Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Τι να πω τωρα κι εγω........μακαρι βρε κοριτσια να πανε ολα καλα για ολες σας,το ευχομαι ολοψυχα.Γιατι το αξιζετε,εχετε περασει τοοοοσα και σας αξιζει να γινετε μανουλες.Μακαρι να εχετε τη δυναμη και με τη θεληση του Θεου να πραγματοποιησετε το ονειρο σας.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντως καλό θα ήταν να κάνει μια καλλιέργεια και να πάει σε έναν ουρολόγο.. Ελπίζω να μην παρεξηγήσεις τα λόγια μου..

Τα δικά μας αποτελέσματα αύριο..

Δομνινα μου δεν υπάρχει περίπτωσει να παραξηγήσω τα λόγια σου γιατι εισαι ενα ατομο που εκτιμαω πολύ γι' αυτό και ζητησα την γνώμη σου!!!

λυπάπε για τα αποτελέσματα εμας μας ειπε για τις ανωμαλες μορφές να παρει βασιλικο πολτο και βιταμινη C, πηγα και του πηρα απο φαρμακειο (20€) γιατι ανανεωνει τα κυτταρα (κατι τετοιο) και σε 6 μηνες εαν δεν μεινω να κανουμε εγχειρηση. Για το μικροβιο δεν μας ξαναεβαλε για καλιεργια γιατι δεν το πιστευει αλλα εγω νομιζω οτι μπορει και να ισχυει και γι' αυτο τον αλλο μηνα θα παμε θεσ/νικη σε καποιον καλό ουρολόγο(ειμαι στο ψαξιμο, ακουσα για τον κ. Δρακάκη).

Μαρτζυ μου εγω σου ευχομαι καλή επιτυχία να εχεις, να τελειωσουν εδω τα βασανά σου και να μας πεις ευχάρηστα!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μαγδούλα μου, μακάρι να βελτιωθεί το σπέρμα, να μείνεις έγκυος και να μην κάνετε καμία εγχείρηση και καμία άλλη εξέταση! Εγώ κορίτσια γυρίζω πίσω σήμερα ( στο σχολείο εννοώ) και πάλι δεν θα μπαίνω για λίγες μέρες, μέχρι να έρθει ο άντρας μου να φέρει το lap-top. Οπότε θα μάθω νέα σας την Πέμπτη. Μάκαρι να σας πω ότι δεν έχω αδιαθετήσει ακόμη, αν και δεν το πιστευω, γιατί σήμερα, 26η μέρα του κύκλου, έχω κάτι πόνους περιόδου απίστευτους. Αφήστε που κρύωσα εδώ και μέ επιασε συνάχι. Με το ζόρι μιλάω και αναπνέω. Να δω τι θα κάνω αύρτο στο σχολείο που έχω και 5 ώρες και που, για μια ακόμη φορά, με βλέπω να ξελαρυγγιάζομαι με τα θηρία που έχω!!!

Κορίτσια, δεν έχω ελπίδες για αυτό το μήνα, γιατί σας είπα ήταν λιγοστές οι επαφές και εκτός γόνιμων ημερών. Αλλα, μωρέ, ελπίζω η καημενούλα . Δεν ξέρω γιατί. Κάτι μέσα μου μού λέει να μην χάνω τις ελπίδες μου. Καμία φορά, αν θέλει ο Θεός, μπορεί να έρθει και με μία επαφή! Θα μου πείτε ναι! στα ζευγάρια που ήδη έχουν κάνει παιδιά και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, μπορεί να συμβεί.....Μπορεί και σε μας όμως.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημερα,καλη βδομαδα και καλο μηνα και κυριως γονιμο;)

Μαγδα μου,μακαρι να γινει καλυτερα ο αντρουλης σου και να μη χρειαστειτε καμια επεμβαση.

Μαρτζι μου η αληθεια ειναι οτι τον τελευταιο καιρο,ακουω συνεχεια για περιπτωσεις με σοβαρα προβληματα στο σπερμα που παρ'ολα αυτα τα κοριτσια καταφεραν να μεινου εγκυες μονες τους και τωρα κρατανε τα γερα μωρακια τους στην αγκαλια τους.Μακαρι λοιπον να συμβει το ιδιο και σενα και στα υπολοιπα κοριτσια,συνεχισε να πιστευεις και να ελπιζεις.Περαστικα κιολας για το συναχακι.Αληθεια τι ταξη εχεις κι ειναι τοσο ζωηρα τα παιδακια σου;

Εμεις περασαμε το Σ/Κ των 1ων,δηλαδη αγορασα στη μικρη το 1ο σουτιενακι της και πηγε και στην 1η της συναυλια......(μεγαλωσε το κοριτσακι μου):-P:razz:Ηταν πολυ ομορφα και διασκεδασε πολυ.

Φιλακια,τα λεμε,να προσεχετε τον εαυτο σας.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου και καλή βδομάδα να έχουμε..

Μη στενοχωριέστε για μένα.. Εντάξει, το ομολογώ ότι ήλπιζα μετά την επέμβαση να είχαμε μεγαλύτερη βελτίωση αλλά έστω και αυτή η απειροελάχιστη είναι για μένα κάτι..

Έχω αύριο ραντεβού με τον γυναικολόγο και μεθαύριο με τον εξωσωματικό. Θέλω να πιστεύω ότι θα ειπωθούν αλήθειες και χωρίς φόβο και πάθος να πάρουμε ορισμένες αποφάσεις.. Βλέπετε πολλά τριγυρίζουν στο μυαλό μου και θέλω πρώτα να τα συζητήσω μαζί τους και ύστερα με σας.. Συγχωρέστε με γι' αυτό..

Μάρτζι μου μην το βάζεις κάτω καρδιά μου.. Είσαι κι εσύ μεγάλη ψυχή και έχεις περάσει τα απίστευτα.. Δεν πρέπει να σταματήσουμε να ελπίζουμε.. έτσι, εάν μας συμβεί το οτιδήποτε καλό και θετικό η χαρά μας θα είναι ανέλπιστη..

Μάγδα μου το μικρόβιο σίγουρα υπάρχει.. Ελπίζω ο καινούργιος ουρολόγος να σας βοηθήσει διότι οι χρόνιες φλεγμονές αποβαίνουν μοιραίες στο τέλος.. Δες σαν παράδειγμα την περίπτωσή μου..

Μανού θα πρέπει να είσαι τόσο περήφανη για το κοριτσάκι σου.. Κι εγώ είχα τις ανηψιές μου αγκαλίτσα κι έλιωνα..

Σας φιλώ όλες και σας ευχαριστώ που υπάρχετε!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια κόρες..

Ήρθα κι εγώ.. Όπως σας είπα και χθες πήγα σήμερα στον γυναικολόγο μου.. Κάναμε τον υπέρηχο.. τα βρήκε όλα τέλεια και μάλιστα είδαμε κι ένα ωάριο 18 χιλιοστών τσουπωτό, τσουπωτό.. που σημαίνει ότι μεθαύριο το πιθανότερο θα γίνει ωορρηξία.. Βέβαια με το σπέρμα που έχουμε είτε γίνει είτε δεν γίνει το ίδιο και το αυτό είναι αλλά εμείς την προσπάθειά μας θα την κάνουμε.. έτσι για το γαμώτο..

Στενοχωρήθηκε πολύ ο γιατρός μου κορίτσια με την κατάσταση του σπέρματος.. Μου είπε ότι αν δεν είχαμε τόσο μεγάλο πρόβλημα θα έμενα αμέσως έγκυος.. Του είπα ότι αυτό το γνωρίζω αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο πάνω σε αυτό.. Μου είπε να μην τα παρατήσω και να κάνω όσες προσπάθειες εξωσωματικής μπορώ οικονομικά και ψυχολογικά διότι αφού μένω έγκυος το θέμα μας είναι να βρούμε το σωστό σπερματοζωάριο..τι είναι του λέω το σπερματοζωάριο; τζόκερ για να μας κάτσει; Και να σας κάτσει μου λέει; Δεν ξέρω του λέω.. ας πάω αύριο στον εξωσωματικό και θα δούμε τι θα αποφασίσουμε.. Εκείνη την ώρα όλως τυχαίως χτυπάει το τηλέφωνο και ήταν ο εξωσωματικός μου.. κάτι είπανε στο τηλέφωνο και συμφωνήσαμε αύριο το βράδυ να μιλήσουμε και οι τρεις και να δούμε τι θα κάνουμε..

Για βιοψία όρχεων δεν συμφωνεί πάντως ο γυναικολόγος από τη στιγμή που βρίσκουμε έστω και αυτό το ελάχιστο καλό σπέρμα με την φυσιολογική μέθοδο.. Κάτι μου είπε και για φυσικό κύκλο αλλά δεν συζητήθηκε περισσότερο..

Τέλος πάντων.. Εν αναμονή της αυριανής μέρας λοιπόν..

Επίσης του είπα ότι κάθε φορά κάνω 6 ωάρια και μου είπε ότι αυτό δεν τον απασχολεί καθόλου μιας και αυτά τα 6 είναι κάθε φορά ώριμα για γονιμοποίηση..

Σας φιλώ όλες και σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε!

L2qIp2.png

Καλημέρα κυρίες μου..

Να μαι κι εγώ με τα φρέσκα νέα.. Λοιπόν.. το συμπέρασμα είναι το εξής.. Μπαίνω τη Δευτέρα για διαγνωστική υστεροσκόπηση διότι ο γιατρός θεωρεί ότι του "ξέφυγα" τις προηγούμενες φορές... Στον υπέρηχο δεν φαίνεται τίποτε ανησυχητικό.. Το θέμα του ανοσοποιητικού το έχουμε καλύψει με την ενδοφλέβια θεραπεία που θα κάνω πριν την εμβρυομεταφορά, το θέμα του σπέρματος θεωρεί ότι λύνεται με την καινούργια μέθοδο ενώ θεωρεί ότι κάθε μήνας που περνάει είναι εις βάρος των ωαρίων μου.. Δεν μπορεί να αποκλείσει εντελώς την πιθανότητα να φταίνε τα ωάριά μου αλλά θέλει να κάνουμε μια τελευταία και ηρωϊκή προσπάθεια με τα δικά μου προτού στραφούμε στη λύση των δανεικών..

Επίσης.. με το που κάνουμε την υστεροσκόπηση στον επόμενο κύκλο ξεκινάω κατευθείαν.. Δεν θέλει να χάσουμε καθόλου χρόνο και θεωρεί ότι μετά την υστεροσκόπηση οι πιθανότητες είναι ιδιαίτερα αυξημένες.. Το πρωτόκολλο θα είναι πάλι το βραχύ και τα φάρμακα τα ίδια..

Κορίτσια με έπεισε.. το καλό επίσης είναι ότι στη υστεροσκόπηση θα είναι παρών και ο γυναικολόγος που με παρακολουθεί και έτσι θα έχω δυο γιατρούς πάνω από το κεφάλι μου να με προσέχουν!

Αισθάνομαι καλά και αισιόδοξα.. ίσως το μωράκι μου να ήθελε απλώς να είναι καλοκαιρινό..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Δομνινα μου πολύ ωραία τα νέα σου!!! Νομίζω πως θα πάνε όλα καλά:):):)

Εγω σημερα αδιαθέτησα και απο αυριο ξεκιναω τα χαπια(κλομιφαιν) μου ειπε 2 χαπια μαζι την ιδια ώρα κάθε μερα, αχ αντε να δούμε μακάρι να κανω ωαριακια και από τις δυο πλευρές!!! Τωρα ειπα τον αντρα μου να δουμε το θεμα του ανδρολόγου σρην Θεσ/νικη και δεν μου απάντησε που σημαίνει ναι... αρα πρεπει να αποφασίσω που θα παω!!!! Εαν εχει καμία κανεναν ακουστα, ας μου πει.....

αυτα τα νεάκια μου!!! Καλή μας επιτυχία!!!

Μαρτζυ μου περιμένουμε ευχάριστα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μαγδα και δομνινα μου πολυ χαιρομαι που εχετε βαλει το κεφαλι μπροστα και προχωρατε ακαθεκτες.Μακαρι να βαλει κι ο Θεος το χερακι του και να σας ερθουν ολα βολικα και να μας ανακοινωνετε τα ευχαριστα σε λιγο καιρο.Μαγδουλα ετσι κι ερθεις Θεσ/νικη,μακαρι να βολεψει να γνωριστουμε κιολας.

Εμεις μια απο τα ιδια,σχολειο και εξωσχολικες δραστηριοτητες στο φουλ.Φιλακια σε ολες.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κορίτσια, γεια σας από μία απογοητευμένη. Οπως καταλαβαίνετε, πάει κι αυτός ο μήνας. Αδιαθέτησα και πονάω πάρα πολύ, ρε γμτ. Τεσπα, λές και δεν το ήξερα!

Δομνίνα, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μείνεις επιτέλους έγκυος, χωρίς προβληματα αυτή την φορά.

Μανού, τι να πω για την κορύλα σου! Να την βλέπεις να μεγσλώνει και να σε δίνει περηφάνεια κοπέλα μου. Σας ακούω να λέτε εσύ για την κορούλα δου, η Δόμνα για τις ανιψιές τις και σας χαίρομαι. Εγώ δυστυχώς ούτε ανίψια δεν έχω χαρεί ακόμη, Να έμενε τουλάχιστον έγκυος η αδελφούλα μου! Αλλά κι αυτή η καημένη πρόβλημα έχει, τι να πω, όλα τα στραβά σε μας πια;;;Ελεος, ένα παιδάκι στην οικογένεια μας θέλουμε και δεν έρχεται ούτε στην μια ούτε στην άλλη.

Ρε κορίτσια, ποια μέρα να θεωρήσω ως πρώτη του κύκλου; Την χθεσινή που είχα λίγο αίμα το πρωί και μετά τίποτα ή την σημερινή που έχει έρθει περισσότερο; ( μην φανταστείτε τίποτα φοβερό. οταν οάω τουαλέτα γεμίζει αίμα η λεκάνη, στην σερβιέτα όμως στραγόνες ακόμη.)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια σας ευχαριστώ για τις ευχές σας.. μου είναι πολύτιμες.. όντως ελπίζω αυτή τη φορά να πάνε όλα τέλεια..

Μάρτζι μου τη χθεσινή μέρα να θεωρήσεις πρώτη μέρα περιόδου!

L2qIp2.png

Δομνίνα μου, γιατί; Αφού δεν είχα καθόλου αίμα χθες!!!Προς στιγμήν πίστεψα ότι μπορεί να μην μου ξανάρθει και να είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης, αλλά ξέρεις τώρα....ευσεβής πόθος. Θέλω να ξέρω ακριβώς γιατί από 16η μέρα του κύκλου ξεκινάω τα duphaston και καλό είναι να τα ξεκινήσω ακριβώς. Φιλιά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Δομνίνα μου, γιατί; Αφού δεν είχα καθόλου αίμα χθες!!!Προς στιγμήν πίστεψα ότι μπορεί να μην μου ξανάρθει και να είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης, αλλά ξέρεις τώρα....ευσεβής πόθος. Θέλω να ξέρω ακριβώς γιατί από 16η μέρα του κύκλου ξεκινάω τα duphaston και καλό είναι να τα ξεκινήσω ακριβώς. Φιλιά!

Κοριτσάκι οι γιατροί θεωρούν πρώτη μέρα περιόδου τη μέρα που θα δεις κόκκινο αίμα ανεξαρτήτως ροής...

L2qIp2.png

κοριτσακια μου καλησπερα:D

ξερω χαθηκα αλλα ελπιζω να χοραω ακομα στη παρεα σασ:rolleyes:

λιγο σασ διαβασα κ ειδα δυστιχωσ οτι ειναι τα πραγματα οπωσ τα αφυσα η αληθεια ειναι οτι ηλπιζα να δω δυπλεσ τισ περισσοτερεσ:(

ελπιζω απο δω κ περα να σασ φερω γουρι κ να γινουν τα θαυματακια:D

μαργκι διαβασα την τελευταια σελιδα κ ηθελα να καταθεσω τη γνομη γιατην γονιμη μερα.....τελικα δεν ξερω αν ισχιει αλλα εγω τον ιασονα τον επιασα μια μερα πριν την περιοδο η μαλον την ημερα που νομιζα οτι θα ερθει δλδ ειχα τελευταια περιοδο 6 ιουλιου κ καναμε ελευθερα 5 αυγουστου με κοικλο 30-32 μερεσ ε αν δεν ειναι αυτο περιεργο τοτε τι ειναι?:shock:κ ειναι συγουρα τοτε γιατι 15 μερεσ δεν καναμε τπτ ημασταν διακοπεσ με τα παιδια κ επειδημετα απο 15 μερεσ ακριβοσ εκανα χοριακη κ ηταν μονο 12 μοναδεσ. αρα μην τυπολογιζεισ μονο τισ κλασικεσ γονιμεσ απο 7-15 αλλα καλο ειναι να κανεισ ολο το μηνα μεχρι εξαντλισεωσ:tongue:

Τωρα που σε πηγαν, εφυγεσ απο εκει?

Δομνα ευχομαι ολοψυχα τα καλυτερα νεα να εχεισ .

Εμεισ αρχισαμε σχολεια κ τα τρια πανε κ εχω ηρεμισει λιγο τα πρωινα.

αρχισαμε κ λιγο αρρωστιεσ αλλα χαλαρα μεχρι τωρα.το καλοκαιρι περασαμε πολυ ωραια ευχαριστιθηκαμε μπανια φετοσ,καναμε πολλα κ λογο ζεστησ δεν ανοιγα το pc σχεδον καθολου αλλα ολο βολτεσ με τα ποδηλατα κ παιδοτοπουσ ειμασταν οποτε δεν πολυεκατσα σπιτι.

αυτα τα λιγα φιλια σε ολεσ τισ τσουπρεσ κ τα μωρακια ελπιζω να μη ξαναχαθω;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

κι εμεις ελπίζουμε να μην ξαναχαθεις! καλώς όρισες κοπέλα μου. Μας έλειψες, να το ξέρεις. Ακομη στο ίδιο μέρος, σπίτι και σχολείο είμαι! Οπως βλέπεις, τίποτα μα τίποτα δεν αλλάζει στην ζωή μου!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...