Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Εγώ πιστεύω πως όλα αυτά μας λύγισαν....Ολο το μήνα είμαστε καλά και μόλις αδιαθετώ, αρχίζω να κλαιγομαι, να χάνω την πίστη μου, να του ρίχνω ευθύνες, να μου ρίχνω ευθύνες, να κατηγορώ γιατρούς....και στο τέλος με τσακώνεται.....κρατάω μούτρα, θίγομαι και μόλις ξεκινάνε οι "γόνιμες" τα ξεχνάω όλα και φτού! κι από την αρχή.....Αχ κοριτσάκια μου, δυστυχώς δεν είμαι καθόλου δυνατή αλλά, το χειρότερο, δεν είμαι και καθόλου λογική ώρες- ώρες...Το ίδιο και ο άντρας μου....Δεν ξέρω....Είμαι μπερδεμένη....Μακάρι να ορθοποδήσουμε.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γλυκιά μου Μάρτζι...

Θα σε μαλώσω.. όντως έχει δίκιο ο άνδρας σου στη συγκεκριμένη περίπτωση. Αφού είπατε ότι θα πάτε στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων οφείλεις να σεβαστείς αυτή σας την κοινή απόφαση.. Δώσε όντως χρόνο στον εαυτό σου και στον οργανισμό σου να φερθεί φυσιολογικά και για κάποιους μήνες άσε τον εαυτό σου ελεύθερο.. άφησέ τον να ονειρευτεί κάτι τελείως διαφορετικό από το παιδί.. ονειρέψου το καλοκαίρι και πόσα πράγματα θα ήθελες να κάνετε μαζί με τον άνδρα σου..

Δεν είναι καλό να επιρρίπτονται ευθύνες εκατέρωθεν.. όταν μάλιστα και οι δυο σας έχετε ανάλογο μερίδιο ευθύνης στο πρόβλημα για τελείως διαφορετικούς λόγους όμως..

Μη χάνεις την ελπίδα σου κοριτσάκι.. Ο ήλιος θα χαμογελάσει ξανά και για σένα πολύ σύντομα!

L2qIp2.png

να τα παρω απο την αρχη.

καταρχην μαγδουλα νομιζω τα νεα ειναι τελεια!αντε να δειτε το μικρουλικο κοκκο σας στον υπερηχο και συντομα να ακουσετε την καρδουλα

μαρτζι μακαρι και η αδερφη σου να παει τελεια, και εγω ειμαι θετικη! αλλα βρε παιδι μου μη τσακωνεστε ειναι ο,τι χειροτερο, το ξερεις και εσυ βεβαια αλλα σε καταλαβαινω, εγω με ενα παιδι και οταν αργουσαμε με τον γιαννη μας πηρε 9 μηνες συνεχομενων προσπαθειων, με τεστ ωορηξιας και μετρησεις και στασεις και πολλα αλλα, και εγω εχανα την πιστη μου και πιστευα οτι δεν θα ερθει και τον μονο μηνα που δεν το σκεφτηκα, δεν το υπολογισα, το ειχα αποκλεισει και κανονιζα διακοπες μου ηρθε. καταρχην παρε τα τεστ που σου εδωσα στο σαιτ, ειναι παρα πολυ φθηνα και αξιοπιστα, παρε τα πολλα, νομιζω εχει και 100 τεμαχια, παρε και μερικα εγκυμοσυνης. κανε τη σταση που σου ειπα και μετα ξαπλα για ωρα, καντε το ομως αφου εχετε διασκεδασει λιγο, λιγο εχετε πιει κανενα ποτηρακι, εχετε βγει βολτα, ετσι για να χαλαρωσετε και οχι επι τουτου (στα λεω γιατι ακομα και εγω ετσι εκανα και χανοταν και η μαγεια και ολο το θεμα) οσο μπορεις χαλαρωσε αλλα και αυτος μη νομιζεις το σκεφτεται. οι αντρες δεν ξερω γιατι, ισως ετσι μαθανε απο μικροι, δεν εκφραζονται και δεν λενε τι αισθανονται αλλα κι αυτος αγχωνεται, σκεφτεται οτι μπορει να φταιει αλλα εχει και τα δικα του θεματα με χρηματα, δουλεια κτλ. φαντασου να μην ειχες δουλεια, να ειχες μαθηματα και να σε βομβαρδιζε ο αλλος να κανεις κατι που θελεις πολυ αλλα δεν ερχεται , 3 προβληματα λοιπον για τον ανθρωπο και ας μη το δειχνει, δεν ειναι καλα, να το ξερεις και θελει πραγματικα πολυ υπομονη και επιμονη με τροπο απο εσενα.

θα υπαρξουν απειρες στιγμες που θα τρελαθεις, που θα θελεις να τον σπασεις στο ξυλο για πολλα πραγματα αλλα και αυτος χαλιεται ειμαι σιγουρη. το θεμα ειναι να ειστε πρωτα καλα μεταξυ σας και μετα να ερθει το αλλο μελος.

η γυναικα του ξαδερφου μου, περιπου στα 40, εκανε εξωσωματικη πριν λιγους μηνες μετα απο πολλες προσπαθειες φυσιολογικων τροπων και δεν εμεινε αλλα εμεινε τωρα εγκυος που δεν εκανε τιποτα, χαλαρωσε και ολα ηρθαν.

μακαρι πραγματικα να μπορουσε να στειλει ο θεος λεφτα σε ολες να κανετε ο,τι ειναι ανθρωπινα δυνατο να γινει αλλα δυστυχως ετσι οπως ειναι τα πραγματα ειμαστε ολοι μια ομορφια, οπως μας καταντησαν.κουραγιο

δομνινα σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια

κοριτσια οσες θελετε και εχετε τη διαθεση στειλτε καμια φωτο σας να σας εχω και φατσικα στο μυαλο μου, με τους αντρες σας, τα παιδια σας.

φιλια και ελπιζω αυριο σε τελεια νεα

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Ρε κοριτσάκια μου, πόσο δίκιο έχετε....Τι να κάνω που έχω τρελαθει, δεν ξέρω. Νγεο, έχεις δίκιο γι'αυτό που λες που είναι τόσο προγραμματισμένες οι επαφές. Δεν πηγαίνουμε πλέον πουθενά, όλη μέρα σπίτι, έχουμε μιζεριάσει πολύ. Να φανταστείτε είπαμε την Παρασκευή που είναι 10η μέρα του κύκλου να πάμε για υπέρηχο και το πιστεύετε ότι σκέφτομαι τα 50 ευρώ ( που έλεος! για την υγεία μου θα τα δωσω) και αγχώνομαι. Οι άχρηστοι, που μας κατάντησαν. Που είχα το βιβλιάριό μου και πήγαινα μια χαρά κι έκανα τις εξετάσεις χωρίς αγχος....Και μετά πηγαίναμε και για κανα καφεδάκι και συζητούσαμε. Αφήστε που πλέο δεν είμαι και καθόλου ρομαντική....Πόσες φορές μου λέει ο καημένος να πάμε να περπατήσουμε, δεν θέλω...όλο δικαιολογίες βρίσκω..."είμαι κουρασμένη, έχω διάβασμα...". Ξεκινάει κι αυτός μόνος του....κι εγώ κάθομαι και σκέφτομαι βλακείες. Αλλά και μαζί του να πάω πάλι βαριέμαι και δεν βρίσκω κανένα ενδιαφέρον....Δεν ξέρω. Βαρέθηκα τα πάντα...νομίζω πως περνάω κατάθλιψη....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Μαρτζυ μου δεν θα μπορουσα να συμφωνισω πιο πολυ με τη Ngeo!!!

εφοσον εχετε συζητηση για το θεμα μην το ξανααναφερεις και εγω το εκανα και νευριαζε ο αντρας μου οταν αποφασιζετε κατι να το τηρητε!!!! ετσι κανεις καλό και σε εσενα και μπορεις επειτελους να χαλαρωσεις!!!

Νομιζω πως δεν υπαρχει καποιο προβλημα σε εσας πια, αφησε λιγες μερες αποχη πριν τις γονιμες και μετα βουρ!!! Νομιζω εμας μας βοηθησε και ο βασιλικος πολτος, καθε μερα επερνε ενα κουταλάκι !!!! θυμαστε που τα αποτελεσματα μας ηταν μετρια!!!!

Δομνινα μου θυμασε που δεν ειχαμε καλή μορφολογία!!! Επερνε και κατι βιταμίνες vital q10 τις πηρα στην αρχη για εμενα και μετα του τις εδωσα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

να τα παρω απο την αρχη.

καταρχην μαγδουλα νομιζω τα νεα ειναι τελεια!αντε να δειτε το μικρουλικο κοκκο σας στον υπερηχο και συντομα να ακουσετε την καρδουλα

Ευχαριστω πολύ μακαρι να περασουν γρηγορα η βδομαδες να ακουσουμε καρδουλα:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερα κοριτσακια μου,τι κανετε;

Μαγδα μου μια χαρα μου φαινεται κι εμενα η χοριακη σου,αντε με το καλο να δειτε το σπορακι σας.Συγχαρητηρια και παλι κοριτσακι,εχω χαρει παρααα πολυ:P

Ngeo μου μολις μπορεσω θα σου στειλω μειλ.

Μαρτζι μου γλυκεια μου κοπελα,θα ερθω και θα συμφωνησω απολυτα με ολα οσα σου ειπαν τα κοριτσια.Το ξερω πως εχεις κι εσυ τα δικια σου,αλλα πραγματικα θα πρεπει να μπεις και λιγο στη θεση του καλου σου και να δεις τα πραγματα και απο τη δικη του σκοπια.Ειμαι σιγουρη πως κι εκεινος εχει τα θεματα του και σιγουρα αισθανεται ακομα πιο "ασχημα" οταν μαλωνετε.Εγω θα σου ελεγα οτι το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ζησεις λιγο πιο "εντονα" τη σχεση σας και να χαλαρωσεις λιγο(οσο δυσκολο κι αν ακουγεται αυτο)να απολαυσετε ο ενας τον αλλο και να ζεις με σκοπο να ειστε ευτυχισμενοι οι δυο σας.Νομιζω πως αυτο που εχει σημασια ειναι να εισαι καλα με το συντροφο σου,δωστου μια ευκαιρια να σου αποδειξει οτι θελετε τα ιδια πραγματα.

Οσον αφορα την αδερφουλα της,νομιζω πως ειναι ΟΚ η χοριακη της,μακαρι ολα να πανε καλα.Φιλακια σε ολες.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα κοριτσάρες..

Εδώ είμαι κι εγώ εν αναμονή περιόδου.. κανονικά είναι να μου έρθει σήμερα αλλά το πρωί που έβαλα θερμόμετρο είδα ότι η θερμοκρασία δεν έπεσε και πάρα πολύ. Από 36.3 χθες στο 36.1 σήμερα.. για να δούμε λοιπόν αν θα μας κάνει η κυρία τη χάρη να έρθει!

Ελπίζω όλες σας να είστε πολύ πολύ πολύ καλά και μακάρι πολύ σύντομα να έχουμε και άλλα ευχάριστα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Η αδελφή μου πάει καλά προς το παρόν. 300 η χοριακή της!!!

Είδες που στα έλεγα; μπορεί να είναι και διδυμάκια με τέτοια χοριακή! Πάντα τέτοια κορίτσι μου... τώρα πότε θα ξανακάνει; Την Παρασκευή;

L2qIp2.png

Γεια σας κοριτσαρες μου τι κάνετε??? απο οτι διαβασα λίγα πραγματα με το καλό να ερθουν τα μπεμπε σε εσας που περιμένετε με το καλό να πάνε ολες οι εγκυμοσηνες γερα μωρα!!!!

Εγω ειχα καιρο να γράψω γιατι απο πέρσι τον φεβρουαριο περναγα κατάθληψη και αργησα να το καταλαβω λίγο αφου περασα ολους τους γιατρους κατέληξα στον νευρολογο και τελικα το βρήκαμε και το νικησαμε μεχρι να το παραδεχτω ζορίστικα πολύ αλλα οταν το καταλαβα τοτε ξύπνησα ειναι οτι χειροτερο ολα τα περιμενα αλλα οτι απο καταθληψη θα ποναει το προσωπο μου θα με τσούζει και θα με τραβάει δεν το περιμενα πω πω τα λεω και μου φαινονται ολα αυτα τοσο μακρινα φτου φτου και να μην ξαναρθουν το καλητερο σε ολο αυτο ηταν οτι εγινα πιο δυνατη και αισιοδοξη με αποτελεσμα να μπορω να ανταπεξέλθω στο τριτο χειρουργίο του γιου μου ευτυχως πηγαν ολα καλα αλλα αν δεν ειχα πιασει πάτο πιστευω δεν θα τα καταφερνα τελικα η ψυχαναλυση ειναι πολυ καληηηηη!!!

Η ψυχολογια του ανθρωπου ειναι πολυ παραξενω πραγμα εμαθα πραγματα που δεν ηξερα και εμαθα να αντιμετωπιζω την ζωη μου εντελως διαφορετικά το μονο που εχω τωρα ισως απο κουραση ισως απο το πίξημο μεσα στον σπίτη ειναι νευρα και οχι πολλες αντοχες με τα παιδια αλλα το πολεμάω και αυτο :lol::lol::lol:

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Ιβετ, καλώς ήρθες και πάλι! Περαστικά σου, βρε κοπέλα μου. Αναρωτιομουν τι έγινες κι έλεγα ότι πολύ πιθανο να είχες βαρεθεί! Καλύτερα να μας είχες βαρεθεί βέβαια, παρά όλα αυτά που έπαθες...Τι να πω. Να είναι όλα καλά από εδώ και πέρα και μακάρι αυτή την φορά να πάει καλά το χειρουργείο του παιδιού. Θύμισε μας λίγο το πρόβλημα που έχει, δεν θυμάμαι .....Οπως και να έχει, εμείς εδώ είμαστε με τις καλές και κακές μας μέρες...Να μπαίνεις να μας τα λες, να ξεδίνεις.....

Οντως η ψυχολογίας είναι το άλφα και το ωμέγα....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...