Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Μαγδούλα μπορεί και να το πετύχατε! Κι εμέις έχουμε συχνές επαφές, αλλά τι να τό κάνεις;;;Εγώ τις βαρέθηκα κι αυτές, βαρέθηκα και τον άντρα μου και την δουλεια μου και όλους. Βγάζω μία ένταση απίστευτη. Ακούω για εγκυμοσύνες, φύλο μωρών, ονόματα και δεν αντέχω άλλο. Φίλες γεννάνε και καμία όρεξη δεν έχω να πηγαίνω να αγοράζω μωρουδακιά!!! Ε, δεν παίρνω κι εγώ τίποτα και θα ησυχάσω....Ωχ, βαρέθηκα. Θέλω να αρχίσω να ψωνίζω για το δικό μου το παιδί κι ας μην μου φέρει κανείς τίποτα....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δομνίνα, θέλω να σε ρωτήσω κατι. Η αδελφή μου αυριο θα κάνει εμβρυομεταφορα στην Αθήνα και αμέσως μετά θα γυρίσει οδικώς στα Γιάννενα. Πες μου, ρε κοριτσάκι, πόσες μέρες πρέπει να μείνει στο κρεβάτι; Γιατί ο γιατρός της της είπε ότι δεν είναι ανάγκη να μείνει στο κρεβάτι, απλά να μεην σηκώνει βάρη. Εσύ ξέρεις. Περιμένω....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Δομνίνα, θέλω να σε ρωτήσω κατι. Η αδελφή μου αυριο θα κάνει εμβρυομεταφορα στην Αθήνα και αμέσως μετά θα γυρίσει οδικώς στα Γιάννενα. Πες μου, ρε κοριτσάκι, πόσες μέρες πρέπει να μείνει στο κρεβάτι; Γιατί ο γιατρός της της είπε ότι δεν είναι ανάγκη να μείνει στο κρεβάτι, απλά να μεην σηκώνει βάρη. Εσύ ξέρεις. Περιμένω....

Μάρτζι μου αλήθεια είναι αυτό που της είπε ο γιατρός.. Δεν είναι απαραίτητο να μείνει στο κρεβάτι. Απλά καλό είναι τις πρώτες 4-5 μέρες να μην κάνει σχεδόν τίποτε.. παρά τα απολύτως απαραίτητα.. να μη σηκώνει βάρη, να μην αγχώνεται και να μην στενοχωριέται.. Εννοείται ότι μπορεί να ξαπλώνει στον καναπέ ή να κάθεται σε πολυθρόνα, να μαγειρεύει, να κάνει ντους ή μπάνιο, να διαβάζει, να βλέπει τηλεόραση και να περπατάει για λίγη ώρα.. καλό θα της κάνει.. Εύχομαι καλή επιτυχία στην αδερφή σου.. Αλήθεια, που την έκανε την προσπάθεια;

Εγώ κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη.. Οι εργασίες στο σπίτι στο χωριό σχεδόν τελείωσαν και μας λέει ο μάστορας που το έχει αναλάβει ότι έχει γίνει πολύ όμορφο.. Ανυπομονώ να πάω το τριήμερο να το δω.. Θα κουραστώ βέβαια γιατί ταυτόχρονα θα γίνεται και η μετακόμιση αλλά χαλάλι... Είναι το δικό μου σπίτι κορίτσια όπως ακριβώς το ήθελα από παιδί!

L2qIp2.png

Δομνίνα, σήμερα έκανε εμβρυομεταφορά! Λες να γίνω επιτέλους θεία;;Στον Μαστρομηνα την έκανε. Εβαλε 4 γονιμοποιημένα ωάρια, 12, 20, 9 και 6 διαιρέσεων. Η αδελφή μου πίστευε πως θα βάλει 2 και τα άλλα θα τα κατέψυχε. Αλλά ο γιατρός της είπε ότι το τελευταίο δεν ήταν και τόσο καλό και δεν υπήρχε περίπτωση να προχωρήσει άλλο. Ισως μέσα της, είπε, να εξελιχθει καλύτερα. Τι να πω Δόμνα μου, μακάρι να πάνε όλα καλά, να μάθουμε επιτέλους ένα ευχάριστο νέο, γιατί έχουμε μπουχτίσει. 4 Νοεμβρίου θα σας πω αν θα γίνω θεία!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Δομνίνα, σήμερα έκανε εμβρυομεταφορά! Λες να γίνω επιτέλους θεία;;Στον Μαστρομηνα την έκανε. Εβαλε 4 γονιμοποιημένα ωάρια, 12, 20, 9 και 6 διαιρέσεων. Η αδελφή μου πίστευε πως θα βάλει 2 και τα άλλα θα τα κατέψυχε. Αλλά ο γιατρός της είπε ότι το τελευταίο δεν ήταν και τόσο καλό και δεν υπήρχε περίπτωση να προχωρήσει άλλο. Ισως μέσα της, είπε, να εξελιχθει καλύτερα. Τι να πω Δόμνα μου, μακάρι να πάνε όλα καλά, να μάθουμε επιτέλους ένα ευχάριστο νέο, γιατί έχουμε μπουχτίσει. 4 Νοεμβρίου θα σας πω αν θα γίνω θεία!!!

Κοριτσάκι μου γλυκό να ευχηθώ καλή επιτυχία στην αδερφούλα σου και επιτέλους στις 4 Νοέμβρη να ακούσετε όλη η οικογένεια μαζί το ευχάριστο νέο που περιμένετε τόσο καιρό μπας και σας αλλάξει ολόκληρη την ψυχολογία..

Έχω μια ένσταση όμως.. Αφενός δεν έπρεπε να της βάλει και τα 4 και αφετέρου αυτό με τις 20 διαιρέσεις δεν μου αρέσει.. Έχει πολύ μεγάλη διαφορά με τα υπόλοιπα... Ας πάνε όλα καλά όμως και μη δίνεις βάση σε αυτά που λέω!

Εσύ τι κάνεις; πως είσαι;

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δομνα μου, λάθος έκανα. 10 διαιρέσεων ήθελα να γράψω! Μακάρι να πάνε όλα καλά. Τι να πω; κι εγώ απόρησα που έβαλε 4!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;

Μαρτζι μου ευχομαι καλη επιτυχια στην αδερφουλα σου,μακαρι ολα να πανε καλα κοριτσακι μου.Εσυ τι κανεις,πως πανε τα κεφια;

Δομνινα μου μπραβο για το σπιτακι σας κοπελα μου,ευχομαι να εγινε οπως το ονειρευτηκες και να ζησεις εκει μεσα πολυ ομορφες στιγμες.

Εγω ειμαι ετσι κι ετσι,εχω ενα ψιλοσυναχι κι ειμαι καπως,με επιασε και μια καραμπινατη ημικρανια κι εχασα τον κοσμο για αλλη μια φορα.....:-(

Κατα τ'αλλα ησυχια...........

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μανουτίτα μου σε αυτό το σπιτάκι στο χωριό μεγάλωσα σαν παιδάκι και έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από κει.. Τότε που σε 80 τετραγωνικά στοιβαζόμασταν 10 άτομα αλλά δεν μας ένοιαζε γιατί είχαμε ο ένας τον άλλον και την παιδική αθωότητα για συντροφιά.. Μου το άφησε ο πατέρας μου διότι ήξερε πόσο πολύ το λάτρευα αυτό το σπίτι.. Τώρα είναι εντελώς δικό μου και έτσι νομίζω ότι εκεί μέσα όντως θα ζήσω τα ωραιότερα καλοκαίρια από εδώ κι εμπρός και θέλω να πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα ακουστούν εκεί μέσα τα γέλια και τα κλάμματα των δικών μου παιδιών..

Ο καιρός είναι περίεργος και πολύ εύκολο είναι να κρυώσει κανείς.. ειδικά αν έχει προδιάθεση! Να προσέχεις τον εαυτό σου κοριτσάκι!

L2qIp2.png

Δομνινα μου στο ευχομαι ολοψυχα κοπελα μου,μακαρι συντομα να γεμισετε το σπιτι πιτσιρικια και να φτιαξετε τις δικες σας ομορφες στιγμες.

Προσεχω οσο μπορω,ελπιζω μονο να μη χειροτερεψω.

Καλο μεσημερι,τα λεμε.Εμεις αυριο αργια και ετσι η μικρη θα καθεται μεχρι και την Κυριακη,αν εξαιρεσουμε την Παρασκευη που θα κανει παρελαση κατα τ'αλλα θα ξεκουραστει και θα χαλαρωσει.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Δομνίνα, έχεις κι από εμένα πολλές ευχές για το σπίτι σας! Σου ευχομαι να ζήσετε υπέροχες στιγμές εκεί! Αλήθεια, σε ποιο μέρος είναι; Πάντως κορίτσια τα πράγματα δυσκολεύουν μέρα με την μέρα. Πολύ με ανησυχεί η κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας. Πιστεύω πως ό,τι γίνεται είναι παράνομο και πολλοι είναι αυτοί που πρέπει να διακστούν για όλα όσα συμβαίνουν. Επίσης όσοι ζουν σε χωριά έχουν περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσουν τις μαύρες μέρες που έρχονται.

Μανού μου, ευχαριστώ για τις ευχές σου. Μακάρι να τα καταφέρει η αδελφούλα μου. Εγώ, κοριτσάκι, ειμαι έτσι κι έτσι. Δεν σου κρύβω ότι στενοχωριέμαι πολύ, γιατί ζούμε πλέον με πολλές στερήσεις και δεν ξέρω πώς θα τα καταφέρουμε τους επόμενους δύο μήνες που με το ζόρι θα πάρω 500ευρώ. Αν δούλευε τουλάχιστον ο άντρας μου κάτι θα γινόταν. Τώρα;;; Και αγχώνομαι πολύ για το τι θα κάνω με το θέμα του παιδιού. Αν δεν μείνω φυσιολογικά, δεν με βλέπω να μπορώ να κάνω εξωσωματική. Πού να βρω τα χρήματα; Σκέφτομαι τα Χριστούγεννα να πάω στο Πανεπιστημιακό Ιωαννινων να μιλήσω με τον υπευθυνο για την εξωσωματική. Να μου πει πόσο είναι το ποσό και, αν μπορέσω, να κάνω μία προσπάθεια. Ξέρω κι εγώ;;;Μήπως, ρε κορίτσια, είναι τώρα φοβερά ανεύθυνο από την πλευρά μας, να προσπαθούμε για παιδί, ενώ δεν έχουμε καλή οικονομική κατάσταση; Αρχίζω να έχω και τέτοια διλήμματα πλέον.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Μανού μου περαστικά κοπέλα μου.

Δομνινα μου καλορίζικο το σπιτάκι ευχομαι να γεμησει απο χαρουμενα γελάκια:):):)

Μαρτζυ μου καλή επιτυχια στην αδερφούλα σου, να ερθουν χαρούμενα στην οικογενεια σας και να ακολουθησεις και εσύ!!!!

Τα νεακια μου ειναι οτι πηγα σε ουρολόγο καθηγητη και μας εκανε τριπλεξ οπου δεν εχουμε κιρσοκυλη και μια αλλη εξεταση για προστατιτιδα και προστατη οπου περασαμε μια φλεγμονη στο παρελθον αλλα τωρα ειμαστε οκ!!! Ειπε οτι δεν εχουμε κατι παθολογικο αλλα μας εδωσε μια θεραπεια για να αυξησουμε την κινητικοτητα!!! Ειπε οτι δεν χρειαζετε να κανουμε αλλες εξετασεις απλα να χαλαρωσουμε και θα ερθει συντομα!!! Μου φτιαξε τη διαθεση μακαρι να πανε όλα καλά όπως ειπε!!!! Ειπε πως απλα δεν ΜΑΣ ΕΤΥΧΕ!!!!!! Μακαρι να μας τυχημετα απο 2 χρονια σχεδον προσπαθειας!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

ΑΑΑ Μαρτζυ μου μας εδωσε και συμβουλες!!! Θελει αποχη για 3 με 4 μερες πριν την γονιμη και την μερα της ωορηξιας 2 φορες επαφη και την επομενη 2 φορες επαφη!!! Δηλαδη στον δικο μου κυκλο που ειναι 28 μερες και κανω ωορηξια την 14 το πρωι τοτε την 9 μερα επαφη μετα την 13 το βραδυ και την 14 το πρωι και το βραδυ και την 15 πρωι και βραδυ!!! Αμα δεν ξερεις ακριβως την μερα μπορεις να χρησιμοποιησεις τεστακια ωορηξιας απο τα φτηνα του ιντερνετ!!!!Αυτα :):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε,ευτυχως εγω ειμαι καλυτερα σημερα,χθες πηγαμε και εκδρομουλα και περασαμε πολυ ομορφα.Δομνινα μου οντως ειμαι περηφανη για το καθετι που κανει η μικρη μου,οπως και καθε μανουλα αλλωστε.Κοριτσια ευχομαι συντομα να γινετε κι εσεις μανουλες για να ζησετε ανεπαναληπτες στιγμες.

Μαγδα μου,μια χαρα τελεια μου ακουγονται τα νεα σου,αντε κουκλα μου και κατι μου λεει πως συντομα θα μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα.Οσο για τις συμβουλες του γιατρου σε ευχαριστουμε που της μοιραστηκες μαζι μας και που ξερεις μπορει να τις ακουλουθησουμε πιστα;)

Φιλακια σε ολες και καλο 3ημερο,να περασετε ομορφα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοριτσάκια πέρασα να σας χαιρετήσω πριν φύγω.. Το χωριό μου βρίσκεται λίγο έξω από το Βόλο.. ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριουδάκι, καταπράσινο.. εκεί ηρεμείς πραγματικά.. καλά καλά ούτε αυτοκίνητο δεν περνάει από το δρόμο..

Μάρτζι μου νομίζω ότι σε πείσμα των καιρών και των κάφρων που διακυβεύονται την εξουσία και τις ζωές μας πρέπει να κάνουμε παιδάκια.. και σιγά, δεν είναι απαραίτητο να τα έχουν όλα στη ζωή τους για να είναι ευτυχισμένα.. αγάπη θέλουν, στοργή και .. προδέρμ.. άλλωστε κι εμείς φτωχικά δεν μεγαλώσαμε; πάθαμε τίποτε; ίσα ίσα νομίζω πως μάθαμε να εκτιμούμε κάποια πράγματα και να μην τα θεωρούμε δεδομένα..

Μάγδα χαίρομαι πολύ για σας.. Δεν σας έκατσε μέχρι τώρα όμως είμαι σίγουρη ότι θα σας κάτσει πολύ σύντομα..

Σας φιλώ και τα ξαναλέμε από Δευτέρα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...