Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Ngeo, τι κουκλια είναι αυτα τα παιδάκια σου;;;Η μικρή θεά....Ο μικρός δεν το συζητώ...σκέτο ζουζουνάκι...Τις βλέπαμε με τον άντρα μου και λιώσαμε με τον κούκλο σου. Αλλά και η μαμά δεν πάει πίσω! Τι ωραίο φόρεμα φορούσες! Η τρέλα όμως ήταν η γόβα...απλά τέλεια..... Αν τα καταφερω, θα σου στείλω και καμια δικιά μου....Θα βάλω τον άντρα μου να με βοηθήσει γιατί εγώ είπαμε....άσχετη! Να ρωτήσω.Αν παραγγείλω τεστ ωορρηξίας από την σελίδα που μου είπες, πώς πληρώνω; Ερχονται με courier και σε πόσες μέρες;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δόμνα, την Παρασκευή έχει επανάληψη. Εχω καλή διαίσθηση. Απο χθες ημουν πολύ αισιόδοξη για αυτήν!!!

Αφού πήρε μπρος δεν τη φοβάμαι... Θα πάνε όλα τέλεια! Όχι στενοχώρια, όχι άγχος, όχι κούραση!:lol:

L2qIp2.png

Ιβετάκι μου μετά από πολλές δυσκολίες στη ζωή μου τολμώ να ομολογήσω ότι η κατάθλιψη δεν είναι μόνη επικίνδυνη σαν πάθηση αλλά και ύπουλη... εμφανίζεται εκεί που δεν το περιμένεις και για άσχετους λόγους.. Εγώ προσωπικά κατάθλιψη δεν έχω πάθει.. όμως μετά το θάνατο του αδερφού μου ήταν ανάγκη να κάνω κάτι για να ξεπεράσω τη λύπη και το χαμό του.. και όντως με βοήθησε πολύ και η ψυχανάλυση και η ψυχοθεραπεία.. για πολλούς θεωρείται ακόμη ταμπού - αυτό είναι γεγονός - αλλά όπως φροντίζεις το σώμα σου για να μην αρρωστήσει, έτσι πρέπει να φροντίζεις και την ψυχή σου..

Θέλει όντως μεγάλη δύναμη για να παραδεχτεί κάποιος τις αδυναμίες του αλλά ουσιαστικά αυτό είναι το πρώτο βήμα.. να καταλάβει ότι χρειάζεται βοήθεια και να τη ζητήσει..

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν για σας.. Τα παιδιά όντως είναι κούραση πολλές φορές αλλά γλυκιά κούραση!

Ελπίζουμε λοιπόν από δω και πέρα να σε βλέπουμε συχνότερα!

L2qIp2.png

Καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε;

Ιβετ μου καλωσηρθες και παλι,γερη και δυνατη.Η καταθλιψη σιγουρα ειναι πολυ δυσκολη κατασταση,ευτυχως που το πηρες ειδηση τελικα και μπορεσες να βρεις τη λυση.Ευχομαι κοριτσακι μου απο εδω και στο εξης να εισαι καλυτερα και να μην ξεχνας εδω θα΄μαστε κι εμεις να ερχεσαι να μας μιλας και να ξεδινεις.Περαστικα και καλη αναρρωση στο αγορακι σου.

Μαρτζι μου μια χαρα τα πηγαινει η αδερφουλα σου,να ειναι ηρεμη,χαλαρη και να ξεκουραζεται κι ολα θα πανε μια χαρα.

Δομνινα μου με το καλο να ερθει κι η "κοκκινοσκουφιτσα' σου για να συνεχισεις με τη θεραπεια σου και να μπεις σε προγραμμα.

Εμεις καναμε και τη 2η εξαγωγη στη μικρη κι ηταν πολυ δυσκολη,δεν ξερω γιατι αλλα αυτη τη φορα η καηενουλα ηταν με τα κλαματα.Ευτυχως τελος καλο,ολα καλα.Κατα τ΄αλλα ησυχια κουκλιτσες μου.Φιλακιαααα:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Περαστικα της, μανουτίτα μου! Αχ, κορίτσια, έχω έναν πονοκέφαλο, αφήστε!!!Αποφάσισα να μην πάω στο γιατρό. Δεν θέλω να μπω σε νέες περιπέτειες. Φοβάμαι πολύ τι θα ακούσω. Ποτέ ως τώρα δεν είχα καλά νέα από κανέναν τους....Θα πάω μια και καλή τα Χριστούγεννα στα Γιάννενά ή - ακόμη καλύτερα- αν πάμε Βουλγαρία τα Χριστούγεννα, θα κανονίσω να σταματήσω Θεσσαλονίκη να με δει ο γιατρός που με χειρούργησε....Θα παραγγείλω αυτά τα τεστ ωορρηξίας και ό,τι γίνει. Δεν μπορώ να υποβληθώ σε νέες στενοχώριες....Οποτε πάω σε γιατρό , μου κάνει την καρδια περιβόλι. Οπότε, μόνη μου από εδώ και πέρα. Δεν με νοιαζει.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Ιβετ, καλώς ήρθες και πάλι! Περαστικά σου, βρε κοπέλα μου. Αναρωτιομουν τι έγινες κι έλεγα ότι πολύ πιθανο να είχες βαρεθεί! Καλύτερα να μας είχες βαρεθεί βέβαια, παρά όλα αυτά που έπαθες...Τι να πω. Να είναι όλα καλά από εδώ και πέρα και μακάρι αυτή την φορά να πάει καλά το χειρουργείο του παιδιού. Θύμισε μας λίγο το πρόβλημα που έχει, δεν θυμάμαι .....Οπως και να έχει, εμείς εδώ είμαστε με τις καλές και κακές μας μέρες...Να μπαίνεις να μας τα λες, να ξεδίνεις.....

Οντως η ψυχολογίας είναι το άλφα και το ωμέγα....

Οχι βρε δεν σας βαρεθηκα απλα δεν ηθελα να μηλαω σε ανθρωπο μα σε κανεναν απο τον ιουλιο ειμαι καλα μπορω να πω αλλα πηγα με τους ουνουσ μου διακοπες σε καμπινκ 1,5 μήνα και οταν γυρισαμε καναμε την επεμβαση στο πουλακι ηταν πιο χαμηλα απο το κανονικο η τρυπα για τα τσισα με βασανιζε πολυ αυτο και μαλον απο αυτο τα περασα ολα αλλα δεν πειραζη χαλάλη του ευτυχως ολα καλα πλεον.

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Ιβετάκι μου μετά από πολλές δυσκολίες στη ζωή μου τολμώ να ομολογήσω ότι η κατάθλιψη δεν είναι μόνη επικίνδυνη σαν πάθηση αλλά και ύπουλη... εμφανίζεται εκεί που δεν το περιμένεις και για άσχετους λόγους.. Εγώ προσωπικά κατάθλιψη δεν έχω πάθει.. όμως μετά το θάνατο του αδερφού μου ήταν ανάγκη να κάνω κάτι για να ξεπεράσω τη λύπη και το χαμό του.. και όντως με βοήθησε πολύ και η ψυχανάλυση και η ψυχοθεραπεία.. για πολλούς θεωρείται ακόμη ταμπού - αυτό είναι γεγονός - αλλά όπως φροντίζεις το σώμα σου για να μην αρρωστήσει, έτσι πρέπει να φροντίζεις και την ψυχή σου..

Θέλει όντως μεγάλη δύναμη για να παραδεχτεί κάποιος τις αδυναμίες του αλλά ουσιαστικά αυτό είναι το πρώτο βήμα.. να καταλάβει ότι χρειάζεται βοήθεια και να τη ζητήσει..

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν για σας.. Τα παιδιά όντως είναι κούραση πολλές φορές αλλά γλυκιά κούραση!

Ελπίζουμε λοιπόν από δω και πέρα να σε βλέπουμε συχνότερα!

Καλή μου δομνήνα μακαρι να σου πανε ολα καλά που θα σου πάνε δηλαδη, αχ εμενα θυμαμαι οταν μου ειπε η νευρολογος μια υπεροχη κυρια οτι εχω καταθληψη δεν το πιστευα και μου ειπε αν δεν το πιστεψεις δεν μπορεις να το ξεπεράσεις το καταλαβα οταν πλεον ημουν σπίτη αλλα δεν ήμουν δεν ηθελα ουτε τα ιδια μου τα παιδια εκλεγα ολη μέρα χωρις λόγο και ειχα κουρνιασει στην γωνιά του καναπέ μου απο το πρωι μεχρι το βράδυ να ναι καλα η μαμα μου που οποτε μπορουσε ερχοταν οσο για τον συζηγο φοβόταν μην αυτοκτονήσω καλα που δεν ειχα τετοιες τάσης ευτυχως τον αγαπαω τον πωπουλη μου :-D:grin::-D:grin:

Καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε;

Ιβετ μου καλωσηρθες και παλι,γερη και δυνατη.Η καταθλιψη σιγουρα ειναι πολυ δυσκολη κατασταση,ευτυχως που το πηρες ειδηση τελικα και μπορεσες να βρεις τη λυση.Ευχομαι κοριτσακι μου απο εδω και στο εξης να εισαι καλυτερα και να μην ξεχνας εδω θα΄μαστε κι εμεις να ερχεσαι να μας μιλας και να ξεδινεις.Περαστικα και καλη αναρρωση στο αγορακι σου.

Μαρτζι μου μια χαρα τα πηγαινει η αδερφουλα σου,να ειναι ηρεμη,χαλαρη και να ξεκουραζεται κι ολα θα πανε μια χαρα.

Δομνινα μου με το καλο να ερθει κι η "κοκκινοσκουφιτσα' σου για να συνεχισεις με τη θεραπεια σου και να μπεις σε προγραμμα.

Εμεις καναμε και τη 2η εξαγωγη στη μικρη κι ηταν πολυ δυσκολη,δεν ξερω γιατι αλλα αυτη τη φορα η καηενουλα ηταν με τα κλαματα.Ευτυχως τελος καλο,ολα καλα.Κατα τ΄αλλα ησυχια κουκλιτσες μου.Φιλακιαααα:P

Ευχαριστω πολύ να σαι καλά ναι θα ερχομαι να τα λέμε θα σας πρίζω:-D:grin:

Καλημερούδια κοριτσάκια!

Ελπίζω από δω και πέρα να έρθουν καλύτερες μέρες για όλες μας..

Μάρτζι κοριτσάκι μου έχεις απόλυτο δίκιο.. νομίζω πως αυτό που σκέφτηκες και αποφάσισες είναι το καλύτερο. Τα Χριστούγεννα να πας στη Θεσσαλονίκη στο γιατρό που σε χειρούργησε για να σε δει.. αυτός είναι ο πλέον καταλληλότερος για να αξιολογήσει την κατάστασή σου!

Ιβέτ μου δόξα το Θεό που πήγε καλά η επέμβαση στο αγοράκι σου.. 1.5 μήνας διακοπές σε κάμπινγκ και καπάκι η επέμβαση.. δεν θέλει και πολύ για να γυρίσει η βίδα.. αλλά ευτυχώς τα είδες αλλιώς τα πράγματα και τώρα είσαι πολύ καλύτερα.. Σημαντικό είναι ότι έχεις την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη των δικών σου ανθρώπων.. Κοίτα στα μάτια τους, μπες μέσα στην αγκαλιά τους και είμαι σίγουρη πως αμέσως θα αισθανθείς καλύτερα..

Μανού μου κι εγώ ως παιδί αναγκάστηκα να υποβληθώ σε εξαγωγές δοντιών προκειμένου να βάλω σιδεράκια... Ταλαιπωρία όντως αλλά τώρα ευγνωμονώ τους γονείς μου για την προνοητικότητά τους.. Έχω το χαμόγελο της Κρεστ!

Εγώ είμαι εν αναμονή περιόδου.. Σήμερα η θερμοκρασία έπεσε από το 36.1 στο 35.6 οπότε κοντοζυγώνει η πολυαγαπημένη... για να δούμε!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Ιβετ μου περαστικά κοπέλα μου, μια φιλη μου φετος το καλοκαιρι περασε κατι παρομοιο και την βοηθησε παρα πολύ η ψυχολόγος!!!

Μαρτζυ μου ημουν σιγουρη πως όλα καλα θα πανε για την αδερφή σου!! Νομιζω πως η αποφαση που πηρες ειναι η καλύτερη!!!

Μανου μου ο αντρα μου ειχε σιδερακια πολυ μικρος και τωρα εχει τελειο χαμόγελο:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ngeo, τι κουκλια είναι αυτα τα παιδάκια σου;;;Η μικρή θεά....Ο μικρός δεν το συζητώ...σκέτο ζουζουνάκι...Τις βλέπαμε με τον άντρα μου και λιώσαμε με τον κούκλο σου. Αλλά και η μαμά δεν πάει πίσω! Τι ωραίο φόρεμα φορούσες! Η τρέλα όμως ήταν η γόβα...απλά τέλεια..... Αν τα καταφερω, θα σου στείλω και καμια δικιά μου....Θα βάλω τον άντρα μου να με βοηθήσει γιατί εγώ είπαμε....άσχετη! Να ρωτήσω.Αν παραγγείλω τεστ ωορρηξίας από την σελίδα που μου είπες, πώς πληρώνω; Ερχονται με courier και σε πόσες μέρες;

εγω πληρωνω με πιστωτικη, δεν ξερω αν εχεις, δεν ξερω καποιον αλλο τροπο, κοιταξε το απο το site ερχονται αρκετα αμεσα, σε μερικες μερουλες

αν δεν εχεις πιστωτικη θα κοιταξω μηπως τα παραγγειλω εγω και μου βαζεις λεφτα σε τραπεζα εσυ και ερχονται σε εσενα κατευθειαν, πες μου αν ειναι, θα χαρω να βοηθησω, ξερεις

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Καλημερα στις ομορφες απο μια βροχερη Θεσ/νικη.Αχ κοριτσια δε ξερετε ποσο κουραγιο πηρα απο τα μηνυματα σας,οσον αφορα το κοριτσακι μου,τουλαχιστον ξερει πως ολα οσα κανουμε ειναι για το καλο της.Παλι καλο ηταν το πουλακι μου,τωρα στις 15 παμε ορθοδοντικο.

Ngeo μου σε ευχαριστω για το μειλ.Παντως αν θελει και καποια αλλη κοπελα ας μου στειλει το μειλ της,να γνωριστουμε εστω και φωτογραφικα:tongue:

Εχετε ολες χαιρετισματα απο τη μηλιτσα,μιλησαμε χθες ειναι μια χαρα,μαγδα μου,μου ειπε να σου μεταφερω τα συγχαρηκια της για την εγκυμοσυνη σου!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλακια να εχετε μια ομορφη μερα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα τσούπρες...

Όχι δεν ήρθε ακόμη η άτιμη... Στην πολυαγαπημένη μου περίοδο αναφέρομαι βέβαια.. Πήρα χθες και το τελευταίο χαπάκι και σήμερα πήρα το κέντρο για περαιτέρω οδηγίες μιας και δεν αδιαθέτησα.. Δεν ανησύχησαν καθόλου μιας και μου είπαν ότι αφού τελειώσω τα Cyclacur περιμένω περίοδο μέσα στις επόμενες δυο - τρεις μέρες.. και τους ρώτησα μέχρι να αδιαθετήσω πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Και μου απάντησαν όχι.. Αν τυχόν αδιαθετήσω αύριο κάποια στιγμή θα πάρω το γιατρό τηλέφωνο να μου δώσει οδηγίες.. Αν πάλι αδιαθετήσω την Κυριακή τότε πάω κανονικά το πρωϊ της Δευτέρας για υπέρηχο και αιματάκι..

Για να βλέπω στοιχηματάκι για το πότε θα αδιαθετήσω!

Καλημέρα και πάλι!

L2qIp2.png

Καλησπέρα τι μου κάνετε??? εγω τρεχω ρε κοριτσια δεν μπορω απο την μια λεω μακαρι να δουλευα να ξεφευγα λιγο απο την αλλη λεω τουλαχιστον τρελενομαι αλλα μεγαλωνουν με εμενα με εχουν τρελανει τα σκατοπαιδα μου!!!

Πρεπει ολη μερα να κανεις κατι μαζι τους για να ειναι ηρεμα αστε που και οι δυο ειναι μαμακηδες τι να σου κανουν και αυτα ολη μερα με μενα ειναι ο αντρας μου δουλευει βαρδιες και λειπει παραξενες ωρες απο το σπιτη,

Αφου καμια φορα του λεω, οσες δουλευουν εσωκληστες παιρνουν και ενα ρεπο τη βδομαδα εγω ουτε για χεσιμο δεν παω μονη μου ναι και ειναι αληθεια αν ξεχασω να κληδωσω την πατησα!!!!

Παρολα αυτα ενα τριτο μονο χαρα θα μου εφερνε του το ειπα και ανατρίχιασε και η απαντηση του ηταν ξεχνατοοοοοοοοοοοο!!!

Δομνα μου μην αγχωνεσε θα ερθει εγω πιστευω επειδη το σκεφτεσαι θα σου ερθει την τριτη μέρα συνηθως οτι σκεφτομαστε δεν γίνεται...

Μαρτζι μου τεστ ωορρηξίας δεν εχει στο φαρμακειο νομιζω εχουνε...

Θελω πολυ να παω για ψωνια αλλα μαλον στης εκπτωσεις με κοβω γιατι δεν υπάρχουν λεφτά:-):-):-)

Αυτος ο καιρος μου την δινει στα νευρα θελω πισω το καλοκαίρι ιδιως το φετινο ηταν το καλητερο μου οσο και να κουραστηκα το χορτασα τοσο καιρο και οικονομικα πιο λιγα χαλασα απο το να ήμουν σπίτη.:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...