Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

γεια σασ κοριτσια

δομνα μου εσυ εισαι παντα δυνατη δεν θελω ηττοπαθιεσ τωρα ,μακαρι να ειναι το τελειο σπορακι αυτο ,ειναι κριμα να το υποτιμασ;)

νγεο χρονια πολλα στο κοριτσακι σου αν κ λιγο αργα:tongue: οσο για το φορεμα ασ το αν δεν το αντεχει η τσεπη περναμε δυσκολεσ μερεσ ...κ εμασ τωρα περα απο χαρατσια εχουμε τα 4 τελη αυτοκινητου ασφαλιεσ φπα κ αλλα εξοδα κ τπτ δεν περνω ασε που κ να ψωνισω σαμποσ που θα παω για να τα βαλω:confused: ουτε για καφε τωρα δεν παμε τισ κυριακεσ που πηγαιναμε!

τεσπα να μαστε καλα κ ολα θα ερθουν.....εγω εβγαλα κ τον φρονιμυτη κ υσιχασα αλλα να πωσ φευγουν τα λεφτα 100 ακτινογραφια κ εξαγωγη αν δεν με πονουσε δεν θα το εκανα ,οτι ειναι για μασ τουσ μεγαλουσ ειναι πολυτελεια πλεον,μονο για τα παιδια οτι περνουμε .καθομουν κ σκεφτομουν ποσα λεφτα θελω μονο για γιαουρτακια ρε κοριτσια κ τα αποτελεσματα?3Χ1,20 θελω 108 ευρω περιπου μονο για γιαουρτια το μηνα:shock: συν τι αλλο θα φανε κ θα πιουν......πικρα τωρα που δεν δουλευω αχχχ

τεσπα ο καθενασ με τον πονο του.

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια ευχαριστω για τα καλά σας λογια!!!

Η αληθεια ειναι πως προσπαθησα να ειμαι καλά αλλα δεν τα καταφερα, φευγω Θεσσαλονικη για λιγες μερες να κανω εξετασεις με αιματολογο και βρηκα και εναν αλλο γυναικολογο!!! Ελπιζω να με καθοδηγησουν!!! Η γιατρος εδω πιστευει πως εχω καποιας μορφης θρομβοσεων στα αγγεια τις μητρα που ειναι αιτια παλλιδρομων και υπογονημοτητας!!! Παω να λυσω το μυστηριο για να ηρεμησει η ψυχη μου!!!!

Δομνινα μου να εχεις καλή επιτυχια και οταν γυρισω να διαβασω τα νεα σου να μου ανεβασουν την διαθεση!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλα τα κοριτσάκια..

Λοιπόν ύστερα από ένα σαββατοκύριακο που πολύ θέλω να το ξεχάσω, πήρα σήμερα τηλέφωνο το κέντρο και μίλησα με την εμβρυολόγο.. Το εμβρυάκι μου διαιρείται κανονικότατα οπότε προχωράμε κανονικά στην εμβρυομεταφορά στις 2 το μεσημέρι.. Τι να πω; λέτε να είναι αυτό το τυχερό μου; ο καιρός θα δείξει..

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα κοριτσάκια που με τον τρόπο σας μου δείξατε την αγάπη και την συμπαράστασή σας.. είστε πολύτιμες για μένα.. να το ξέρετε αυτό..

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Καλημερα και καλη βδομαδα.

Μαγδα μου με το καλο να ερθεις κοπελα μου στην πολη μας και μακαρι να παρεις ολες τις απαντησεις που ψαχνεις για να ηρεμησεις.Μακαρι να σε ειχα προλαβει ισως καταφερναμε και να γνωριστουμε.Παντως αν εχεις πισι,μπορω να σου στειλω με πμ το τηλεφωνο μου.Φιλακια πολλα κοπελα μου.

Δομνινα μου αφου ολα εξελισονται καλα κουκλιτσα μου,εχε πιστη και το θαυμα μπορει να γινει.Με το καλο να γινει η εμβρυομεταφορα,να προσεχεις τον εαυτο σου.Σε σκεφτομαι πολυ και ευχομαι ολα να πανε τελεια!!Σου στελνω μια μεγαλη (((((((((())))))))))))))) αγκαλιααααααα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

μπραβο δομνακι ετσι σε θελω αισιοδοξη(που σαι μαργκι να μασ δωσεισ κανα μαθημα ορθογραφιασ:tongue:)

αντε με το καλο ενα γερο μωρακι ...αρκει να το πιστεψεισ αυτη τη φορα;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Μόλις μπήκα κι εγώ σπίτι και μπήκα να σας ενημερώσω.. Λοιπόν το εμβρυάκι μας δεν είναι άριστο αλλά είναι καλό.. έχει 6 διαιρέσεις και όλα τα προσόντα να γίνει ένα ζουμπουρλούδικο μωράκι.. Στις 9/12 λοιπόν κι εγώ χοριακή.. αρνούμαι πάντως να αρχίσω να το σκέφτομαι από τώρα.. έχουμε μέρες μπροστά μας..

Το καλό στο όλο θέμα είναι ότι βελτιώθηκε αρκετά το σπέρμα.. και σε ποσότητα και σε αριθμό και σε φυσιολογικές μορφές... τώρα τι έφταιξε και είχαμε αυτή την εξέλιξη δεν ξέρω.. το ότι ο σύζυγός μου έκοψε το κάπνισμα; το ότι πέτυχε η επέμβαση; το ότι τα έδωσε όλα την κατάλληλη στιγμή; θα σας γελάσω και δεν το θέλω..

Θέλω και πάλι να σας ευχαριστήσω την κάθε μια ξεχωριστά και όλες μαζί διότι δεν με αφήσατε στιγμή να νιώσω μοναξιά.. και που μου σταθήκατε τόσο πολύ..

Πάω να φάω κάτι και να ξεκουραστώ..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Να ξεκουραστεις κοριτσακι μου,και να υπαρξουν κι οι καταλληλες συνθηκες για να "δεσει' το εμβρυακι σας.Καλα αποτελεσματα στις 9,και οντως εχει μερες μεχρι τοτε και εδω θα'μαστε παρεουλα για να τις περασεις οσο πιο ξεγνοιαστα γινεται.

Καλη ξεκουραση,δομνινα μου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Δομνινούλα μου, μακάρι να είναι αυτό το εμβρυάκι το πιο δυνατό και να μας δώσει μια χοριακή νααααα!!!( με το συμπάθειο). Να δεις που η Αγία Αννα θα κάνει το θαύμα της εκείνη την μέρα. Να την παρακαλάς, κοριτσάκι μου, και θα σε ακούσει....Ολες μας θα την παρακαλέσουμε να μας ακούσει που θα προσευχόμαστε για σένα να πάνε όλα καλά επιτέλους και να γελάσει λίγο το χειλάκι σου μωρε! Να δεις που αυτό το μωρό θα μας κάνει την έκπληξη....

Μαγδούλα μου, καλά κανεις και το ψάχνεις. Ισως τελικά να είναι καμια θρόμβωση. Δεν είχες κάνει εξετάσεις παλιοτερα; Μην μου στενοχωριέσαι όμως. Να είσαι δυνατή. Ο,τι και να είναι θα το αντιμετωπίσεις. Το θέμα είναι ότι είστε και οι δυο γόνιμοι και θα τα καταφέρετε παλι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ngeo, χρονια πολλά για την Κατερινούλα! Να την χαίρεστε!!

Θένα μου,΄πόσο δίκιο έχεις! Τι να τα κάνουμε τώρα πια τα ρούχα; Σαμπως πάμε και πουθενά; Εγώ όμως που θέλω για το σχολείο, άσε....Μου έχουν παλιώσει όλα και θα ήθελα να είχα να έπαιρνα μερικά μπλουζάκια και κανά τζινάκι, αλλά που....Εσύ έχεις και τόσα έξοδα με τα παιδάκια...τι να πεις. Ξεφτιλα κράτος και ξεφτίλες πολιτικούς που μας ξεζουμίζουν έχουμε....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Manou, σε άφησα τελευταία. Τι νέα ήθελες να μας πεις προχθές αλλά τελικά δεν μας τα είπες;;Πάρε φόρα και πες μας κανένα νέο...

Εγώ, κορίτσια, όπως τα ξέρατε....Εδώ στο χωριουδάκι καλούτσικα τα περνάω....Ευτυχως που έχω αρκετές συναδέλφισσες και πηγαίνουμε για καφεδάκι η μία στο σπίτι της άλλης ( κυρίως σε ένα σπίτι συγκεντρωνόμαστε). Παμε και για περπάτημα αν έχει καλο καιρο, ξεχνιέμαι λίγο από τα γνωστα προβλήματα. Τώρα περιμένω τον άντρα μου ( πήγε βόλτα στο λιμάνι) να βάλουμε να δούμε ταινία. Είμαι στην 26η μέρα του κύκλου, δεν περιμένω θαύματα αλλά μακάρι να μην αδιαθετήσω στην 28η με 30η, γιατί αλλιώς θα σημαίνει πως η ωορρηξία ήταν άχρηστη.....Αλλά η κοιλιά μου ξεκίνησε να πονάει, γμτ....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Ngeo να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου,αλλα με προλαβαιναν τα γεγονοτα.Να ειναι παντε γερο κι ευτυχισμενο.

Μην ανησυχεις μαρτζι μου και δεν ηταν κατι σοβραο.Απλα ειχα ενα θεματακι με τη μικρη,παρουσιασε ξαφνικα το βραδυ της Παρασκευης μετα το μπαλετο,σπιθουρακια.Ηρθε αργα το βραδυ ο παιδιατρος,εκανε διαγνωση αλλεργιας(αγνωστο σε τι).Απλα ηταν ενα δυσκολο βραδυ που δεν ξεραμε πως θα εξελιχθει(ειχα παθει κι εγω στα 5 μου και κοντεψαν τοτε να με χασουν οι δικοι μου)οποτε ημουν λιγο τρομοκρατημενη για την εξελιξη....ευτυχως τελος καλο ολα καλα.Υποχωρησαν ολα και το κοριτσακι μου ηταν μια χαρα.

Αλλα δεν ανεφερα τιποτα της προαλλες γιατι μπροστα στα αλλα,αυτο που επαθα εγω δεν ηταν τιποτα.Παντως σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον πουλακι μου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά εδώ είμαι κι εγώ..

Σας ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον σας και υπόσχομαι να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου προκειμένου να πιάσουν οι ευχές σας..

Μανού μου περαστικά για το κοριτσάκι σου.. ευτυχώς ξεπεράστηκε το θέμα της αλλεργίας διότι πράγματι οι αλλεργίες αγνώστου προελεύσεως είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα.. Τέλος καλό όλα καλά..

Μάρτζι μου μακάρι να σε ξεχάσει αυτό το μήνα η ακατανόμαστη..

Θένα μου τρελλά ζόρια γενικότερα..πόσο μάλλον όταν έχεις 3 παιδιά στη νηπιακή ηλικία... κουράγιο κοπελάρα μου..

Ngeo να χαίρεσαι την πεντάμορφή σου.. πάντα γερή κι ευτυχισμένη να είναι και μαζί της κι εσείς..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Ελα ρε Μανου! Καλά, φαντάζομαι τι θα έπαθες! Δεν είναι και λίγο αυτό....Μακάρι να μην της ξανατύχει. Εγώ τις φοβάμαι πολύ τις αλλεργίες....Από κάποια υποτίθεται αλλεργία που έχω ( δεν ξέρει κανείς που....) έβγαλα πολύποδες και ξέρετε τι τράβηξα. Α, ξέχασα να σας πω. Την όσφρηση την αποχαιρέτισα μάλλον δια παντός...Μύριζα για λίγο μετά το χειιρουργείο, την ξανάχασα....Οποτε αδιαθετώ ρίχνω aurid για λίγες μέρες, επανέρχεται η καημένη η όσφρηση δειλά- δειλά αλλά μετά εξαφανίζεται πάλι.....Αφήστε....

Δομνα, γερά και δυνατά κι όλα θα παν καλά!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε;

εμεις καλα, σπιτι, εχει πολυ καλο καιρο αλλα δυστυχως με τις δουλειες δεν καταφερνω να βγω και ιδιαιτερα.

σπιτι τα ιδια, πολλα εξοδα εκει που δεν τα περιμενεις, κλασικα! και τι να κανεις ομως.

εντωμεταξυ εχω πει σε διαφορους οτι αναλαμβανω μακιγιαζ αλλα και ζωγραφιζω παιδικα καδρακια αλλα δεν εχω κατι προς το παρον, εχω γινει και αντιπροσωπος σε μια εταιρια με καλλυντικα και διαφορα αλλα, δεν ξερω αν μπορω να γραψω, εχω βγαλει περιπου 60? μεχρι τωρα αλλα ενταξει, δεν ειναι να βγαλεις και βασικο εισοδημα ιδιαιτερα σε μια μικρη πολη, ισως σε μεγαλυτερη κατι να γινεται.

τωρα ετοιμαζω δυο καδρακια ενα με τον σνουπι και ενα για ενα κοριτσακι με μια νεραιδουλα για δωρα γενεθλιων. κατα τα αλλα ειμαι μονη σπιτι τις περισσοτερες ωρες της ημερας , ο αντρας μου κατι κανει, χθες πηγε σε μια εκδηλωση και μετα εξω με τους φιλους και δεν ηταν καθολου σπιτι, σημερα κατι αλλο αλλα και που ειναι σπιτι ειναι στον υπολογιστη κολλημενος...τι να πω, καλυτερα να δουλευε αλλα δεν εκατσε.τεσπα, τι να κανουμε, κουραστηκα να λεω και να λεω αλλα και παλι με κουραζει που ειμαστε πολλες φορες ξενοι στο ιδιο σπιτι.

κοριτσια ευχομαι να εχουμε κανενα ευχαριστο απο εσας γιατι μας επεσε πικρα εδω.

φιλια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Εχω γράψει πόσες φορές και με πετάει. Συντομα λοιπόν. Δομνα είσαι καλά; Μάγδα μου τι είπε ο γιατρός; Νγεο, γιατί δεν δουλεύει ο άντρας σου; καθηγητης δεν είναι; Μπράβο σου που έανες το χόμπυ σου τρόπο να βγάλεις ένα επιπλέον εισόδημα...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...