Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

κοριτσια εφτασα!!!μανου!!!θελω να μεινω εδω...θα με παρεις παιδακι σου;;; ενα πιατο φαι θελω για τα παιδια μου δηλαδη, εγω ευκαιρια για διαιτα!!

αχ η παραλια, τα μαγαζια, ολα τελεια, πηγα να αλλαξω κατι στο μικρο απο απολλωνια και μπηκα και λιγο μεσα, καλα εννοειται οτι δεν πηρα κατι, ειναι απλησιαστα, αλλα και μονο που μπηκα εκει, τι εικονες!!!

αυριο θα κατεβω βολτα κεντρο με τις κοτες τις φιλες μου και μετα θα παμε για καφε και μετα θα παρω τη μικρη και θα παμε σε μια φιλη μας που εχει ενα κοριτσακι και ειναι φιλες.

πηγαμε και κομμωτηριο, κουρευτηκε η μικρη και εγω εκανα μαλλι αφου δεν προλαβαινω να κανω τιποτα σπιτι.

πολλα φιλια κοριτσια

καλα μαρτζι συγγνωμη κιολας αλλα πεθανα στο γελιο με την παραστατικοτητα σου!!!και εγω τα ιδια εκανα την 1η φορα στη μεγαλη, και χειροτερα στον μικρο, αστα σε καταλαβαινω αλλα καλυτερα εσυ απο κατω με ενα μαξιλαρακι και να μη σηκωθεις για κανενα μισαωρο η ωρα, ευκαιρια για 2ο γυρο ή χαλαρωση και γουτσου γουτσου!!!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια σας εστειλα μειλ με φωτο.οσες θελετε στειλτε το μειλ σας να σας στειλω

καλο βραδι

η κατερινουλα ακομα να κοιμηθει, της λεει η γιαγια ιστοριες...ε ρε γλεντια!!!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Κσλημέρα κορίτσια!!!

Εξαφανιστηκα γιατι πεθανε η γιαγιάκα μου και πηγα στο χωριό μου!!! Ηταν εδω και 10 μερες στο νοσοκομείο:(:( Απο την στεναχώρια πονούσε πολύ η κοιλιά μου και τελικα εκανα ενα τεστακι περιοδο περιμενα απο την Τρίτη εως σημερα!!! Τελικά την Τεταρτη που εκανα το τεστ βγηκε θετικό :):):)ακομα δεν το πιστευω, η αληθεια ειναι οτι ποναει χαμηλα η κοιλιτσα μου κυριως οταν ξαπλωνω το βραδακι!!! Εχθες ξαναεκανα τεστ και ξαναβγηκε θετικο!!! Ειμαι αρκετα φοβησμενη όλη την ωρα παω τουαλέτα γιατι νιωθω οτι κατεβαινει το αίμα!!! Ειναι και τα πονακια που δεν με αφηνουν στην ησυχία μου.... μακαρι να πανε όλα καλά γιατί φοβάμαι....

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μαγδαααααααααα μου δεν το πιστευω κουκλα μου,συγχαρητηρια!!!!!!Αντ κουκλα μου με το καλο ,και να μην ανησυχεις καθολου,δεν υπαρχει λογος.Γιατι δεν πας να κανει μια χοριακη κοριτσακι μου;Καλα μιλαμε για τρελη χαρα,μπραβο κουκλιτσα μου.Μια υπεροχη και τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!!!!!!!!Σε φιλω και σου στελνω μια μεγαλη αγκαλιααααααααα:P:p:p:p:p

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ngeo μου να σου ζησουν τα παιδακια σου ειναι μια ζωγραφια αλλα κι εσυ κουκλιτσα,να τα χαιρεσαι κοριτσι μου.Κανε αν θελεις ενα τηλεφωνακι και αν θελεις και βολεψει θα χαρω να γνωριστουμε.

Μαρτζι δε θελω ηττοπαθειες και στεναχωριες,ολα θα παρουν το δρομο τους.Ειδες κι η μαγδα μας που μας ανακοινωσε τα ευχαριστα.Να δεις που θα τα καταφερετε κι εσεις.Περιμενουμε νεα για την αδερφουλα σου,φιλακια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Μαγδουλα μου συγγνωμη που δε συλληπηθηκα για τη γιαγιακα σου,αλλα δε γινοταν να ποσταρω συγχαρητηρια και συλληπητηρια μαζι....να εισαι γερη και να τη θυμασαι.Να που καμια φορα βγαινει αυτο που λενε:οταν ενας ανθρωπος φευγει,ενας αλλος ερχεται........

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ευχαριστώ Μανουνίτα μου!!! Δεν μπορω να το πιστεψω και ταυτοχρονα φοβαμαι πολύ!!!! Η γιατρός μου ειπε να μη μπω στην διαδικασία των χοριακών αλλα να παω την Τριτη να δουμε οτι ειναι στην κοιλιτσα το σπορακι!!!!

Κοριτσια ειλικρινα ηταν ο μηνας που δεν περίμενα με τπτ!!!! ειχα στο μυαλο μου αλλα και το ειχα ξεγραψει γι'αυτο και δεν μπορω να το πιστεψω!!! Μακαρι να πανε όλα καλά!!!:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Και από εδώ Μαγδούλα μου θερμά συγχαρητήρια.. Με το καλό να πας την Τρίτη και να δεις όχι ένα αλλά δυο σποράκια στην κοιλίτσα! Η γιαγιάκα σου έφυγε αλλά φρόντισε να σου στείλει άξιο αντικαταστάτη!

Μάρτζι μου περιμένουμε εναγωνίως τα νέα της αδερφής σου.. Μακάρι να είναι θετικότατα..

Εγώ σήμερα το βράδυ θα πάρω το πρώτο χαπάκι!

L2qIp2.png

Μαγδα μου να μη μου αγχωνεσαι καθολου,κι ολα θα πανε καλα.Θελω να σκεφτεσαι θετικα.Ειδες εκει που δεν το περιμενεις γινονται τα θαυματα.Πραγματικα εχω χαρει παρααα πολυυυ.Με το καλο να πας στο γιατρο και να εχεις καλα αποτελεσματα γλυκεια μου.

Δομνινα μου καλη αρχη στη νεα σας προσπαθεια κοπελα μου,ευχομαι ολα να πανε καλα,να βαλει ο Θεος το χερακι του και να εχεις θετικα αποτελεσματα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ax, δεν μπορώ....Κλαίω από χαρά! Μάγδα μου, είχα πολύ καλό προαίσθημα για σένα, κοριτσάκι. Επιτέλους....Χαίρομαι σαν να είμαι εγώ! Τόσος καιρός, τόσος κοπος, τόση στενοχώρια, να πάρουν τέλος επιτέλους!!!Μην φοβάσαι. Να πας να κάνεις και χοριακή, κοριτσάκι μου. Να την έχεις στα χέρια σου, να την κρατάς, να την θυμάσαι....και πέρα από όλα αυτά να ησυχάσει το μυαλό σου και να μην φοβάσαι!!!

Πώς αλλιώς να στο πω;;; Τα λόγια είναι περιττα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Ax, δεν μπορώ....Κλαίω από χαρά! Μάγδα μου, είχα πολύ καλό προαίσθημα για σένα, κοριτσάκι. Επιτέλους....Χαίρομαι σαν να είμαι εγώ! Τόσος καιρός, τόσος κοπος, τόση στενοχώρια, να πάρουν τέλος επιτέλους!!!Μην φοβάσαι. Να πας να κάνεις και χοριακή, κοριτσάκι μου. Να την έχεις στα χέρια σου, να την κρατάς, να την θυμάσαι....και πέρα από όλα αυτά να ησυχάσει το μυαλό σου και να μην φοβάσαι!!!

Πώς αλλιώς να στο πω;;; Τα λόγια είναι περιττα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Εύχομαι κοριτσάκι μου κι εσύ πολύ σύντομα να είσαι σε θέση να διαβάζεις τέτοια μηνύματα!

L2qIp2.png

Δεχομαι κι εγώ συγχαρητήρια! Αν όλα πάνε καλά, σε 9 μήνες θα είμαι θεία....Εκανε χοριακή σήμερα η αδελφή μου και πριν από λίγο έμαθα ότι βγήκε θετική!!!Αχ, δεν μπορώ...Μακάρι να πάνε όλα καλά για την αδελφούλα μου. Είμαστε συγκρατημένες ακόμη, περιμένουμε την νέα χοριακή της δευτέρας και μετά θα το πει στους γονείς μας! Κορίτσια, μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα! Μακάρι τα δύο αυτά ευχάριστα νέα που ανοίγουν το μήνα μας, να τον κλείσουν με καλούς υπερήχους και πολύ χαρά για τα δύο κορίτσια μας, τη Μαγδούλα μας και την αδελφή μου.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εύχομαι κοριτσάκι μου κι εσύ πολύ σύντομα να είσαι σε θέση να διαβάζεις τέτοια μηνύματα!
Ευχομαι Δομνίνα μου, να γράψω και για σένα ένα τέτοιο μήνυμα. Και στα δικά μας, κοριτσάκι μου καλό! Ξεκινάς αυριο τα χάπια, ε; Δομνίνα μου, αν είχα λεφτά, με το που θα μου τελείωνε η περίοδος θα ερχόμουν Αθήνα για εξωσωματική. Κουράστηκα κι εγώ να προσπαθώ.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

κοριτσια εφτασα!!!μανου!!!θελω να μεινω εδω...θα με παρεις παιδακι σου;;; ενα πιατο φαι θελω για τα παιδια μου δηλαδη, εγω ευκαιρια για διαιτα!!

αχ η παραλια, τα μαγαζια, ολα τελεια, πηγα να αλλαξω κατι στο μικρο απο απολλωνια και μπηκα και λιγο μεσα, καλα εννοειται οτι δεν πηρα κατι, ειναι απλησιαστα, αλλα και μονο που μπηκα εκει, τι εικονες!!!

αυριο θα κατεβω βολτα κεντρο με τις κοτες τις φιλες μου και μετα θα παμε για καφε και μετα θα παρω τη μικρη και θα παμε σε μια φιλη μας που εχει ενα κοριτσακι και ειναι φιλες.

πηγαμε και κομμωτηριο, κουρευτηκε η μικρη και εγω εκανα μαλλι αφου δεν προλαβαινω να κανω τιποτα σπιτι.

πολλα φιλια κοριτσια

καλα μαρτζι συγγνωμη κιολας αλλα πεθανα στο γελιο με την παραστατικοτητα σου!!!και εγω τα ιδια εκανα την 1η φορα στη μεγαλη, και χειροτερα στον μικρο, αστα σε καταλαβαινω αλλα καλυτερα εσυ απο κατω με ενα μαξιλαρακι και να μη σηκωθεις για κανενα μισαωρο η ωρα, ευκαιρια για 2ο γυρο ή χαλαρωση και γουτσου γουτσου!!!

Σαν δεν ντρέπεσαι, παλιοκόριτσο! Εγώ σας λέω τον πόνο μου κι εσύ γελάς!!!Φτου σου και πάλι φτου σου, που δεν είπες τόσο καιρό να είμαι από κάτω...Χαζά, χαζά και πέρα από την πλάκα ποτέ δεν είμαι από κάτω :-( , γιατί ο άντρας μου δεν τα καταφέρνει ( αχ! τι λέω η τρελή!) σε αυτή την στάση....Επειτα προσέξτε, έχω οπίσθια θέση και μας είπαν να προσπαθούμε στα τέσσερα! Ε, την πετυχαίνουμε πού και πού την στάση και κάθομαι μετά για καμία ώρα μπρούμητα με ένα μαξιλάρι στην κοιλιά. Μπούρδες κοινώς....Και κρεμασμένη ανάποδα να με βάλουν, δεν μένω εγώ....

Για πες, ρε μαγδούλα, εγκυούλα ( τι ωραίο ακούγεται! έχει και ομοιοκαταληξία, ε;;) εσύ τι ακριβώς έκανες αυτό το μήνα; Αυτές οι ενέσεις που έκανες τι ακριβώς ήταν; Αν είναι να ρωτήσω κι εγώ το γιατρό, μπας και μείνω κι εγώ....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Δεχομαι κι εγώ συγχαρητήρια! Αν όλα πάνε καλά, σε 9 μήνες θα είμαι θεία....Εκανε χοριακή σήμερα η αδελφή μου και πριν από λίγο έμαθα ότι βγήκε θετική!!!Αχ, δεν μπορώ...Μακάρι να πάνε όλα καλά για την αδελφούλα μου. Είμαστε συγκρατημένες ακόμη, περιμένουμε την νέα χοριακή της δευτέρας και μετά θα το πει στους γονείς μας! Κορίτσια, μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα! Μακάρι τα δύο αυτά ευχάριστα νέα που ανοίγουν το μήνα μας, να τον κλείσουν με καλούς υπερήχους και πολύ χαρά για τα δύο κορίτσια μας, τη Μαγδούλα μας και την αδελφή μου.....

Συγχαρητήρια και σε σένα λοιπόν.. θεία! συγχαρητήρια και στην αδερφούλα σου.. η υπομονή και οι κόποι της ανταμείφθηκαν.. Με το καλό και η τέλεια επαναληπτική χοριακή της Δευτέρας και ύστερα μια ανέφελη εγκυμοσύνη! Αλήθεια τι νούμερο χοριακής είχε σου είπε;

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...