Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια..

Μπήκα στα γρήγορα να σας πω ότι επιτέλους ξετσούμισα από το σπίτι και ήρθα στη δουλειά.. Δεν μπορώ να πω, αυτή τη φορά την απήλαυσα την ησυχία του σπιτιού μου και τη μοναξιά μου.. αλλά εντάξει.. και στη δουλειά δεν φορτώνομαι διότι όλοι γνωρίζουν την κατάστασή μου..

Αυτή τη φορά το έχω πάρει τελείως στο χαλαρό αφού το φιλοσόφησα επιτέλους.. ξέρω πως ότι κι αν κάνω το αποτέλεσμα δεν πρόκειται να αλλάξει.. αυτά άλλως τα καθορίζει.. οπότε εγώ κάνω αυτά που μου είπαν και πρέπει και από κει και πέρα μια ανώτερη δύναμη είναι υπεύθυνη για το αποτέλεσμα της προσπάθειας.. Την ερχόμενη Παρασκευή είναι η μεγάλη μέρα..

Δεν σκέφτομαι τίποτε.. συνεχίζω τη ζωή μου κανονικά και πολύ μου αρέσει αυτό..

Ngeo μου καταλαβαίνω πως είναι να μένεις με κάποιον και ουσιαστικά να είστε ξένοι.. αλλά γιατί δεν τον ζορίζεις λιγάκι να αναλάβει κι αυτός κάποια πράγματα μέσα στο σπίτι; δεν είναι δυνατόν να περνάνε όλα από σένα.. Μήπως να κάνατε κάποια κουβέντα στην οποία θα λέγατε μόνο αλήθειες; Νομίζω ότι θα σας ανακούφιζε και τους δυο κάτι τέτοιο..

Μάρτζι μου να πας σπιτάκι σου και να περάσεις υπέροχα.. Κοντά στη μανούλα πάντα είναι όμορφα..

Εγώ έχω όρεξη την Κυριακή να πάμε βόλτα στη θάλασσα. Για να δω θα πειστεί ο Δομνίνος από μόνος του ή θα πρέπει να βάλω τα μεγάλα μέσα;

Σας φιλώ όλες ανεξαιρέτως!

L2qIp2.png

Δομνα, χαίρομαι που το βλέπεις έτσι! Να δεις τώρα που είσαι άνετη, θα πάνε καλά τα πράγματα. Είμαι στο σπίτι των γονιών μου τώρα! Εχουν βάλει ξυλόσομπα για οικονομία κι έχει μία καταπληκτική ζεστασιά και θαλπωρή.....Πονάει πολύ η κοιλιά μου. Περιμένω την απαισιοτάτη από στιγμή σε στιγμή. Ηταν να έρθει σήμερα, αλλά δεν....Οπως μου είπε ο γιατρός. Επειδή η ωορρηξία έγινε αργά, θα έχω μία μικρή καθυστέρηση. Να σα πω την αλήθεια ήμουν αγχωμένη γιατί μου είχε πει ο γιατρός πως αν μου έρθει στις 28 μέρες κατι δεν πάει καλά με την ωορρηξία .Αφού έφτασα στην 30η, πιστεύω ότι καλά θα πήγε η ωορρηξιούλα μου, τι λέτε;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

εχει μαλλιασει η γλωσσα μου, βαρεθηκατε και εσεις να με ακουτε να λεω τα ιδια και τα ιδια και να μη βγαινει απολυτως τιποτα.αν δεν ειχα τα παιδια πραγματικα θα την ειχα κανει προ πολλου...

δομνινα μακαρι εκει πανω να σ ακουνε...

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

31 μέρα σήμερα και φάνηκαν τα πρώτα σημάδια περιοδου. Αρα αύριο 32η θα μου έρθει κανονικά....Τουλάχιστον με την μικρή αυτή καθυστέρηση φάνηκε ότι πρέπει να ήταν καλούτσικη η ωορρηξία μου....Κορίτσια, ξέρετε κάτι; Δεν με νοιαζει που δεν τα καταφέρνω πλέον.....Ας γίνει ό,τι είναι να γίνει.....Ξέρω πλέον πως κάθε μήνα θα αδιαθετώ. Την καλωσορίζω πλέον την σαχαμένη....Δεν πάει στο καλό......

Ρε κορίτσια, πειτε μου λίγο την γνώμη σας !Δεν θέλω καταβάθος να κάνω εξωσωματική...πιστεύω ότι δεν είμαι έτοιμη....Δεν ξέρω γιατί μου συμβαίνει αυτό....Μονο που το σκέφτομαι, κάτι παθαίνω: μία άρνηση να το πω, μία απογοήτευση να το πω, μία μαλ....στον εγκέφαλο μου να το πω, πάντως δεν είμαι ετοιμη.... Τι να κάνω; Ελεγα να πάρω κι εγώ κλομιφαίνη για πρόκληση ωορρηξίας, αλλά ο γιατρός είναι μακριά από το σπίτι μου και για να πώ θέλω 20 ευρώ βενζίνες και διόδια. Βάλτε και τους υπερήχους, θέλω ανα δύο μέρες ένα 60ευρω! Δεν τα έχω τα σκασμένα, τα ευρώ και αισθάνομαι τόσο αδύναμη που δεν μπορώ να το κάνω. Το πολύ - πολύ λοιπόν να πάω γύρω στην 11η μέρα μπας και μου πει ακριβώς ποια μέρα και από ποια πλευρά θα κάνω ωορρηξία. Και πολυ΄μού είναι με την οικονομική ανέχεια που με δέρνει....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Re, ngeo, πιστευα πως έίχε βελτιωθεί η κατάσταση μεταξύ σας. Τοσο δύσκολα είναι τα πράγματα; Πολύ στενοχωριέμαι να τα ακούω όλα αυτά....Μίλησε του λίγο....Τώρα θα μου πεις, μερικές φορές ό,τι και να τους πεις δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Κι εμένα πολλά με ενοχλούν και ενώ του τα λέω ή θα μου πει ότι είμαι υπερβολική ή θα πει ναι! έχεις δίκιο, θα βελτιωθώ ( αλλά τα συνεχίζει από την άλλη κιολας μέρα) ή δεν θα μου απαντάει.....Πολύ σπάσιμο και τα τρία αυτά που κάνει....Ισως κάποιοι άνθρωποι δεν αλλάζουν, τι να πω;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι μου κοριτσάκι μου...

Εγώ σου προτείνω να πας σε κάποιον γιατρό εξειδικευμένο σε θέματα γονιμότητας.. Π.χ. πήγαινε στο Πανεπιστημιακό των Ιωαννίνων και απλά μίλησε με κάποιον γιατρό για να δούμε τι θα σου πει κι αυτός.. Εννοείται ότι τα 60 Ευρώ δεν είναι καθόλου αμελητέα για να τα δίνεις κάθε μήνα.. Ότι και να σου πούμε εμείς απλά δεν είμαστε ειδικοί..

Εννοείται ότι αν δεν είσαι έτοιμη να μπεις στη διαδικασία της εξωσωματικής μην το ξεκινήσεις καν... θα πάει στράφι όλη η προσπάθεια από την αρχή.. Συζήτησέ το και με την αδερφή σου που έχει μπει ήδη στο χορό.. Η γνώμη της είναι πολύτιμη. Αλήθεια, η εγκυμοσύνη της πως πάει; Ακούσαν καρδούλα;

Ngeo μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ.. αυτό το ξέρω.. όμως ίσως κι εσύ πρέπει να αλλάξεις ρότα πλεύσης και να του δώσεις να το καταλάβει..

Σίγουρα έχετε ξεχυθεί στους δρόμους για καφέ και ψώνια.. όπως κι εγώ άλλωστε.. πήρα δυο ζευγάρια παπούτσια, ο Δομνίνος ένα ζευγάρι μποτάκια (για τη γιορτή του), αλλάξαμε λάδια στο αυτοκίνητο, πήγαμε σούπερ και τώρα γυρίσαμε σπιτάκι.. Θα φάμε κάτι ελαφρύ γιατί το βράδυ περιμένουμε παρεούλα.. θα κοιμηθούμε και θα ξυπνήσουμε φρέσκοι - φρέσκοι..

Είμαι καλά και η διάθεση ανεβασμένη..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Καλησπρερα κι απο μενα.Τωρα μαζευτηκα κι εγω,αλλα θα ξαναβγω,η μικρη εχουν παζαρι στα γερμανικα,οποτε θα παμε να χαζεψουμε.

Δομνινα μου πολυ χαιρομαι που σε βλεπω χαλαρη και ηρεμη να απολαμβανεις την καθε μερα,κι ετσι να συνεχισεις κοριτσακι μου.

Μαρτζι μου μονο εσυ ξερεις πως νιωθεις κοπελα μου και σιγουρα δεν χρειαζεται να ψαχνεις το γιατι,νιωθεις ετσι.Το μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει να απευθυνθεις στους ειδικους,για δοκιμασε το Πανεπιστημιακο.

Οσο για σενα ngeo μου πραγματικα στεναχωριεμαι παραα πολυ.Δεν ειναι καθολου ευχαριστο να ακους για τετοιες καταστασεις,ποσο μαλλον να της ζεις.Εχεις δοκιμασει να τον πεισεις να μιληστε ισως σε καποιον ειδικο,να μπορεσετε να δουλεψετε λιγο πανω στη σχεση σας;Ειναι κριμα,να νιωθεις ετσι βρε κοπελα μου,προσπαθησε να κανεις οτι μπορεις.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοριτσάκια μου, ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δομνα, η αδελφή μου την Τριτη θα πάει να ακούσει καρδούλα. Μεχρις στιγμής καλά είναι...έχει λίγες ενοχλήσεις στο στομάχι και λίγο ζαλίζεται μου είπε....Εχει άγχος για την Τρίτη και φοβάται λίγο αλλά είναι πολύ φυσιολογικό όλο αυτό.

Η αδελφή μου σου είχα πει ότι ήταν πολύ συνειδητοποιημένοι. Με το που τους είπαν ότι το σπέρμα δεν γονιμοποιεί εύκολα, άφησαν να περάσει το Καλοκαίρι ( να φανταστείς ούτε θεραπεία δεν θέλησαν να κάνουν, ενώ ο γιατρός τους είπε θα ήταν καλό να γίνει και μια θεραπεία), δεν το ξανασυζήτησαν ούτε μεταξύ τους, σταμάτησαν ακόμη και τις εντάτικές προσπάθειες και τον Οκτώβρη πήραν άδεια και ξεκίνησαν κατευθείαν στο Μαστρομηνα....

Η αδελφή μου λέει να περιμένω ως το Πάσχα και αν δεν τα καταφέρω να ξεκινήσω λίγες μέρες πριν απο τις γιορτές για να μην αναγκάζομαι να ζητάω άδειες κάθε 3 και λίγο...Μου είπε ότι όταν κάνεις ενέσεις πρέπει να δίνεις αίμα κάθε δύο μέρες το πρωί και να κάνεις και υπέρηχο καθε δυο μέρες. Εγώ αν ξεκινήσω, τις ενέσεις θα τις κάνω ενώ θα δουλέυω. Πώς θα φεύγω το πρωί από το σχολείο για να πηγαίνω στην διπλανή πόλη να δίνω αίμα και μετά τα απογεύματα στην Πρέβεζα για υπέρηχο; Δυστυχώς το πρόγραμμά μου στο σχολείο ξεκινά από τις 8 ως τις 2 και δεν δίνει ευκολα τις άδειες η διευθύντρια. Είναι άγχωτικό να ζητάς κάθε δύο μέρες αλλαγή στο πρόγραμμα όλων των συναδέλφων......Ολα αυτά σκέφτομαι και δεν το παίρνω απόφαση. Μάλλον θα κάνω αυτό που λέει η αδελφή μου. Προς το Πάσχα για να είμαι πιο άνετη.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

margi Καλα σε λεει η αδερφη σου αλλα πρωτα πρεπει να το θελεις εσυ, αλλιως δεν κανεις τιποτα με το να σου το λεμε ολοι μας. γιατι εισαι τοσο αρνητικη δεν καταλαβαινω, παρα πολυς κοσμος το κανει και με επιτυχια, εσυ γιατι οχι αφου ειναι δυσκολο αλλιως. πρεπει να το βαλεις στο κεφαλι σου και οταν ομως το αποφασισεις και εισαι σιγουρη τοτε αρχισε να βλεπεις γιατρους και εννοειται οτι θα παρεις και αναρρωτικη και ο,τι χρειαζεται.

δεν εχεις κανενα κονε να πας του χρονου με αποσπαση γιαννενα στο γραφειο;;;;

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Πού να βρω το κονέ, μωρέ νγεο; Ασε που και να είχα τίποτα δεν θα μπορούσε να κάνει. Ανήκω στην τριετία κι είμαι αναγκασμένη 3 χρόνια να είμαι εκεί...Δεν έχω το δικαίωμα να ζητήσω ούτε απόσπαση ούτε μετάθεση........

Σιγουρα πρέπει να το πάρω απόφαση και μετά να συνεχίσω. Ξέρω κι εγώ γιατί το βλέπω έτσι; Προς Θεού, μην με παρεξηγήσετε, δεν είμαι κατά της εξωσωματικης. Απλά, δεν θέλω τώρα, αυτή την στιγμή να μπω σε αυτήν την διαδικασία που περιέγραψα πιο πάνω. Ισως αν ήμουν Γιαννενα ή σε πόλη με γιατρούς και μικροβιολογικά να μην το σκεφτόμουν. Τώρα, όλα αυτά, το τρέξιμο σε άλλες πόλεις, αλλού το πρωί για μικροβιολόγο, αλλού το απόγευμα για υπέρηχο, τα παρακάλια στην διευθύντρια, οι συζητήσεις μεταξύ των συναδέλφων για το γιατί αλλάζει το πρόγραμμα, κάπως με αγχώνουν.....Οταν το αποφασίσω, θα κοιτάξω μήπως και πάρω άδεια παραπάνω ούτως ωστε να είμαι Γιαννενα σε όλη την διαδιακασία.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι μου η προσπάθεια θα πετύχει όταν εσύ θα είσαι χαλαρή και ήρεμη.. Οπότε κι εγώ συμφωνώ με την αδερφή σου.. Ξεκίνησε το κατά το Πάσχα ή κοντά στο καλοκαίρι αλλά κάνε ένα ραντεβού με το Πανεπιστημιακό για να σου πουν τι διαδικασία θεωρούν ότι αρμόζει σε σένα και ποιες εξετάσεις θα πρέπει να κάνετε πριν.. Κάποιες από αυτές είναι χρονοβόρες και αν δεν βγουν τα αποτελέσματα δεν θα μπορέσεις να ξεκινήσεις..

L2qIp2.png

Ναι, Δομνίνα μου, θα το δρομολογήσω σιγά- σιγά, όσο και να με πονάει που μετά από τόσα χειρουργεία δεν κατάφερα τελικά να μείνω έγκυος μόνη μου.....Τι εξετάσεις δηλαδή μπορεί να με βάλουν να κάνω; εμαθα πως κάνουν μία βιοψία ενδομητρίου στην 11η μέρα. Η αδελφή μου έκανε νομίζω για το στίγμα μόνο.Δεν το δεχόταν η κλινική το αποτέλεσμα από το νοσοκομείο που είχε και απαιτησαν επανάληψη.

Α, δεν σας το είχα πει! Οταν έψαχνε για γιατρό πήγε να δει και τον Π.......(μεγαλογιατρός που ξεγέννησε και γνωστή τηλεπερσόνα). Δεν της έκανε καμία εντύπωση. Επέμενε εκείνη την στιγμή να της κάνει υστεροσκόπηση γαι να της αφαιρέσει ένα μικρό πολυποδάκι. Και όταν τον ρώτησαν πόσο κοστίζει τους λέει "τίποτα μωρέ, 800 ευρώ". Καγκελο η αδελφή μου. Του λέει¨"δεν τα έχω τόσα χρήματα μαζί μου"`- "ε, δεν πειράζει, σου δίνω λογαριασμό να τα καταθέσεις". Η αδελφή μου δεν δέχτηκε κι αυτός ενοχλήθηκε πολύ και της είπε πως αν δεν το βγάλει δεν θα πετυχσει η προσπάθεια.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ρε κοριτσάκια, με πήρε η αδελφή μου και μου είπε πως είδε λίγο αιματάκι σήμερα.Κάθε φορά που πάει τουαλέτα και σκουπιζετια έχει λιγα ροζ και καφέ. Ανησυχησαμε πολύ....Αυριο θα πάει στο γιατρό.....Λέτε να είναι κάτι κακό αυτό; Το πόσο στενοχωρήθηκα...ας πάνε όλα καλά, θεούλη μου. Εσεις που κάνατε παιδάκια για πείτε μου, τι μπορεί να είναι τώρα αυτο;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τι εξετάσεις δηλαδή μπορεί να με βάλουν να κάνω; εμαθα πως κάνουν μία βιοψία ενδομητρίου στην 11η μέρα.

Αυτό κοριτσάκι μου δεν ισχύει.. Θα πρέπει να κάνεις εξετάσεις θρομβοφιλίας, για το στίγμα, για την κυστική ίνωση, τοξόπλασμα, ερυθρά, κυτταροϊό και άλλες.. όπως επίσης και κάποιες θα πρέπει να τις κάνει και ο άνδρας σου..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...