Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σασ κοριτσια

μαγδα λειπαμε παρα πολυ κοπελα μου ,ευχομαι να ειναι η τελευταια φορα που συμβαινει αυτο μαζεψε κουραγια για την επομενη φορα.

δομνα μου ελπιζω ολα να σου πανε καλα κ εγω αυριο στισ 10 θα βγαζω φρονιμυτη:confused: ειναι η πρωτη μου εξαγογη κ φοβαμε πολυ:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Κοριτσάκια μου καλή σας μέρα..

Μαγδούλα λυπάμαι απίστευτα... μου έχει συμβεί κι εμένα δυο φορές και ξέρω ακριβώς πως νιώθεις.. Σου έγραψα και αλλού.. άσε λίγο το χρόνο να περάσει και μετά να δεις που όλα θα αλλάξουν δια μαγείας..

Εγώ αύριο το πρωί έχω ωοληψία... είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά αλλά η δική μου αγωνία θα συνεχιστεί μέχρι το τηλεφώνημα με το οποίο θα μου ανακοινώνουν πόσα γονιμοποιήθηκαν και πότε θα γίνει η εμβρυομεταφορά... Θα το ήθελα πολύ αυτή τη φορά να έχουμε ένα ή δυο περισσότερα από την προηγούμενη φορά. Ζητάω πολλά;

Είμαι σίγουρη πως με τη θετική σας σκέψη και τις ευχές σας θα αλλάξει το γούρι αυτή τη φορά!

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Δομνινα μου να δεις που ολα θα πανε καλα αυτη τη φορα,θα ειναι η τυχερη σου.Να ξερεις οτι σε σκεφτομαι πολυ και θα ειμαι εδω για σενα.Να σκεφτεσαι θετικα κοριτσακι και καλα αποτελεσματα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Πολλές ευχές κι από μένα, Δομνα!

Μάγδα, κράτα γερά, κοριτσάρα μου! Θα έρθει πάλι σύντομα κι αυτή τη φορά θα έρθει για να μέινει. Εχε πίστη!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

ρε παιδια...μαγδα τι να πω, ειχα παντως ενα προαισθημα και ενω τρεχω ειπα να μπω να δω τα νεα σου...ηλπιζα να ηταν ευχαριστα...θετικες σκεψεις, παμε για αλλα!

και η γυναικα του ξαδερφου μου τελικα απεβαλε η καημενη, πολυ στεναχωρια ρε παιδια...

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Κοριτσάκια μου γλυκά ήρθα κι εγώ..

Πήραμε 4 τελικά.. ομολογώ ότι είμαι στενοχωρημένη και απογοητευμένη ταυτόχρονα διότι περίμενα να πάρουμε τουλάχιστον 5. Δεν πειράζει όμως.. Ας κάνει το θαύμα της η Αγία Αικατερίνη και αύριο να έχω το τηλεφώνημα που ελπίζω και εύχομαι..

Δεν είμαι καλά ψυχολογικά κορίτσια.. Έχω πάρα πολλά νεύρα, μου έρχεται να βάλω τα κλάμματα και ξύπνησα κι από τις 3 το πρωί...

Προς το παρόν δεν θέλω να πω τίποτε άλλο, μόνο το ότι θέλω να σπάσω το κεφάλι του άνδρα μου..

Αύριο μετά το τηλεφώνημα θα σας πω περισσότερα.. Κι εγώ αν όλα πάνε καλά χοριακή θα κάνω στις 9 Δεκεμβρίου της Αγίας Άννης..

Σας ευχαριστώ πολύ που με σκέφτεστε..

Πάω στον καναπέ να προσπαθήσω να κοιμηθώ λίγο γιατί τα νεύρα μου είναι τσατάλια..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Δομνίνα, μην στενοχωριέσαι! Αν είναι να γίνει κάτι, θα ΄γίνει και με ένα, να είσαι σίγουρη! Μοθ έλεγε μία συνάδελφος πως όταν έκανε εξωσωματική γονιμοποιήθηκαν μόνο δύο. Αυτά και της έβαλαν.....Και τα δύο τα σποράκια πιάστηκαν και τώρα έχει τα διδυμάκια της....Ολα καλά θα πάνε, θα δεις....Κι η Αγία Αννα θα βάλει το χεράκι της και θα δεις εκείνη την μέρα μια ωραίοτατη χοριακή....Αχ, μακ΄΄αρι να πάνε όλα καλά...Οι αντρούλες μας καμια φορά θέλουν ένα χέρι ξύλο, αλλά ποιος τους το δίνει!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Ήρθα κι εγώ..

Δυστυχώς οι χειρότεροι φόβοι μου επαληθεύτηκαν.. από τα 4 ωάρια μόνο τα τρια ήταν ώριμα και από αυτά μόνο το ένα γονιμοποιήθηκε.. Δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει διότι δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί.. το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρω τηλέφωνο τη Δευτέρα το πρωί στο κέντρο για να δω σε τι κατάσταση είναι και αν προχωρήσει θα το βάλουμε την ίδια μέρα στις 2 το μεσημέρι..

Εννοείται ότι δεν έχω καθόλου ψυχολογία μετά από όλα αυτά.. πολύ θα ήθελα να το έβλεπα ως το αουτσάιντερ αλλά αυτή τη στιγμή είμαι τόσο λυπημένη.. Πήρα το γυναικολόγο μου τηλέφωνο και επιμένει να το βάλουμε κανονικά αν φυσικά είναι καλής ποιότητας διότι ένα και καλό λέει θέλουμε.. Τι να πω.. Μάλλον κάποιος εκεί ψηλά γελάει με τις αγωνίες μου και τα άγχη μου.. αλλιώς δεν εξηγείται.. Δεν θα μπω καθόλου μέχρι τη Δευτέρα το απόγευμα.. συγνώμη αλλά δεν μπορώ..

Και πάλι συγνώμη..

L2qIp2.png

Πραγματικα δεν εχω λογια,δεν ειναι δυνατον κοριτσακια μου,να μη μπορουμε να πιαστουμε απο πουθενα και να μπορουμε να χαρουμε και να γιορτασουμε....

Δομνινα μου τι να πω κουκλα μου,ξερω πως οτι και να σου πουμε αυτη τη στιγμη,μονο εσυ κι η καρδουλα σου ξερετε πως νιωθεις.Παντως κρατα και μια επιφυλαξη και δειξε εμπιστοσυνη στο γιατρο σου.Εσυ ξερεις καλυτερα,αφου το εχεις εντρυφησει στο θεμα,οτι δεν παιζει ρολο η ποσοτητα.Μακαρι να ειναι ενα και τυχερο πουλακι μου.Οσο για την απουσια σου,θα μας λειψεις,αλλα να εισαι σιγουρη οτι σε καταλαβαινουμε απολυτα.

Ειχα νεα,αλλα μπροστα στα δικα σου,δεν αξιζει ουτε καν να αναφερθω.....

Σας φιλω ολες γλυκα,και ευχομαι το ξεκινημα της επομενης εβδομαδας να ειναι καλυτερο απο το τελειωμα της.

Καλο βραδυ και μη σταματησετε να κανετε ονειρα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοριτσια καλησπερα σας,

δομνινα παρε το χρονο σου και ξεκουρασου, ηρεμησε και να δεις, ενα και καλο θα ειναι, μακαρι τουλαχιστον εσυ να εχεις καλα νεα γιατι πληθαινουν τα ασχημα και δεν μπορω αλλο βρε παιδια...το τι λεφτα εχουμε δωσει τις τελευταιες μερες δεν λεγεται, εφορια, χαρατσια, δεη, κατι αλλα απροσμενα εξοδα...τι να πω, ηθελα τοσο πολυ να παρω ενα φορεμα θεικο αλλα εκανε 90? και ειπα μια να το βαλω στην πιστωτικη που δεν βαζω ποτε τιποτα αλλα αλλαξα γνωμη ειπα αντε, στις εκπτωσεις αν υπαρχει, το θεμα ειναι οτι ηθελα να το βαλω αυριο που θα εχω κοσμο στην κατερινουλα μου και στις γιορτες, δεν ειναι αμπιγιε αν το βρω θα σας το δειξω αλλα που να παρουμε κατι...τι να πω, κουραγιο ρε παιδια, θα ερθουν καλυτερες μερες

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Αχ βρε κορίτσια μου τι χάλια νέα ειναι αυτα γαμώτη μου??? μαγδούλα μην σε παίρνει απο κάτω σκεψου θετικά απο δω και πέρα το ξέρω ειναι δυσκολο αλλα σε αυτην την περπτωση ειναι το μονο που μπορεις να κάνεις και υπομονή, βρε δομνήνα μου πιστευω και ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου την δευτερα που θα μπεις να μας ανακοινώσεις τα ευχαριστα ΄μην απογοητευεσαι καλα θα πάνε ολα, οσο για μένα τι νεα τωρα να σας πω ολα καλά είναι περιμενω τα δικά σας πρώτα αφήστεμε εμενα τώρα φιλιά:-):-)

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...