Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Ήρθα κι εγώ.. έκανα την υστεροσκόπηση σήμερα και βρέθηκε ένα διάφραγμα ελαφριάς μορφής το οποίο και αφαιρέθηκε.. τίποτε δεν μπορεί να μας αποκλείσει το γεγονός να έφταιγε αυτό για τις παλίνδρομες κυήσεις αλλά και τίποτε πάλι δεν μπορεί να μας αποκλείσει το γεγονός να φταίγαν χρωμοσωμικές ανωμαλίες του εμβρύου.. Τουλάχιστον βρέθηκε κάτι.. Θα πάρω αντιβίωση 4 μέρες, θα αφήσω αυτό τον κύκλο να περάσει για να θρέψει το ενδομήτριο και με την περίοδο του Νοεμβρίου ξεκινάμε κι εμείς..

Σας ευχαριστώ πολύ που με σκέφτεστε και αγωνιάτε μαζί μου..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δομνίνα, όλα καλά θα πάνε, κοριτσάκι μου. Αφού κάτι βρέθηκε, κάτι είναι κι αυτό! Μπορεί και να έφταιγε το διάφραγμα και γιαυτό δεν προχωρούσαν οι εγκυμοσύνες.

Μάγδα, σε ποια μέρα του κύκλου είσαι; Εκανες κιόλας δύο ωάρια; Μπράβο!!!

Τζένι, λυπάμαι πολύ για την ατυχία σου. Εύχομαι να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Δομνινα μου ευχομαι τωρα όλα να πάνε δεξια!!!:):)

Μαρτζυ ειμαι στην 6 ημερα και μαλλον θα κανω την 12 ημερα ωορηξια!!!! Ξεκινησα τωρα και τα οιστρογόνα!!!! Αχ κορίτσια ειμαι αγχωμένη......

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μια γλυκια καλημερα,στις περι ανεμων φιλεναδιτσες μου.Τι μου κανετε;

Δομνινα μου,απ'οτι φαινεται ολα καλα πηγαινουν,αντε υπομονη να περασει κι αυτος ο κυκλος και μετα μπαινεις δυναμικα;)Ολα καλα να πανε.

Μαγδουλα μου να μην αγχωνεσε καθολου,απ'οτι καταλαβαινω μια χαρα προχωραει η θεραπεια σου και εχει κι αποτελεσματα,αντε και κατι μου λεει,οτι τελειωνουν τα ψεματα για την καθε μια απο σας ;)

Μονο υγεια κοριτσια να προσευχομαστε,κι ολα τ'αλλα,αργα ή γρηγορα θα γινουν.

Εμεις αυριο παμε για να κανει η μικρη μου την 1η απο τις 2 εξαγωγες που θα κανει και μετα θα βαλει τα σιδερακια για κανα χρονο το πολυ.Ανησυχω λιγο για το τι θα τραβηξει αυριο το πουλακι μου.....:(

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημερα και καλη βδομαδα.

Τζενακι λυπαμαι πολυ κοριτσακι,δεν το ηξερα.Σιγουρα ειναι "καπως" ολη αυτη η διαδικασια...την εχω περασει και ξερω πως νιωθεις.Νομιζω ομως οτι καλο θα ειναι να επικεντρωθεις στο γεγονος οτι εμεινες εγκυος.Και να εισαι σιγουρη οτι θα ξαναμεινεις και μαλιστα,συντομα,γιατι το σωμα θυμαται.Κατα τ'αλλα τα ανιψακια σου τι κανουν;Να ξερεις πως εδω θα ειμαστε κι εμεις,να μπαινεις να τα λεμε.

Μανου τωρα ειμαι καλυτερα[θελω να πιστευω]αυτο που με ριχνει πολυ ειναι οτι δεν το ειχαμε πει στο σοι του αντρα μου [βασικα ουτε στους δικους μου,μονο η μανα μου κ οι δυο μου αδελφες το ξερανε] κ επειδη ειναι κ λιγο γκαου μισο σοβαρα μισο αστεια μου τη λενε..του τυπου ..εσεις γιατι καθεστε ακομα ;η κοιτατε τους αλλους που κανουν παιδια εσεις κ μην κανετε δικο σας..να φανταστεις οτι 3 μερες πριν την αποξεση ο πεθερος μου την ψιλοειπε με τον τροπο του βεβαια..κ εγω δαγκωνομουν να μην βαλω τα κλαμματα..τεσπα..ας ελπισουμε οτι την επομενη φορα θα πανε ολα καλα..

τα ανηψια ολα καλα..μεγαλωνουν και στρογγυλευουν!

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Τζενακι μου,μη δινεις σημασια σε κανεναν,μπορει να ακουστω αγενης,αλλα πραγματικα εχω βαρεθει να ακουω για συγγενεις και γνωστους που εχουν το θρασος να επεμβαινουν σε κατι τοσο προσωπικο οσο ειναι το θεμα της γεννησης ενος παιδιου.Γραψτους ολους κουκλα μου(σορρυ για την εκφραση κοριτσια) και κοιτα τον εαυτο σου και τον αντρουλη σου.Ξερω πως ειναι θεμα που ποναει(που να σου πω τι εχουν ακουσει τα αυτακια μου εμενα που υποτιθεται οτι τοσαααα χρονια καθομαι......και δεν κανω αλλο παιδι......)αλλα φροντισε να συνελθεις γρηγορα,σου το λεω εκ πειρας γιατι εμενα μ'ειχε παρει πολυ απο κατω και αφησα πολυυυυ καιρο να παει χαμενο......

Να κοιταξεις μπροστα και να συνεχισεις,δες το σαν ενα τυχαιο γεγονος που παει περασε,εξαλλου ειμαι σιγουρη πως οι αδερφες σου και η μανουλα σου ειναι η καλυτερη παρηγορια για σενα.Φιλακια στην Ανδριανη και την κορουλα της.Να προσεχεις τον εαυτο σου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοριτσια καλησπερα, ε ναι, εγω ειμαι!!!ξερω οτι χαθηκα αλλα πραγματικα ετρεχα και τρεχω...

με τη βαφτιση ολα καλα, ο μικρος τελειος, λιγο γκρινιαξε οταν τον ξεντυναμε κατα τα αλλα κυριος, επιανε ολη την ωρα το βιβλιο του παπα!στο γλεντι μια χαρα, πηγαινε σ ολο τον κοσμο, 9 παρα φυγαμε, σαμπανιες χαμος, χορος ατελειωτος, μας κερνουσε σφηνακια το μαγαζι και ουισκι στο τελος, ουτε που το περιμενε οτι απο τις 130 θα το διαλουσαμε τοτε!

κατα τα αλλα τα ιδια, η μεγαλη δεν θελει να παει παιδικο με τιποτα, σκεφτομουν να την παω σε εναν αλλο που ειναι πιο πολυ παιδοτοπος και ειναι πολυ λιγα παιδια αλλα ειναι 120?, θα μου πεις ο δημοσιος ηταν 70? (ναι δημοσιος ειναι!) αλλα παιδια δεν μου περισσευουν οχι 120 ουτε 2 να δωσω πουθενα και ισως να μην την παω και πουθενα φετος, εμεις μαρτζι θα παιρνουμε γυρω στα 950 που εχουμε 2 παιδια αλλα τους επομενουν μηνες θα παρουμε ο καθενας περιπου 600 .

ετσι μου ρχεται να παω και να τους πλακωσω ολους εναν εναν...δεν ντρεπονται καθολου ρε παιδι μου, μας εχουν κανει να μιζεριαζουμε, να μην ξερουμε αν θα εχουμε να φαμε ποσο μαλλον κατι περισσοτερο, εδω κλεινουν ολα τα μαγαζια, μονο καφε και φαγαδικα αντεχουν.

παω γυμναστηριο, Kick boxing & fitness, 2 φορες τη βδομαδα, ευτυχως βολευει και κραταει ο αντρας μου τα παιδια τοτε, πολυ καλα ειναι.

ο μικρος αλωνιζει παντου ολο γκρινια θελει ολη την ωρα να πηγαινει, να πιανεται και να σηκωνεται αλλα βεβαια δεν θελει να πεφτει οπως ειναι η φυσικη καταληξη για το 8 μηνων! αλλα που!

κοριτσια τι να πω, δομνινα παμε μπροστα, μαγδα το ιδιο, μαρτζι εσυ απολαυσε τον αντρα σου και θα ερθουν ολα κοριτσια που θα παει, μονο αυτη η χαρα μας μενει...

την κυριακη κοινωνισαμε τον μικρο και μετα ειχαμε γλεντι στα πεθερικα μου ολη η οικογενεια, η κουνιαδοκουμπαρα μου και οι νεοι κουμπαροι με τους γονεις, οι οποιοι ειναι ολοι παιδικοι φιλοι, γονεις και παιδια και ριξαμε παλι ενα γλεντι, κοντοσουβλι, κρασια σταυρωτα και χορος και για λιγο ξεχαστηκαμε...μονο τα παιδια και η οικογενεια θα ειναι πλεον οι χαρες μας;δηλαδη να δουλευουμε μονο για να ζουμε; να μνη προσδοκω τιποτε παραπανω στη ζωη μου και για μενα και για τα παιδια μου, ενα ταξιδι, ενα ωραιο ρουχο, μια ωραια εξοδο...τι να πω, υπομονη εχουμε και χειροτερα να δουμε

φιλια σ ολες σας

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Ngeo μου να σας ζησει ο νεοφωτιστος.Γερος και καλοτυχος να ειναι παντα στη ζωη του και να τον καμαρωσετε οπως επιθυμει.

Οσο για την κορουλα σου,γιατι τετοια αρνηση βρε παιδι μου για τον παιδικο;Το εχεις συζητησει καθολου μαζι της,εκεινη τι σου λεει;

Τωρα οσον αφορα τα οικονομικα,βρασε ρυζι.........παλι καλα να λες που διασκεδαζουμε εστω και οικογενειακα,καιτ ειναι κι αυτο......γιατι δυστυχως υπαρχουν και χειροτερα.Πολυ καλα εκανες και πηγες γυμναστηριο,ειναι σημαντικο να κανεις πραγματα για τον εαυτο σου και να ξεφευγεις λιγο και απο την καθημερινοτητα με τα ζουζουνια.

Φιλακια κουκλες,τα λεμε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά εδώ είμαι κι εγώ..

Μετά την επέμβαση νιώθω πιο αισιόδοξη, αυτή είναι η αλήθεια.. Θέλω να πιστεύω πως όλες οι ατυχίες που μου συνέβησαν μέχρι τώρα θα ανήκουν από δω και πέρα στο παρελθόν και πως πολύ σύντομα θα σας ανακοινώσω ευχάριστα..

Ngeo μου γερός και δυνατός ο νεοφώτιστος! Τώρα που μπουσουλάνε έχουν την μεγαλύτερη πλάκα.. η ανηψιά μου η μεγάλη μπουσουλούσε σαν αράχνη αλλά με ταχύτητα φωτός ενώ η μικρή δεν μπουσούλησε ποτέ.. περπάτησε κατευθείαν αλλά όταν έγινε 17 μηνών και μέχρι τότε μας είχε πέσει η μέση από το κουβάλημα διότι ήταν και ευτραφές μωρό!

Μανού και Μάρτζι μου.. το οικονομικό είναι πολύ μεγάλο ζόρι και πόσο μάλιστα όταν έχεις και παιδιά να μεγαλώσεις που έχουν κι αυτά τις ανάγκες τους.. Εμείς περνάμε και με λίγα, τα παιδιά όμως τι φταίνε; Κόβουμε από παντού για να μπορέσουμε να πούμε ότι θα κάνουμε κάτι το σβκ..

Δεν θέλω να σας μαυρίζω άλλο όμως.. Ας ελπίσουμε ότι οι χαλεποί καιροί θα παρέλθουν σύντομα!

L2qIp2.png

Καταρχην να ευχηθώ ό,τι καλύτερο για τον μικρό της Νγεο! Να σας ζήσει, να είναι γερό, δυνατό και χαρούμενο παιδί.

Κατα τα άλλα, πίκρα μαύρη με τα οικονομικά μας. Οπως ξέρετε ο άντρας μου δουλεια δεν έχει! Εμένα ο μισθός θα πέσει με το ενιαίο κάτω από 800 ευρώ και τους επόμενους 3 μήνες με τις κρατήσεις, δεν θα παίρνω ούτε 500!Πώς το βλέπετε; Τα 400 φεύγουν μηνιαίως σε πάγια έξοδα. Πιστεύετε ότι θα μπορέσουμε να ζήσουμε με 100ευρώ; Δεν νομίζω....Είμαι τόσ χάλια ψυχολογικά που δεν έχω καμία απολύτως διάθεση ούτε για παιδί ( πώς θα μεγαλώσει δηλαδή;) ούτε για τίποτα.

Νγεο, κράτησα κάτι από όλα όσα είπες. "Μόνο η οικογένεια και τα παιδιά θα μας δίνουν χαρα;" Κοπέλα μου, μακάρι να το έλεγα κι εγώ αυτό!!!Μακάρι να είχα παιδάκια και να έπαιρνα χαρά από αυτά! Είσαι πολύ τυχερή που είστε όλοι τόσο δεμένοι και περνάτε τόσο όμορφες οικογενειακές στιγμές. Και να χαίρεσαι που έχετε τουλάχιστον και οι δυο σας έναν μισθό, όσος κιαν είναι αυτός. Μία φίλη μου είπε το κορυφαίο. "Αυτά τα 200 ευρώ που θα καταλήξουν να μας δίνουν στο τέλος, θα μας βοηθήσουν να μην πεινάσουμε!"......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλημέρα σας!

Να ενημερώσω ότι είμαι καλά και πως σήμερα φεύγω για το χωριό.. Πάμε με τον άνδρα μου για να δούμε πως πάνε οι εργασίες στο σπίτι.. και να ξεφύγουμε λιγουλάκι.. Επιστροφή Κυριακή απόγευμα!

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Δομνινα μου καλημερα,με το καλο να πατε και με το καλο να γυρισετε.Να περασετε ομορφα,να χαλαρωσετε και να απολαυσετε ο ενας τον αλλο.

Εμεις πηγαμε με τη μικρη και εκανε την εξαγωγη,ευτυχως το κοριτσακι μου αν και ηταν πολυ αγχωμενο,μετα ομως το ξεπερασε.Η γιατρος και η βοηθος της ηταν τελειες,της κρατουσε η κοπελα συνεχεια και της χαιδευε το χερακι,ενω της ειχε κλεισει τα ματακια την ωρα της ενεσης.Παει κι αυτο,δεν ειχε κανενα προβλημα μετα.Τωρα θα βγαλουμε και το αλλο στις 2 Νοεμβριου και μετα παμε για τα σιδερακια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Γεια σας. Δομνίνα καλα να περάσετε κοριτσάκι μου!Αντε, Μανού, είδες τι δυνατό που είναι το κοριτσάκι σας!

Κορίτσια, εδώ ρίχνει καρεκλοπόδαρα! Εχουμε πάθει πλάκα. Μόλις πριν απο λίγο γυρίσαμε από το super market. Κάναμε μερικά από τα ψώνια της εβδομάδας. Αυριο θα μαγειρέψουμε φασολάδα! Την πεθύμησα, αν σας πω την αλήθεια....Κατά τα άλλα ησυχία. Δεν έχω καμία όρεξη για "ζουζουνιές". Δεν θα τα καταφέρω αυτό το μήνα κι αυτή τη φορά δεν θέλω να τα καταφέρω. Αισθάνομαι πολύ κουρασμένη....Δεν έχω αντοχες- πιστεύω- για παιδί! Οσο περίεργο κι αν σας ακούγεται συτό, τις τελευταίες μέρες αυτό αισθάνομαι. Φιλιά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαρτζι μου τι εγινε κοριτσακι μου,γιατι τετοια διαθεση;Ενιωσα οτι ειχες ξαφνικα την αναγκη να μιλησεις με καποιον και εμεις ημασταν αφαντες.Κι εγω μολις τωρα αδειασα και καθισα λιγο.Να σου πω κουκλιτσα μου,οποτε δεν εισαι καλα κανε μια αναπαντητη να σε παρω ενα τηλεφωνακι να αλλαξουμε καμια κουβεντα.

Τωρα οσον αφορα τις αντοχες,ανοιξες μεγαααααλη κουβεντα,καπως ετσι νιωθω κι εγω τελευταια,αλλα οχι εσυ βρε πουλακι μου,εχεις δρομο μπροστα και πρεπει να κυνηγησεις το ονειρο σου,που ειναι ενα γερο μωρακι στην αγκαλια σου.Ξερω πως ειναι φορες που νιωθεις οτι τα εχεις δει ολα και εχεις περασει πολλα κι ειναι δικαιολογημενο να νιωθεις οτι εχεις κουραστει,αλλα νομιζω οτι πρεπει να δεις λιγο πιο θετικα τα πραγματα και να πιστεψεις.

Ελπιζω αυριο να εχεις καλυτερη διαθεση κι ολα αυτα να ηταν απλα της στιγμης,σε φιλω και σου στελνω μια μεγαααααλη αγκαλια {{{{{μαρτζι}}}}!!!!

Φιλακια καληνυχτα και ας πω την πρωτη καλημερα στις πρωινες!!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...