομη φοβομουν την δευτερη προσπαθεια και με πηγε πολυ πισω και μου στοιχισε ψυχολογικα!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Δεν το πιστευω πραγματικα,οτι καθε φορα που μπαινω,διαβαζω και κατι που με χαλαει πολυ......:-(

Μαρτζι μου πραγματικα λυπαμαι παρα πολυυ για την αδερφουλα σου,αλλα θα ερθω και θα συμφωνησω απολυτα με τα οσα σου ειπε η μαγδα.Η αδερφη σου σε χρειαζεται διπλα της τωρα για να την κανεις να νιωσει οτι δεν ηρθε το τελος του κοσμου κι οτι η ελπιδα συνεχιζει να υπαρχει.

Ενα πραγμα που μετανιωνω κι εγω ειναι οτι τοτε,λογω της καταστασης της ψυχολογικης,ειχα αφησει τοσοοοο καιρο να παει χαμενος......μια δευτερη προσπαθεια,ισως τωρα να ακουγεται και να σας φαινεται "βουνο",αλλα πιστεψε με,μπορει να κανει θαυματα.Να της δωσεις τα φιλια μας και μια μεγαλη αγκαλια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Γιατί γαμώ το κέρατό μου να συμβαίνει κάτι τέτοιο;;;;

Μάρτζι κορίτσι μου λυπάμαι τόσο πολύ... Το έχω ζήσει 2 φορές και καταλαβαίνω απολύτως την αδερφή σου.. Τόσοι κόποι, τόσες ελπίδες, τόσες ευχές και τίποτε δεν βοήθησε...

Στάσου πλάι της.. το μόνο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή είνα η διακριτική σας παρουσία.. Η κάθε γυναίκα αντιδρά διαφορετικά.. Εγώ π.χ. δεν ξαναμίλησα ποτέ γι' αυτό και δεν άφησα και κανέναν να μου μιλήσει.. Μπορεί η αδερφή σου να θέλει απλά να μιλήσει για οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό.. άστηνε.. Μπορεί να θέλει να μιλάει όλη μέρα γι' αυτό.. άστηνε και πάλι..

Ο μόνος που θα βοηθήσει θα είναι ο χρόνος...

Κι εγώ δεν είμαι σε καλή διάθεση... έμαθα ότι τελικά καταφτάνουν τα πεθερικά το Σβκ και θα μου κατσικωθούν για δυο μήνες τουλάχιστον... διότι το ραντεβού με τον ορθοπεδικό το έχουν 5 Γενάρη και με τον Οδοντίατρο 6 Φλεβάρη... Όταν φώναζα εγώ να πάρουν νωρίτερα τηλέφωνο να κλείσουν ραντεβού κανείς δεν με άκουγε... οπότε τι θα κάνω εγώ με τα πεθερικά δυο μήνες - τουλάχιστον - στο σπίτι; Θα πάρω τα βουνά μου φαίνεται..

Και σαν να μη μου έφτανε αυτό ανακοινώσανε στο Δομνίνο ότι του δίνουνε προαγωγή.. Τον βάζουν υπεύθυνο και σε 2η αποθήκη με ακόμη 3 άτομα υφισταμένους αλλά χωρίς καμία επιπλέον υλική ανταμοιβή.. Ούτε καν ένα e-pass για την Αττική Οδό.. Όπερ σημαίνει ότι θα δουλεύει περισσότερο και θα τον βλέπω λιγότερο.. Το μόνο που μπόρεσε ο δικός του Προϊστάμενος να του εγγυηθεί είναι ότι θα κρατήσει τη δουλειά του... Ολέ!

Εγώ πάλι αδιαθέτησα χθες και το αίμα.. ποτάμι.. μέχρι και στον ύπνο μου το βλέπω..

L2qIp2.png

Κορίτσια μου, τι να πω; Τα έχω λίγο ψιιλοχαμένα....χθες ήμουν εκεί μέχρι αργά, σήμερα μιλήσαμε στο τηλ, αύριο θα πάω πάλι να την δω. Είναι και οι δυο τους χάλια....Ειδικά η αδελφή μου. Κοιτάει τον τελευταίο υπέρηχο που έκανε, σπάει συνέχεια η φωνή της, κλαίει....Δεν ξέρω με τι λόγια να την παρηγορήσω. Της λέω μόνο ότι θα περάσει σιγά σιγά....Ολο γιατί και γιατί είναι. Και πώς να μην είναι. Ολες μας περάσαμε τέτοιες στιγμές και ξέρουμε πώς είναι. Πονάει να χάνεις το μωρό σου....Και ήταν 8 εδβομάδων, ρε γμτ! Ολο αυτό λέει....Τι να πω. Ο χρόνος είναι ο γιατρός που θα την βοηθήσει....Ευχαριστούμε για την συμπαράσταση. Πότε θα χαμογελάσουμε ρε κορίτσια;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγώ το πρώτο πράγμα που έκανα γυρίζοντας σπίτι από την απόξεση ήταν να σκίσω όλους τους υπερήχους, όλες τις χοριακές, όλες τις εξετάσεις.. Δεν ήθελα τίποτε που να μου θυμίζει το μωρό μου... κι όμως οι εικόνες αυτές έχουν χαραχτεί ανεξίτηλα μέσα μου.. κλείνω τα μάτια μου και το βλέπω μπροστά μου... φαινομενικά έχω συμβιβαστεί με όλο αυτό αλλά ουσιαστικά η πληγή είναι ακόμη ανοιχτή.. απλά την καλύπτω τέλεια και κανείς δεν καταλαβαίνει τίποτε..

Μάρτζι γλυκιά μου η αδερφή σου θα χρειαστεί πολύ χρόνο.. να είσαι δίπλα της..

L2qIp2.png

Σιγουρα η κατασταση μαρτζι μου ειναι πολυ δυσκολη για την αδερφουλα σας,το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να την αφησετε να εκφραστει οπως εκεινη νιωθει.

Δομνινα μου σε καταλαβαινω απολυτα,εγω πριν λιγες μερες που καθαριζα ενα δωματιο στο σπιτι το οποιο δεν το χρησιμοποιουμε ιδιαιτερα,βρηκα σε ενα κουτι τους υπερηχους και ολα τα σχετικα που ειχα κρατησει απο τοτε....εκεινη τη στιγμη συνειδητοποιησα οτι δεν τα ειχα πεταξει ποτε.Ειχε ερθει επιτελους η στιγμη να τα αποχωριστω,ομως η πληγη θα ειναι παντα εκει....δε σβηνει ποτε....ποναει ακομα,οσα χρονια κι αν περασουν.......:-( ακομα κι αν εγω συνεχιζω να το κρυβω απο τους αλλους(οχι ομως κι απο σας)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Η αδελφή μου όντως θα χρειαστεί χρόνο να το ξεπεράσει. Πού θα πάει όμως;;;Θα γίνει κι αυτό! Σήμερα που την είδα, δεν ήταν πολύ καλά....Μου τα είπε όλα αναλυτικά, από το πώς άρχισε να διαισθάνεται πως κάτι θα πάει στραβά μέχρι την ώρα που βγήκε από την απόξεση.....Θέλει να μιλάει για όλα αυτά....Της βγαίνει ένας θυμός από τη μια, από την άλλη, ρε κορίτσια, σκέφτεται την ψυχούλα που έφυγε....Αχ, μακάρι να το ξεπεράσουν σύντομα! Ηταν άσχημο αυτό που συνέβη....Είχαμε ψιλοηρεμήσει οικογενειακώς κι αρχίσαμε να έχουμε την ελπίδα ότι θα έχουμε κι εμείς ένα μωράκι στην οικογένεια μας....Συνέβη σε μένα, γιατί να συμβεί και στην αδελφή μου;;;Στο καλό πια.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Γλυκιά μου Margi... είναι απολύτως φυσιολογικό να θέλει να μιλάει για το θέμα που την πονάει όσο γίνεται περισσότερο.. κι εσύ είσαι ο δικός της άνθρωπος που έχοντας περάσει το ίδιο πρόβλημα κι εσύ ακριβώς ξέρει ότι την καταλαβαίνεις στο έπακρον..

Αυτό το ένστικτο θα μας φάει.. Κι εγώ είχα μια ανησυχία και πήγα κι έκανα μόνη μου υπέρηχο και διαπίστωσα την παλινδρόμηση..

Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός.. εκεί καταλήγω..

Κορίτσια μετράω τις τελευταίες ώρες ελευθερίας.. Το Σάββατο καταφτάνει το δίδυμο και μαζί τους η ηρεμία μου φεύγει από το παράθυρο.. ας όψεται ο Δομνίνος.. θα το πιω και τούτο το πικρό ποτήρι!

L2qIp2.png

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε; δυστυχως μια φορα μπηκα και ειδα τα ασχημα νεα και στεναχωρεθηκα πολυ αλλα και εγω δεν εχω και πολυ καλα νεα...

το προηγουμενο σαββατο βραδι ξαφνικα ειχα πολυ πονο χαμηλα και το βραδι δεν κοιμηθηκα, δεν μπορουσα καλα καλα να ανασανω, το πρωι με πηγε ο αντρας μου στο νοσοκομειο οπου ειπαν "κολικος εντερου" ειχα πριστει απιστευτα, εκει που ημουν και ενω η μαμα μου μου εστειλε μηνυμα οτι ηταν στη γιαγια μου και εφευγε και οτι ηταν μια χαρα, με παιρνει μετα απο 5 λεπτα η αδερφη μου και μου λεει οτι πεθανε η καημενη...αχ τι πονος ηταν αυτος παιδια, πηγα θεσσαλονικη και γυρισα την επομενη,ο πονος συνεχιζοταν. τριτη λέω να παω σε εναν γαστρεντερολογο που αφου με βλεπει λεει οτι πρεπει να φυγω αμεσως για νοσοκομειο γιατι ειτε ειναι αρχη σκωληκοειδιτιδας, η εχουν μπλεχτει τα εντερα ή ειχα καποια κυστη που εσπασε. παω νοσοκομειο, με τα πολλα και αφου επιμενω και μου κανουν υπερηχο ειδαν πολυ μεγαλη ποσοτητα υγρου χαμηλα και διαπιστωσανε οτι ειχα κυστη μεγαλη στη μια ωοθηκη που εσπασε...παιρνω 3 αντιβιωσεις και ο, τι αλλα φαρμακα σκεφτειτε γιατι μου ειχε πεσει και ο αιματοκριτης απο το 37 στο 30 την τριτη, ειμαι συνεχεια με διαρροια, δεν ξερω αν εχω και γαστρενεριτιδα η απλα ολα αυτα ειναι απο τις αντιβιωσεις και ποναω λιγο ακομα. το στομα μου χαλια απο τα χαπια, μου μυριζει και εχω μια απαισια γευση. ελπιζω μονο να ειναι αυτο και οχι κατι αλλο, αυριο ισως παω για κολπικο υπερηχο, η περιοδος που μου ηρθε τριτη και αυτο λεει η γιατρος γιατι μου εσπασε η κυστη, δεν κρατησε παρα 3 μερες.

δεν μπαινω σχεδον καθολου και για αυτο δεν σας εγραψα ακομα γιατι οσο μπορω ξαπλωνω.

ο μικρος κανει 4-5 βηματακια, σαν βαρκα και μετα πεφτει, πολυ καλος ειναι, καλα που ειναι και αυτα.

πολλα φιλια σ ολες και να ειμαστε καλα

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια, τι γκαντεμια είναι αυτή που έπεσε! Ας φύγει ο παλιοχρόνος που πήγε στα τελειωματά του να μας δώσει μία χαρά και μας την πήρε πάλι πίσω....Στα τσακίδια πια.

Νγεο, περαστικά σου και συλληπητήρια για την γιαγιά σου.

Κορίτσια, εγώ είμαι πολύ στενοχωρημενη για την αδελφή μου. Την βλέπω τόσο χάλια και μου έρχεται να ουρλιάξω. Γιατί να στέλνει ο Θεός παιδάκια αφού δεν είναι να τα αφήσει; Τι κρίματα πληρώνουμε τέλος πάντων; Δεν ξέρω πότε θα συνέλθει η αδελφή μου. Οταν ξαναμείνει έγκυος, θα μου πείτε....Μακάρι να γίνει σύντομα αυτό....

Δομνα, πώς είσαι; Ολα εντάξει με τα πεθερικά;

Μάγδα, δεν σε ρώτησα ποτέ. Είχες κάνει απόξεση όταν παλλινδρόμησε το μωράκι ή έπεσε η χοριακή σου; Τι εξετάσεις σου είπαν να κάνεις; Η αδελφή μου μετά τα Χριστούγεννα θα κάνει ένα πακέτο εξετάσεων με δική της πρωτοβουλία, αφού ο γιατρός της λέει ότι είναι τυχαίο το γεγονός. Αυτή όμως- και καλά κάνει- θα το ψάξει όσο μπορεί για να ησυχάσει κιολας. Και μετά πάλι εξωσωμ! Γιατί ρε κοπέλες μου;;;Γιατί;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Και για μένα όπως όλες ξέρετε αυτός ο χρόνος σίγουρα δεν ήταν ο καλύτερος.. Έφυγε η μητέρα μου.. μια παλίνδρομη και μια αποτυχημένη εξωσωματική.. δυο χειρουργεία ο άνδρας μου και για κερασάκι στην τούρτα τα πεθερικά για τρεις μήνες στο σπίτι..

Ngeo μου κοπέλα μου τι τράβηξες κι εσύ πάλι έτσι στα ξαφνικά.. Ευτυχώς που το βρήκατε και το καταπολεμήσατε διότι θα μπορούσαν τα πράγματα να είχαν εξελιχθεί εντελώς διαφορετικά.. Ο αιματοκρίτης σου γιατί έπεσε; χάνεις από κάπου αίμα; Ελπίζω πάντως σύντομα να είσαι αρκετά καλύτερα και να ξανασταθείς στα πόδια σου διότι τα παιδάκια σου σε χρειάζονται. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια και για τη γιαγιά σου.. Μεγάλος άνθρωπος σίγουρα αλλά και πολύ αγαπημένο σου πρόσωπο φαντάζομαι.

Μάρτζι μου σίγουρα ο πόνος της αδερφής σου είναι νωπός ακόμη.. Εγώ έχω πάψει να τα σκέφτομαι όλα αυτά.. Αποφασίσαμε με το Δομνίνο ότι η ζωή είναι μικρή και δεν θα κάτσουμε να χαλάσουμε όλα τα λεφτά στους γιατρούς.. θα ζήσουμε τη ζωή μας και θα κάνουμε πράγματα που ευχαριστούν εμάς πρώτα απ' όλα..

Αποφασίσαμε να πάμε ένα ταξίδι στην Κύπρο το Γενάρη έτσι για να ξεσκάσουμε.. και αποφάσισα να προσπαθήσω να φτιάξω κουραμπιέδες.. έτσι για το καλό.. θα είναι η πρώτη φορά που θα φτιάξω κουραμπιέδες και έχω μια αγωνία να δω πως θα βγούνε..

Μακάρι βρε κορίτσια ο καινούργιος χρόνος να μας φέρει μόνο ευχάριστα.. υγεία και ευτυχία.. τίποτε άλλο δεν θέλω..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

κοριτσια μου τι ασχιμα νεα διαβαζω! αμαν πια τι φτισιμο ειναι αυτο:(

λειπαμε παρα πολυ μαργκι για την αδερφη σου δεν εχω λογια, ειναι πολυ τραγικο ......παρα πολυ:-(:sad::-(

νγεο κ εσυ απο φτισιμο δεν πασ πισω:confused: να φυγει αυτη η χρονια γιατι δεν την βλεπω να την βγαζουμε καθαρη!

εμεισ καλα γενικα ειμαστε αν εξερεσουμε κατι αρρωστιεσ....την πεμπτη ειχαμε με τη δαναη ενα ατυχημα με το αυτο κινητο icon_cry.gif

πατησα ενα κουναβι ημουν με το μικρο το αυτοκινητο κ δυστυχωσ μετα απο ενα ανεξελενκτο χορευτικο του καταληξαμε πανω σε ενα τοιχο κ μετα τουμπαρε στο πλαι.ζωνεσ δεν φορουσαμε αλλα παρολ αυτα βγηκαμε κ οι δυο μασ χωρισ γρατσουνια ο αγιοσ ελευθεριοσ μασ βοηθισε κ ειμαστε τωρα πισω στο σπιτι μασ....πηγαμε στο νοσοκομειο προλυπτικα αλλα εγω τελικα εβαλα κολλαρο στο λαιμο αλλα για καμια βδομαδα....περασα δυσκολη νυχτα τη πεμπτη αξονικεσ λυποθυμιεσ κτλ αλλα ηταν ολα απο την ταλεπορια κ την στεναχορια μου...φυσικα το ματιζακι ειναι για ανταλακτικα αλλα αφου εμεισ ημαστε καλα ουτε που μασ νοιαζει

δομνα μου ευχομαι να περνασ καλα ,τουλαχιστον εχεισ την δυνατοτιτα να ξεφευγεισ με τα ταξιδακια,κατι ειναι κ αυτο.

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Κοριτσια καλημερα,πραγματικα τα εχω χαμενα με τα οσα διαβαζω.Να φυγει αυτος ο χρονος και να παρει μαζι του ολες τις δυσαρεστες στιγμες.Ευχομαι το νεο ετος να μοιραζομαστε μονο ευχαριστα και να χαμογελαμε περισσοτερο.

Θενα μου περαστικα κι αγυριστα.Ngeo μου περαστικα και συλληπητηρια για τη γιαγιακα σου.

Μαρτζι μου,μακαρι να βρει τις απαντησεις που ψαχνει η αδερφουλα σου και την επομενη φορα ολα να πανε καλα.

Δομνινα μου,θαυμαζω τη δυναμη σου και τον τροπο που αντιμετωπιζεις τη ζωη.Να μεινεις παντα ετσι κοριτσακι μου,και να δεις που θα ερθει η στιγμη που θα πετυχεις το στοχο σου.Το ταξιδακι ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσατε να κανετε,να πατε και να περασετε υπεροχα.

Εγω αρχισει να τρεχω λιγο με τις ετοιμασιες για τα Χριστουγεννα,μιας και γιορταζει το κοριτσακι μου,εχουμε τραπεζι παντα,ανημερα.Η αληθεια ειναι οτι φετος δεν ειχα ιδιαιτερη διαθεση,αλλα τωρα που αρχισα να το οργανωνω,αρχισα να παιρνω και τα πανω μου....

Φιλια πολλα σε ολες και σε καθε μια ξεχωριστα!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μανου, πώς την λένε την μικρή; Αντε, με το καλό να την γιορτάσετε!

Πραγματικά έχω πάθει πλάκα. Ο δεκέμβρης μας επεφύλασσε πολλά δυσάρεστα τελικά. Θένα, τι ήταν αυτό που πάθατε; Πάλι καλά που δεν πάθατε τίποτα. Θα σε μαλώσω για τις ζώνες όμως. Να φοράς πάντα κι εσύ και τα παιδιά ( ειδικά αυτά!)

Εγώ δεν έχω όρεξη για τις γιορτές. Κι αυτή η οικονομική ανέχεια με έχει λυγίσει. Με το ενιαίο μισθολόγιο μού έκοψαν κι άλλα λεφτά. Στο τέλος θα φτάσουμε να μην πληρωνόμαστε καθόλου. Κι όλο κατηγόριες ακούμε πως εμείς οι δημόσιοι υπάλληλοι φταίμε για ό,τι συμβαίνει. Ακόμη κι αν έφταιξαν οι παλιότεροι ( γιατί εμείς οι νέοι σε τι να φταίξαμε;) την πλήρωσαν και με το παραπάνω την κρίση!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...