Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Κορίτσια, δεν πάνε πολυ΄καλά τα πράγματα. Από 39, 5 πήγε στο 92! Είμαστε σε αναμονή νέας χοριακής. Στενοχωρημένη πολύ η αδελφή μου...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να θυμίσω ότι την προηγούμενη χοριακή την έκανε Παρασκευή. Επρεπε να ήταν πάνω από 100! Εχει ελπιδες, Δομνα μου;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Να θυμίσω ότι την προηγούμενη χοριακή την έκανε Παρασκευή. Επρεπε να ήταν πάνω από 100! Εχει ελπιδες, Δομνα μου;;

Κοριτσάκι μην αγχώνεσαι έτσι... Αν είχε 39,5 την Παρασκευή τότε χθες (γιατί κάθε δυο μέρες διπλασιάζεται) θα έπρεπε χονδρικά να είχε 75-80.. Αφού έκανε σήμερα είναι λογικό να μην έχει διπλασιαστεί από χθες.. Και μην ξεχνάμε.. και 60% να ανεβαίνει είναι ικανοποιητικό το νούμερο.. Να κρατήσει το σημερινό και να ξανακάνει χοριακή την Τετάρτη. Μόνο τότε θα είναι το νούμερο αξιόπιστο..:wink:

L2qIp2.png

Μαγδούλα μου περιμένουμε και τα δικά σου νέα με αγωνία..

Εγώ είμαι καλά.. σήμερα θα χαπακωθώ για 4η μέρα και περιμένω την έλευση της αξιαγάπητης περιόδου μου κατά την Τετάρτη για να ξεκινήσω κι εγώ το κέντημα!

L2qIp2.png

Δομνα μου, ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμπαρασταση! Μακάρι να πάνε όλα καλά. Τώρα την πήρα και της μετέφερα αυτό που μου έγραψες....Εγώ της είπα και το άλλο. Αν έμενε φυσιολογικά, σήμερα θα έκανε την πρώτη της χοριακή με μία μέρα καθυστερηση. Το 93 θα ήταν πολύ καλό και θα περιμενε την επόμενη χοριακή της. Να ξεχάσει το πρώτο νούμερο και να κρατήσει μόνο το σημερινο....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Domna, γιατι παίρνεις χάπια πριν την περίοδο; Νομιζα πως με την έλευση της περιοδου ξεκινάνα τα χάπια.....Μάγδα τι έγινε;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Δομνα μου, ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμπαρασταση! Μακάρι να πάνε όλα καλά. Τώρα την πήρα και της μετέφερα αυτό που μου έγραψες....Εγώ της είπα και το άλλο. Αν έμενε φυσιολογικά, σήμερα θα έκανε την πρώτη της χοριακή με μία μέρα καθυστερηση. Το 93 θα ήταν πολύ καλό και θα περιμενε την επόμενη χοριακή της. Να ξεχάσει το πρώτο νούμερο και να κρατήσει μόνο το σημερινο....

Πολύ καλά της είπες.. έτσι ακριβώς είναι.. Ας κρατήσει λοιπόν το σημερινό νούμερο και ας ελπίσουμε την Τετάρτη να έχει τριπλασιαστεί!

L2qIp2.png

Domna, γιατι παίρνεις χάπια πριν την περίοδο; Νομιζα πως με την έλευση της περιοδου ξεκινάνα τα χάπια.....Μάγδα τι έγινε;

Παίρνω χαπάκια αντί να κάνω ενέσεις καταστολής.. κάνουν την ίδια δουλειά ακριβώς και επειδή έχω θέμα με τις ενέσεις είπα να κάνω όσο το δυνατόν λιγότερες γίνεται!

L2qIp2.png

Μαρτζυ μου νομίζω και εγω οτι ειναι μια χαρά γιατί κανονικα αυριο επρεπε να κανει την χοριακη!!! Να δεις που όλα θα πανε καλά, να τις πεις να μην αγχωνετε, δεν κανει (κοιτα ποια μιλάει):):):)

Κορίτσια η χοριακη απο 380 (περιπου) πήγε στο 850!!!! Νομιζω ειναι καλό!!!

ειμαι πολύ χαρούμενη αυριο θα παω να δω το σποράκι:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μπράβο, Μάγδα! Τώρα πλέον μπορούμε, χωρίς να φοβόμαστε μην και δεν επιβεβαιωθούμε, να σου πούμε "Συγχαρητήρια, τα καταφέρατε!". Μάγδα μου, να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα. Να είναι μία εγκυμοσύνη εύκολη, όμορφη, χωρίς προσβλήματα! Να την χαρείς μέχρι το τέλος....Πολύ χάρηκα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Domna,τι έιναι η καταστολη;;Η αδελφή μου δεν θυμάμαι να έκανε τέτοιες ενέσεις....

Εγώ χθες μάλωσα με τον άντρα μου.....Είπε πως βαρέθηκε να με ακούει να μιλάω συνέχεια για το ίδιο θέμα και τον ενοχλεί πολύ που τελευταία ξεκίνησα να ασχολούμαι με την πιθανότητα εξωσματικής. Μου είπε πως δεν πρόκειται να μπει στην διαδικασία και πώς θα τα καταφέρουμε. Δεν τα καταφέρνουμε ως τώρα, λέει, γιατί δεν έχω πίστη....Εγώ του είπα πως, αν πάμε με αυτά τα μυαλά, θα περνάνε οι μήνες και τα χρόνια και δεν θα το παίρνουμε απόφαση και πως φοβάμαι πως όσο το καθυστερώ είναι εις βάρος μου γιατί ποιος μου λέει ότι δεν θα ξαναβγάλω πολύποδες;;;Ε, τότε το γύρισε στο οικονομικό "και πώς θα την κάνουμε την εξωσωματική; Θελουμε τόσα λεφτά ! Που θα βρούμε;" Να μην σας τα πολυλογώ είπαμε πολλά. Τσαντίστηκα πολύ και του είπα πως δεν θα ξαναπώ τίποτα κι αν θέλει ας μου το προτείνει αυτός κάποια στιγμή............Δηλαδή ποτέ με τέτοια αναβλητικότητα που διαθέτει. Μου είπε και η αδελφή μου τα νεα της, την άκουσα στενοχωρημένη, αγχώνομαι και θέλω να πάει καλά, οπότε με καταλαβαίνετε σε τι κατάσταση είμαι .......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι μου γλυκιά..

Ένα ένα τα πράγματα κοριτσάκι μου... όπως τα έχεις όλα μέσα στο κεφαλάκι σου λογικό είναι να σε μαυρίζουν και να θολώνουν την κρίση σου..

α) Για το θέμα της αδερφής σου.. Καλώς ή κακώς εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτε πάνω σε αυτό.. Αν θέλει ο Θεός να προχωρήσει, θα προχωρήσει.. Αν πάλι δεν προχωρήσει τότε κάθε εμπόδιο για καλό και η αδερφή σου θα στενοχωρηθεί - απολύτως κατανοητό - αλλά κάποια στιγμή θα το ξεπεράσει και θα πάει παρακάτω.

β) Για το θέμα της αναβλητικότητας του άνδρα σου... Νομίζω ότι τον έχεις αφήσει πολύ λάσκα στο όλο θέμα.. Μου φαίνεται πως δεν έχετε συζητήσει ανοικτά για το πόσο πολύ θέλει ο κάθε ένας από εσάς ένα παιδί και για το μέχρι που είναι διατεθειμένος ο καθένας να φτάσει.. Ξέρουμε ότι εσύ το θες περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο.. Αν όμως ο άνδρας σου δεν το θέλει, τότε κορίτσι μου μήπως πρέπει να δεις το όλο θέμα αλλιώς;

Ο άνδρας σου αυτή τη στιγμή είναι άνεργος.. Πολεμάει να περάσει τα μαθήματα που χρωστάει.. Αισθάνεται μειονεκτικά απέναντί σου για το γεγονός ότι στην παρούσα φάση δεν μπορεί να συνδράμει είτε οικονομικά είτε ψυχολογικά στην κακή σας κατάσταση.. Ίσως γι' αυτό να κάνει πίσω..

Πρέπει όμως να τον θέσεις προ των ευθυνών του για να καταλάβει ότι δεν μπορείς εσύ να παίζεις με την υγεία σου και τον οργανισμό σου και αυτός ηγρόν αγόραζε...

Το ξέρω ότι μιλάω σκληρά αλλά ένα πρέπει να καταλάβεις.. και πίστεψέ με ότι στο λέω εκ πείρας.. Αν δεν υπάρχει σύμπνοια μεταξύ του ζευγαριού - από το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο και δυσεπίλυτο πρόβλημα - τότε προκοπή δεν γίνεται..

Λυπάμαι αν σε στενοχωρώ όμως αυτή τη στιγμή με νοιάζεις εσύ.. όχι ο άνδρας σου..

L2qIp2.png

Όσον αφορά την καταστολή.. σίγουρα η αδερφή σου έκανε τέτοιες ενέσεις.. Αν έκανε το βραχύ πρωτόκολλο τότε τις έκανε ταυτόχρονα με τις ενέσεις διέγερσης.. Αν πάλι έκανε το μακρύ τότε τις έκανε 1 βδομάδα πριν της έρθει η περίοδος με την οποία θα ξεκίναγε την εξωσωματική..

L2qIp2.png

Μαρτζυ μου όλα καλά θα πανε, εγω δεν πιστευα οτι θα τα καταφερνα καποια στιγμη και το μηνα που δεν περιμενα λογω προβληματων ηρθε!!!!

Οταν ειναι να ζητησω κατι απο τον αντρα μου του το λεω τον αφηνω να το επεξεργαστει και μετα προχωραω και ακολουθει δηλαδη του το ειπες Νοε κλεισε ραντεβου με το πανεπιστημιακο για Ιαν και μεχρι τοτε θα το εχει χωνεψει!!! Παντως σιγουρα εχει δικιο η Δομνινα οτι θα νιωθει μειονεκτικα!!! Αν εβρισκε μια δουλιτσα η ψυχολογια του σιγουρα θα εφτιαχνε!!! Ειναι πολύ δυσκολη η καταστασή του!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κορίτσια, δεν σας τα είπα όλα....γιατί ντρέπομαι για λογαριασμό μου! Ο άντρας μου θέλει πάρα πολύ ένα παιδί και πιο πρόσφατα που είχαμε συζητήσει είχαμε πει ότι θα πάμε στο Πανεπιστημιακό Ιωαννινων, μιας και μέχρι εκεί φτάνει η τσέπη μας....Εγώ όμως το παρακάνω....Συνέχεια για αυτό το θεμα συζητάω.....Χθες, ενώ ήμουν έτοιμη να πάω για ύπνο και ήμασταν μια χαρά, το ξαναλέω και μάλιστα του λέω πως έχει κι αυτός πρόβλημα, γιατί το σπέρμα του δεν είναι ό,τι καλύτερο και πώς με την εξωσωματική θέλει δεν θέλει θα δώσει σπέρμα για επεξεργασία. Ε, από εκεί ξεκίνησε ο καβγάς....Μου είπε πως το έχω παρακάνει και πώς είναι δυνατόν από την στιγμή που λέμε κάτι, να το τραβάω τόσο από τα μαλλιά.....Σήμερα με έπιασε και μού είπε ότι οφείλω και στον εαυτό μου και σε κείνον να δώσω μια ευκαιρια στον οργανισμό μου να "δουλέψει" χωρίς άγχος και ό,τι γίνει ως τα Χριστούγεννα....Μετά θα το ψάξουμε, λέει, το θέμα και θα προχωρήσουμε ανάλογα.

Σίγουρα έχει πρόβλημα και αισθάνεται μειονεκτικά. Τα έχουμε συζητήσει τόσες φορές....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...