Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

ααα,δεν ξερω αν σας ειπα ο μικρος εχει σμηγματοειδη υπερκερατωση πολυ σπανιο για την ηλικια του στη βουβωνικη χωρα, ακομα πιο σπανιο, το παιδι ειναι χαλια, το βαζουμε κρεμες που πονανε και αν το δειτε θα τρελαθειτε, μεχρι και ο παιδιατρος τρομαξε οπως τον ειδε...τρεχουμε σε δερματολογο και μπορει να παμε και σε παιδοδερματολογο αθηνα που μας εχουν συστησει...κατα τα αλλα καλα!εχω δωσει πανω απο 100? για τον μικρο και αλλα 50 για εμενα για κρεμες και προιοντα γιατι η ψυξη με πειραξε αυτη τη φορα επιδερμικα, ειχε πρηστει το ενα ματι αρκετα το αλλο λιγο, και το προσωπο μου ηταν λες και μου ειχες ρουφηξει ολο το νερο, με τραχια υφη και ρυτιδες αλλα ευτυχως μετα απο 2 βδομαδες μπορω να πω οτι εμφανισιακα ειμαι μια χαρα, μονο ο πονος στο αυτι παραμενει.αυτα τα νεωτερα!!!

αααα, οσον αφορα το σπιτι, ναι εκει θα την βρισκουμε πλεον και να σας πω, δεν ειναι πολυ κακο καθως καθεσαι με τις ωρες, δεν εχεις καπνο, πινεις το ποτακι σου, τα λες με την ανεση σου, αλλωστε εμεις εδω δεν εχουμε ουτε θεατρα (και δε μ αρεσει) ουτε μπουζουκια (μ αρεσει) ουτε αλλες δραστηριοτητες, μονο καφετεριες για ποτο και καφε, απλα με χαλαει απιστευτα που δεν μπορω πια να ψωνιζω κανενα ρουχαλακι και κανενα καλλυντικακι και κανενα παπουτσακι και κανενα τσαντακι κτλ κτλ...σνιφ

φτου και παλι φτου

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι λες βρε νγεο! περαστικά βρε κοπέλα μου! Ξέρω από πάρεση...Είχα πάθει η ξαδέλφη μου παλιά. Είχε μπει στο νοσοκομείο και όταν την είδα είχα πάθει πλάκα. Ηταν σχεδόν παραμορφωμένη...Από τότε είναι καλά. Απλά προσέχει να μην κρυώνει, να μην βγαίνει από το σπίτι μετά από μπάνιο και χίλια-δυο...Το μικρό σου πονάει; Ελα ρε...πολύ κρίμα να ταλαιπωρείται το αγγελούδι....Κι εσύ κρίμα είσαι, δεν λέω, αλλά αυτό το καημένο, όπως το περιγράφεις μου ράγισε την καρδιά.

Ουφ! τι να πω...Κουράστηκα και σας χαιρετώ....Πολύ μπήκα σήμερα. Δεν έχω τι να κάνω κα ιχαζεύω στο ιντερνετ. Φιλια.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημερα και καλη βδομαδα!!Νgeo μου περαστικα σας βρε κοπελα μου,μακαρι να συνελθετε γρηγορα.Παντως να το κοιταξεις το θεμα του γιατρου και να κανεις οτι χρειαζεται.Να σου πω την αληθεια και μενα μου αρεσει να ειμαστε σπιτι παρεα,αλλα ερχονται βρε παιδι μου και στιγμες που θελεις να βγεις λιγο εξω να αλλαξεις παραστασεις.Οσον αφορα τις αγορες,να σας πω την αληθεια κοριτσια εγω προσωπικα εχω στραφει πολυ σε αγορες μεσω ιντερνετ και ρουχα και καλλυντικα σε παρα πολυ καλες τιμες(καμια σχεση με τα δικα μας)και ειμαι πολυ ευχαριστημενη και παο την ποιοτητα.

Μαρτζι μου σιγουρα υπαρχουν διαφορετικα "ειδη" μαμαδων.Εγω θελω να πιστευω οτι ειμαι στην κατηγορια των "φυσιολογικων",αλλα ειναι πολυ λογικο οταν προσπαθεις καιρο και εχεις περασει ενα σωρο καταστασεις μετα να εισαι ιδιαιτερα προστατευτικη οταν εχεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου.

Γινε εσυ μανουλα κοπελα μου και να εισαι σιγουρη οτι εμεις τουλαχιστον δεν προκειται να σε παρεξηγησουμε οσο προστατευτικη κι αν εισαι;)

Φιλακια να εχετε μια ομορφη μερα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Επέστρεψα κι εγώ από την απόδρασή μου στο χωριό και το Δομνινοσπίτι!!! Πολύ μου αρέσει αυτή η λέξη!!! Κουράστηκα απίστευτα, τόσο πολύ που χθες το πρωί δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι γιατί είχα πιαστεί ολόκληρη... αλλά κορίτσια άξιζε τον κόπο.. Έγινε τέλειο.. έγινε ακόμη καλύτερο απ' ότι είχα φανταστεί.. Και εννοείται ότι είναι πάντα ανοιχτό για όποιο κοριτσάκι το θελήσει, με μωρό ή χωρίς.. ούτως ή άλλως βρίσκεται ακριβώς στη μέση της Ελλάδας οπότε βολεύει όπου κι αν μένετε..

Πολύ λυπάμαι που ταλαιπωρείστε τόσο πολύ με τις αρρώστιες κι εσείς αλλά και τα μωρά σας.. Και καλά, εμείς οι μεγάλοι αναγκαστικά υπομένουμε τον πόνο αλλά τα μωρά τα καημένα δεν έχουν τρόπο να αντιδράσουν.. Εύχομαι πολύ γρήγορα να είναι όλα περαστικά και μια κακή ανάμνηση για όλες σας..

Κοριτσάκια την Παρασκευή ξεκινάω κι εγώ με τη σειρά μου..Θα πάρω το πρώτο μου χαπάκι, θα περιμένω να αδιαθετήσω και μετά υπέρηχο και αιματάκι.. Γιούπι!

Όσον αφορά το όνειρο που περιγράφεις Μάρτζι μου ξέρω ακριβώς πως είναι διότι έτσι ακριβώς μου κάνουν οι ανηψούλες και το βαφτιστήρι μου.. Κι εγώ εννοείται ότι λιώνω...

L2qIp2.png

Domna, καλώς ήρθες κοριτσάκι! Εγινε τόσο ωραίο το σπιτάκι σου τελικά;;Μπράβο!!!

Εχω αρχίσει να ρωτάω κι εγώ για το κόστος εξωσωματικης στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων άλλα κορίτσια που έχουν ήδη δοκιμάσει.....Είναι γύρω στα 1300 όλη η διαδικασία μαζί με τα φάρμακα. Μετά τα Χριστούγεννα βουρ κι εγώ ( αρκει να μην αλλάξει κάτι με τα ταμεια ως τότε και μας πουν όσοι κάνατε παιδιά, κάνατε...)

Κορίτσια, είμαι στην 26η μέρα του κύκλου και σας έχω πει ότι ξεκίνησαν από νωρίς πόνοι περιόδου. Σήμερα το πρωί πονούσα πάρα πολύ! Στο σχολείο μέχρι τις 1 ήμουν καλά. Μετά πονούσα πάλι για κάμποσα λεπτά....Δεν ξέρω...ένας οξύς και αφόρητος πόνος! Μόλις μού τελειώσει η περίοδος θα πάω να κάνω κανα υπέρηχο, γιατί έχω θορηβηθεί λίγο. Απλά φοβάμαι πολύ, μην μου πουν καινούργια κακά μαντάτα στον υπέρηχο. Τους έχω πάρει από φόβο όλους τους γιατρούς....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

manou στειλε μου τα σαιτ που ψωνιζεις, εγω τα εχω γραψει και στο θεμα του parents on line αγορες αλλα για ρουχα δεν εχω βρει κατι ιδιαιτερο, κυριως καλλυντικα και αρωματα ψωνιζω απο εξωτερικο και τωρα με τη βαφτιση εχω βρει τα παντα για αγορες μεσω ιντερνετ για ολα τα της βαφτισης!!!

Καλημερα τσουπρες μου τι κανετε;

Δομνινα μου μπραβο κοπελα μου που εγινε τοσο ομορφο το σπιτικο σας,ευχομαι να ζησετε μαγικες στιγμες εκει.Αληθεια που εχεις πει οτι ειναι;(εχει αρχισει και το αλτσχαιμερ,λογω ηλικιας :tongue:)

Νgeo μου για τη μικρη ψωνιζω απο sam0-13.gr και mini raxevsky.gr

Tωρα οσον αφορα εμενα,τσαντες-παππουτσια-αξεσουαρ:fullag sugah.gr,axilleas accesories που ειναι ελληνικα.Και απο το asos.co.uk που ειναι αγγλικο και εχει τα παντα.Εχω παρει ρουχα που ειναι πολυ καλης ποιοτητας και τσαντες σε παρααα πολυ καλες τιμες.Χθες ανακαλυψα και το dorothy perkins.co.uk που απ'οτι ειδα εχει πολυ καλες τιμες.

Αυτα,δε σου λεω για καλλυντικα γιατι ειπες οτι ξερεις ηδη.Ελπιζω να βοηθησα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλησπέρα κι από μένα κοριτσάκια..

Μανού μου το εξοχικό μου βρίσκεται στα Κάτω Λεχώνια Βόλου στο Νομό Μαγνησίας.. Είναι ένα πολύ όμορφο παραθαλάσσιο χωριουδάκι, ήρεμο και πολύ κοντά στο Βόλο.. εκεί πέρασα όλα τα παιδικά μου χρόνια και έχω ευτυχισμένες αναμνήσεις.. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να μεγαλώσω και τα δικά μου παιδάκια εκεί..

Μάρτζι μου θέλω να πιστεύω και ελπίζω πως δεν θα δεις τίποτε ανησυχητικό στον υπέρηχο.. Με το καλό να ξεκινήσεις κι εσύ στο Πανεπιστημιακό των Ιωαννίνων και να είναι το πρώτο ευχάριστο νέο της καινούργιας χρονιάς..

Πλάκα πλάκα τα Χριστούγεννα πλησιάζουν με εξωφρενική ταχύτητα.. Ήδη έχουμε 1η Νοέμβρη σήμερα..

Καλό μήνα κορίτσια!

L2qIp2.png

ευχαριστω κοριτσι, το asos το ξερω, εχω παρει και εγω αρκετες φορες αλλα τα μονα που κρατησα ειναι κατι σκουλαρικια καθως δεν πετυχαινα ποτε τα νουμερα στα ρουχα, μια μικρο πολλες τεραστια...τι να πω, δεν το εχω μαθει ακομα, ιδιαιτερα στις εκπτωσεις ειναι ο,τι πρεπει!

δομνινα τελεια με το σπιτακι σας, μπραβο, σας ζηλευω

εμεις πεμπτη αναχωρουμε για θεσσαλονικη πρωτα ο θεος, ο μικρος καλυτερα, απο τη μια μερια φευγει αν το τριψεις αλλα κλαιει αρκετα το καημενο, ποναει...

φιλια, μπουγατσουλες ερχομαι!!!θα παρω και πουρακια χατζηφωτιου και θα φαω και γυρο και μετα ο θεος βοηθος, θα τρεχω στο γυμναστηριο σα την παλαβη!

Γυρος στην Τούμπα θεσσαλονίκης, στο "γύρο- γύρο".....Απλά, ο τελειοτερος γύρος που έχω φάει ποτέ. Κάτι πίτες....ναααα.....με το συμπάθειο!!!Αχ, να είχα λίγο, τι μου έκανες ρε νγεο!!!

Ρε μανού, στείλε για καλλυντικά! Εχω ξεμείνει και δεν μου περισσεύουν να πάρω ούτε μία σκιά, ρε γμτ!!!

Κοριτσάκια, λίγες μέρες εμειναν ως την Παρασκευή.Τότε θα μάθουμε για την αδελφή μου αν τα κατάφερε. Μακάρι να έχουμε ευχάριστα!!!Είναι πολύ αγχωμένη....Δεν έχει κανένα σύμπτωμα, μόνο πρησμένο στηθος.

Εγώ όπως τα ξέρατε....27η μέρα κι αρχίζω να μετραω αντίστροφα. Αυριο- μεθαύριο, το πολύ ως την Κυριακή θα αδιαθετήσω. Θα περιμένω να φτάω ως την 10η μέρα και μετά θα πάω για υπέρηχο. Μάγδα, θα του πω να κοιτάξει και πότε θα έχω ωορρηξία και θα κάνω αυτό που είπε ο δικός σου ο γιατρός, μπας και....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια τι κανετε;

Ngeo μου για βολτιτσα θα ερθετε Θεσ/νικη;Με το καλο να'ρθειτε στην πολη μας και να περασετε πολυ ομορφα.

Μαρτζι μου μακαρι να τα εχει καταφερει η αδερφουλα σου,θα περιμενουμε νεα σου.Λοιπον γραφω μερικα σαιτ με καλλυντικα:

the cosmetichouse.co.uk

lookfantastic.com

fragancedirect.co.uk

feelunique.com

elfcosmetics.uk

fragancex.com

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλησπέρα κι από μένα..

Αν περίμεναν τα καταστήματα καλλυντικών από μένα θα είχαν κλείσει προ πολλού.. σιχαίνομαι το βάψιμο και ότι άλλο περιλαμβάνεται... προτιμώ τη φυσική ομορφιά!

Μάρτζι μου η Παρασκευή είναι πολύ κοντά.. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να τα κατάφερε η αδερφούλα σου και οικογενειακώς να πάρετε μια τεράστια χαρά!

Θεσσαλονίκη... τέλεια.. Να περάσετε υπέροχα Ngeo!

L2qIp2.png

Πάει κι αυτός ο μήνας για μένα! 28η μέρα και βέβαια, όπως παντα, ήρθε η σιχαμένη!!!

Απορώ γιατί το παλέυω ακόμη....Τι στα κομμάτια φταιει και δεν μένω τώρα έγκυος;;;

Θεραπείες κάναμε, χειρουργεία έκανα, προσπάθειες μέρα παρά μέρα κάναμε, προσπάθειες στα 4 ( σόρυ αλλά δεν μπορώ) κάναμε, με τα πόδια ψηλά έκατσα, χάπια πήρα, τι άλλο πια;;;;;;

Ας είναι τουλάχιστον η αδελφή μου και δεν πειράζω που δεν είμαι εγώ. Αν δεν είναι, θα στενοχωρηθώ διπλά....

Σορυ αλλά είμαι χάλια........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Πάει κι αυτός ο μήνας για μένα! 28η μέρα και βέβαια, όπως παντα, ήρθε η σιχαμένη!!!

Απορώ γιατί το παλέυω ακόμη....Τι στα κομμάτια φταιει και δεν μένω τώρα έγκυος;;;

Θεραπείες κάναμε, χειρουργεία έκανα, προσπάθειες μέρα παρά μέρα κάναμε, προσπάθειες στα 4 ( σόρυ αλλά δεν μπορώ) κάναμε, με τα πόδια ψηλά έκατσα, χάπια πήρα, τι άλλο πια;;;;;;

Ας είναι τουλάχιστον η αδελφή μου και δεν πειράζω που δεν είμαι εγώ. Αν δεν είναι, θα στενοχωρηθώ διπλά....

Σορυ αλλά είμαι χάλια........

Βρε κοριτσάκι μου μην το παίρνεις τόσο κατάκαρδα... απλά δεν ήταν η τυχερή σας φορά... θα το καταφέρετε και μάλιστα σύντομα..

Θέλω κι εγώ να πιστεύω ότι η αδερφούλα σου αύριο θα σας δώσει μεγάλη χαρά..

Εμένα άρχισε από χθες να πονάει η κοιλίτσα μου που σημαίνει ότι μάλλον η περίοδος θα μου έρθει νωρίτερα.. Καλώς να ορίσει για να ξεκινήσω και νωρίτερα λοιπόν! Αύριο παίρνω το πρώτο χαπάκι.. γιούπι!

Και για να σας πω κάτι ευχάριστο.. Σήμερα το πρωί χαιρετώ τη μικρή μου ανηψούλα πριν φύγει να πάει στο σχολείο και της λέω "Αντίο, καλό σχολείο" και μου λέει "Αντίο.. I love you"... Μόλις 3 1/2 χρονών το πιτσιρίκι.. Το ζουπάς στα φιλιά ή δεν το ζουπάς;:-D

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...