Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Ευχομαι Δομνίνα μου, να γράψω και για σένα ένα τέτοιο μήνυμα. Και στα δικά μας, κοριτσάκι μου καλό! Ξεκινάς αυριο τα χάπια, ε; Δομνίνα μου, αν είχα λεφτά, με το που θα μου τελείωνε η περίοδος θα ερχόμουν Αθήνα για εξωσωματική. Κουράστηκα κι εγώ να προσπαθώ.....

Αν ποτέ έρθεις Αθήνα το σπίτι μου είναι ανοιχτό να το ξέρεις.. Θα χαρώ πολύ να τα πούμε από κοντά.. Και που σαι.. πολύ σύντομα θα σταθούμε τυχερές!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δομνίνα μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση. Σου μιλάω ειλικρινά : αν είχα τα χρήματα, αυριο κιόλας θα ερχόμουν . Ξέρεις, μαλλον έχει έρθει και για μένα το πλήρωμα του χρόνου και πρέπει να πάρω πιο δραστικές αποφάσεις. Θα μου πεις σάμπως τον προηγούμενο χρόνο δεν πήρα ; Τόσα χειρουργεία έκανα και ξόδεψα για όλα αυτά γύρω στα 3500χιλιάρικα. Ξέρεις πόσο πολύ στενοχωριέμαι; Αυτά τα λεφτά, αν ήταν καθαρή η μήτρα μου, θα τα χρησιμοποιούσα για εξωσωματική. Πολύ πιθανό να το έπαιρνα πιο νωρίς απόφαση για εξωσωματική, αν δεν ανακαλύπταμε όλα αυτά τα προβλήματα με πολύποδες, μισοφαγωμένη σάλπιγγα κτλ!!! Τώρα πού να πάω Δόμνα μου; Σε δημόσιο σιγά μην πετύχω τίποτα!!!Δεν ακούω και πολυ καλά σχόλια....Ρελος πάντων. Οταν έρθει η ώρα θα δούμε.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Δεν ήταν πολύ υψηλή η χοριακή της Δόμνα μου, γιαυτό είμαστε συγκρατημένες ακόμη. 40 μόλις....Αλλά ελπίζουμε την Δευτέρα να έχει ξεπεράσει τα 100....Κοίτα, η περίοδος θα της ερχόταν κανονικά 6 Νοέμβρη. Σήμερα ήταν η 26η μέρα του κύκλου της. Επομένως λέμε ότι είναι καλή και ο γιατρός της είπε να μην ανησυχεί.....Οπότε, δύο μέρες ακόμη υπομονή. Εχουμε ελπίδες....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Δομνίνα μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση. Σου μιλάω ειλικρινά : αν είχα τα χρήματα, αυριο κιόλας θα ερχόμουν . Ξέρεις, μαλλον έχει έρθει και για μένα το πλήρωμα του χρόνου και πρέπει να πάρω πιο δραστικές αποφάσεις. Θα μου πεις σάμπως τον προηγούμενο χρόνο δεν πήρα ; Τόσα χειρουργεία έκανα και ξόδεψα για όλα αυτά γύρω στα 3500χιλιάρικα. Ξέρεις πόσο πολύ στενοχωριέμαι; Αυτά τα λεφτά, αν ήταν καθαρή η μήτρα μου, θα τα χρησιμοποιούσα για εξωσωματική. Πολύ πιθανό να το έπαιρνα πιο νωρίς απόφαση για εξωσωματική, αν δεν ανακαλύπταμε όλα αυτά τα προβλήματα με πολύποδες, μισοφαγωμένη σάλπιγγα κτλ!!! Τώρα πού να πάω Δόμνα μου; Σε δημόσιο σιγά μην πετύχω τίποτα!!!Δεν ακούω και πολυ καλά σχόλια....Ρελος πάντων. Οταν έρθει η ώρα θα δούμε.

Κοριτσάκι μου να ήξερες πόσο σε νιώθω και σε καταλαβαίνω... Αλλά ότι έγινε έγινε.. το θετικό στην όλη ιστορία είναι ότι είσαι πια πεντακάθαρη και είμαι σίγουρη πως όταν με το καλό καταφέρεις και ξεκινήσεις την εξωσωματική θα πιάσεις με την πρώτη.. Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά οι δικοί σας δεν μπορούν να σας βοηθήσουν καθόλου;:-(

L2qIp2.png

Δεν ήταν πολύ υψηλή η χοριακή της Δόμνα μου, γιαυτό είμαστε συγκρατημένες ακόμη. 40 μόλις....Αλλά ελπίζουμε την Δευτέρα να έχει ξεπεράσει τα 100....Κοίτα, η περίοδος θα της ερχόταν κανονικά 6 Νοέμβρη. Σήμερα ήταν η 26η μέρα του κύκλου της. Επομένως λέμε ότι είναι καλή και ο γιατρός της είπε να μην ανησυχεί.....Οπότε, δύο μέρες ακόμη υπομονή. Εχουμε ελπίδες....

Είναι ένα ψιψίνι.. αυτό είναι το μόνο σίγουρο.. μπορεί απλώς να εμφυτεύτηκε αργά .. Μια κοπέλα εδώ μέσα ξεκίνησε με χοριακή 25 και όλα πήγαν τέλεια και σε λίγο ο παίδαρός της κλείνει τον 1 χρόνο! Πίστη να υπάρχει και όλα θα πάνε καλά.. Ας αποφύγει αυτές τις μέρες να κουράζεται..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Μαρτζι μου συγχαρητηρια στην αδερφουλα σου και σε σενα που θα γινεις θεια.Ευχομαι η επαναληπτικη της χοριακη τη Δευτερα να ειναι τελεια για να ηρεμησετε και να απολαυσει κι η αδερφη σου την εγκυμοσυνη της.

Δομνινα και μαρτζι μου εχετε περασει παρα πολλα και σιγουρα το αξιζετε κι οι δυο σας να γινετε μανουλες.Μακαρι και σας το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου,και να δειτε που μια-μια θα μας κανετε κι εσεις ανακοινωσεις.;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μαρτζυ μου συγχαρητηρια για την αδερφή σου!!! Ολα θα πανε καλά να ειναι ξαπλα και να κανει τον σταυρό της και η Παναγιά θα την προστατευση!!!:):):)

Μαρτζυ μου αυτος ο μηνας ηταν πειραματικος πηρα κλμιφαινη να δω πως αντιδρα ο οργανισμός και πηρα και λίγα cyclacur για το ενδομητριο που ηταν φτωχο!!!! Ειχαμε επαφες μερα παρα μερα καθε βραδυ σε σημειο που βαρεθηκα!!! Μετα μπηκε η γιαγια μου στο νοσοκομειο και επαθα και κολπιτιδα που σταματησαμε τις προσπαθειες!!!!

Δεν εννιωθα τπτ και ειμουν σιγουρηπως δεν ειμαι αλλα μαλλον ερχετε οντως εκει που δεν το περιμενεις..... Μακαρι να μεινει ... μακαρι η Παναγια να το προστατευση!!!:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μαρτζυ μου μαζι ξεκινησαμε της προσπαθειες θα δεις που θα ερθει μεχρι τα Χριστουγεννα ειμαι σιγουρη!!! Να σου πω γιατι δεν συζητας με το γιατρό σου να παρεις την ιδια αγωγη με εμενα κανε μονο εναν υπέρηχο για να δεις πως όλα πανε καλα τα χαπια ειναι πολύ φθηνα 1 ευρω το κουτί!!!!

Ο αντρας μου δεν προλαβε να παρει τπτ εκτος από βασιλικο πολτό και πολυβιταμινες!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Δομνίνα, δεν θέλω να ζητήσω από τους γονείς μου, αλήθεια σου λέω. Ξέρω ότι αν ζητήσω θα μου δώσουν ό,τι οικονομίες έχουν κανει οι άνθρωποι, αλλά, βρε Δομνίνα, ντρέπομαι και δεν μουπάει. Αν ήξερα ότι έχουν αρκετές οικονομίες, μπορεί και να ζητούσα. Τώρα με αυτές τις συνθήκες πώς να ζητήσω 3000-3500;Γιαυτό έλεγα να κάνω μια προσπάθεια στο Πανεπιστημιακό και πού ξέρεις;;;Μπορεί να είμαι τυχερή, αν κ δεν το πιστεύω....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Μάγδα μου, θα πάω στο γιατρό την επόμενη βδομάδα και θα τον ρωτήσω. Πιο παλιά που είχα ρωτήσει στο gyn ο Κοφινάκος είπε ότι δεν συστήνουν τέτοια αγωγή σε κοπέλες με ιστορικό εξωμητρίου γιατί τα ωάρια μεγαλώνουν και υπάρχει πάντα ο φόβος μην "κολλήσει" το ωάριο στη σάλπιγγα και ξανακάνουν εξωμήτριο.

Οπως και να έχει θα ρωτησω, αν και κανείς δεν μου το πρότεινε ως τώρα. Απο εδώ έμαθα για αυτή την θεραπεία......

Να προσέχεις.....Α, να σε ρωτήσω...και τι έκανες με την κολπίτιδα; πήρες θεραπεία ή το άφησες; τι σου είπε ο γιατρός;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ρε κορίτσια, κι εγώ κάθε μήνα δεν το περιμένω, είμαι σίγουρη ότι ο μήνας χάθηκε και πάντα έτσι γίνεται! Μια ανατροπή και από εδω, παρακαλώ....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλα, εχω παθει πλακα!για αυτο βρε δομνινα δε μου εγραψες το μειλ, με τοσα που εχουν γινει!!

τι να πρωτοπω

καλα μαγδα, δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαρηκα!μπραβο, ευχομαι τα καλυτερα, να ειναι μια τελεια εγκυμοσυνη και να πανε ολα καλα, αχ τι καλα!

μαρτζι και για την αδερφη σου ευχομαι τα καλυτερα, να δεις θα ειναι ολα τελεια.

και βεβαια συντομα και στις υπολοιπες

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

επισης συλληπητηρια για τη γιαγια σου, και εμεις δυστυχως με τη γιαγια χαλια, επεσε, εσπασε γοφο και μπηκε στο νοσοκομειο για εγχειρηση την τριτη απο την τεταρτη που επεσε, το φανταστικο ελληνικο συστημα!

λοιπον να συνεχισω, ματζι καλα δεν σε πιστευω, ειναι δυνατον να καθεσαι μπρουμυτα...αν δεν μπορει αυτος απο πανω, κανε τα κολπα σου, ξερεις εσυ, αλλα πραγματα και μετα ας κανει μονο το τελικο εκει που πρεπει, πως να το γραψω για να μην σχολιαστω η ατιμη, θα σε στειλω και μειλ αχ τι τραβαμε και μετα ΑΝΑΣΚΕΛΑ σιγουρα μιση ωρα με μια λεμε!ξεκουραση, ουτε τουαλετα, ουτε τιποτα, αντε πια!

φιλια πολλα, αυριο θα σας πω τι εγινε με τον γιο αλλιως αν προλαβω πιο μετα γιατι βλεπω και τα ρεζιλικια των αχρηστων μη χεσ... ααααιιιιιι χασου

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

επισης συλληπητηρια για τη γιαγια σου, και εμεις δυστυχως με τη γιαγια χαλια, επεσε, εσπασε γοφο και μπηκε στο νοσοκομειο για εγχειρηση την τριτη απο την τεταρτη που επεσε, το φανταστικο ελληνικο συστημα!

λοιπον να συνεχισω, ματζι καλα δεν σε πιστευω, ειναι δυνατον να καθεσαι μπρουμυτα...αν δεν μπορει αυτος απο πανω, κανε τα κολπα σου, ξερεις εσυ, αλλα πραγματα και μετα ας κανει μονο το τελικο εκει που πρεπει, πως να το γραψω για να μην σχολιαστω η ατιμη, θα σε στειλω και μειλ αχ τι τραβαμε και μετα ΑΝΑΣΚΕΛΑ σιγουρα μιση ωρα με μια λεμε!ξεκουραση, ουτε τουαλετα, ουτε τιποτα, αντε πια!

φιλια πολλα, αυριο θα σας πω τι εγινε με τον γιο αλλιως αν προλαβω πιο μετα γιατι βλεπω και τα ρεζιλικια των αχρηστων μη χεσ... ααααιιιιιι χασου

Αχ, κι εγώ αυτούς τους άχρηστους βλέπω....Δεν μπορώ!

Βρε τρελή, κάθομαι μπρούμητα για να πάρει θέση η μήτρα. Αφού σου λέω έχει τα χάλια της. Είναι σε οπίσθια θέση ( δεν της έφταναν όλα τα άλλα!) και μου το εξήγησε γυναικολόγος πως για να μείνω έγκυος πρέπει να γίνεται στα τέσσερα η πράξη και μετά να κάθομαι μπρούμητα με ανασηκωμένο ολίγον τι τον πωπό! ( :oops: μωρέ τι λέω η άχρηστη;;;Ευτυχώς είναι περασμένες 12).....Τι να κάνω η έρμη;;; Αλλά και ανασκελα έχω κάτσει πάρα πολλές φορές....Σου λέω, μαγάλο βάσανο....δεν σηκώνομαι ούτε για πιπί!!! Καταναγκαστικό έργο κατάντησε....Γ

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...