Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Ρε κοριτσάκια, με πήρε η αδελφή μου και μου είπε πως είδε λίγο αιματάκι σήμερα.Κάθε φορά που πάει τουαλέτα και σκουπιζετια έχει λιγα ροζ και καφέ. Ανησυχησαμε πολύ....Αυριο θα πάει στο γιατρό.....Λέτε να είναι κάτι κακό αυτό; Το πόσο στενοχωρήθηκα...ας πάνε όλα καλά, θεούλη μου. Εσεις που κάνατε παιδάκια για πείτε μου, τι μπορεί να είναι τώρα αυτο;

Μην αγχώνεστε άδικα.. μπορεί να είναι από την αλλαγή του μήνα.. μπορεί να είναι επειδή κουράστηκε λίγο περισσότερο..

Ας κάνει τον υπέρηχο να ηρεμήσει και βλέπουμε..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ολα καλά πήγαν τελικά! Ακουσαν καρδούλα σήμερα κι όλα είναι καλά! Ο γιατρός της είπε πως ήταν η αλλαγή του μήνα! Είναι τώρα 7 εβδομάδων.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ολα καλά πήγαν τελικά! Ακουσαν καρδούλα σήμερα κι όλα είναι καλά! Ο γιατρός της είπε πως ήταν η αλλαγή του μήνα! Είναι τώρα 7 εβδομάδων.....

Είδες που τελικά δεν ήταν τίποτε απολύτως; Πόσο χαίρομαι και για τις δυο σας:P

L2qIp2.png

Αυτό κοριτσάκι μου δεν ισχύει.. Θα πρέπει να κάνεις εξετάσεις θρομβοφιλίας, για το στίγμα, για την κυστική ίνωση, τοξόπλασμα, ερυθρά, κυτταροϊό και άλλες.. όπως επίσης και κάποιες θα πρέπει να τις κάνει και ο άνδρας σου..
What;;;Ti εξετάσεις είναι πάλι αυτές;;;Θρομβοφιλιας έκανα, στίγμα έχω κάνει, προγεννητικό έλεγχο για τοξόπλασμα και ερυθρά είχα κάνει πριν 4 χρόνια....Και ο σύζυξ τι πρέπει να κάνει δηλαδή; Η αδελφή μου Δομνα δεν έκανε τίποτα, αλήθεια σου λέω. Μόνο το στίγμα έκαναν και τίποτα άλλο....Για την βιοψία του ενδομητρίου μία κοπέλα εδώ μέσα μου έιπε πως της την έκανε ένας γιατρός στα Γιαννενα πριν ξεκινήσει ενέσεις και ήταν η μόνη εξέταση που έκανε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Είδες που τελικά δεν ήταν τίποτε απολύτως; Πόσο χαίρομαι και για τις δυο σας:P
Μακάρι να ακούσουμε για σένα τώρα ευχαριστα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Η κυστική ίνωση είναι η πιο συχνά απαντώμενη νόσος της λευκής φυλής και δυστυχώς είναι θανατηφόρα.. Δεν θέλω να σε ανησυχώ όμως με τέτοια.. Ένα σωστό κέντρο εξωσωματικής είναι υποχρεωμένο να σε βάλει να την κάνεις αυτή την εξέταση.. Είμαι σίγουρη ότι στο κέντρο της αδερφής σου την κάνουνε οπωσδήποτε.. Απλά ίσως να της την κάνανε με κάποιο συγκεκριμένο πακέτο και να μην της την αναφέρανε ξεχωριστά..

Βιοψία στο ενδομήτριο δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να γίνει πριν ξεκινήσει η εξωσωματική.. δεν το έχω ξανακούσει ποτέ και κανένα άλλο κορίτσι από όλα που μιλάω δεν την έχει κάνει..

L2qIp2.png

Ελα Χριστέ και Παναγία! Τι θα μάθουμε ακόμη;;;Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο. Ια ρωτήσω την αδελφή μου και θα σου πω....Ισως να έγινε αυτό που λες.....Ρε κορίτσια, γιατί να χρειαζόταν να τα μάθουμε εμείς όλα αυτά; Γιατί δεν μείναμε εγκυούλες αμέσως;;Τεσπα! Ο,τι και να πω, περιττό θα είναι τώρα.....Η κοπέλα που μου το είπε έκανε στο Πανεπ. στα Γιάννενα και όταν την ρώτησα την διαδικασία είπε πως την 11η μέρ της έκανε ο γιατρός μία βιοψία ενδομητρίου. Ισως να μην κατάλαβε κι αυτή, πρώτη φορά έκανε και της πέτυχε....Δομνα μου, ας τα αφήσουμε αυτά...Οταν έρθει η ώρα θα τα πούμε αναλυτικά...Εσύ πώς είσαι; η ψυχολογία σου; έχεις τίποτα συμπτώματα περίεργα; Η αδελφή μου πάντως δεν είχε, οπότε να μην ανησυχείς αν δεν έχεις, οκ;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κουκλιτσες μου καλημερα,μαρτζι μπραβο στην αδερφουλα σου,αντε με το καλο να συνεχιστει η εγκυμοσυνη της και να απολαυσει το καθε λεπτο.Οσον αφορα τις εξετασεις που σου'πε η δομνινα θα συμφωνησω απολυτα μαζι της.Ακομα κι ο προγεννητικος ειναι ενα πακετο εξετασεων που θα πρεπει να επαναλαμβανεται.Επισης σημαντικη εξεταση ο μεγαλοκυτταρικος ιος,σε μενα σταθηκε η αιτια να προχωρησω στη διακοπη κυησης,γιατι νοσουσα κατα το διαστημα της εγκυμοσυνης:-(

Χαλαρωσε ομως τωρα κι οταν ερθει η ωρα με το καλο θα το ψαξεις.

Δομνινα μου εσυ τι κανεις κοριτσακι μου,πως πανε τα κεφια;Μια χαρα ηρεμη,νιωθω οτι εισαι και ειναι η καλυτερη σταση για να κρατησεις,καλα αποτελεσματα να εχεις.Φιλακια σε ολες.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας..

Γλυκιά μου Μάρτζι μακάρι να μέναμε όλες έγκυες και να μην χρειαζόταν καμία εξέταση. Έλα όμως που μερικές από αυτές είναι σημαντικότατες και απαραίτητες.. Ο άνδρας μου είναι φορέας κυστικής ίνωσης και ευτυχώς που κάναμε και οι δυο τη συγκεκριμένη εξέταση διότι στον άνδρα μου βρήκαν μετάλλαξη της ασθένειας που εμφανίστηκε πρώτη φορά στην Ελλάδα.. Ευτυχώς εγώ όμως βγήκα αρνητική και έτσι όλα καλά..

Είμαι καλά.. ότι κι αν αισθάνομαι δεν δίνω καμία σημασία.. βλέπετε έχω βρεθεί 4 φορές στην ίδια θέση και κάθε φορά το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό.. Έτσι πολύ απλά θα περιμένω την Παρασκευή και ότι είναι να γίνει θα γίνει... αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Καλέ βαρέσατε εξαφανιζόλ; Που είστε όλες σας δυο μέρες τώρα;

Σήμερα είμαι κάπως.. Είδα ένα περίεργο όνειρο και επηρεάστηκα κάπως μπορώ να πω.. Είδα ότι ήμουν σε ένα πολύ όμορφο νεοκλασσικό σπίτι διατηρητέο το οποίο βρισκόταν σε έναν υπέροχο κήπο..Καθώς περπάταγα και έβλεπα τα δωμάτια και θαύμαζα πόσο φωτεινά είναι, σταμάτησα ξαφνικά σε ένα και αποφάσισα ότι ήθελα να κλείσω τα παντζούρια... Εκεί που προσπαθούσα να τα κλείσω ξαφνικά αρχίσανε να ξεφυτρώνουν από παντού γάτες διαφόρων χρωμάτων και καλοταϊσμένες.. όσο προσπαθούσα να τις διώξω εγώ, τόσο αυτές τρυπώνανε... Τελικά κατάφερα και τις έδιωξα..

Πριν λίγο μου έστειλε μήνυμα κι ο γιατρός μου για να μου θυμίσει να πάω να κάνω τη χοριακή αύριο και να μου ευχηθεί καλή επιτυχία! Για πρώτη φορά στα χρονικά εγώ όμως δεν θέλω να πάω.. αρνούμαι!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

γεια σου βρε δομνα 'αρνουμαι' χαχα μαζι σου κ εγω ,μη πασ ασε να το δεισ σε εννια μηνεσ:tongue: καθε μερα μπενω στα κλεφτα κ σασ διαβαζω ,βλεπω ολα καλα πανε στισ εγκυεσ(βαζω κ την αδερφη σου μαργκι μου).

δομνα εισαι σε καλο δρομο ,εγω σε ολεσ τισ εγκυμοσινεσ μου καθ ολη την διαρκια εβλεπα μονο εφιαλτεσ ...γατεσ σκυλοι φιδια κ ολο το ζωικο βασιλειο αλλα κ πτωσεισ πολλεσ ακομα κ τον ταρζαν οτι εκανα:tongue::tongue::tongue:

θετικεσ σκεψεισ κοριτσια μονο αυτο εχει μηνει;)

εμεισ μια ετσι μια γιουβετσι οσο για τα αλλα τα πονηρα κ τα χαδια ,νγεο, μια απο τα ιδια ....τελικα ποτε δεν θα ειμαστε ευχαριστημενοι εγω παντοσ προσπαθω να τα βλεπω ολα καλα γιατι μονο ετσι θα κοψω τα χαπια χεχε

φιλια

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Εδω ειμαστε δομνινα μου,αλλα διαφορα τρεχαματα και υποχρεωσεις με αφησαν απ'εξω....

Λοιπον κουκλιτσα μου,καλα αποτελεσματα για αυριο,οσο για το γεγονος οτι αρνεισαι να πας,μην αφηνεις τα ονειρα να σε επηρρεαζουν....εξαλλου δε μας σκεφτεσαι κι εμας που θα εχουμε την εννοια σου;;;)

Μακαρι η Αγια Αννα που ξημερωνει αυριο να σου εχει μονο ευχαριστα!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Δομνα, θα σου εξηγήσω εγώ το όνειρο! Καταρχήν το ότι είδες φωτεινό σπίτι είναι πολύ καλό....Θα μπει "φως" στη ζωή σου! Εσύ δεν θες να "αφεθεις" και να το πιστέψεις γ'ιαυτό προσπαθούσες να κλείσεις τα παραθυρα.....Οι γάτες μπορεί να είμαστε εμείς....Είδες καμία κοκκινη με ανταύγιες ξανθες;;;εγώ είμαι ( χι, χι!)....καλά το ξεφτίλισα τώρα, αλλά μπορεί και να χαμογέλασες....Αν το κατάφερα έστω και λίγο, είμαι ευχαριστημένη. Λοιπόν, σοβαρά τώρα, δεν ξέρω τι είναι οι γάτες. Κάπου είχα διαβάσει ότι είναι ζήλεια.....Αν είναι αυτό, όσοι σε ζηλεύουν θα φύγουν από την ζωή σου και στο φωτεινό μέρος, το όμορφο, δεν θα υπάρχει τίποτα και κανένας να το ταράζει....( μπορεί που και που κανένας Ταρζαν-Θένα να πετάγεται από πουθενά και να ουρλιάζει, αλλά μην "μασας").

Καλά αποτελέσματα αύριο. Ο,τι και να γίνει, θα είμαστε κοντά σου να σε υποστηρίζουμε, να σε αγαπάμε και να προσευχόμαστε να είσαι πάνω από όλα καλά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

γεια σου βρε δομνα 'αρνουμαι' χαχα μαζι σου κ εγω ,μη πασ ασε να το δεισ σε εννια μηνεσ:tongue: καθε μερα μπενω στα κλεφτα κ σασ διαβαζω ,βλεπω ολα καλα πανε στισ εγκυεσ(βαζω κ την αδερφη σου μαργκι μου).

δομνα εισαι σε καλο δρομο ,εγω σε ολεσ τισ εγκυμοσινεσ μου καθ ολη την διαρκια εβλεπα μονο εφιαλτεσ ...γατεσ σκυλοι φιδια κ ολο το ζωικο βασιλειο αλλα κ πτωσεισ πολλεσ ακομα κ τον ταρζαν οτι εκανα:tongue::tongue::tongue:

θετικεσ σκεψεισ κοριτσια μονο αυτο εχει μηνει;)

εμεισ μια ετσι μια γιουβετσι οσο για τα αλλα τα πονηρα κ τα χαδια ,νγεο, μια απο τα ιδια ....τελικα ποτε δεν θα ειμαστε ευχαριστημενοι εγω παντοσ προσπαθω να τα βλεπω ολα καλα γιατι μονο ετσι θα κοψω τα χαπια χεχε

φιλια

Ας έμπαινα για λίγο στο μυαλό σου να έβλεπα αυτήν την εικόνα και τίποτα άλλο μετα! :tongue:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι μου όντως τα κατάφερες και με έκανες να σκάσω στα γέλια μόνο με την εικόνα της γάτας με ξανθιές ανταύγειες.. Το ξέρω πως όλες θα έχετε την έννοια μου αύριο γι'αυτό σας ενημερώνω από τώρα ότι τα αποτελέσματα θα τα ξέρω από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 7..

Προκαταβολικά σας ενημερώνω ότι δεν θέλω λόγια παρηγοριάς σε περίπτωση που το αποτέλεσμα είναι αρνητικό.. Ξέρω τις πιθανότητές μου και το έχω επεξεργαστεί ήδη στο μυαλό μου.. Η ζωή μου δεν σταματά με το αποτέλεσμα αυτό άλλωστε.. έχω τόσα πολλά πράγματα να κάνω ακόμη..

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας ενημερώσω όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα..

Ας ελπίσουμε η αυριανή μέρα να ξημερώσει ηλιόλουστη και να συνεχίσει μέχρι το τέλος της έτσι..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...