Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Θένα μου καλώς επέστρεψες.. Αφού πέρασες ένα τέλειο καλοκαίρι σε συγχωρούμε... Τώρα που γύρισες ίσως μας φέρεις γούρι..

Μάρτζι κάτι θα αλλάξει και για σένα πολύ σύντομα... Το μυρίζομαι!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δομνίνα, λες να γίνει κάτι καλό;;;Δεν ξέρω μωρέ δεν έχω πολλές ελπίδες. Μακάρι να πιασει η ευχή σου!!! Σκέφτομαι αυτό το μήνα να πάω να κάνω έναν υπέρηχο. Α, δόμνα, ρώτησα το γιατρό στο gyn για το πότε ξεκινησε η περίοδος κι είπε ότι μετράμε από την μέρα που έχουμε κόκκινο αίμα και κανονική ροή. Επομένως θα μετρήσω από χθες την πρώτη μέρα. Φιλια!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

δομνίνα, λες να γίνει κάτι καλό;;;Δεν ξέρω μωρέ δεν έχω πολλές ελπίδες. Μακάρι να πιασει η ευχή σου!!! Σκέφτομαι αυτό το μήνα να πάω να κάνω έναν υπέρηχο. Α, δόμνα, ρώτησα το γιατρό στο gyn για το πότε ξεκινησε η περίοδος κι είπε ότι μετράμε από την μέρα που έχουμε κόκκινο αίμα και κανονική ροή. Επομένως θα μετρήσω από χθες την πρώτη μέρα. Φιλια!!!

Βλέπω ότι έχεις δικτυωθεί κανονικότατα!!! Πολύ σύντομα θα έχουμε χαρμόσυνα και για τις δυο μας!:-P

L2qIp2.png

αχ τι καλά βλέπω κυμα αισιοδοξίας...τσουπ ηρθα και εγω!!!:):):)

Θενα μου καλώς όρισες!!!! Να τα λέμε και να μας δεινεις συμβουλές!!!!

Δευτερη μερα που παιρνω τα χαπάκια και όλα καλά!!!!:):) Την Τριτη θα δουμε τι καταφεραμε να κανουμε!!!!;)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ρε Μάγδα, αυτά τα χάπια που παίρνεις θα σου κάνουν καλύτερη ωορρηξία; Η θα δώσουν περισσότερα ωάρια; Δεν έχω πολυκαταλάβει. Εμένα γιατί δεν μου την πρότεινε κανείς γιατρός;; Θα 'εκανα κάθε μήνα ωορρηξία και από τις δύο πλευρές και σίγουρα θα είχα πιο πολλές πιθανότητες, αφού έχω μία σάλπιγγα, σωστά; Τι λες κι εσύ βρε Δομνα; Οσο για το γιατρό στο gyn πολλές φορές έχω ζητήσει την γνώμη του. Ο Κοφινάκος μού αρέσει και ξέρεις τι άλλο μού είπε. Να προσπαθήσω περισσότερο από 3 μήνες! Να μην απογοητευτώ αν δεν γίνει κάτι στο τρίμηνο πάνω, γιατί είναι πολύ σύντομο το περιθώριο που μου έδωσε ο άλλος γιατρός. Εγώ πάντως θα προσπαθήσω ως το Φλεβάρη. Μετά θα κάνω εξωσωματική στα Γιάννενα, στο εκεί νοσοκομείο και ό,τι γίνει. Απ΄οτον Δεκέμβρη κιόλας θα κλέισω ραντεβού.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Μαρτζυ μου ουτε εμενα μου τα προτιναν και δεν ξερουν εαν με αυτα θα κανω και απο τις δυο πλευρες ωορηξία!!! ειναι θεμα τύχης!!! Αλλα Ξερω οτι δεν εχω πολλα υγρα ωορηξιας και θελω οιστρογόνα!!! Ο γιατρός που πηγα ηθελε σπερματέχυση αλλα εγω του ειπα πως θελω για 3 με 4 κυκλους να προσπαθησουμε με προκληση ωορηξιας(με τη ελπιδα οτι σε κατι μπορει να είμαι τυχερη και να κανω και απο τις δυο πλευρες ωορηξια) και μετα βλέπουμε!!! Ταυτόχρονα εκλεισα σε εναν γιατρό στην Θεσσαλονίκη -ουρολογο να μας πει τι προτινει!!!! Αυτα ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Επίσης θα με παρακολουθει και θα μου πει πότε να ερθω σε επαφη ετσι ωστε να εχουμε πιο δυνατό σπερμα!!! Μαρτζυ μου εγω πιστευω οτι εσεις το βρηκατε το προβλημα σας απλα τωρα θελεις το χρονο σου, καλα θα κανεις και θα περιμενεις 6 μηνες μιας και η 3 με μια σαλπιγγα ειναι λίγες!!! Και πολύ καλα θα κανεις και θα κλεισεις ραντεβού για να ξερεις πως ειναι η διαδικασια, πόσο περιμενεις, πόσο κοστίζει και όλα αυτα!!!! Θα δεις που όλα θα πανε καλά:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερααα,να εχουμε ενα υπεροχο Σ/Κ.Οσο μπορουμε βεβεαια δεδομενων των συνθηκων της χωρας....δεν αντεχω αλλο βρε κοριτσια αλλο με τα οσα ακουω......τελοσπαντων....χαιρομαι που σας βλεπω τοσο αισιοδοξες και επικεντρωμενες στο στοχο σας.Σας ευχομαι ολοψυχα μια μια να τα καταφερετε.

Θενα καλωσορισες,χαιρομαι που ειχες ενα ομορφο καλοκαιρι.Κοιτα τωρα που πηγαινουν τα παιδια σχολειο να ασχοληθεις και λιγο με τον εαυτο σου.Φιλακια

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μανου, με έχει πιασει μια μαυριλα με όσα ακούω να γίνονται, που δεν ξέρω τι να κάνω. Αυτό το μήνα είχα 320 ευρώ μείωση μισθού. Με το ζόρι εφτασα τα 800! Κι ακούω τώρα πως θα πέσω στα 660! Ελεος!!! Πώς θα τα βγάλουμε πέρα με 660;;;Θέλω 250 για το ενοίκιο και 150 για τη δόση του αυτοκινήτου. Με 260 θα ζήσουμε;;; Αφήστε, είμαστε όλοι μας για φούντο. Τι θα κάνουμε, δεν ξέρω.

Μάγδα, καλά έκανες κι επέμενες να προσπαθήσεις για λίγο σε φυσικό κύκλο. Μπορεί κάτι να γίνει, ρε γμτ! Οσο για μένα, ναι, το βρήκαμε το πρόβλημα αλλά και πάλι δεν είμαι πολύ αισιόδοξη, δεν ξέρω γιατί. Εν τω μεταξύ, βρε κορίτσια μου, μετά την λαπαροσκόπηση μού ήρθε 3 φορές περίοδος. Και τις 3 μου κράτησε μόνο 2 ημέρες!!!Εν΄΄ω πριν την επέμβαση μού κρατούσε 5!!! Φοβάμαι μην συμβαίνει κάτι. Βέβαια, ος γιατρός που τον ρώτησα είπε να μην ανησυχώ και να μην τρέχω για εξετάσεις, αλλά εγώ στενοχωριέμαι που φτάνω στην τρίτη μέρα και δεν έχω καθόλου αίμα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι μου γλυκιά..

Όλοι αυτοί οι πολύποδες που είχες σου δημιουργούσαν την τόσο μεγάλη σε διάρκεια αιμορραγία. Τώρα που τους αφαίρεσες δεν έχεις λόγο να έχεις τόσο πολύ αίμα.. Όσον αφορά τη θεραπεία με χάπια για την παραγωγή περισσοτέρων του ενός ωαρίων εγώ δεν θα τη συνιστούσα.. Όπως πολύ σωστά σου είπε και η Μάγδα επειδή θα κάνεις ωάρια και στις δυο ωοθήκες δεν σημαίνει ότι η ωορρηξία θα γίνεται και από τις δυο.. και αν προχωρήσεις σε κάτι τέτοιο εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα να γίνεται υπό ιατρική παρακολούθηση μιας και το ιστορικό σου είναι λίγο επίφοβο..

Τον Κοφινάκο τον έχω ακουστά. Τον έχει μια φίλη μου γιατρό της και είναι πολύ ευχαριστημένη..

Καλά κάνεις και σκέφτεσαι την εξωσωματική.. δεν είναι ντροπή και σίγουρα θα έχεις πιο άμεσα αποτελέσματα..

Μαγδούλα καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου..

Μανού όντως το μόνο που μας απομένει τώρα είναι υπομονή και ελπίδα για να αντέξουμε τους χαλεπούς καιρούς..

Κοριτσάκια μου γλυκά εγώ τελικά θα κάνω την υστεροσκόπηση τη Δευτέρα στις 11:30 το πρωί!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Domnina μου, μακάρι να βγει καθαρή η υστεροσκόπηση! Αχ, δεν ξέρω, αλλά έχω την αίσθηση ότι μέχρι το Δεκέμβρη κάποια από εμάς θα ανακοινώσει ευχάριστα....Α, κάπου στο parents είδα ότι η mariaefi μας μάλλον είναι πάλι έγκυος! Μαριέφη, αλήθεια που είσαι τόσο καιρό;;;Μπες να μας πεις τι γίνεται!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλημερα στην παρεα σας!

καποιες απο εσας την ξερετε την ιστορια μου.

συνοπτικα,την παρασκευη που μας περασε εκανα αποξεση.ειχα συνδρομο κενου σακου.

μαρτζι.εμενα ο γιατρος μου ειπε 3 μηνες αποχη,ψιλο φρικαρα οπως καταλαβαινεις..οχι μονο γιατι ειναι πολυς ο καιρος αλλα γιατι εχω μεγαλο κ αστατο κυκλο[35 εως 48]μου ειπε αν κανω υπομονη θα μου δωσει serpafar.τα οποια μειωνουν τον κυκλο[28 εως 32 το πολυ]και κατεβαζουν περισσοτερα ωαρια..τωρα για την ποιοτητα θα σε γελασω..και εννοειται με υπερηχογραφικη παρακολουθηση..

δεν σου εγγυαται ομως οτι θα κατεβασεις πανω απο ενα..δηλ..η αντριανη τα επερνε κ κατεβαζε μονο ενα..ελπιζω εγω να ειμαι λιιιιιιιγο πιο τυχερη κ να κατεβασω καμια δεκαρια[εδω γελαμε]...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημερα και καλη βδομαδα.

Τζενακι λυπαμαι πολυ κοριτσακι,δεν το ηξερα.Σιγουρα ειναι "καπως" ολη αυτη η διαδικασια...την εχω περασει και ξερω πως νιωθεις.Νομιζω ομως οτι καλο θα ειναι να επικεντρωθεις στο γεγονος οτι εμεινες εγκυος.Και να εισαι σιγουρη οτι θα ξαναμεινεις και μαλιστα,συντομα,γιατι το σωμα θυμαται.Κατα τ'αλλα τα ανιψακια σου τι κανουν;Να ξερεις πως εδω θα ειμαστε κι εμεις,να μπαινεις να τα λεμε.

Δομνινα μου ολα καλα να πανε με την υστεροσκοπηση,θα περιμενουμε τα νεα σου.

Φιλια σε ολες.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλησπέρα κορίτσια:):)

Δομνινα μου περιμένου νεάκια!!!

geni μου εγω τωρα πηρα πρωτη φορα κλομιφαινη (σαν τα serpafar είναι) και έκανα από ένα αυγουλάκι στην κάθε πλευρα:):):) Το ενδομητριο ηταν μικρο και θα παρω τηλ την γιατρό να μου πει πιο οιστρογονο να πάω να πάρω!!!! Αχ κορίτσια μακαρι να πάνε όλα καλά:):) Το θελω παρα πολύ μετα από τοσο καιρό που προσπαθώ!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...