Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλησπέρα εχθες ημουν μεσα στο αγχος γιατι σταματησαν τα πονακια περιοδου που ειχα!!! Πηγα σημερα στο γιατρό και μου ειπε να μην αγχωνωμαι που σταματησαν τα πονακια, στον υπερηχο δεν φαινοταν κατι γιατι εχω μόνο 2 μερες καθυστέρηση αλλα επειδη εχω μια βουλωμενη σαλπιγγα πρεπει να ειμαστε προσεκτικη εκανα χοριακη και ηταν 379 και θα την επαναλαβω την Δευτερα, μακαρι να πάνε όλα καλά!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ, μπράβο Μαγδούλα μου! Πολύ χαίρομαι! Εχεις μια ωραιότατη χοριακή και όλα θα πάνε πολύ καλά, να μην ανησυχείς. Γιατί σε φοβίζει αυτή τη στιγμή η βουλωμένη σάλπιγγα; Τι σχέση έχει τώρα με την εγκυμοσύνη; Σαφώς και δεν θα φαινόταν ακόμη κάτι στον υπέρηχο! Μετα τις 1000 μονάδες χοριακής θα δείτε σποράκι! Μεχρι την Τετάρτη θα το δεις το γλυκούλι!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κορίτσια, γιατί στα μηνύματα μου, βγάζει το edit;;;Επίσης θέλω να βάλω κι εγώ υπογραφούλα στα μηνύματα μου! Πώς να την βάλω;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Margi μου πας στον πινακα ελεγχου στην διαχειρηση υπογραφων!!!

Εχω (μαλλον) βουλωμενη σαλπιγγα απο την αρ. πλευρα και επειδη ειδαμε μαλλον κατι σαν ωχρο σωματιο και απο τις δυο πλευρες η γιατρος ανυσηχησε!! την Δευτερα θα επαναλαβω την χοριακη μεχρι τοτε υπομονη!!!! εσυ Μαρτζυ μου τις πρωτες 2-3 μερες τι εννιωθες??? Εγω δεν ποναω(ουτε καν τα πονακια στη μητρα χαμηλα) δεν εχω αιμα, εχω πρισμενω στηθος και συχνουρια!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Εγώ Μάγδα μου ποτέ δεν κατάλαβα ότι είμαι έγκυος, οπότε δεν ξέρω να σου πω για συπτώματα. Εγώ είχα καθυστερηση λίγες μέρες, μετά αδιαθέτησα κανονικότατα(;) και όταν μετά από αρκετές μέρες άρχισα να πονάω στα πλευρά μου κι έκανα χοριακή ( απορημένη με την γιατρό που με έστειλνε για χοριακή ενώ εγώ είχα πριν λίγο περίοδο), διαπίστωσα ότι είμαι εγκυος. Μετά άρχισε ο γολγοθας.....

Ασε με εμένα κοριτσάκι μου. Εγώ δεν έχω καμία εμπειρία ουτε από συμπτώματα, ούτε από χαρα θετικής χοριακής, ούτε τίποτα!

Θα σου πω για την αδελφούλα μου, που μακάρι να τα πάει τουλάχιστον αυτή καλά. Εχει συχνοουρία μου είπε.

Μαγδα μου, μπορεί να ξεκινήσαμε μαζί όλη αυτή την περιπέτεια και να λέγαμε τόσο καίρό ότι μαζί θα τα καταφέρουμε και βλέπεις; Μπορεί να μην είμαι εγώ αλλά είναι η αδελφή μου. Σαν να είμαι εγώ είναι. Μαζί λοιπόν τα καταφέραμε!!! Τον ίδιο μήνα θα έχουμε μωράκια στο σπίτι μας. Παιδάκι εσύ, ανιψάκι εγώ....Φιλιά! Ολα θα πάνε τέλεια...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Τι τραβάμε κι εμείς οι γυναίκες για να γίνουμε μάνες.... (Μάρτζι μου σε σένα αναφέρομαι)...

Μη νομίζεις όμως ότι είσαι η μόνη.. εμένα ο άνδρας μου είναι πτώμα τις καθημερινές διότι ξυπνάει στις 6 το πρωί, 6.30 φεύγει για δουλειά και το νωρίτερο που γυρίζει είναι στις 7 το απόγευμα.. Οπότε το μόνο διάστημα σχετικά άνετο για αγκαλίτσες είναι το σβκ.. Σήμερα ξύπνησα στις 4.30 το πρωί και του επιτέθηκα... ε δεν πήγαινε άλλο.. δυο βδομάδες είχαμε να... και όχι τίποτε άλλο αλλά τώρα που θα ξεκινήσουμε την προσπάθεια το υλικό του πρέπει να είναι φρέσκο και όχι πολυκαιρισμένο..

Μαγδούλα με το ιστορικό που έχεις καλά κάνει η γιατρός και σε ψειρίζει.. είμαι σίγουρη όμως ότι όλα θα πάνε καλά και τη Δευτέρα η χοριακή σου θα είναι όπως ακριβώς πρέπει.. μεγάλη μεγάλη και τσουπωτή..

Μάρτζι μου καταλαβαίνω γιατί δεν μπορείς να ζητήσεις από τους δικούς σου.. Θες ότι κάνεις να το κάνεις με τις δικές σου δυνάμεις.. Μην προεξοφλείς όμως από τώρα ότι αν κάνεις προσπάθεια στο Νοσοκομείο των Ιωαννίνων θα είναι αποτυχημένη.. Πάνω απ'όλα θέλουμε θετική σκέψη και μόνο..

Εγώ πήρα χθες το πρώτο μου χαπάκι και σήμερα θα πάρω το δεύτερο.. Άντε, καλώς να ορίσει η ακατανόμαστη για να ξεκινήσουμε σιγά σιγά..

L2qIp2.png

Κορίτσια, γιατί στα μηνύματα μου, βγάζει το edit;;;Επίσης θέλω να βάλω κι εγώ υπογραφούλα στα μηνύματα μου! Πώς να την βάλω;;;

Τo edit στο βγάζει για να μπορείς να κάνεις διορθώσεις στο μήνυμα που ήδη έχεις γράψει..:cool:

L2qIp2.png

Γιατί έβγαλε την υπογραφή μου σε ένα μήνυμα μόνο; Δεν έπρεπε να την βάλει σε όλα μου τα μηνύματα;;;

Δομνίνα, καλά έκανες και τον ξεζούμισες!!! Να ευχαριστηθούμε κι εμείς λίγο....Εγώ τον δικό μου θα τον στρώσω από βδομάδα. Είναι η τελευταία του ευκαιρία να αποδείξει ποιος είναι....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ax, την πήρε!!! Σας αρέσει;

Δόμνα, πολύ καλά έκανες και τον ξύπνησες και τον ξεζούμισες! Αμαν πια; Μόνο για τεκνοποίηση θα κάνουμε σεξ;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλημερα κορίτσια!!!:):)

Πολύ ωραια η υπογραφή σου Μαρτζυ θα δεις που δεν θα αργησει να ερθει το σποράκι!!!

Εγω εχω παρα πολύ αγωνία, σημερα ειχα το βραδυ πονακια απο τα αριστερα τωρα ιδεα μου ηταν (επειδη η γιατρος ειναι επιφυλακτικη για εξωμητριο) το εντερο ειναι θα σας γελασω.... Αυριο θα ξερουμε εαν ειναι όλα καλά!!!:):)

σημερα 3 μερα καθυστερησης και ειμαι καλά, δεν εχω πονακια, εχω συχνουρια και πειναω!!! Κοριτσια συγνωμη που σας ζαλιζω αλλα εχω αναγκη απο παρεα γιατι φοβαμαι αρκετά!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

αχ κοριτσι, μην ανησυχεις, ολα καλα θα ειναι.γιατι να ανησυχει για εξωμητριο;;;μην το σκεφτεσαι, ολα τελεια θα ειναι και θα εχεις συντομα το μωρακι σου, ξου ολες οι κακες σκεψεις!εμεις 3 μεσημερι την κανουμε για κατω, η γιαγια μου ειναι χειροτερα γιατι σκεφτονται οτι μπορει να εχει παθει και κανενα εγκεφαλικο και δεν θα την παλεψει, αφηστε που δεν την βλεπω να θελει να την παλεψει και ιδιαιτερα...τι να πω, μακαρι να πανε ολα καλα για ολους

μια προσευχη για ολους και για το σπορακι της μαγδουλας και της αδερφης της μαρτζι

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Μάγδα μου, μην ανησυχεις! Δεν θα είναι με τίποτα εξωμήτριο....Εχεις καλή χοριακή. Με δύο μέρες καθυστέρηση 300 και κάτι είσαι μια χαρά.....Εγώ, οταν έκανα την χοριακή είχα στην ουσία 13 μέρες καθυστέρηση ( θυμάσαι που σου είπα ότι εν τω μεταξύ είχα αδιαθετήσει) και με τόσες μέρες βγήκε μόλις 900! Φαντάσου πόσο αργά ανέβαινε. Σίγουρα, αν το ειχα καταλάβει νωρίτερα, θα έβλεπα μία χοριακή να ανεβαίνει με βασαναστικά αργούς ρυθμούς και φυσικά θα το είχαμε καταλάβει πολύ νωρίτερα.

Είμαι σίγουρη ότι αύριο θα έχουμε ευχάριστα νέα και από εσένα και από την αδελφή μου!!!Αχ εγώ ανησυχώ και για αυτήν....Μακάρι να είναι ανεβασμένη αυριο η χοριακή σας.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημερα και καλη βδομαδα κοριτσακια μου.Ευχομαι σημερα να εχουμε ευχαριστα αποτελεσματα απο την αδερφουλα της μαρτζι αλλα και απο τη μαγδα μας.Μαγδα μου προσπαθησε να εισαι χαλαρη και ηρεμη κουκλιτσα μου και να δεις που ολα θα προχωρησουν μια χαρα.

Περιμενουμε νεα,φιλακια πολλα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...