Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Μαγδα, με έβαλες σε σκέψεις τώρα! Ρε συ, λες όλο αυτό τον καιρό να προσπαθούμε μάταια;;Εγώ έχω κύκλο 28- 29 μέρες και - να σου πω την αλήθεια- δεν παρακολουθώ την ωορρηξία μου ούτε με υπέρηχο ούτε με θερμοκρασία και τεστάκια....Κάνουμε ανά δύο μέρες και μπορεί την γόνιμη να μην την πετυχαίνουμε πάντα! Εχεις υπόψη τίποτα καλά τεστάκια από το ιντερνετ να παραγγείλουμε;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια πέρασα να σας χαιρετήσω πριν φύγω.. Το χωριό μου βρίσκεται λίγο έξω από το Βόλο.. ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριουδάκι, καταπράσινο.. εκεί ηρεμείς πραγματικά.. καλά καλά ούτε αυτοκίνητο δεν περνάει από το δρόμο..

Μάρτζι μου νομίζω ότι σε πείσμα των καιρών και των κάφρων που διακυβεύονται την εξουσία και τις ζωές μας πρέπει να κάνουμε παιδάκια.. και σιγά, δεν είναι απαραίτητο να τα έχουν όλα στη ζωή τους για να είναι ευτυχισμένα.. αγάπη θέλουν, στοργή και .. προδέρμ.. άλλωστε κι εμείς φτωχικά δεν μεγαλώσαμε; πάθαμε τίποτε; ίσα ίσα νομίζω πως μάθαμε να εκτιμούμε κάποια πράγματα και να μην τα θεωρούμε δεδομένα..

Μάγδα χαίρομαι πολύ για σας.. Δεν σας έκατσε μέχρι τώρα όμως είμαι σίγουρη ότι θα σας κάτσει πολύ σύντομα..

Σας φιλώ και τα ξαναλέμε από Δευτέρα!

ΝΑΙ , δομνίνα μου, έχεις δίκιο σε όλα! Μια χαρά άνθρωποι γίναμε κι ας ζήσαμε φτωχικά! Ξέρεις γιατί τα λέω;;;( θα το έχεις καταλάβει σίγουρα) : για να μην πονάω τόσο πολύ που δεν έρχεται παιδί. Είναι φορές που ξυπνάω μες στην νύχτα, σκέφτομαι όλα όσα πέρασα και πονάω τόσο....Και μετά με μαλώνω, ξανακοιμάμαι και το πρωί προσποιούμαι πως δεν με νοιάζει ούτε για παιδιά ούτε για σκυλιά..:-(

Καλά να περάσεις, κοπέλα μου...Να μας γυρίσεις ανανεωμένη. Φιλιά...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Πού είστε βρε τσούπρες;;Εγώ πίνω το καφεδάκι μου και ετοιμάζομαι να διορθώσω μία στοιβα εκθέσεις που τις έχω εδώ και μέρες κι όλο το αναβάλλω....Κρυώνω λίγο αν και δεν έχει κρύο έξω...Εγώ είμαι με ζακέτα σαν γριούλα....

Από το πρωί έχω πόνους περιόδου. Είμαι στην 24η μέρα και περιμένω μέχρι 28η να μου έρθει η ρημάδα....Μάγδα, τι κάνεις; Τι σου είπε ο γιατρός; Μανού, η μαθητική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη κύλησε ομαλά ή υπήρχαν κι εκεί παρατράγουδα; Το καμάρωσες το κοριτσάκι σου; Τι ηταν αυτά πυ έγιναν χθες, βρε κορίτσια;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαρτζυ μου δεν τα συζυτησα ακομη με τον γυναικολογο μου αλλα θα συνεχισω με κλομιφαινη μονο που θα κανω πρεκνυλ για να εχω συγκεκριμενη μερα επαφη(με 4 ημερες αποχη)!!! Θα συνεχισω με αυτο τον τροπο για αλλους 3 μηνες και ο Θεος βοηθός!!! Ταυτοχρονα ο αντρας μου θα κανει μια ενεσα!!!!

Για τα τεστακια που με ρωτησες ειχα παρει απο το hometest και ηταν πολύ καλα τα εκανα στις 3-4 το μεσημερι και βγαιναν θετικα και μετα την αλλη μερα το πρωι ειχα ωορρηξια!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μαρτζυ μου νωρις δεν ειναι για πονους περιοδου??? Εγω πάλι δεν νιωθω τπτ!!!! νομιζω πως ειχα πολυ αγχος με την επισκεψη στον γιατρό και δεν εγινε τπτ!!! Σου ευχομαι να μην σου ξαναερθει η ριμαδα για τους επόμενους 9 μηνες;):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Μαγδα, με έβαλες σε σκέψεις τώρα! Ρε συ, λες όλο αυτό τον καιρό να προσπαθούμε μάταια;;Εγώ έχω κύκλο 28- 29 μέρες και - να σου πω την αλήθεια- δεν παρακολουθώ την ωορρηξία μου ούτε με υπέρηχο ούτε με θερμοκρασία και τεστάκια....Κάνουμε ανά δύο μέρες και μπορεί την γόνιμη να μην την πετυχαίνουμε πάντα! Εχεις υπόψη τίποτα καλά τεστάκια από το ιντερνετ να παραγγείλουμε;;

http://www.homehealth-uk.com/

κοριτσι δεν προλαβαινω να πω πολλα, εχω παραγγειλει πολλες φορες για μενα και για αλλους ακομα και τα τεστ εγκυμοσυνης δειχνουν οταν αλλα δεν δειχνουν, ειμαι πολυ ευχαριστημενη

φιλια και μη μου αγχωνεσαι, αντε πια!!!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Μάγδα, ξεκίνησα από χθες να πονάω και σήμερα τα είδα όλα! Ξέρω κι εγώ;;;Καούρες πολλές στο στομάχι έχω, και γενικά μια απίστευτη αδιαθεσία και άσχημη διάθεση. Καλά η κακή διάθεση οφείλεται στα όσα ακούω και βλέπω να συμβαίνουν και η καούρα μάλλον στο χταπόδι που έφαγα χθες και σήμερα. Ο πόνος όμως, άσε....Ετσι ήμουν και τον προηγούμενο μήνα και μάλιστα την πρώτη μέρα πονούσα πάρα πολύ.

Νγεο, πού είσαι κοπέλα μου;;; Χαθηκες κι εσύ! Να μπαίνεις να μας λες τα νέα από τα μωρά σου, μωρέ! Ευχαριστώ για την διεύθυνση. Θα δω τι θα κάνω.

Κορίτσια, έκανα υπολογισμούς και το επόμενο 15νθημερο με την εφαρμογή του ενιαίου δεν θα πάρω ούτε ένα ευρώ! Συμψηφίζεται με το πρώτο 15νθημερο που πληρώθηκα και πήρα το αστρονομικό ποσό των 450ευρώ! Αρα, το επόμενο δεν δικαιούμαι τίποτα, αφού πάνε όλα σε αναδρομικές κρατήσεις! Οι άθλιοι. Τους μισώ όλους...μας κατάστρεψαν τις ζωές....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημεσπέρα! Τι κάνετε; Εγώ ετοιμάζω μάθημα για αυριο!

Ηθελα να σας πω ένα όνειρο που έιδα: είχα, λέει, ένα παιδάκι! ( αγόρι - κορίτσι δεν ξέρω....μαλλον αγόρι). Ηταν γυμνούλικο ( φορούσε μόνο την πάνα του)! Ηταν κοντά στα 2, μπορεί και πιο μικρό και μόλις είχε αρχίσει να περπατάει. Εσκυψα, το φίλησα και του είπα ότι θα πάω απέναντι και θα περιμένω να έρθει σε μένα, για να το δω πώς περπατάει. Αυτό δεν ήθελε....Πήγα απέναντί του και του φώναζα να έρθει. Είχα ορθάνοιχτη την αγκαλιά και περίμενα....Και ξεκινάει, κορίτσια, γελαστο- γελαστό, κάνει βηματάκια και μου δίνει μία αγκαλιά! Ελιωσα στον ύπνο μου.....Τόσο όμορφα αισθάνεστε με τα παιδάκια σας εσείς οι μανούλες;;;Τι υπέροχο, τι ανεπανάληπτο συναίσθημα, Θεέ μου! Μακάρι να με αξιωσει να το ζήσω και στον ξύπνιο μου! Λέτε να αποφασίσει τελικά να "περπατήσει" κανά μωράκι και προς την εδώ μεριά;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

γεια σασ κοριτσια

χαθηκα ξερω...ειχαμε γαστρεντεριτιδα κολλησα κ εγω ετρεχα στα νοσοκομεια ,τωρα ειμαστε καπωσ καλυτερα ολοι αλλα τα δα ολα:confused:

σασ σκεφτομαι κ οταν προλαβαινω σασ διαβαζω

φιλια σε ολεσ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

αμαν, βρε Θένα, πού είσαι; Μην κάνουμε πάλι μαύρα μάτια να σε δούμε, οκ;

Περαστικούλια μωρε! Τι τραβάς κι εσύ, βρε κορίτσι μου! Μόλις πιάνουν τα κρύα μπαινοβγαίνεις στο νοσοκομείο. Ελπίζω να είναι το τελευταίο, να περάσει ο μακρύς χειμώνας στα Γιάννενα χωρίς ασθένειες.

Τι κάνει ο Ιάσονας; Μόλις ευκαιρέσεις να μας ανεβάσεις καινούργιες του photos, okq

Βρήκες καμία δουλίτσα, κοριτσάκι;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλησπερα κοριτσια, πως ειστε;εμεις καλα, ο μικρος συναχι εχει και η μεγαλη λιγο βηχα, σημερα τον κοινωνησα 3η φορα και αφησα τη λαμπαδα, μετα πηγα στο παζαρι μας με την μεγαλη οπου την εβαλα στα συγκρουομενα και το καημενο χτυπησε με τη ζωνη γιατι μας χτυπουσαν πολυ και πολυ στεναχωρεθηκα, δεν επρεπε να την παω εκει η αχρηστη η μανα...τεσπα, πηρα ενα τελειο βραχιολι αρχικα για μενα αλλα της αρεσε και της το πηρα και θα παω να παρω το ιδιο παλι...

εγω παιδια αντιμετωπιζω το εξης, εχω 10 μερες και καθυστερηση, ποναω πολυ παντου, μεση, κοιλια εδω και πολλες μερες, το στομαχι χαλια, ολο ζαλαδες, βεβαια εχω και ιλιγγο αρκετες φορες και λογω ψυξης παιρνω και λιγη κορτιζονη, μπορει αυτα να με πειραξαν, καλα για εγκυμοσυνη δεν παιζει εχουμε 2 μηνες να και ειχα περιοδο κανονικα πριν ενα μηνα αλλα τι να πω, και απιστευτη ακρατεια, περιμενω λιγο ακομα και λογικα θα παω για εναν υπερηχο, ελπιζω να ειναι απο τα χαπια και οχι καμια κυστη. τεσπα, μαρτζι πολυ ομορφο ονειρο, ελπιζω να πανε ολα καλα, οσο για τα χρηματα τι να πω, κουραγιο γιατι ερχονται δυσκολες μερες ,υγεια να χουμε να τους βριζουμε και να τους ριχνουμε και κανενα νεραντζι...

φιλια σ ολες σας, εχει χαλασει και ο υπολογιστης, γραφω απο δανεικο, θα προσπαθησω να στειλω μειλ απο φωτο βαφτισης σ οσες εχω.

φιλια

Kαλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε;

Θενα μου περαστικα σας βρε κοπελα μου,καλη αναρρωση να εχετε.Φανταζομαι οτι θα'ναι δυσκολο με τα πιτσιρικια μολις κολλησει το ενα,παιρνουν σειρα και τα υπολοιπα.Αντε περαστικα κι αγυριστα.

Ngeo μου,μη λες τετοιες κουβεντες(ακου εκει,αχρηστη μανα)μην ξανακουσω τετοια.Αυτα συμβαινουν μπροστα στα ματια μας συνεχεια,αρκει να ειναι πραγματα που περνανε.Παντως κατα τ'αλλα νομιζω οτι εκανες καλα και περασες χρονο με το κοριτσακι σου.Θα σου στειλω το μειλ μου με πμ.γιατι δεν ξερω αν το εχεις.

Μαγδα μου μακαρι να εχουν παει ολα καλα για σενα κοριτσακι.

Μαρτζι μου,γλυκια μου,εδω συγκινηθηκα εγω με το ονειρο σου.Ποσο γλυκο και ομορφο συναισθημα,να εισαι αισιοδοξη πουλακι μου και να δεις που το ονειρο θα γινει πραγματικοτητα.Τωρα οσον αφορα το πως νιωθουμε οι μανουλες,ειδες κι απο το ποσταρισμα της ngeo με το παραμικρο,αμεσως να παρουμε την ευθυνη,ακομα και αν δε φταιμε συνειδητα.Σιγουρα το αισθημα της μητροτητας ειναι μαγικο και εδω θα'μαστε και θα μας λετε κι εσεις πως νιωθετε μολις το βιωσετε,γιατι θα το ζησετε και να'στε σιγουρες για αυτες.

Για την παρελαση που ρωτησες εμενα η μικρη μου κανει στην Πυλαια,γιατι εκει ανηκει το σχολειο της και ετσι δεν ειχαμε προβληματα,ολα κυλησαν ομαλα και γενικα περασαμε πολυ ομορφα.

Για τα οικονομικα τι να πω κι εγω,σιγουρα διανυουμε πολυ δυσκολους καιρους,και ειναι πραγματικα πολυ ασχημο να προσπαθουμε να κοψουμε απο παντου.Αλλα βρε κοριτσια αν συνεχισουμε ετσι που θα παει πια κι η ποιοτητα της ζωης μας;;;Νομιζω οτι θα αρχισουμε να μαζευομαστε πιο πολυ στα σπιτια με αγαπημενους φιλους,αρκει να περναμε καλα,γιατι αλλιως δεν την παλευουμε......

Καλο βραδυ κουκλιτσες και καλη βδομαδα απο αυριο,φιλακια.

Καληνυχτα κουκλιτσες μου και καλη βδομαδα απο αυριο.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Νγεο, θέλω κι εγώ φωτογραφίες! Θα σου στειλω κάποια στιγμή το mail μου.

Μανουτίτα, να σου πω κάτι; Βλέπω στον περιγυρό μου μαμάδες που είναι υπερπροστατευτικές σε βαθμό αηδίας ( να παίρνεις αγκαλιά το μωρό τους και να σου κάνουν χίλιες υποδείξεις πώς να το κρατήσεις, να μην παίρνουν τα μάτια τους από πάνω σου) κι άλλες που είναι πολύ αδιάφορες (ω! ναι, υπάρχουν κι αυτές....). Το μέτρο όταν διατηρείται είναι τόσο όμορφο! Ευτυχώς έχω πάμπολλα τέτοια παραδείγματα γνωστών μου μαμάδων. Εγώ πάντως, για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω πως θα γίνω μέχρι αηδίας υπερπροστατευτική και αγχώδης μαμά ( πολύ με στενοχωρεί αυτό, αλλα με ξέρω, σε αυτήν την κατηγορία θα ανήκω δυστυχώς...)

Οσο για την ζωή μας, αφήστε τα.....Μιζέρια, φτώχεια και γαρύφαλλο.....Αχ, όσο σκέφτομαι πώς θα βγει ο Νοέμβρης μού' ρχεται ο θάνατος! 27 θα πληρωθώ και θα πάρω με το ζόρι 250 ευρώ, που θα πάνε στο ενοίκιο. Πού θα βρω τα υπόλοιπα για την δόση αυτοκινήτου και για να ζήσουμε εμείς;;;Δανεικά θα πάρω από τους καημένους τους γονεία μου. Βρε πού φτάσαμε! Σπουδάσαμε για να πεινάσουμε! Οργίζομαι και μού' ρχεται να σπάσω την τηλεοραση όταν τους βλέπω τους παλιοκλέφτες!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

κοριτσια αν θελετε στειλτε τα μειλ σας, θα χαρω πολυ να σας στειλω φωτος, οταν φτιαχτει ο υπολογιστης μου και ελπιζω να εχουν σωθει οι σκληροι, εχω απο μερικες.

τον τελευται καιρο εχω ιλιγγο, εχω παθει ψυξη και εχω περασει 3 φορες παρεση προσωπικου, παραλυει το μισο προσωπο για περιπου 2 μηνες, κοιτω στο ιντερνετ και εχω φρικαρει με το τι λεει...και που να παω, πρεπει να παω στην αθηνα να το κοιταξω σε κανεναν καλο γιατρο, πανεπιστημιακο, λογικα ωρλ αλλα δεν ξερω αν πρεπει νευρολογο...αν ξερει καμια κανεναν να με πει παρακαλω...αχ τι τραβαω η ατιμη, εχω και την καθυστερηση αλλα και αλλοιωση στην γευση, αλλο τρελο συμπτωμα της ψυξης και πονο στο αυτι. γιατι δεν εγινα γιατρος που ηθελα;;;θα μας ειχα κανει ολες τζιτζι!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...