Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Τόσο αργά θα βγει το αποτέλεσμα; Γιατί καθυστερούν τόσο; Αμάν πια....

Μην ανησυχείς και δεν θα σε παρηγορήσουμε....Θα περάσω αύριο από την εκκλησία του χωριού να ανάψω κεράκι για την Αγία Αννα. Εννοείται πως θα σε έχω στο μυαλό μου.

Η Μαγδούλα μας που χάθηκε;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια..

Απ' ότι βλέπετε σήμερα είμαι πρωϊνή - πρωϊνή.. Δεν ξέρω που οφείλεται αυτό..ίσως στο ότι χθες κοιμήθηκα από τις 10 το βράδυ..ίσως στο ότι με έπιασε μια κράμπα στο πόδι σήμερα το πρωί και πετάχθηκα στον ύπνο μου και μετά το μάτι δεν έκλεινε.. ίσως στην αγωνία για τη σημερινή μέρα..

Ότι και να ήταν πάντως τώρα ξύπνησα..

Μπήκα για να σας ενημερώσω ότι πρωί πρωί θα πάω για τη χοριακή.. Οι ελπίδες μου δεν είναι πολλές, αλλά και αυτές οι λίγες υπάρχουν.. Τα αποτελέσματα θα τα ξέρω γύρω στις 6 με 7 το απόγευμα.. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα θα ενημερώσω αμέσως..

Θέλω κιόλας να σας ευχαριστήσω για τη μέχρι τώρα στήριξη που μου δώσατε... Είστε πολύτιμες..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Εδω ειμαι Μαρτζυ μου:):):)

Ειμαι καλά:):):) Επεζησα και απο αυτο..... παμε για αλλα!!!!

Μπηκα να ευχηθω στο Δομνινακι μας να πάνε όλα καλά!!! Η Αγια Αννα να κανει το θαυμα της!!!!:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα σε ολα τα κοριτσια εγω οπως παντα δεν προλαβαινω ουτε να φτερνιστώ δομνακι ευχομαι σημερα να πανε ολα τελεια!!! περιμενουμε νεα σου!!!

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Καλα αποτελέσματα Δομνινάκι μου! Μακάρι να ακούσουμε ευχάριστα. Οπως τα λες είναι...έχουμε ελπίδα μέχρι την τελευταία στιγμή!

Μαγδα μου, χαίρομαι που είσαι δυνατή και αισιοδοξη!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Προσωπικά η πίστη δεν με βοήθησε ποτέ σε τίποτε.. οπότε αρνούμαι να έχω πίστη στο οτιδήποτε παρά μόνο στον εαυτό μου... Ίσως ακούγεται σκληρό αλλά έτσι αισθάνομαι..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Τελικά, Δομνίνα μου, οι γάτες στο όνειρο δεν θα ήταν για καλό.....

Οπως λέει όμως το τραγουδάκι που μας έστειλε η Μάγδα, θα έρθει μία άσπρη μέρα και για μας!!!

Ο γιατρός τι σου είπε;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αχχχχ,τι να πω τωρα....ολη μερα χθες απο το πρωι ημουν με ημικρανια γιατι αδιαθητησα κι ημουν εκτος λειτουργιας,το απογευμα την ωρα που η μικρη ηταν στο μπαλετο,τηλεφωνησε και πηγε ο χαμπι να την παρει γιατι πονουσε κι εκεινης το κεφαλι(φοβαμαι μηπως κληρονομησε τις ημικρανιες μου:-(),τελοσπαντων,ευτυχως το πουλακι μου εχει μαθει και μολις κανει εμετο,ξελαφρωνει.

Με τα πολλα και αφου ειχαμε καπως ηρεμησει μπηκα και ειδα τα νεα σου δομνινα μου,και εννοειται οτι εμεινα....μας ειχες ζητησει να μην αρχισουμε τα λογια της παρηγοριας,οποτε και δεν θα το κανω.Εχεις δικιο απολυτο να μην πιστευεις πια,και να εχεις πιστη μονο στον εαυτο σου γιατι τελικα εκεινος θα το κανει το θαυμα.Να ξερεις κουκλιτσα μου,οτι εμεις θα ειμαστε εδω για να τα μοιραζομαστε ολα.

Φιλακια κοριτσια καλο σαββατοβραδο κι ευχομαι να ξημερωσει μια ομορφη Κυριακη,για ολες.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ο γιατρός τι σου είπε;

Τι να μου πει ο γιατρός; Από τη στιγμή που είχαμε μόνο ένα εννοείται ότι δεν υπήρχαν πολλές πιθανότητες.. για να μην πω καμία.. αλλά είπαμε να κάνουμε την προσπάθεια μπας και γίνει το θαύμα... Αλλά ούτε θαύματα γίνονται πια τη σημερινή ημέρα..

Δεν πειράζει.. κάποια στιγμή θα' ρθει άσπρη μέρα και για μας:lol:

L2qIp2.png

Ετσι είναι Δομνίνα μου! Θα έρθει η στιγμή που θα χαμογελάσουμε κι εμεις! Πού θα μας πάει; Να λέμε να είμαστε καλά κι όλα θα γίνουν....Μιλούσα τις προάλλες με μία φίλη μου, που μου λέει σε μία φάση "άντε, πότε θα μείνεις κι εσύ;" Δεν ξέρω αλλά κάπως αισθάνθηκα εκείνη την ωρα, σαν να με λυπόνταν. Δεν το θέλω αυτό, αν και πολλές φορές με την στάση μου το προκαλώ, η αλήθεια είναι αυτή. Της είπα, λοιπόν, πως δεν με νοιαζει καθόλου, πως δεν αγχώνομαι και πως όσο είμαι καλά κι ευτυχισμένη με τον άντρα μου δεν στενοχωριέμαι για τίποτα. Το' παιξα πολύ άνετη κι αυτό θα κάνω από εδώ και πέρα. Βαρέθηκα να κλαίγομαι...ελεος πια!!!Οταν είναι να έρθει, θα έρθει....Εσένα Δομνα γιαυτό σε παραδέχομαι! Εχεις μια απίστευτη αξιοπρέπεια σε καθετί συμβαίνει στην ζωή σου, καλό ή κακό. Διατηρησέ την όσο μπορεις κοπέλα μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια καλησπέρα..

Αδιαθέτησα σήμερα και πονάω λιγουλάκι αλλά παράλληλα είχα και πολύ δουλειά στο γραφείο και γι' αυτό δεν μπήκα σχεδόν καθόλου σήμερα.

Ελπίζω να είστε όλες πολύ καλά και να ετοιμάζεστε να ζήσετε τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής σας!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...