Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α, καλά, δεν το συζητώ! Πάνω από όλα η απόλαυση που την ξεχάσαμε τόσο καιρό. Ρε κορίτσια, γιατί τώρα που δεν περιμένω τίποτα, το χαίρομαι περισσότερο;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κορίτσια, δεν βγήκα καθόλου από το σπιτι σήμερα κι όμως δεν με νοιάζει. Πέρασα καλά. Ξεκουράτηκα...Ολη την εβδομάδα κουράζομαι στο σχολείο. Τα παιδια είναι 15 χρονών, είναι πολύ ατίθασα. Μόνο με τις κατευθύνσεις περνάω καλά. Είναι λίγα παιδιά εκεί και δεν κάνουν φασαρία. Η πρώτη Λυκείου είναι πολύ κουραστική. Ολο τα μαλώνω. Προχθές, να φανταστείτε, γύρισαν και μου είπαν πως στο δικό μου μάθημα είναι πολύ ήσυχοι, "πού να δείτε, κυρία, τι γίνεται σε άλλους", λένε σε μία φάση....Αφήστε...δράμα. Αλλάζει κι ο τροπος διδασκαλίας και δεν ξέρω τι να κάνω. Καμία ενημέρωση δεν έχουμε από πουθενά. Καθε μέρα φτάνουν εγκύκλιοι με θεωρίες περί διδασκαλίας εντελώς ανεφάρμοστες.....Η παιδεία μας πάει από το κακο στο χεορότερο.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Πού ήσασταν σήμερα όλη μέρα, κυρίες μου; Ελπίζω να τα περάσατε καλά! Εγώ πάλι μεσα εμεινα....Ετοίμασα ένα δύσκολο μάθημα για αύριο και απάντησα σε ένα θέμα που ανοίχτηκε στην "Υποβοηθουμενη αναπαραγωγή" για την υιοθεσία. Γίνεται χαμός εκεί...Είναι μία μαμά που λέει πως θεωρεί την εξωσωματική "πληρωμένη εγκυμοσύνη" ,πως οι γυναίκες που κάνουν εξωσωματική είναι εγωίστριες γιατί φέρνουν στον κόσμο παιδί που δεν θέλει να έρθει κι άλλά τέτοια. Ε, καταλαβαίνετε τι γίνεται.....Είπα κι εγώ την γνώμη μου, αλλά χαλαρά, μην αποκλειστώ. Στην τρίτη καίγομαι.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσάκια μου γλυκά καλημέρα σας και καλή βδομάδα να έχουμε με μόνο ευχάριστα!

Εγώ είμαι μια χαρούλα.. Πήγα πάλι σήμερα στο γιατρό μου και τα 6 ωαριάκια εκεί σταθερά.. Είναι γύρω στα 14 χιλιοστά οπότε την Τετάρτη πάω πάλι για υπέρηχο και αιματάκι και ωοληψία το πιθανότερο την Παρασκευή με μια πολύ μικρή πιθανότητα για Σάββατο.. Το ενδομήτριο σούπερ και ο γιατρός πολύ ευχαριστημένος.. Κορίτσια θέλω με όλη μου την ψυχή να πάει καλά αυτή η προσπάθεια.. λίγο άγχος το έχω βέβαια αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά..

Εγώ αυτό το σβκ το έριξα στη "γυμναστική" και στον ύπνο.. καιρό είχε να μας συμβεί αυτό με τον άνδρα μου και ειλικρινά το ευχαριστήθηκα... το σαββατόβραδο ήρθε κι ένα φιλικό μας ζευγάρι σπίτι για να δουν οι άντρες τον αγώνα και να μου κάνει η φίλη μου τις ενέσεις μιας και η νοσοκόμα που συνήθως έρχεται είχε βάρδια στο Νοσοκομείο και περάσαμε πολύ όμορφα..

Χθες το μεσημέρι πήγαμε σε κάτι φίλους μας για φαγητό και πέρασε η μέρα..

Άντε, για να μαζευόμαστε σιγά σιγά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δομνα μου, όλα καλά θα πάνε...Εμείς δεν κάναμε "γυμναστικούλα"χθες....γμτ! Την Τετάρτη το ωάριο ήταν 14χιλ, άρα σήμερα δεν θα έχει φτάσει στα 19;;;Πρέπει να το εκμεταλλευτούμε, γιατί είπαμε....μπορεί να γίνουν πολλά θαύματα μαζεμένα...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Πού ήσασταν σήμερα όλη μέρα, κυρίες μου; Ελπίζω να τα περάσατε καλά! Εγώ πάλι μεσα εμεινα....Ετοίμασα ένα δύσκολο μάθημα για αύριο και απάντησα σε ένα θέμα που ανοίχτηκε στην "Υποβοηθουμενη αναπαραγωγή" για την υιοθεσία. Γίνεται χαμός εκεί...Είναι μία μαμά που λέει πως θεωρεί την εξωσωματική "πληρωμένη εγκυμοσύνη" ,πως οι γυναίκες που κάνουν εξωσωματική είναι εγωίστριες γιατί φέρνουν στον κόσμο παιδί που δεν θέλει να έρθει κι άλλά τέτοια. Ε, καταλαβαίνετε τι γίνεται.....Είπα κι εγώ την γνώμη μου, αλλά χαλαρά, μην αποκλειστώ. Στην τρίτη καίγομαι.....

Μαρτζι μου συγνωμη αλλα η συγκεκριμένη κυρια εκανε μονη της παιδακια??? ειμαι συγουρη πως ναι γ΄αυτο τα λεει αυτα!!! αισχος

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Τα νεακια μου εχουν και καλά και κακά!!! Θα ηθελα την γνωμη σας!!!

Ειδαμε το σπορακι ειχε και καρδούλα εδειχνε οτι ηταν 6 εβδ και 1 ημέρας (κανονικα ειμαι 6 εβδ και 3 ημερων) με καλό λεκιθικο σακό αλλα ο εμβρυικος σακος ηταν μικροτερος ηταν 5 εβδ και 5 ημ!!!!

Η γιατρος ειπε πως ειναι καλό που εχουμε καρδουλα που εχει αναπτυξη το μωρακι μας ανησυχει ο μικρος σακος σε μια εβδομαδα θα με ξαναδει!!!!

Και εγω εξακολουθω να φοβάμαι!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Γεια σας κοριτσουδες μου τι κανετε?? εγω τρεχω απο δω και απο κει οληηηηηηηηη μερα μου τη δινει και ο συζηξ που οταν ειναι πλεον σπιτη απο την δουλεια δουλευει βαρδιες καθεται και μας κοιταει λες και ημαστε ξωτικα!!! εκει τα παιρνω και συνηθως κοιμομαστε κωλο με κωλο εεεεεε δεν μπορω αλλο πια ολα μονη??? γιατι επειδη δεν δουλευω εδω σπιτη οτι κανεις δεν πιανεται??? σας φιλω γιατι ηρθε επιτελους με το ψωμι που περιμενω να φαω η δολιααααα:-):-)

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Δομνα μου, όλα καλά θα πάνε...Εμείς δεν κάναμε "γυμναστικούλα"χθες....γμτ! Την Τετάρτη το ωάριο ήταν 14χιλ, άρα σήμερα δεν θα έχει φτάσει στα 19;;;Πρέπει να το εκμεταλλευτούμε, γιατί είπαμε....μπορεί να γίνουν πολλά θαύματα μαζεμένα...

Θα γίνουν, θα γίνουν :lol:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Τα νεακια μου εχουν και καλά και κακά!!! Θα ηθελα την γνωμη σας!!!

Ειδαμε το σπορακι ειχε και καρδούλα εδειχνε οτι ηταν 6 εβδ και 1 ημέρας (κανονικα ειμαι 6 εβδ και 3 ημερων) με καλό λεκιθικο σακό αλλα ο εμβρυικος σακος ηταν μικροτερος ηταν 5 εβδ και 5 ημ!!!!

Η γιατρος ειπε πως ειναι καλό που εχουμε καρδουλα που εχει αναπτυξη το μωρακι μας ανησυχει ο μικρος σακος σε μια εβδομαδα θα με ξαναδει!!!!

Και εγω εξακολουθω να φοβάμαι!!!!!

Ολα καλά θα πάνε. Μην φοβάσαι, σε παρακαλώ! Να δεις που το μωρό σου είναι πολυ, πολύ δυνατό κα ιτην επόμενη φορά που θα πας, θα έχεις πολύ ευχαριστα νέα.Το μωράκι είναι εκεί δυνατό και η καρδούλα το χτυπάει!!Μόνο αυτό θα σκέφτεσαι. Εχε πίστη!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα κοριτσάκια!

Ήρθα κι εγώ με τα επίσημα αποτελέσματα... 5 ωάρια έχουμε τελικά από 16 έως 22 χιλιοστά και η ωοληψία θα γίνει την Παρασκευή στις 10 το πρωί. Ενδομήτριο σούπερ και πλέον θα απαιτήσουμε από όλες τις δυνάμεις του σύμπαντος να συνωμοτήσουν ούτως ώστε όλα να πάνε κατ' ευχήν μέχρι τέλους..

Σήμερα θα κάνω μόνο την Orgalutran και την Pregnyl, αύριο θα πάρω αντιβίωση και την Παρασκευή το πρωί ωοληψία..

Φιλάκια σε όλες σας!

L2qIp2.png

Καλή επιτυχία να έχεις Δομνινάκι! Μακάρι να γονιμοποιηθούν και τα 5!!!

Αυτός ο μήνας πάντως ήταν καλός! Μάθαμε για αρκετές εγκυμοσύνες! Τώρα διάβαζα για δύο κορίτσια στο φούρουμ που χωρίς να το περιμένουν έμειναν έγκυες και με πολύ καλές χοριακές μάλιστα!( η μία έιχε μύκητες όλο το μήνα κι έκανε και θεραπεία η κοπέλα, η άλλη μόλις είχε σταματήσει τις ενέσεις που σου κόβουν την περίοδο). Τι ωραία!!!Μακάρι να ακούσω κι από εσένα ευχάριστα Δόμνα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τελικά το σποράκι δεν τα κατάφερε, πήγαμε και σε αλλο γιατρό για δευτερη γνώμη και ο σακος του δεν ειχε μεγαλώσει καθόλου και σταματησε η καρδούλα του!!!

Ειναι η δευτερη φορα που μου συμβαινει στην ιδια ακριβως εβδομαδα με προβλημα στην αναπτυξη δηλαδη μικρος σακος κανονικο κυημα!!!! Γιατι μπορει να συμβαινει αυτό????smiley-cry.gif

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μπαινω μετα απο τοσες μερες και πεφτω πανω σε νεα που με αφηνουν αφωνη........μαγδουλα μου τι να πω βρε κουκλα μου,δεν το πιστευω.Πραγματικα λυπαμαι παρα πολυ,τι εγινε ομως κοριτσι μου,ο γιατρος τι ειπε;

Αχ δεν εχω λογια,να εισαι δυνατη κοριτσακι μου,σε φιλω.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...