Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Παλι ξυπνησα πρωι πρωι!!!

Πηγα εχθες στο γιατρό και εχουν σταματησει τελειως τα μπεζ σταματησαν και τα πονάκια(αυτα μια ερχονται μια φευγουν) ειδαμε το σακουλακι που μεγαλωσε λιγάκι ειδε και ο γιατρος το λεκιθικο ασκο(εγω δεν ειδα τπτ μου ειπε πως ειναι ενα ασπρακι) και μου το εβγαλε μια μερα μικροτερο αλλα μου ειπε πως η αποκλισεις τωρα που ειναι μικρουλη ειναι φυσιολογικες γιατι μπορει να μην το μετρησε σωστα!!! Ειναι ικανοποιημενη και την Δευτερα πρωτα ο Θεος θα παω να ακουσω καρδουλα:-):smile::-):smile:

Η αληθεια ειναι πως κοιταω τον υπερηχο (θα γινω χαζομαμα:-):smile:) και βλεπω τωρα μια ασπρη κουκιδα μεσα στο σακο αρα μαλλον αυτο ειναι ο λεκιθικος ασκος!!!! :-)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρτζυ μου θα δεις που όλα θα πανε καλά εγω ειμαι σιγουρη!!! Μπορει να πεσατε στο τζουφιο κυκλο εγω εχω παντα τον Σεπ τζουφιο και μου ειχε πει ο γιατρός οτι όλες οι γυναικες εχουν ενα τζουφιο μεσα στο ετος!!!!

Και αφου τα Ιωαννινα φημιζονται για το Πανεπιστημιακό κλεισε ενα ραντεβου κανε πρωτα μια προσπαθεια εκει!!! Εγω αυτό θα εκανα, εχω ακουσει παρα πολυ καλά λόγια οπως και για τις Αλεξ/πολης!!! Δεν εχεις να χασεις κατι και δεν σε πηραν τα χρονια!!!!

Εχω φιλη που δεν το επερνε αποφαση να κανει παιδακι και στα 37 λεει δεν δοκιμαζω χωρις αγχος και τσουπ αμεσως της ηρθε!!! Ξερω πολλα περιστατικα τετοια στο χωριο μου!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερα κοριτσακια,ειχα εξαφανιστει γιατι ταλαιπωριομουν παλι με ημικρανιες.

Δομνινα μου καλη αρχη και καλη επιτυχια,μακαρι να βαλει ο Θεος το χερακι του και αυτη τη φορα να πανε ολα τελεια.

Μαγδα μου επιβαλλεται να γινεις μια χαζομαμα(οπως ολες μας)με το καλο να ακουσετε καρδουλα και να προσεχεις τον εαυτο σου σε παρακαλω πολυ.

Μαρτζι μου καταρχην περαστικουλια,για κανε συχνες πλυσεις και πινε πολλα νερακια,ισως αυτο βοηθησει λιγο.Μην μου αποκαρδιωνεσαι κι ολα θα γινουν,καλα αποτελεσματα σημερα για την αδερφουλα σου,θα περιμενουμε τα νεοτερα.

Ανδριανουλα φτου-φτου,μαμα και κορη ειστε κουκλες,να τη χαιρεσαι πουλακι μου,σου'στειλα κι εγω μειλ,ελπιζω να το πηρες,σε φιλω.

Εμεις σημερα εχουμε ορθοντικο,μαλλον να της παρει τα μετρα για τα σιδερακια,ευχομαι να μην ποναει αυτη η διαδικασια,φιλακια τσουπρες μου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μανουνίτα μου ευχαριστω πολύ μακαρι την Δευτερα να ακουσω καρδουλα!!! Μεχρι τοτε ειμαι ξαπλα και αγωνιώ τρελά!!!!

Δεν νομιζω να ποναει η διαδικασια για τα σιδερακια αλλα δεν ξερω κι' ολας!!!! Το σιγουρο ειναι σε λιγα χρονια η μικρη που θα μπει στην εφηβια θα σε ευχαριστεί:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα τσαπερδόνες..

Εδώ είμαι κι εγώ μετά από μια νύχτα θρίλερ στην κυριολεξία.. κάθε 3 ώρες σηκωνόμουν και άλλαζα και σερβιέτα και ταμπόν.. πονάει η κοιλίτσα μου αλλά εγώ χαίρομαι.. μαζόχα τελείως..

Μάρτζι μου όντως είναι νωρίς να έχει η αδερφή σου συμπτώματα.. στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα φτάσει 9 βδομάδων και από συμπτώματα τίποτε.. μακάρι να είναι από τις τυχερές και όλη της την εγκυμοσύνη να την περάσει όσο πιο ανέφελα γίνεται..

Μάγδα δεν μπορούν να υπολογίσουν επακριβώς την ημέρα σύλληψης οι γιατροί.. πάνε με την τελευταία περίοδο και για το λόγο αυτό υπάρχουν αποκλίσεις.. αφού τα είδε όλα καλά κι εσύ μην ανησυχείς.. να είσαι όσο περισσότερο ήρεμη γίνεται και να δεις που όλα θα πάνε τέλεια.. Αφού έγινε η αρχή όλα έχουν πάρει το δρόμο τους..

Μανού τα μέτρα για τα σιδεράκια δεν πονάνε καθόλου.. Κι εγώ ευγνωμονώ σήμερα τους γονείς μου που είχαν την προνοητικότητα πριν από 25 χρόνια να μας πάνε σε ορθοδοντικό..Εύγε καλή μανούλα..

Εγώ την Παρασκευή έχω πάλι υπέρηχο και αιματάκι.. Ξεκίνησα και χθες τις ενεσούλες μου και όλα καλά!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Μανου, να μην στενχοχωριέσαι καθόλου για το θέμα της μικρής. Ακόμη κι αν πονέσει, θα είναι παροδικό. Το αποτέλσμα όμως θα είναι μόνιμο. Η αδελφή μου έβαλε εσωτερικά σιδεράκια σε μεγάλη ηλικία ( στα 36!!!παρακαλώ) Ολα τα προηγούμενα χρόνια έριχνε ευθύνες στους γονείς μου που δεν της είχαν φτιάξει τα δόντια όταν ήταν μικρή....Αισθανόταν πολύ κομπλεξικά και πάντα όταν γελούσε έβαζε το χέρι μπροστά να μην φάίνονται τα "πεταχτά" δόντια της....Στις φωτογραφίες, προ σιδερακίων, ποτέ δεν χαμογελούσε. Πάντα σοβαρή. Πού να την δεις τώρα! Το χαμόγελο φτάνει ως τα αυτιά....Ειδικά αυτή την στιγμή είναι πολύ χαρούμενη. Η χοριακή έφτασε στα 1600( από 290 που ήταν την Τριτη) Ογιατρός είναι ευχαριστημένος και της είπε να πάει την Πέμπτη να την δει.

Μάγδα όλα καλά θα πανε αυτή τη φορά! Να είσαι ξαπλα, να δίνεις φιλάκια στην κοιλίτσα σου και να κοιτάς τον υπέρηχο όσες ώρες γουστάρεις. Και τι έγινε που θα είσαι χαζομαμα;;;Τόσο παιδεύτηκες για να έρθει το μικρούλι, αυτό έλειπε να μην κοιτάς τον υπέρηχο. Εγώ, αν έρθει ποτέ η ώρα θα τον βάλω στο εικόνισμα. Θα το κορνιζάρω, δεν ξέρω τι θα κάνω. Πλένομαι κοριτσάκια μου με χαμομηλάκι και ανακουφίζομαι. Θέλω να κάνω σεξ όμως. Δεν πτοούμαι από αυτά που είπε ο γιατρός. Είμαι στην 14η μέρα. Κανονικά το ωάριο θα έχει γτάσει γύρω στα 14εκ. Πολύ νωρίς δηλαδή ακόμη. Από την άλλη σάμπως ξέρουμε τις βουλές του Κυριου; Κι αν γίνει κανά θαύμα;;;Κι ο αντρούλης μου είναι πολύ down....Τον λυπάμαι....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημερα ολη μερααααα.Τι κανετε πουλακια μου;

Μαρτζι μου μπραβο για την αδερφουλα σου κοπελα μου,αντε ολα να πανε καλα,για να παιρνεις σειρα κι εσυ;)Παντως αν νιωθεις καλυτερα "κατω",βουρ στο χαμπι σου,αντε να του φτιαξεις και λιγο τη διαθεση;)

Εμεις τελικα τα βαλαμε κιολας χθες τα σιδερακια,δεν πονεσε καθολου το κοριτσακι μου και ηταν πολυ χαρουμενη που ξεμπερδεψε.Σημερα εφυγε για το σχολειο μες τη χαρα για να τα δειξει στην παρεα της(ποιος να μου το'λεγε οτι θα'κανε τετοια χαρα με τα σιδερακια).Ειπανε μαλιστα με το γιατρο αν ειναι τα Χριστουγεννα να βαλουν κοκκινα ή πρασινα,για να ειναι σε εορταστικο πνευμα:rolleyes::rolleyes:τι να πει κανεις.............

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια κι από μένα..

Δεν ξέρω τι έχω πάθει.. από την προηγούμενη Παρασκευή κάθε βράδυ κατά τις 10 πέφτω στο κρεβάτι και ξυπνάω το πρωί στις 7.30.. Μου φαίνεται ότι βγαίνει όλη η κούραση μαζεμένη... ή ότι λόγω της πλημμύρας που με κατακλύζει (ευτυχώς σήμερα ελαττώθηκε το αίμα) ο οργανισμός εξαντλήθηκε.. Δεν πειράζει μιας και έτσι οι μέρες περνάνε γρηγορότερα κι η Παρασκευή έρχεται όλο και πιο κοντά!

Εγώ συνεχίζω κανονικά τις ενέσεις μου και την Παρασκευή πρωί στο γιατρούλη..

Μάρτζι μου τέλεια τα νέα της αδελφής σου.. Αύριο που θα πάει στο γιατρό είμαι σίγουρη ότι θα συγκινηθεί πολύ.. εγώ κλείνω τα μάτια και φέρνω στο μυαλό μου την πρώτη εικόνα του μωρού μου και κάτι με πιάνει.. ελπίζω πολύ σύντομα να νιώσω την ίδια χαρά!

Μανού η κόρη σου όλα τα λεφτά.. Αυτό θα πει να μην έχει ταμπού και προκαταλήψεις και δείχνει πόσο καλά κάνεις τη δουλειά σου ως γονιός.. Εύγε και πάλι!

Φιλάκια πολλά κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Γεια σας! Μανού, μπράβο στην κόρη! συμφωνώ με τη Δομνίνα σε όσα λέει!!!

Ρε Δομνίνα πολυ ταλαιπωρήθηκες με τόσο αίμα! Αντε, να τελειώνεις καμιά φορά, να ερχίσεις τις ενεσούλες σιγά σιγά. Πήγα σημερα πάλι στο γιατρό. Το ενδομήτριο έφτασε στα 10χιλ, ευχαριστημένος ο γιατρός, αλλά από τα ωάρια το ένα από δεξιά χάθηκε και στο αριστερό έφτασε μόλις στα 14χιλ! Πολύ πιθανό να κάνω ωορρηξία, λέει, την Δευτέρα, αλλά ελπίδες δεν έχω, αφού θα είναι από την κακή μεριά. Είπε παλι ότι λογικά θα έχω καθυστερηση αυτό το μήνα, αφού γίνεται αργά η ωορρηξια. Αν παλι έρθει κανονικά στις 28-30 μέρες τότε δεν θα έχει γίνει σωστή ωορρηξία. Μάλλον θα γίνει αλλά δεν θα υπάρξει αυτή η ωχρωνική φάση ( κάπως έτσι το είπε) που ακολουθεί αμέσως μετά την περίοδο και διαρκεί 14 μέρες. Είπε να κάων έναν έλεγχο προγεστερόνης, αν θέλω, για να δούμε την ποιότητα της ωορρηξίας αλλά δεν θέλησα. Αρνούμαι να ξανακ΄νω την οποιαδήποτε εξέταση πια! Βαρέθηκα. Ας γίνει ό,τι είναι να γίνει.....Τον ρώτησα για κλομιφαίνη που είπε η Μάγδα, είπε ότι έχει καλά αποτελέσματα, αλλά δεν μου τη συνιστά....Να μην χάνω χρόνο λέει....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Γλυκιά μου Μάρτζι...

Είναι όλα τόσο απρόβλεπτα στα αναπαραγωγικά συστήματα... Τον προηγούμενο μήνα πήγα στο γυναικολόγο την 12η μέρα του κύκλου.. Είδαμε ωάριο 18 χιλιοστά και ενδομήτριο 12... Ημέρα Τρίτη.. του λέω μεθαύριο θα κάνω ωορρηξία; Μου απαντάει θα αργήσει λιγάκι.. την υπολογίζω κατά το Σβκ... και μην περιμένεις στις 28 μέρες περίοδο.. Εντωμεταξύ Δευτέρα είχα κανονίσει και έκανα την υστεροσκόπηση... 18η μέρα του κύκλου.. Ε, 23η μέρα αδιαθέτησα.. Οπότε καλά κάνεις και δεν το ψάχνεις..

Έχω ξεκινήσει ενεσούλες από τη Δευτέρα.. Αύριο θα πάω στο γιατρό να δω πως πάει η παραγωγή!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, γεια σας!

Η αδελφή μου έκανε τον πρώτο υπέρηχο. Ολα καλά. Είδαν σάκο και τώρα θα ξαναπάει σε 15 μέρες.

Κορίτσια, αισθάνομαι λίγο κάπως....πώς να το πω τώρα χωρίς να με παρεξηγήσετε; Να, από τη μια χαίρομαι και πολύ μάλιστα που η αδελφούλα μου περιμένει παιδάκι αλλά η χαρά μου επισκιάζεται από τα δικά μου προβλήματα και αισθάνομαι ένοχη που το κάνω αυτό....Να, μόλις μου είπε πως είδαν σάκο, χωρίς να το θέλω θυμήθηκα τον εαυτό μου εκείνη την δύσκολη στιγμή που ο γιατρός έψαχνε και δεν έβρισκε τίποτα....Αισθάνομαι πως ακόμη και η μαμά μου όταν με παίρνει μού μιλάει πολύ συγκρατημένα, όλο με ρωτάει τι κάνω....Και μολονότι η αδελφή μου έκανε εξωσωματική και κανονικά θα έπρεπε να παίρνω θάρρος, βλέπω την Δόμνα να χαίρεται που ξεκινάει, αλλά εγώ δεν παίρνω θάρρος και φοβάμαι και θέλω τόσο να ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί να κάνω εξωσωματική. Εβλεπα την αδελφή μου όταν ξεκίνησε που ήταν τόσο συνειδητοποιημένη, το είχε αποκλείσει ότι θα μείνει έγκυος φυσιολογικά και δέχτηκε το γεγονός της εξωσωματικής σαν τη λύση στο πρόβλημά τους. Με χαρά ξεκίνησε....όπως εσύ Δομνίνα. Εγώ γιατί δεν λέω να το αποδεχτώ; Δεν με βοηθάει καθόλου αυτό, έτσι δεν είναι βρε Δόμνα; Και το ίδιο καταλαβαίνω πως αισθάνεται και ο άντρας μου...Ισως όταν ξεκινήσουμε την διαδικασία να το δούμε αλλιώς!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Γλυκιά μου Μάρτζι..

Καταρχήν πολλά συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη της αδελφής σου.. όλα πήγαν πολύ καλά και σε δυο βδομάδες θα ακούσει καρδούλα... τι καλά!

Κοριτσάκι μου καλό.. απόλυτα κατανοητά όλα αυτά τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν... πίστεψέ με ειλικρινά.. κι εγώ τι δεν θα έδινα για να έμενα έγκυος φυσιολογικά.. αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει περίπτωση τι να κάνω; να εθελοτυφλώ και να ελπίζω σε θαύμα; Δε λέω, θαύματα γίνονται και μάλιστα καθημερινά αλλά αρνούμαι να το αφήσω στην τύχη του..

Κι εγώ κορίτσι μου στην αρχή ήμουν τελείως αρνητική στην όλη διαδικασία της εξωσωματικής.. Κι εγώ στην αρχή δεν μπορούσα να πιστέψω πως αυτά που "κορόϊδευα" θα έπρεπε να τα λουστώ εγώ.. Έλεγα μα πως είναι δυνατόν, αφού ο άνδρας μου έχει ήδη ένα παιδί κι εγώ έχω μείνει έγκυος στο παρελθόν, τώρα να μη μπορούμε να τεκνοποιήσουμε;;;

Όταν όμως πήρα στα χέρια μου τα αποτελέσματα του σπερμοδιαγράμματος η αλήθεια έλαμψε μπροστά στα μάτια μου.. Δεν υπήρχε άλλη λύση ... αν ήθελα να γίνω μητέρα έπρεπε να πάρω την απόφαση και να προχωρήσω.. και αυτό έκανα..

Εσύ κορίτσι μου ακόμα ελπίζεις στη φυσιολογική σύλληψη... δεν είναι κακό αυτό.. όμως βάλε ένα χρονικό περιθώριο για τις προσπάθειές σας γιατί δυστυχώς τα χρόνια περνάνε.. Ύστερα πιστεύω πως μόλις πάρεις την απόφαση για την εξωσωματική θα απελευθερωθείς από όλα τα άγχη και τις σκέψεις για φυσική σύλληψη και ίσως έτσι ο οργανισμός σου ξεμπλοκάρει και πάρει μπρος..

Είναι δύσκολο να κάνεις αυτό το βήμα, το ξέρω.. όμως πρέπει..

L2qIp2.png

Δομνα μου, το θέμα είναι ότι ποτέ μα ποτέ στη ζωή μου δεν είδα αρνητικά το θέμα "εξωσωματική". Οταν ακουγα για κορίτσια που προσπαθούσαν, τις θαύμαζα πάντοτε τόσο πολύ για την δύναμη που είχαν.....Ακόμη τις θαυμάζω και τώρα ακόμη περισσότερο γιατί τώρα ξέρω πώς είναι να μην μπορείς να κάνεις παιδια! Ξέρω το γολγοθά που περνάνε για να καταλήξουν στην εξωσωματική. Για μένα αυτές οι μανούλες είναι δυο φορές μανούλες, γιατί το παλεψαν πολύ περισσότερο και υπέστησαν τετοιο ψυχολογικό κόστος.....που δεν περιγράφεται ούτε και μπορεί να το καταλάβει κάποια που δεν το έζησε. Εγω, Δομνα, μου ξέρεις τι φόβαμαι; Την αποτυχία! Κι επειδή δεν έχω την οικονομική δυνατότητα για πολλές εξωσωματικές, αισθάνομαι πως η αποτυχία θα μου κόψει τελείως τα φτερά.....Βλεπεις η εξωσωματική είναι η τελευταία ελπίδα των γυναικών που προσπαθούν. Ισως γιαυτό εύκολα να μην την αποδεχόμαστε. Από φόβο πως θα χαθεί η τελευταία μας ελπίδα.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εγω, Δομνα, μου ξέρεις τι φόβαμαι; Την αποτυχία! Κι επειδή δεν έχω την οικονομική δυνατότητα για πολλές εξωσωματικές, αισθάνομαι πως η αποτυχία θα μου κόψει τελείως τα φτερά.....Από φόβο πως θα χαθεί η τελευταία μας ελπίδα.....

Και ποια δεν φοβάται την αποτυχία; Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι κοριτσάκι μου γλυκό... Όμως κάποια στιγμή πρέπει να πάρεις το ρίσκο σου και να προχωρήσεις.. και μετά, όταν κρατήσεις στα χέρια σου τη θετική χοριακή θα σου φαίνονται όλα τόσο μακρινά...

Κι εγώ φοβάμαι.. θα ήμουν τρελή αν σου έλεγα το αντίθετο.. και δεν έχω περάσει και λίγα.. όμως είμαι εδώ και προσπαθώ.. θα υπερνικήσω το φόβο μου και θα ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά.. Και θα πάνε... είμαι σίγουρη:lol:

L2qIp2.png

Δόμνα μου, μπροστά σε αυτά που πέρασες εσύ, τα δικά μου είναι μηδαμινά! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε θαυμάζω που στεκεσαι τόσο δυνατή και τόσο ψηλά!!!Γιατί είσαι πράγματι πολύ ανώτερος άνθρωπος. Ποτέ σου δεν μας "μαύρισες" την ψυχή, ακόμη κι όταν έγιναν τόσο άσχημα πράγματα. Ησουν εκεί....δυνατή, γέμάτη αισιοδοξία! Πόσο σου αξίζει να είσαι χαρούμενη και ευτυχισμένη! Μακάρι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά!!! Να σου πω κάτι; Μού δίνεις δύναμη, έχεις δίκιο, όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι.....Και η επιτυχία και η αποτυχία.....Θα το παλέψω όπως το παλεύεις εσύ! Και ναι! Θα κάνουμε παιδάκι είτε με τη βοήθεια της φύσης και του Θεού είτε με τη βοήθεια της επιστήμης και του Θεού!!!Γιατί και στις δύο περιπτώσεις ο Θεός είναι Αυτός που έχει τον πρώτο λόγο!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...