Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Μανού μου, ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Οντως, δεν ξέρω τι έχω πάθει. Απλά, νομίζω πως δεν θα γίνει τίποτα, απλά επειδή το θέλω πάρα πολύ. Δεν θέλω να φανώ αχάριστη αλλά πάντα, από παιδί ακόμη, με θυμάμαι να παιδεύομαι πάρα πολύ για πράγματα που ήθελα πραγματικά.Τίποτα δεν ήρθε στην ζωή μου χωρίς να κοπιάσω πολύ. Και το παιδί που το θέλω όσο τίποτα στον κόσμο, δεν θέλει να έρθει. Με παιδεύει κι είναι φορές που τσαντίζομαι με τον εαυτό μου. Γιατί να το θέλω τόσο πολύ;; Γιατί να το σκέφτομαι; Αν δεν το ήθελα, μπορεί και να ερχόταν. Οσο και να λέω δεν το θέλω, λέω ψέμματα στον εαυτό μου και στους άλλους.

Τεσπα...Σου λέω, δεν ξέρω τι με έπιασε....Το προσπαθώ όσο μπορώ, αλλά είναι μάλλον οι στιγμές που δεν το ελέγχω. Είμαι στην 11η μέρα του κύκλου. Θέλω να ξεχάω πώς είναι να μετράς μέρες....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και καλη βδομαδα.Μαρτζι μου νομιζω οτι ολες μας εχουμε το δικαιωμα που και που να μας πιανει ενα κατι τι......ουτε ξερω και πως να το πω.Ποσο μαλλον που οπως λες κι εσυ,εχεις περασει πολλα κι οχι μονο τωρα.

Νομιζω ομως κουκλιτσα μου,πως αυτη ακριβως ειναι η στιγμη που δεν πρεπει να το βαλεις κατω και να εχεις πιστη!!!!!Τι θα πει οτι μπορει αν δεν το ηθελες,να ειχε γινει πιο ευκολα.....οχι επιτρεψε μου να εχω διαφορετικη γνωμη.

Να εισαι σιγουρη πως θα τα καταφερετε,το μονο θεμα ειναι οτι θα γινει με τον "δυσκολο" τροπο.Θα πρεπει να συμφιλιωθουμε με την ιδεα οτι για καποιους τα πραγματα ερχονται ευκολα κι οπως τα θελουνε,ενω για καποιους αλλους θα πρεπει να περασουν απο τα 40 κυματα.........ε,εμεις μαλλον ανηκουμε σε αυτην την κατηγορια.

Ξερω καλα πως νιωθεις,αλλα πιστεψε με,τωρα που εχω την κορη μου,που ειναι αρκετα μεγαλη και μπορω να της μιλησω,ειναι πολυ σημαντικο και καλο για εκεινη να ξερει ποσο πολυ θελαμε εγω κι ο μπαμπας της να την αποκτησουμε και θα καναμε τα παντα για αυτο.

Που ξερεις ισως σε καποια χρονια να μπορεις και εσυ να πεις στο παιδι σου,οτι εκανες τα παντα για να το εχεις στη ζωη σου.

Φιλακια κοριτσακι μου,και να μη μου στεναχωριεσαι,ολα θα γινουν.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα και καλή βδομάδα κοριτσάκια..

Γύρισα κι εγώ από το χωριό παρέα με την ακατανόμαστη, η οποία αυτή τη φορά ήρθε αρκετά νωρίτερα αλλά δεν με ανησυχεί διότι ήταν αναμενόμενο μετά την υστεροσκόπηση.. Είμαι μπορώ να πω αρκετά χαρούμενη διότι έτσι η καινούργια προσπάθεια θα ξεκινήσει συντομότερα απ' ότι υπολόγιζα.. Αχ Χριστούλη μου ας πάνε όλα καλά αυτή τη φορά!

Μάρτζι μου καταλαβαίνω ακριβώς τι λες και πως αισθάνεσαι.. Δεν σου κρύβω πως υπάρχουν στιγμές στη ζωή μου που αισθάνθηκα κι εγώ έτσι ακριβώς.. Ούτε και σε μένα ήρθε τίποτε εύκολα ή χαρίστηκε.. Από παιδάκι ζω δύσκολες καταστάσεις αλλά αυτό είχε ως συνέπεια να δυναμώσω ως χαρακτήρας και να μην απελπίζομαι εύκολα.. Δεν είναι καθόλου εύκολο να διαγράψεις τα θέλω σου όταν είναι τόσο βαθιά ριζωμένα μέσα σου.. Και νομίζω πως το μητρικό ένστικτο τουλάχιστον σε εμάς τις γυναίκες υπάρχει μέσα μας από τη στιγμή της γέννησής μας.. Απλά έρχεται η στιγμή που ξυπνάει και φουντώνει.. για άλλες νωρίτερα και για άλλες αργότερα..

Ξέρω πως έχεις πολλά στο κεφάλι σου αυτή τη στιγμή και πως ο αποχωρισμός από τον άνδρα σου σε έχει ρίξει ψυχολογικά.. κάνε κουράγιο μικρή μου και ο ουρανός θα γίνει και πάλι γαλανός!

Σας φιλώ όλες γλυκά!

L2qIp2.png

Θα σας παραθέσω ένα διάλογο μεταξύ εμού και της ανηψιάς μου (ηλικίας 3 1/2 και μεγάλη μου αδυναμία)...

Σήμερα το πρωί πάω δίπλα στον αδερφό μου για να τους πω μια καλημέρα.. Με το που με βλέπει η μικρή τρέχει πάνω μου να με αγκαλιάσει.. Γονατίζω για να φτάσω στο ύψος της και με παίρνει μια σφιχτή αγκαλιά και μου λέει: Σου έλειψα ε;

Εν συνεχεία εκεί που κουβεντιάζουμε της λέω: Θα έρθεις να σε πάρω σπίτι μου για πάντα; να είσαι το μωρό μου αφού εγώ δεν έχω παιδάκι; Όχι μου απαντά.. Γιατί όχι τη ρωτάω; Αφού έρχεσαι πάντα εδώ μου απαντάει..!!!

L2qIp2.png

Καλα δομνινα μου δεν παιζεται η ανιψια σου!!!!Χαιρομαι παρα πολυ που εχετε τοσο τρυφερη σχεση μεταξυ σας.Νομιζω οτι παιρνετε πολλα πραγματα απο αυτη τη σχεση και τα παιδια,αλλα κι εσυ.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Τι καλή!!! Αχ, βρε Δομνίνα, τι ωραία στιγμή! Εμένα αυτό το "σου έλειψα;" με έλιωσε!!!

Πώς να μην τα αγαπήσεις τα ατιμούλικα που έχουν πάντα μία απάντηση για να σου δώσουν! Και τι απάντηση!!!

Κορίτσια, έχω κρυώσει πολύ. Δεν έχω χοντρά ρούχα και έπιασέ το κρύο κι εδώ. Το πρωί τουρτουρίζω μέχρι να ντυθώ. Την Παρασκευή θα πάω σπίτι να φέρω ρουχα, κουβέρτες, παπλώματα. Εχω έναν πονοκέφαλο, αφήστε!

Η αδελφούλα μου ξεκίνησε προσπάθεια εξωσωματικής. Αρχισε τις ενέσεις και μάλλον το Σαββατο θα κάνει την ωοληψία. Μακάρι να μείνει έγκυος να έχω κι εγώ ένα ανιψάκι!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Margi μου κοιτα βρε πουλακι μου να μην αρρωστησεις τωρα.Πανε παρε τα πραγματακια σου τα ζεστα και μετα να χουχουλιασεις.

Καλη επιτυχια στην αδερφουλα σου,μακαρι να πανε ολα καλα,αντε για να παιρνεις κι εσυ σειρα μετα ;)

Καλα αυτες τις μερες κι εγω ειμαι καπως,εχω ενα κεφαλι βαρυυυυ,μαλλον ο καιρος φταιει,το αποτομο κρυο με αποσυντονιζει.....ο αντρας με δουλευει γιατι με τις ημικρανιες που με ταλαιπωρουν,μου λεει:αμαν βρε παιδι μου η ζεστη σε πειραζει το κρυο σε ενοχλει,ποιος καιρος σε βολευει επιτελους;;;;

Τι να κανω κι εγω η κακομοιρα,μηπως το θελω;;;;

Καλο βραδυ κουκλιτσες,φιλακια!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αχ, μανού, έτσι είμαι κι εγώ....Πολύ κρυουλιάρα! Αλλά και με την πολλή ζέστη δεν τα πάω καλά. Ζαβλακώνομαι. Και οι πονοκέφαλοι μου είναι άστα να πάνε.....Τι να πεις! Σαραβαλιάσαμε, μανου μου! Εγώ χρειάζομαι γενικό ρεκτιφιέ, άσε!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καταρχην να ευχηθώ ό,τι καλύτερο για τον μικρό της Νγεο! Να σας ζήσει, να είναι γερό, δυνατό και χαρούμενο παιδί.

Κατα τα άλλα, πίκρα μαύρη με τα οικονομικά μας. Οπως ξέρετε ο άντρας μου δουλεια δεν έχει! Εμένα ο μισθός θα πέσει με το ενιαίο κάτω από 800 ευρώ και τους επόμενους 3 μήνες με τις κρατήσεις, δεν θα παίρνω ούτε 500!Πώς το βλέπετε; Τα 400 φεύγουν μηνιαίως σε πάγια έξοδα. Πιστεύετε ότι θα μπορέσουμε να ζήσουμε με 100ευρώ; Δεν νομίζω....Είμαι τόσ χάλια ψυχολογικά που δεν έχω καμία απολύτως διάθεση ούτε για παιδί ( πώς θα μεγαλώσει δηλαδή;) ούτε για τίποτα.

Νγεο, κράτησα κάτι από όλα όσα είπες. "Μόνο η οικογένεια και τα παιδιά θα μας δίνουν χαρα;" Κοπέλα μου, μακάρι να το έλεγα κι εγώ αυτό!!!Μακάρι να είχα παιδάκια και να έπαιρνα χαρά από αυτά! Είσαι πολύ τυχερή που είστε όλοι τόσο δεμένοι και περνάτε τόσο όμορφες οικογενειακές στιγμές. Και να χαίρεσαι που έχετε τουλάχιστον και οι δυο σας έναν μισθό, όσος κιαν είναι αυτός. Μία φίλη μου είπε το κορυφαίο. "Αυτά τα 200 ευρώ που θα καταλήξουν να μας δίνουν στο τέλος, θα μας βοηθήσουν να μην πεινάσουμε!"......

κοριτσια τι κανετε;ξερω οτι χανομαι αλλα πραγματικα δεν προλαβαινω...σας διαβαζω ομως!

μαρτζι ηθελα απο μερες να πω για αυτο που εγραψες, εννοειται οτι δεν θελω με τιποτα να πω οτι το οτι εχω παιδια δεν ειναι κατι το θεικο και να αισθανομαι αδικια οταν αρκετοι δυσκολευονται να αποκτησουν ενω το θελουν παρα πολυ, αλλα πραγματικα αισθανομαι και πολυ θυμωμενη με ολα αυτα που γινονται γιατι προσπαθησα πολυ στη ζωη μου να μορφωθω, να τελειωσω το πολυτεχνειο και να γινω αυτο που ειμαι και να ερχονται καποιοι που μπορει και να μην δουλεψαν ποτε τους και να πηραν πτυχια στο εξωτερικο ή σε καποιο κολεγιο με τα λεφτα που ειχαν για να μου τα στερουν και εγω να τα στερω απο τα παιδια μου και να ειμαι πραγματικα σε καταντια πλεον, εννοειται οτι εχω να φαω και να ταισω τα παιδια μου αλλα δε μου αρκει αυτο, θελω και περισσοτερα γιατι τα δικαιουμαι, γιατι τα κερδισα και γιατι αν ειναι να τα στερηθει καποιος να ειναι αυτοι που πρεπει και οχι εγω και ολοι μας που δεν πρεπει. δεν μπορω να μπω στο τριπακι που μας βαζουν και στην τρομοκρατια οτι πρεπει να κανει ο λαος θυσιες για να αποφευχθει η εθνικη καταστροφη και αλλα τετοια! δεν μπορω να ζω σκεφτομενη τα χειροτερα που υπαρχουν αλλα θελω να σκεφτομαι τα καλυτερα και να ζω οχι στη μιζερια αλλα στην αισιοδοξια. το βλεπεις και εσυ και ολοι μας σε τι μιζερια μας εχουν βαλει ωστε να λεμε ας ειμαστε τυχεροι που δε μας απολυουν...γιατι ρε μεγαλε δεν απολυεσαι εσυ και ολοι οι αλλοι που δεν χωρανε να καθισουν στην καρεκλα απο το παχος και να φοβαμαι εγω και ετσι να με κρατας και να μη μιλαω.

εννοειται παλι οτι ειμαι τυχερη που εχω αυτα που εχω και που εχω βασικα την υγεια μου (ακομα) αλλα δεν μπορω αλλο. αυριο ελπιζω να γινει χαμος, εμεις θα κατεβουμε στην πλατεια, με τα παιδια μου μαζι και εστω να κανουμε κατι οσο μικρο και αν ειναι και αυτοι στην αθηνα να κανουν περισσοτερα αν μπορουνε, κατι πρεπει ομως να κανουμε.

τεσπα, ηθελα απο μερες να πω ελπιζω να μη με παρεξηγησε κανενας.

φιλια σ ολες σας και ο θεος βοηθος

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Κοριτσάκια μου γλυκά καλημέρα σας από μια Αθήνα που βρίσκεται κλειδαμπαρωμένη και σε κλίμα τρομοκρατίας.. είναι φοβερή η αίσθηση κορίτσια. Κατέβηκα σήμερα στο σταθμό Πανεπιστήμιο και ανέβηκα με τα πόδια μέχρι το Κολωνάκι για να πάω στη δουλειά μου.. Πολεμικά εμβατήρια ακουγόντουσαν από μεγάφωνα, όλα τα μαγαζιά κλειστά και ρολά κατεβασμένα, κόσμος πολύ να τρέχει βιαστικός να προλάβει να φτάσει στη δουλειά του πριν αρχίσουν οι φασαρίες. Ντράπηκα και στενοχωρήθηκα πολύ για την κατάντια μας..

Έχετε δίκιο.. παίρνω απίστευτο κουράγιο και αγάπη από τις ανηψούλες μου.. είναι τόσο αθώες και δίνουν τόση άδολη αγάπη που πραγματικά για μένα είναι ευλογία που τις έχω στη ζωή μου..

Μάρτζι μου εδώ κάνει κρύο στην Αθήνα, στην Πρέβεζα δεν θα κάνει; εξοπλίσου γρήγορα με παπλώματα και κουβέρτες διότι δεν πρέπει με τίποτε να αρρωστήσεις..

Για τα κοριτσάκια που υποφέρουν από πονοκεφάλους και ημικρανίες.. Προσωπικά δεν έχω εμπειρία αλλά ξέρω από θεία μου η οποία υποφέρει από μικρό κοριτσάκι... είναι δράμα..

Καλή επιτυχία στην αδερφούλα σου Μάρτζι μου!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Ngeo μου, να ξέρεις ότι συμφωνώ απόλυτα με όσα λες.Κι εγώ αισθάνομαι θυμό με όλα όσα συμβαίνουν. Αισθάνομαι θυμό που όλοι μας λιθοβολούν, εμάς τους δημόσιους υπαλλήλους που τα "φάγαμε", και οι περισσότεροι χαίρονται με τις περικοπές που μας κάνουν και θα συνεχίσουν να μας κάνουν γιατί αυτοί τελειωμό δεν έχουν! Κουράστηκα πολύ για να φτάσω να δοριστώ, σπούδασα κι έδωσα 3 φορές στο ασεπ. Δεν δέχομαι να με θεωρούν λαμόγιο που έχω φάει δεν ξέρω κι εγώ τι.....Ειδικά οι έρμοι οι νεοδιόριστοι ούτε ένα δώρο Χριστουγέννων δεν έχουν πάρει. Απλά πιστεύω και θα συνεχίσω να πιστεύω πως πολλοί θα ζουν πλουσιοπαροχα ενώ εμείς θα πεινάμε.Προχθές στον Χατζηνικολάου ειπώθηκε πως ο Βενιζέλος έχει 3 εκατ ευρώ κι αμέσως πήρε αυτός τηλ να διευκρινίσει πως τα 3 εκ είναι της γυναίκας του και όχι δικά του.Τι θράσος είναι αυτό, ρε κορίτσια; Πως μας κοροιδεύουν έτσι;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ρε Δομνίνα, επικρατει τέτοια κατάσταση στην Αθηνα; Και τα κανάλια δεν δειχνουν και πολλά τελικά!Και ένας συναδελφος που ήρθε στην Αθήνα την προηγούμενη βδομάδα είπε ότι έχουν πολύ κόσμο οι πορείες. Και στα κανάλια φαίνονται να είναι ελάχιστοι!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ρε Δομνίνα, επικρατει τέτοια κατάσταση στην Αθηνα; Και τα κανάλια δεν δειχνουν και πολλά τελικά!Και ένας συναδελφος που ήρθε στην Αθήνα την προηγούμενη βδομάδα είπε ότι έχουν πολύ κόσμο οι πορείες. Και στα κανάλια φαίνονται να είναι ελάχιστοι!!

Μάρτζι μου κι όμως δυστυχώς συμβαίνουν τέτοια πράγματα στην Αθήνα.. χθες το βράδυ αφού τελείωσα τη δουλειά μου έπρεπε να πάω με τα πόδια στο Πανεπιστήμιο για να πάρω το μετρό για το σπίτι μου.. Όλα ήταν βομβαρδισμένα.. μέχρι και την άσφαλτο από το οδόστρωμα είχαν ξηλώσει, αν έχεις το Θεό σου... να ανασάνω δεν μπορούσα από τα δακρυγόνα και τα καπνογόνα.. νομίζα ότι έχει καεί ο λαιμός μου... Τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι λένε και δείχνουν ότι θέλουν και ότι τους συμφέρει... Αυτή είναι η αλήθεια!:twisted:

L2qIp2.png

Κορίτσια, γεια σας. Τι κάνετε;

Μαγδούλσ τι γίνεσαι; Πώς πάει η θεραπεία; Τώρα θα είσαι στην 16η μέρα ( το θυμάμαι γιατί εγώ είμαι στην 15η).....Αντε, μαζί θα ανακοινώσουμε τα ευχάριστα ( μην γελάς, σε βλέπω.....)

Εκανα απεργία σήμερα. Να δω πώς θα βγει ο άλος μήνας, τρομάρα μου! αΑλλα΄δεν με νοιάζει. Αει στο καλό! Να δείξουμε λίγο την δυσαρέσκεια και το θυμό μας! Τόσα μας¨"έκοψαν" από το μισθό, ας τους τους χαρίσουμε ένα 50ευρω των ηλιθίων που μας κυβερνούν.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Μαρτζυ μου θα ανακοινώσεις πρωτα εσυ ευχαριστα!!:):):)

Την Παρασκευη εκανα υπερηχο και ηταν 3 τα αυγουλάκια (2 απο την κλειστη σαλπιγγα) και μου ειπε οτι θα κανω ωορηξια Κυριακη αλλα απο τον υπέρηχο της Δευτερας δεν ειχα κανει ακόμη, την Τριτη δεν εννιωθα τπτ, αρα σκεφτηκα οτι εκανα κυστες αλλα τελικα τη Πεμπτη το πρωι εννιωθα ενα φουσκωμα ενα βαρος και ειχα κατι πονακια (να φανταστητε ουτε να κατσω δεν μπορούσα σε καρέκλα) που μαλλον τοτε έκανα!!!

Αντε να δουμε αν και ειχα αρκετες επαφες που δεν βοηθαει το σπερμα μας!!!! Δεν πειραζει τον αλλο μηνα θα κανουμε με ενεση πρεκνυλ!!! Εχουμε και ραντεβου με το ουρολογο απο την Θεσ/νικη να δουμε τι θα μας πει!!! Αντε να δουμε γιατι όλα πανε στραβά!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...