Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Να το ρωτήσεις αυτό σίγουρα γιατί το πιο λογικό είναι να σου βάλουν τις πιο δυνατές.εμενα την ημέρα της εμβρυομεταφοράς ήρθε η εμβρυολόγος κ μου τα εξήγησε μου είπε ότι έχουμε 8 μου είπε πως ήταν αλλά δεν της θυμάμαι κ ότι θα βάλουμε τις δύο που ήταν κ οι πιο δυνατές.

Και σε μένα ήρθε η εμβρυολογος μιλήσαμε για πολλά μας έδειξε και την εξέλιξη της βλαστοκυστης που βάλαμε όλα ήταν μια χαρά, απλά το έχω απορία, τους έχω εμπιστοσύνη, αλλά μια ερωτησουλα δεν βλάπτει 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mariaefi, θα σου πω την περίπτωση της κολλητής μου. Εμεινε έγκυος και απέβαλλε. Δήλωσε ότι, αν ξαναμείνει, θα διακόψει αμέσως τη δουλειά. Σε πληροφορώ ότι πολύ σύντομα ξαναμεινε, δούλεψε μέχρι τον 80 μήνα ( ! ), χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και γέννησε φυσιολογικά έναν παίδαρο. Ολα θέμα τύχης είναι. Εσύ να προσέχεις και όλα θα πάνε καλά. Αν ο γιατρός σου το επιτρέπει και θελεις κι εσύ να δουλεύεις, κάν' το!

Μηλίτσα μου!!!δεν άντεξες μακριά μας, ε;;

Πήγα για υπέρηχο. Ολα καλά μου είπε, αλλά στη δεξια ωοθήκη είδε κατι σαν ωοθυλλάκιο! Είπε ότι μπορεί να είναι κύστη και να το ξαναδώ με κολπικό υπέρηχο μετά την περίοδο. Τι γίνεται όταν υπάρχει κύστη;;;Μήπως δεν φεύγει το ωάριο; Οχι τίποτα άλλο. Τη δεξιά σάλπιγγα και τη δεξια ωοθηκούλα μου τα θέλω γερά. Αν δεν κάνω ωάρια από δεξιά, πάπαλα!!Προσπαθώ να μην αγχώνομαι.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Γεια σου margi μου ολα καλα με τον υπερηχο ωραια τωρα γι αυτο που σου ειπε μην αγχωνεσαι περιμενε την περιοδο και μετα βουρ για υπερηχο ξανα και ολα καλα θα πανε

Μαριαεφάκι μου προσεχε μην κουράζεσε!!!! Να κοιμάσε όσο μπορεις και να τρως καλά!!!

Αννουλα καλά ειμαστε!! Εσυ τι νέα??

Μαρgi μου μην μου αγχωνεσε τπτ δεν ειναι εγω ειχα βγαλει μια και σε 1.5 κυκλο ειχε φυγει!!! Ειχα μια ενδιαμεση αιμοραγια και εξαφανιστικε!!! Ο γιατρος μου ειπε οτι δεν επηρεαζει την συλληψη!!!

Λοιπον ξερεις τι αποφάσισα εγω, οτι όσο ειμαι στις προσπαθειες θα αγχωνομαι και αυτο δεν μου κάνει καλο γι' αυτο πεταξα τα θερμοδιαγραμματα και αυτο τον μηνα δεν θα προσπαθησω για εγκυμοσυνη ουτε γονιμες ουτε τπτ γιατι θελω να κανω κατι για τον εαυτο μου 3 μηνες τωρα περιμένω τωρα θα κανω κατι για εμενα να βγω να ξεσκάσω (μετα θα μεινω εγκυος και δεν θα μπορώ)!!! Λεω να κάνω γυμναστηριο και να αγορασω κανενα βιβλιο για τις ελευθερες ωρες μου(να απασχολω το μυαλό)!!! Θα κανονισω και διακοπές!!! Και για να ειμαι σιγουρη οτι δεν θα εχω το μυαλό εκει θα παιρνω και προφυλάξεις(κουλό εεεε???)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Συμφωνώ με όλα Μάγδα, εκτός από τις προφυλάξεις!! Ενταξει, είπαμε να το ξεχάσουμε, μην το ξεφτιλίσουμε όμως. Καλά έκανες και πέταξες τα θερμοδιαγράμματα. Τι τα ήθελες;; Εγώ ένα μήνα πήρα θερμοκρασία και σκυλοβαρέθηκα. Ασε, που δεν έβγαλα άκρη....Να δεις που αν είσαι χαλαρή θα τα καταφέρεις. Εγώ, ρε κορίτσια, εκεί που είμαι καλά, κάνω μια εξέταση, μου λένε μία μαλακία και κολάω εκεί σαν χαζή. Τι να πω. Αυριο, θα έρθει η σιχαμένη, το καταλαβσίνω από τον πόνο. Στο καλό πια...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Margi μου και εγω ετσι ειμαι με μια εξεταση και μου χαλαει την ηρεμια μου!!! αν κανω εστω και 1 μερα ελευθερα θα αρχισω παλι να αγχωνομαι νομιζω πως μονο ετσι θα ξεκωλησει το μυαλό μου!!!! Ας ειναι καλα οι ορμονικες και μετα πρεπει να ηρεμησω!!!! ειναι βασικό!!!! Η μητερα μου με ρωταει και γιατι βιαζεσε και δεν ξερω τι να της απαντησω!! Μου λεει τι και αν γινει φετος τι και αν γινει του χρονου ποιος ο λογος να βιαζεσε!!!!

Δεν ξερω γιατι βιαζομαι!!! Καλυτερα να κλεισω τα ματια μου στις μερες που θυμιζουν και πονανε και να μην με νοιαζει ποτε ειναι η γονιμες ποτε θα ερθει η περιοδος ποτε θα γεννουσα αν πηγαιναν ολα καλά, ποτε το ενα ποτε το αλλο!!! Τελικα εχει δικιο που λεει να μην σκεφτομαι και πολύ!!!

Θα παω να αγορασω ενα ωραιο βιβλιο να απασχολω το μυαλό μου!!!!

Καληνυχτα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

ASE RE MAGDA..KONTEYO NA SKASW...EIPA NA MELETISW MEXRI PERIPOU TIS 2 ME 3 ALLA TA PARATISA,,,APO TIN STENAXWRIA MOU KONTEYO NA SKASW,,,ESY TI KANEIS???EGW MES TO AGXOS,,,2 MERES EMEINAN.....MAGDA ESY APO POU EISAI EAN EPITREPETE????MILAME TOSO KAIRO STO PARENTS KAI EILIKRINA DEN THIMAME APO POU EISAI

Διαφημίσεις

Μπήκα και βρήκα τη domnina! Κορίτσια, δεν περίμενα ότι θα με πάρουν τα κλάματα! Γιατί να φεύγιυν τα μωράκια μας;;; mariaefi, διάβασα πάλι το "εκει ψηλά..." κι εκεί να δεις δάκρυα που με πήραν κι ας ξέρω ότι είσαι έγκυος! Δε θέλω να αδιαθετήσω. Θέλω να είμαι έγκυος. Πέρισυ είχα μέινει έγκυος μετά τις 14 Μαιου και το ανακάλυψα 1η Ιουλίου! Οταν χειρουργήθηκα, θυμάμαι που ο γιατρός είχε πει ότι του χρόνου θα ήμουν πάλι εκεί για να γεννήσω αυτή τη φορά. Κατι μέσα μου μού έλεγε πως με κορόιδευε και πως τον επόμενο χρόνο δεν θα είχα παιδί. Τελικά η διαίσθηση του ανθρώπου είναι ώρες- ώρες φοβερή. Τι δεν θα έδινα να ξεχνούσα όλα όσα έζησα...Πέρισυ ήμουν τόσο αισιόδοξη! Φέτος φοβάμαι...Επεσα πολύ τώρα και ρίχνω και σας. Συγχωρέστε με...Μηλίτσα, βρίσε με. Μου χρειάζεται....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...