Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Κοριτσάκια, δεν θα γράψω μεγάλο μήν γιατί με πετάει.

Δομνα, αύριο θα σου έρθει.....Στοιχηματίζω!

Ιβετ, μπράβο που σκέφτεσαι έτσι...Κουράζεσαι κι εσύ, αλλά μόνο που σε ακούω να λες για τρίτο σου βγάζω το καπέλο!

Να ρωτήσω...Οταν παίρνεις προειδοποίηση από το φορουμ, σημαίνει ότι κάποιο μέλος έκανε αναφορά το μήνυμα σου ή οι διαχειριστές το εντοπίζουν μόνοι τους; Οπως καταλαβαίνετε "έφαγα"δεύτερη καρτούλα....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

GEIA σασ κοριτσια πωσ πατε? βλεπω επανηρθε κ η ιβετ ανανεομενη...φιλεναδα ποσο σε νιωθω...εκτοσ οτι τα ειχα περασει παλια φετοσ το καλοκαιρι χαθηκα κ εγω απο εδω κ πηγα κ εγω σε νευρολογο γιατι ειχα αυπνιεσ η μαλλον δεν με αφυναν να κοιμηθω κατι τιναγματα που ειχα κ πεταγομουν καθε τρεισ κ λιγο την ωρα που πηγαινε να με παρει ο υπνοσ ,λεσ κ εβαζα το χερι στη μπριζα ενα πραμα....τελικα πηρα παλι το χαπακι μου κ θα το περνω για 1 χρονο τωρα εχω απο τον ιουλιο τη θεραπεια κ ειμαι κ εγω πολυ καλα.

αχ κοριτσια μου ολοι περναμε τα βασανα μασ κ τα αγχοι μασ.....δυστιχωσ ποτε δεν θα νιωθουμε γαλινη με η χωρισ παιδια τα προβληματα υπαρχουν κ δυστιχωσ δεν σε αφυνουν να χαρεισ τη ζωη σου.

ν γεο κουκλια τα μωρα σου κ εσυ φυσικα θεα:-D ε ειχαν να μιασουν τα παιδια;).

ευχομαι καλεσ χοριακεσ κ ανεβασμενεσ στα κοριτσια αντε να περνετε κ οι αλλεσ σειρα.φιλια πολλα

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Κοριτσάκια, δεν θα γράψω μεγάλο μήν γιατί με πετάει.

Δομνα, αύριο θα σου έρθει.....Στοιχηματίζω!

Ιβετ, μπράβο που σκέφτεσαι έτσι...Κουράζεσαι κι εσύ, αλλά μόνο που σε ακούω να λες για τρίτο σου βγάζω το καπέλο!

Να ρωτήσω...Οταν παίρνεις προειδοποίηση από το φορουμ, σημαίνει ότι κάποιο μέλος έκανε αναφορά το μήνυμα σου ή οι διαχειριστές το εντοπίζουν μόνοι τους; Οπως καταλαβαίνετε "έφαγα"δεύτερη καρτούλα....

Εχω την εντυπωση πως καποιο μελος εκανε αναφορά προσεχε γιατι σου μενει αλλη μια νομιζω....

Οσο για το τριτο λεω θα φρικαρω αλλα αν ξεπεταχτει μετα θα ειναι σουπερ.:-):-)

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Ναι, με ενημέρωσε ο συντονιστης! Την τρίτη φορά θα αποκλειστώ για 3 μέρες! Ρε κορίτσια,τσαντίστηκα με τις βλακείες μερικών κοριτσιων, να χαίρονται και να δίνουν συγχαρητήρια σε μία κοπέλα που δεν έκανε τελικά εκτρωση, γιατι εισακούστηκαν οι προσευχές της και τελικά το έχασε!!! Ε, τα πήρα στο κρανίο και απάντησα......Τελος πάντων....δεν θα ξαναμπερδευτώ σε τέτοια θέματα......

Δομνα, ήρθε;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ναι, με ενημέρωσε ο συντονιστης! Την τρίτη φορά θα αποκλειστώ για 3 μέρες! Ρε κορίτσια,τσαντίστηκα με τις βλακείες μερικών κοριτσιων, να χαίρονται και να δίνουν συγχαρητήρια σε μία κοπέλα που δεν έκανε τελικά εκτρωση, γιατι εισακούστηκαν οι προσευχές της και τελικά το έχασε!!! Ε, τα πήρα στο κρανίο και απάντησα......Τελος πάντων....δεν θα ξαναμπερδευτώ σε τέτοια θέματα......

Δομνα, ήρθε;;;

Τελικα ο θεος ξερει που τα δίνει τα παιδια η συγκεκριμένη δεν θα ηταν για μανα, καλα και της διναν συγχαρητηρια για πιο πραγμα???? και μονο με της προσευχες της την αμαρτια την εχει πάρει, μου την δίνει που ενω δεν θελουν παιδι τους ερχεται εμενα παντως δεν μου ετυχε ποτε και αν δεν θελω δεν προκειτε ετσι λεω τουλαχιστον....:rolleyes:

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Διαφημίσεις

Δομνα, ήρθε;;;

Εσύ ήσουν λοιπόν που δημιούργησες τέτοια ανακατωσούρα;;;:lol:

L2qIp2.png

Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο σε όλες τις κοπέλες!

Χθες βράδυ κοιμήθηκα πολύ νωρίς.. από τις 10:30 μέχρι τις 7 σήμερα το πρωί οπότε θεωρώ ότι ο οργανισμός μου χρειαζόταν ξεκούραση... Και τι είδα στον ύπνο μου; ότι μου ήρθε η περίοδος!!! αλλά φυσικά ήταν απλά ένα όνειρο μιας και δεν έχει κάνει ακόμη την εμφάνισή της.. Οπότε το υποσυνείδητό μας προβάλλει πάντα στον ύπνο μας αυτό που διακαώς θέλουμε... που θα πάει.. θα έρθει το πολυπόθητο κάποια στιγμή και σε μας..

Μάρτζι τι έγινε με τη χοριακή της αδελφής σου ; Όλα καλά;

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Δομνα, ήρθε;;;

margi κ γω εγραψα στην κοπελα οταν εβαλε πρωτη φορα το θεμα αλλα ειλικρινα οτι κ να της ελεγαν το ειχε ηδη παρει αποφαση. κ μενα δεν μου αρεσε ο τροπος που τοποθετηθηκε αλλα τι να πεις ο καθενας οπως βλεπει τα πραγματα εχω περασει πολυ δυσκολοτερες στιγμες απο αυτη την κοπελα κ σε πολυ μεγαλο βαθμο αλλα ποτε δεν ενιωσα νεκρη ισα ισα βγηκα πιο δυνατη θα λεγα.

δομνινα οσο το σκεφτεσαι τοσο θα αργει ειναι τσεκαρισμενο αυτο χαλαρωσε κ θα ρθουν αμεσως

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

οσο για τους συντονιστες κ μενα μου εβαλαν καρτα σε αλο θεμα κ ακομα προσπαθω να καταλαβω γιατι δεν προσεβαλα ουτε εθιξα την γνωμη μου ειχα πει κ με πολυ ωραιο τροπο γιαυτο κ πολλες φορες αποφευγω να απανταω σε περιεργα θεματα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Επέστρεψα από το γιατρό.....Δεν έχω και τα καλύτερα μαντάτα, όπως πάντα άλλωστε.....Λοιπόν, πολύποδες ευτυχώς δεν υπάρχουν, κάποια ινομυωματάκια όμως ( ασήμαντα λέει) υπάρχουν. Το θέμα ειναι ότι είμαι στην 11η μέρα και το ενδομήτριο είναι λεπτό ακόμη ( 7 χιλ!). Επίσης υπάρχουν δύο ωάρια και στις δύο ωοθήκες, μικρά όμως ( μόλις 12χιλιοστά, ενώ θα έπρεπε βάσει κύκλου να είναι 18!). Αυτό σημαίνει ή ότι η ωορρηξία θα γίνει αργά ( 22η- 23η μέρα του κύκλου) ή δεν θα γίνει καθόλου. Είπε ότι ίσως πετύχαμε τον τζούφιο μήνα, αλλά όπως και να έχει να πάω να με ξαναδεί την Τετάρτη....Οταν τον ρώτησα αν είναι καλό να πάω και τον άλλο μήνα μου είπε ευθέως πως πέρασα πολλά και θα είναι άδικο να τρέχω σε γιατρούς και να "παίζω"..."Μπες κορίτσάκι μου σε πρόγραμμα εξωσωματικής να τελειώνεις", μου είπε. Ωραία να μπω σε διαδικασία εξωσ...με το ενδομήτριο τι θα κάνω; Αν δεν αναπτυχθεί σιγά μην πετύχω τίποτα....Σαμπως δεν τα διαβάζουμε τι γίνεται με άλλα κορίτσια με λεπτό ενδομήτριο!!! Ημουν που ήμουν απογοητευμένη....είμαι τώρα, αφήστε. Βαρέθηκα με την πάρτη μου. Τετοια προβληματική γυναίκα από όλες όμως τις απόψεις δεν υπάρχει....Πάει, χάθηκε το χαμογελο και η λάμψη μου. Πολύ φοβάμαι μην πάθω τίποτα από το άγχος μου....Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι σκέψεις έκανα....μαύρες και τρομακτικές. Καλά έλεγα να μην πάω....Ας ελπίσω να έχει καλυτερεύσει η κατάσταση ως την Τετάρτη....Θεέ μου, γιατί τέτοια αδικία;;;Δεν μπορώ άλλο...Θέλω μία ανάσα.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

margi κ γω εγραψα στην κοπελα οταν εβαλε πρωτη φορα το θεμα αλλα ειλικρινα οτι κ να της ελεγαν το ειχε ηδη παρει αποφαση. κ μενα δεν μου αρεσε ο τροπος που τοποθετηθηκε αλλα τι να πεις ο καθενας οπως βλεπει τα πραγματα εχω περασει πολυ δυσκολοτερες στιγμες απο αυτη την κοπελα κ σε πολυ μεγαλο βαθμο αλλα ποτε δεν ενιωσα νεκρη ισα ισα βγηκα πιο δυνατη θα λεγα.

δομνινα οσο το σκεφτεσαι τοσο θα αργει ειναι τσεκαρισμενο αυτο χαλαρωσε κ θα ρθουν αμεσως

Αdhinor, νομίζω πως την πρώτη φορά που άνοιξε θέμα δεν της απάντησα. Απάντησα τώρα στο θέμα 3η εγκυμοσύνη, που λέει ότι τελικά το έχασε....Κι εγώ θεωρώ πως δεν έγραψα κάτι προσβλητικό....Σιγά πια. Μια διαφορετική γνώμη να έχεις, κατευεθειαν σου κάνουν αναφορά....Τι να πω....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Επέστρεψα από το γιατρό.....Δεν έχω και τα καλύτερα μαντάτα, όπως πάντα άλλωστε.....Λοιπόν, πολύποδες ευτυχώς δεν υπάρχουν, κάποια ινομυωματάκια όμως ( ασήμαντα λέει) υπάρχουν. Το θέμα ειναι ότι είμαι στην 11η μέρα και το ενδομήτριο είναι λεπτό ακόμη ( 7 χιλ!). Επίσης υπάρχουν δύο ωάρια και στις δύο ωοθήκες, μικρά όμως ( μόλις 12χιλιοστά, ενώ θα έπρεπε βάσει κύκλου να είναι 18!). Αυτό σημαίνει ή ότι η ωορρηξία θα γίνει αργά ( 22η- 23η μέρα του κύκλου) ή δεν θα γίνει καθόλου. Είπε ότι ίσως πετύχαμε τον τζούφιο μήνα, αλλά όπως και να έχει να πάω να με ξαναδεί την Τετάρτη....Οταν τον ρώτησα αν είναι καλό να πάω και τον άλλο μήνα μου είπε ευθέως πως πέρασα πολλά και θα είναι άδικο να τρέχω σε γιατρούς και να "παίζω"..."Μπες κορίτσάκι μου σε πρόγραμμα εξωσωματικής να τελειώνεις", μου είπε. Ωραία να μπω σε διαδικασία εξωσ...με το ενδομήτριο τι θα κάνω; Αν δεν αναπτυχθεί σιγά μην πετύχω τίποτα....Σαμπως δεν τα διαβάζουμε τι γίνεται με άλλα κορίτσια με λεπτό ενδομήτριο!!! Ημουν που ήμουν απογοητευμένη....είμαι τώρα, αφήστε. Βαρέθηκα με την πάρτη μου. Τετοια προβληματική γυναίκα από όλες όμως τις απόψεις δεν υπάρχει....Πάει, χάθηκε το χαμογελο και η λάμψη μου. Πολύ φοβάμαι μην πάθω τίποτα από το άγχος μου....Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι σκέψεις έκανα....μαύρες και τρομακτικές. Καλά έλεγα να μην πάω....Ας ελπίσω να έχει καλυτερεύσει η κατάσταση ως την Τετάρτη....Θεέ μου, γιατί τέτοια αδικία;;;Δεν μπορώ άλλο...Θέλω μία ανάσα.....

το χαμογελο κ την λαμψη σου να μην αφηνεις για κανεναν λογο να χαθουνε να βλεπεις την ομορφη πλευρα της ζωης ,κ στο λεω εγω που πιστεψε με δεν εχω τπτ βολεμενο ολα σκατα μου πανε μαλλον πιο σκατα κ απο σκατα κ σε πραγματα που ειναι μειζονος σημασιας για την ζωη μου κ την οικογενεια μου κ σαν να μην εφταναν ολα αυτα κ μια δυσκολη εβδομαδα που με περιμενει πριστηκε για 3 φορα μεσα στο μηνα το δοντι μου αλλα οοοοοχι εφιαξα το καφεδακι μου εβαλα τα τραγουδακια μου κ μιλαω μαζι σας.

τα φαρμακα γιαυτο υπαρχουν για να φιαξουν αυτα που δεν μπορει ο ο ργανισμος μας θα παρεις τα φαρμακακια σου κ ολα θα γινουν

το χω πει σε πολλους θα το πω κ σε σενα ποτε στην ζωη σου μην κλαψεις για πραγματα που γινονται να στεναχωριεσε κ να κλαις μονο για αυτα που δεν γινονται κ μονο οταν αυτα ειναι σημαντικα για σενα

εγω να δεις δακρυ που εχω ριξει κ που δεν εμενα εγκυος κ μετα με τις αποβολες που ειχα κ τωρα βλεπω οτι τα δυσκολα τωρα ηρθαν δεν ηταν τοτε ολα καλα θα πανε κουκλιτσα προβληματικη δεν ειναι καμια γυναικα απλα καμια φορα ενα μικρο αλμα μας φαινεται βουνο που μολις τελικατο πηδηξουμε βλεπουμε οτι δεν ηταν ετσι κ επειδη με επιασε λογοδοιαρρια σταματαω εδω φιλακια πολλα κ καλημερα σε ολες

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

adhinor, βλέπω ότι έχεις ένα κοριτσάκι! Να σου ζήσει! Δυσκολεύτηκες να την αποκτήσεις, απ' ό,τι κατάλαβα, αλλά τελικά τα κατάφερες. Ξέρω ότι κάνω κακό στον εαυτό μου αλλά δεν αντέχω άλλο. Τη μια έχω εξωμήτριο, την άλλη έχω πολύποδες, την τρίτη ξανάχω πολύποδες, και τώρα λεπτό ενδομήτριο και μικρά ωαρια!!!Αφησα τον καιρό να περάσει και δεν ξέρω τι άλλο να περιμενω πια! Πλέον φοβάμαι πως και με την εξωσωματική δεν έχω πολλές ελπίδες, αν το περιβάλλον της μήτρας και το ενδομήτριο δεν είναι καλά.....Το πρωί έκλαιγα με μαύρο δάκρυ στην αγκαλια το άντρα μου, ο οποίος δεν ξέρει πια τι να πει......Λέει να κάνω υπομονή και να δούμε την Τετάρτη τι θα δείξει ο υπέρηχος. Λέει μπορεί να είναι ο μήνα τζούφιος....Ναι, το δέχομαι, μπορεί να είναι έτσι! Αλλά τώρα ήταν ανάγκη να είναι ζούφιος;;;Ας ήταν τον Ιούνη, τον Ιούλη που δεν προσπαθούσα.......Αισθάνομαι σαν κάποιος να με τιμωρεί για κατι που έκανα, αλλά δεν ξέρω τι έκανα, ρε κορίτσια!!!

Δομνίνα, εσύ που ξέρεις από αυτά, η εξωσωματική τι ενδομήτριο απαιτεί; Μετά τις γοιρτές θα ξεκινήσω κι εγώ, τέλος, το αποφάσισα....Πριν τις γιορτές θα κανονίσω ένα ραντεβού και θα δω πώς θα κινηθώ....Το μόνο που με προβληματίζει στην όλη διαδικασία είναι ότι κάθε δύο μέρες που πρέπει να κανω υπέρηχο και εξέταση αιματος θα πρέπει να μετακινούμαι αρκετά μακρια από εκεί που μένω....Δεν θέλω να πάρω άδεια κατά την διάρκεια των ενέσεων,. Θέλω να πάρω μία εβδομάδα αφού γίνει ( αν γίνει ) εμβρυομεταφορά.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Adhinor, ξεχασα να σου πω περαστικά για το δόντι σου!!!

Κι εγώ είμαι ξύπνια από το πρωί, αποκοιμηθήκαμε στον καναπέ και πιάστηκα, γμτ! Είμαι πολλή ώρα εδώ και διαβάζω για το λεπτό ενδομήτριο στο forum. Πήρα λίγο θάρρος από τα κορίτσια εκεί. Ελπίζω να τα μεγαλοποιώ και να μην είναι τίποτα!

Θα βγώ για λίγο, γιατί θα πάθω καμιά αγκύλωση....Εχω να διορθώσω και γραπτά. Αμάν, βαρέθηκα και την δουλειά μου και όλα πια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημερα κουκλιτσες μου,τι μου κανετε;

Κατι για καρτες διαβασα και στεναχωρεθηκα,για πειτε μου που ειναι αυτο το θεμα με την κοπεγια που προεκυψε να το δω κι εγω,να φορτωσω λιγο....

Μαρτζι μου γλυκο μου κοριτσι,καταλαβαινω οτι τωρα μπορεις να νιωθεις "περιεργα",αλλα πουλακι μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου.Δεμ μπορει να μιλας ετσι για τον εαυτο σου,σε παρακαλω παρα πολυυυυυ.Θα συμφωνησω απολυτα με τα οσα σου ειπε η ανδριανη,προσπαθησε να χαλαρωσεις και να μην μου στεναχωριεσαι για πραγματα που μπορουν να βρουν τη δρομο τους,μεσω φαρμακων και θεραπειας.

Μην ξανακουσω για μαυρες σκεψεις,αν ειναι δυνατον,κουκλιτσα μου η ζωη ειναι πολυ μικρη και πολυ ομορφη για να αφηνουμε να μας "ριχνουν" διαφορες καταστασεις που ζουμε.Η ζωη μας ειναι σαν μια ταινια,που καποτε θα τελειωσει,αλλα εμεις ειμαστε αυτοι9οι σκηνοθετες-σεναριογραφοι,αν θες) που θα αποφασισουμε και θα επιλεξουμε το happy end.

Ειδες πορσφατα κι εδω στο καφε μας για κοριτσια που μιλησαν για καταθλιψη και παρομοια συναισθηματα,σε παρακαλω παρε λιγο τα πανω σου,κρατησε τον αντρα σου στην αγκαλια σου και ΖΗΣΕ!!!!!!!!!!!!

Οποτε θελεις να μιλησεις,ξερεις,κανε ενα τηλεφωνακι να τα πουμε,σου στελνω μια μεγαλη ακαλια(((((((((((((μαρτζι)))))))))))))))))))))))

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...