Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Α, η αδελφή μου σας στελνει χαιρετίσματα και σας ευχαριστεί πολύ για το ενδιαφέρον. Δόμνα σου εύχεται να πάνε όλα καλά στην εξωσωματική. Σας έχω αναφέρει όλες μία προς μία προς μία!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρτζυ μου δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σε καταλαβαίνω... αλλα ακουσα ενα τραγουδι και νομιζω πως με εκφραζει πολύ περισσοτερο απο λογια ετσι στο αφιερωνω οπως και σε όλες μας..........:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

κοριτσια γεια σασ

ξερω οτι δεν πολυγραφω αλλα παντα σασ διαβαζω κ ποναω με την στεναχορια σασ κ χερομαι με την χαρα σασ

Ο χρονοσ μου ειναι περιορισμενοσ εδω με τα μικρα αρχισαμε αρρωστιεσ κ εχουμε τρεξιμο πολυ,παρολ αυτα κλεβω λιγο χρονο κ σασ διαβαζω.

σασ σκεφτομαι πολυ ...χαρικα πολυ με την αδερφουλα σου μαργκι μου κ ξερω οτι κ εσυ χερεσαι αλλα καταλαβαινω πολυ τη ζηλια απο λαχταρα να κανεισ κ εσυ ενα παιδακι .

οταν παντρευτικα ειχα βλαμι ενα ζευγαρι που ειχαν 2 χρονια παντρεμενοι κ αρχισαν να κανουν προσπαθιεσ για παιδι αλλα δεν τουσ καθοταν....οποσ καταλαβαινεισ ηταν κολλητοι μασ κ οταν εκανα εγω τον Γιωργο εξαφανιστικαν μετα απο 6 χρονια φιλιασ ,μετα εκανα κ τη δαναη κ τελικα εμηνε εγκυοσ με εξοσωματικη στα 39 τησ κ οταν γενισε αρχισε να με παιρνει τηλεφωνα...εγω φυσικα ειχα παγωσει μαζι τησ κ ακομα προσπαθει να τα ξαναβρουμε σαν φιλεσ αλλα εγω δεν θελω.

αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι δικαιολογω τη ζηλια κ την πικρια(οχι την κακια ζηλια)αλλα δεν δικεολογω το να χανετε καποιοσ απο τη ζωη του αλλου για τετοιουσ λογουσ.

την αδερφη σου ξερω οτι την αγαπασ κ χαρικεσ με την χαρα τησ αλλα απο την αλλη τσατιζεσε με σενα που δεν εισαι στη θεση τησ....μηλα τησ κ πεσ τησ πωσ νιωθεισ μην την κανεισ να νιωθει ενοχω που εσυ δεν εισαι ακομα εγκυοσ στο λεω γιατι εγω ετσι ενιωθα κ νιωθω πολλεσ φορεσ που καποιεσ γιρο μου δεν μπορουν να αποκτισουν παιδια.....ασ την να σου διξει τη χαρα τησ γιατι πιστευω οτι δεν σου εγκδιλονετε οπωσ θα ηθελε μπροστα σου οπωσ κ η μαμα σου...ασ τουσ να το ζισουν κ γινε κ εσυ μεροσ αυτησ τησ χαρασ ετσι μονο θα ξεφυγεισ κ εσυ απο τα βασανα σου..κ κοιτα να κανεισ τα παντα για να αποκτισεισ μωρο γιατι αν δεν το παρεισ αποφαση για εξοσωματικη σημαινει οτι δεν το θεσ κ τοσο πολυ.....μηλα στο γιατρο κ πεσ του την κατασταση σασ στα οικονομικα μερικεσ φορεσ γινοντε ανθρωποι κ καταλαβαινουν.

αυτα μη σε κουραζω αλλα...τα λεω σε σενα γιατι οι αλλεσ ειναι πιο δυνατεσ οπωσ λεσ κ εσυ.

φιλια πολλα

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλιτσες μου,τι κανετε,ευχομαι να ειστε ολες καλα.

Μαρτζι μου,γλυκια μου μαρτζι δεν θα σε κουρασω,γιατι ισως καμια φορα να γινομαι κι εγω φορτικη με το να επαναλαμβανομαι.

Το μονο που εχω να πω,ειναι οτι συμφωνω με τα οσα σου εχουν πει τα κοριτσια.Χαλαρωσε πουλακι μου,καθησε και συζητησε με τον αντρουλη σου και παρτε τις αποφασεις σας για το καλυτερο κι αυτο που θελετε πραγματικα.

Παντως να ξερεις οτι εμεις θα ειμαστε εδω και μπορεις να μοιραζεσαι μαζι μας καθε σου εννοια,αγωνια και παραπονο.Να πεις στην αδερφουλα σου οτι κι εμεις τη σκεφτομαστε και της ευχομαστε τα καλυτερα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

μαρτζι μου εγραφα μια ωρα ενα ολοκληρο κατεβατο και τελικα μου σβηστηκε και εχω πολλα νευρα..γκρρρρρρ..καποια στιγμη που θα ειμαι ηρεμη και θα εχω χρονο θα το ξανα γραψω..ανταυτου σου αφιερωνω ενα τραγουδακι που το ακουω οταν εχω τις μαυρες μου και με ανεβαζει

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Κορτσούδες καλή σας μέρα!

Ήρθα κι εγώ... και ναι κυρίες και κύριοι έχουμε 6 ζουμπουρλούδικα ωαριάκια... 5 στη μια ωοθήκη και 1 στο άλλο... Στάνταρ 6 λέω στο γιατρό... οποία έκπληξη! αφού κάθε φορά 6 έχουμε! Μην ανησυχείς μου λέει.. εμάς μας νοιάζει να τα πάρουμε και τα 6.. Θα τα πάρουμε του λέω αλλά έλεγα αυτή τη φορά να κάνουμε τη διαφορά.

Είμαστε στα 10 χιλιοστά.. οπότε συνεχίζω κανονικά τις ενεσούλες μου, από σήμερα ξεκινώ και Orgalutran και ξανά υπέρηχο τη Δευτέρα όπου είμαι πλέον σίγουρη ότι θα θέλει να με ξαναδεί Τρίτη.. είπαμε καταρχήν για Τρίτη αλλά το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού ήταν στις 12:30 οπότε δεν έπαιζε σαν πιθανότητα.. Για να δούμε τι θα δούμε..

Μάρτζι μου χαιρετίσματα στην αδελφούλα σου και να της πεις από μένα ότι τώρα το πρώτο βήμα έγινε και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.. τώρα θέλει μόνο ηρεμία, ησυχία και ξεκούραση..

Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου για τα καλά σου λόγια.. Όμως δεν κάνω τίποτε παραπάνω από το να είμαι ο εαυτός μου.. Από φύση μου είμαι αισιόδοξη διότι θεωρώ ότι δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.. Από τη στιγμή που έχω την υγεία μου, τη δουλειά μου και τον άνδρα μου καθώς και την οικογένειά μου δεν έχω δικαίωμα να μιζεριάζω και να απαισιοδοξώ.. υπάρχουν άλλοι που ζουν πολύ πιο τραγικές καταστάσεις και παρ' όλα αυτά είναι αισιόδοξοι..

Και ναι, θα γίνουμε μανούλες αργά ή γρήγορα!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου, τι καλές που είστε και μου κατεβάσατε τόσο όμορφα βιντεάκαι και τραγούδια!!!Ηταν τόσο ωραία....τζένι, δεν το ήξερα το τραγούδι που κατέβασες.Φοβερό!!! "Το χαμένο χώμα βγάζει, έτσι και ρίξει μια βροχή, τα ωραιότερα λουλούδια που' χω δει....." Φοβερός στίχος.....Αχ, έτσι κι εμείς, Δομνίνα, Μάγδα, Τζενι, Μανού, θα βγάλουμε πολύ όμορφα "λουλουδάκια".

Δομνα τι ωραία νέα! 6 ωάρια είναι πολύ καλά !Κι έφτασαν κιόλας στα 10χιλ; Στα πόσα τα παίρνουν; Μην στενοχωριέσαι για τον αριθμό.Εγώ τον βρίσκω σούπερ. Η αδελφή μου έβγαλε 5 και είχαν γονιμοποιηθελι τα 4!!!

Θένα μου, με την αδελφή μου είμαστε τόσο δεμένες που δεν υπάρχει περίπτωση να της κρύψω ή να μου κρύψει κάτι. Με στηρίζει πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια που ταλαιπωρούμαι και μου δίνει απίστευτη δύναμη. Κι εγώ την στηρίζω πάντα σε ό,τι κι αν της συμβεί....Μιλάμε για τις φοβίες και τις ανησυχίες μας και ξέρει πως χαίρομαι για αυτήν αλλά δεν μπορώ να μην λυπάμαι για όλα αυτά που μου συμβαίνουν. Με ξέρει τόσο καλά που ακόμη και την μέρα που πήγα να την δω, μετά την επίσκεψη στο γιατρό που μου είπε άσχημα νέα, εγώ για να μην χαλάσω την ατμόσφαιρα το έπαιζα καραγκιόζης. Ε, αυτή με κοίταζε, μου χαμογελούσε και μου χάιδευε τα μαλλιά ...Τέτοιος άνθρωπος είναι.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι μου τα ωάρια τα παίρνουν συνήθως στα 18 με 20 χιλιοστά.. οπότε έχω λίγο μέλλον ακόμη.. Υπολογίζω για την προσεχή Πέμπτη την ωοληψία.. τη Δευτέρα θα ξέρω στα σίγουρα..

Εγώ απ' την άλλη με τα αδέρφια μου δυστυχώς δεν έχω τόσο στενή σχέση.. από τη φύση μου είμαι κλειστός χαρακτήρας και με τον αδερφό μου δεν έχουμε ουσιαστικά κάτι κοινό γιατί είναι τρομερά ξεροκέφαλος.. με την αδερφή μου πάλι έχουμε 12 χρόνια διαφορά (είναι μικρότερή μου) και η καημενούλα έχει περάσει ήδη πάρα πολλά στη ζωή της.. δεν θέλω να τη φορτώνω κι άλλο.. Γενικότερα δεν μιλάω πουθενά.. παρά μόνο εδώ!

Γι' αυτό είστε τόσο σημαντικές για μένα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Domna, και για μένα είστε μια ξεχωριστή συντροφιά. Δεν μπορώ να ξεχάσω πως όταν ήμουν πολύ άσχημα με το εξωμήτριο, πριν δύο χρόνια ακριβώς, άρχισα να μιλάω με τα κορίτσια εδώ. Θυμάμαι την Μηλίτσα, την Μάγδα, την Μανού, την νγεο που ξεκινήσαμε όλες μαζί ένα θεματάκι τον "πελαργο". Θυμάστε, βρε κορίτσια; Αισθάνθηκα τότε πως κάποιος με καταλαβαίνει, πως είναι και κάποιος άλλος κάπου εκεί έξω που παλεύει όπως παλεύω εγώ. Πως δεν είμαι μόνη μου....Πόσο αστείο ακούγεται, ε; Χωρίς να υπάρχει αυτή η άμεση επαφή, χωρίς να έχουμε δει η μία την άλλη να λέμε τα ενδομυχά μας. Ισως η ανωνυμία να μας κάνει να εξωτερικεύουμε τόσο εύκολα τα συναισθήματα μας! Ποιος ξέρει....

Δηλαδή Δομνα για να καταλάβω το ωάριο σε ποια του φάση σπάει και γίνεται ωορρηξία; Από τα 18-22 εκατοστά; Εγώ την Τετάρτη ήμουν στα 14εκ....Πολύ πιθανό την Δευτέρα είπε ο γιατρός να κάνω ωορρηξία. Κορίτσια, η Δευτέρα είναι η 20η μέρα του κύκλου!!! Πολύ αργά.,ε; Τελος πάντων. Ας ελπίσουμε να αδιαθετήσω πιο αργά γιατί αλλιώς θα είναι ένας "μάπα" κλυκλος.

Θέλω να μαγειρέψω. Δεν ξέρω τι να φτιάχνω κάθε μέρα ρε κορίτσια. Εβγαλα λίγο μοσχαράκι. Μάλλον θα το φτιάξω με ρυζάκι. Και αύριο τι να φτιάξω πάλι. Στέρεψα από ιδέες. Πετάγομαι στο "τι θα μαγειρέψουμε σήμερα"μπας και πάρω καμια ιδεούλα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσάκια μου, τι καλές που είστε και μου κατεβάσατε τόσο όμορφα βιντεάκαι και τραγούδια!!!Ηταν τόσο ωραία....τζένι, δεν το ήξερα το τραγούδι που κατέβασες.Φοβερό!!! "Το χαμένο χώμα βγάζει, έτσι και ρίξει μια βροχή, τα ωραιότερα λουλούδια που' χω δει....." Φοβερός στίχος.....Αχ, έτσι κι εμείς, Δομνίνα, Μάγδα, Τζενι, Μανού, θα βγάλουμε πολύ όμορφα "λουλουδάκια".

ετσι ειναι ..κιαν εισαι καμενη γη..περιμενε να ερθει η βροχη..και θα φυτρωσει μεσα σου το πιο ομορφο λουλουδι..

θαρρος και πιστη θελει!!

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Δηλαδή Δομνα για να καταλάβω το ωάριο σε ποια του φάση σπάει και γίνεται ωορρηξία; Από τα 18-22 εκατοστά; Εγώ την Τετάρτη ήμουν στα 14εκ....Πολύ πιθανό την Δευτέρα είπε ο γιατρός να κάνω ωορρηξία. Κορίτσια, η Δευτέρα είναι η 20η μέρα του κύκλου!!! Πολύ αργά.,ε; Τελος πάντων. Ας ελπίσουμε να αδιαθετήσω πιο αργά γιατί αλλιώς θα είναι ένας "μάπα" κλυκλος.

Πολύ σωστά κατάλαβες... το ωάριο σπάει στα 18 - 22 χιλιοστά.. Και αν κάνεις αυτό το μήνα αργά ωορρηξία τι έγινε; ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία είσαι.. και εννοείται ότι δεν θα είναι μάπα ο κύκλος.. έχω φίλη μου που έμεινε έγκυος στον γιο της κάνοντας ωορρηξία την 29η μέρα του κύκλου.. γι'αυτό ξεκινά δυνατά και μην τον αφήσεις να πάρει ανάσα τον άνδρα σου!

L2qIp2.png

Ξέκινησα Δόμνα μου! Του τα άλλαξα τα φώτα από χθες....Αλλά, μωρέ κοριτσάκι, το ωαριάκι, αν πέσει, θα πέσει από την αριστερη ωοθήκη, οπότε δεν θα βρει σαλπιγγούλα να "μπει" μέσα. Θα πέσει στην κοιλιά μου....Λες να γίνει μια σειρά από θαύματα;

Θαύμα Νο 1) Να κάνω σωστή ωορρηξία (λίγο χλωμό είπε ο doctor)

Θαυμα Νο 2) Να "πιάσει" το ωάριο η άλλη σάλπιγγα ( άλλοι γιατρόι λένε γίνεται, αλλοι το αποκλείουν)

Θαυμα Νο 3) Να βρεθεί γρήγορο και δυνατό σπέρματοζωάριο να φτάσει στο ωαριάκι.

Πολλά μαζι δεν πρέπει να γίνουν μωρέ Δόμνα; Εντάξει, ποτέ δεν ξέρεις βέβαια, γι' αυτό κι εχω βάλει τον άλλον κάτω και το προσπαθώ....

Φιλια πολλά!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Και να'μαι παλι εδω για αλλη μια φορα να συγκινουμαι και να νιωθω τυχερη που εχω "γνωρισει" ανθρωπους σαν κι εσας,κατω απο παραξενες συνθηκες.

Μαρτζι μου θυμηθηκες την εποχη που ξεκινησαμε με ονειρα και αγωνιες,κι ομως ειμαστε ακομα εδω να συνεχιζουμε και να πιστευουμε στο ονειρο.

Αν και να σας πω την κρυφη μου αληθεια εγω προσωπικα νιωθω για τον εαυτο μου,τουλαχιστον τη δεδομενη στιγμη,οτι για μενα το ταξιδι σταματαει εδω.....μη με ρωτησετε γιατι,ειναι πολλα...περιεργα συναισθηματα.

Σημασια ειναι οτι εχω το κοριτσακι μου και νιωθω τυχη και ευλογια που ηρθε στη ζωη μου,απο εκει και περα οτι γινει.....

Σας σκεφτομαι πολυ και σας εχω μες την καρδια μου.Πολλα φιλια να περασετε ενα ομορφο Σαββατοβραδο και μια ακομα πιο ομορφη Κυριακη.:)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...