Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , kate82 είπε:

Δηλαδή επιλέγουν οκ κατάλαβα, απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου βάλανε την προηγούμενη φορά την 4ββ και με βάλανε 3αβ ,θα το κάνω ερωτησουλα αυτό 

Να το ρωτήσεις αυτό σίγουρα γιατί το πιο λογικό είναι να σου βάλουν τις πιο δυνατές.εμενα την ημέρα της εμβρυομεταφοράς ήρθε η εμβρυολόγος κ μου τα εξήγησε μου είπε ότι έχουμε 8 μου είπε πως ήταν αλλά δεν της θυμάμαι κ ότι θα βάλουμε τις δύο που ήταν κ οι πιο δυνατές.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ,αμα σε βρισω μαργκι μου θα με βρισεις κι εσυ ετσι που εγινα τωρα και δε με συμφερει. Θα μαλωσω μονο τη μαριαεφη μας που δεν προσεχει και ταραζει το σπορακι. Καληνυχτουδια. Ελενιτσα,τα λεμε αυριο.

ένα μήλο την ημέρα...

Κοριτσακια καλως σας βρηκα και εδω!!!!...γλυκεια μου Μηλιτσα περαστικα...τι κανει η ζουζουνιτσα σου???Μετα απο 2 μηνυματα που εστειλα στους διαχειριστες forum καταφερα και βρισκομαι σημερα μαζι σας:-D!!!Για οσες δεν με ξερετε ειμαστε σε προσπαθεια για μπεμπε...κι αυτη την στιγμη με πατεριτσες λογω ατυχηματος με μηχανη!!Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου στις εγκυουλες μια ευχαριστη και τελειομηνη εγκυμοσυνη και σε μας που προσπαθουμε πολυυυυυ sex!!!....και που θα παει θα το τσακωσουμε το νινι!!ΦΙΛΑΚΙΑ !!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Κοριτσακια καλως σας βρηκα και εδω!!!!...γλυκεια μου Μηλιτσα περαστικα...τι κανει η ζουζουνιτσα σου???Μετα απο 2 μηνυματα που εστειλα στους διαχειριστες forum καταφερα και βρισκομαι σημερα μαζι σας:-D!!!Για οσες δεν με ξερετε ειμαστε σε προσπαθεια για μπεμπε...κι αυτη την στιγμη με πατεριτσες λογω ατυχηματος με μηχανη!!Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου στις εγκυουλες μια ευχαριστη και τελειομηνη εγκυμοσυνη και σε μας που προσπαθουμε πολυυυυυ sex!!!....και που θα παει θα το τσακωσουμε το νινι!!ΦΙΛΑΚΙΑ !!!

περαστικα!τυχερη ησουν μονο πατεριτσες ακουω!!

αντε υπομονη λιγο καιρο και να μας ανακοινωσεις ευχαριστα!

περαστικα!τυχερη ησουν μονο πατεριτσες ακουω!!

αντε υπομονη λιγο καιρο και να μας ανακοινωσεις ευχαριστα!

Ευχαριστουμε πολυ κουκλιτσα μου!!!...κι εσυ ολα με το καλο σου ευχομαι!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

ARGYRO KALOSORISES,,,,PERASTIKA SOU,,,TO DIABASA SIMERA STO PARENTS OTI EISAI ME PATIRITSES,,,PATIRITSES TA DIKANA DEN EINAI???GIA OTAN SPAS TO PODI?AX AYTA TA ELLINIKA MOU...TELEIA EINAI......PERASTIKA SOU KOUKLA MOU,,,,GIATI DEN EMAINES STO PARENTSCAFE????MARIAEFI MOU TI KANEIS???PWS EISAI SIMERA????MIN KOURAZESEEEEEEEEEE PLEASEEEEEEEEE

λοιπον ο αντρας μου εχει φαγωθει να το πουμε στους δικους του για να χαρουνε επειδη το τελευταιο καιρο εχουν στεναχωρηθει με τα αδελφια του(μεγαληηη ιστοριααα).παμε λοιπον και το λεμε ηταν η πεθερα μου και ο αδελφος του με την συνυφαδα μου.Και ενω εγραφα την λιστα για το σουπερ μαρκετ γυρναει και λέει ο καλος μου τελείωσες?ναι λεω .Ωραια συμπληρωσε και Pampers! και του απανταω σε 8 μηνες αυτα!η πεθερα μου ανεπαφη!την κοιταει και της λεει η Μαρια ειναι εγκυος μαμα..η απαντηση:??? ε και εσενα να τρεμει ο "ποπος"σου (και καλα απο τα εξοδα)!!!

σοκ παγωμαρα !πεταγετε ο κουνιαδος μου και λεει αντε με το καλο παιδια!!και η συνυφαδα μου συγκινημενη μου πιανει την κοιλια και λεει αχ τι ωραια ενα μωρακι μπραβο!

μετανιωσα την ωρα και στιγμη που το ειπα!αληθεια σας το λεω το μετανιωσα!!!

απο εδω περα τιποτα δεν θα ξερουν!ουτε καν ποσο ειμαι!

και το βραδυ με επιασε κολικος του εντερου για μια ωρα και παρολιγο να καταληξω νοσοκομειο..........

αυτα απο μενα!

TIIIIIIIIIIIIIIIIII///MOU SIKOTHIKE I TRIXA TWRA,,,KALA DEN NTRAPIKE????PW PW PW...TI EINAI AYTA???ANTI NA XARI POU ERXETE KAI ALLO EGGONI I PETHEROULA SOU EIPE TETOIO PRAGMA???KALA RE SY MARIA EINAI DYNATWN???KAI EGW ELEGA MONO I DIKIA MOU EINAI KAKIA,,,KAI ESY APO EDW KAI PERA PRIXREMI,,,MIN TIS ANAFEREIS TIPOTA GIATI TIN EGKYMOSINI,,,,ASE DEN SXOLIAZW ALLO GIATI DEN THA STAMATISW,,,,,,ESY PWS EISAI TWRA????MI MOU PEIS OTI PIGES STIN DOULEIA???????

TIIIIIIIIIIIIIIIIII///MOU SIKOTHIKE I TRIXA TWRA,,,KALA DEN NTRAPIKE????PW PW PW...TI EINAI AYTA???ANTI NA XARI POU ERXETE KAI ALLO EGGONI I PETHEROULA SOU EIPE TETOIO PRAGMA???KALA RE SY MARIA EINAI DYNATWN???KAI EGW ELEGA MONO I DIKIA MOU EINAI KAKIA,,,KAI ESY APO EDW KAI PERA PRIXREMI,,,MIN TIS ANAFEREIS TIPOTA GIATI TIN EGKYMOSINI,,,,ASE DEN SXOLIAZW ALLO GIATI DEN THA STAMATISW,,,,,,ESY PWS EISAI TWRA????MI MOU PEIS OTI PIGES STIN DOULEIA???????

ναι εννοειτε...μου περασε γυρω στις 7 και ηρθα και δεν εχω ξανα ενοχληση.........

τωρα απο εβδομαδα γιατρο και βλεπουμε....

Διαφημίσεις

KAI BEBAIA THA TO TSAKOSOUME TO NINI,,,,,ALLA EMEIS TI LEME PLEON KSEREIS???THA KOLISOUME GKASTRITIDA....I MAGDOULA MAS ETSI LEEI,,,KAI TSOUPPPPP NATI I MARIAEFI MAS ME GKASTRITIDA KAI THA KOLISOUME MIA MIA PLEON

Εχω χασει απο οτι φαινεται επεισοδια...ευχομαι συντομα ολες μας να κολλησουμε γκαστριτιδα!!Στο parents cafe αποφασισα να μπω γιατι ειχα χασει τα νεα πολλων "παλιων"κοριτσιων που εμπαιναν εδω.Μετα απο προσκληση της Μηλιτσας(ποια μπορει να της αρνηθει το οτιδηποτε μιας και ο τροπος της σε αφοπλιζει)μπηκα λοιπον κι εγω στην παρεα σας!!!Φιλια πολλα!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

λοιπον ο αντρας μου εχει φαγωθει να το πουμε στους δικους του για να χαρουνε επειδη το τελευταιο καιρο εχουν στεναχωρηθει με τα αδελφια του(μεγαληηη ιστοριααα).παμε λοιπον και το λεμε ηταν η πεθερα μου και ο αδελφος του με την συνυφαδα μου.Και ενω εγραφα την λιστα για το σουπερ μαρκετ γυρναει και λέει ο καλος μου τελείωσες?ναι λεω .Ωραια συμπληρωσε και Pampers! και του απανταω σε 8 μηνες αυτα!η πεθερα μου ανεπαφη!την κοιταει και της λεει η Μαρια ειναι εγκυος μαμα..η απαντηση:??? ε και εσενα να τρεμει ο "ποπος"σου (και καλα απο τα εξοδα)!!!

σοκ παγωμαρα !πεταγετε ο κουνιαδος μου και λεει αντε με το καλο παιδια!!και η συνυφαδα μου συγκινημενη μου πιανει την κοιλια και λεει αχ τι ωραια ενα μωρακι μπραβο!

μετανιωσα την ωρα και στιγμη που το ειπα!αληθεια σας το λεω το μετανιωσα!!!

απο εδω περα τιποτα δεν θα ξερουν!ουτε καν ποσο ειμαι!

και το βραδυ με επιασε κολικος του εντερου για μια ωρα και παρολιγο να καταληξω νοσοκομειο..........

αυτα απο μενα!

Δεν ειμαι στην θεση σου,οποτε δεν μπορω να ξερω τι θα εκανα αν ο συζυγος μου επεμενε να το πουμε στις οικογενειες μας...το σιγουρο ειναι οτι θα το ελεγα στην εργοδοτρια μου ετσι ωστε να μην κουραζομαι περισσοτερο απο οτι πρεπει.Ειμαι της αποψης οτι αυτα πρεπει να λεγονται μετα τους 3 μηνες...ετσι το βλεπω εγω.

498ap2.png

nZqvp3.png

αργυρουλααα μου! Τι ευχαριστη εκπληξη! Τα καταφερες τελικα και γραφτηκες. Εισαι καλυτερα τωρα? Με τα καλα σου λογια με εκανες και κοκκινησα σα μηλο. Τωρα θα αρχισω να κυνηγαω την αργυρω με την καλαθουνα. Μαριαεφη κι ελενιτσα,ζηλεψτε. Η αργυρουλα εχει την καλυτερη πεθερα. Ωχ,προμηθευτης. Επιστρεφωωω

ένα μήλο την ημέρα...

ειδικα στον εργοδοτη θα το πω σε λιγο καιρο ...οταν το ειπα την δευτερη φορα με ειχε τρελανει στην δουλεια και οταν το εχασα περιμενε να ερθω την αλλη μερα για δουλεια μεταξυ σοβαρου και αστειου....

Καλησπερα!ειδα το post της mariaefi και μ ανεβηκε η πιεση!Εχω να βγω στην περιοχη μου κανα πενταμηνο τωρα για να αποφυγω ολες τις καρακατινες που παιζουν με τον πονο μου!Ξερεις τι ειναι να συναντας γνωστους στο δρομο κι αντι για καλημερα να σου πιανουν την κοιλια και να λενε "ποτε με το καλο?" κι εσυ να γινεσαι κομματια γιατι απλα παχυνες και μωρακι γιοκ?Σε μια καποτε της ειπα "το πρωι με το καλο,αν θες στα κραταω!".Πλεον εχω γινει πολυ βρωμοστομη και κοβω διαολους γιατι η υπομονη εχει και τα ορια της!Οχι που θα σπασουν τα νευρα τα δικα μας για να εχουν θεμα κουτσομπολιου οι μεγαιρες!

mariaefi μη μασας και παψε να σαι ευγενικη!δυδτυχως ο κοσμος σε σεβεται οταν τον εχεις χεσμενο και σορυ για την εκφραση!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...