Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Νgeo μου με το καλό η βάφτιση... πότε ειναι???

Μαρτζυ μου μια φιλη μου μου λεει οτι πρεπει να σκεφτόμαστε θετικά και όλα θα μας πανε θετικά(δεν ξερω πως τα καταφέρνει) αλλα εχει απόλυτο δικιο!!! Γι' αυτό σου λέω οτι όλα θα πανε καλα(το λεει και ο Ρουβάς)....

Μανουνίτα μου η αληθεια ειναι οτι δεν πηγα σε καποιον μεγαλογιατρό γιατι ηθελε κατευθειαν σπερματέχυση και εγω δεν ηθελα αλλα πιστευω (θα φανει άλλοστε) οτι η γιατρός που παω θα τα παει μια χαρα....

Δομνινα μου αυτη την φορά θα πάνε όλα καλά!!! καλα κανετε και θα το δειτε από τωρα και ευχομαι τωρα το σπερματοδιαγραμμα να σας εκληξη θετικά!!!:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια μου,τι κανετε;

Μαγδα μου,καταρχην καλο ταξιδι,να πας κουκλιτσα μου και να περασεις τελεια.Οσο για τους γιατρους,δεν παιζει ρολο το ονομα,κοπελα μου,σημασια εχει να του εχεις εμπιστοσυνη,να ξερει τη δουλεια του και να ειναι ανθρωπος.Καλα αποτελεσματα να εχετε,μακαρι ολα να πανε τελεια.

Δομνινα μου μακαρι να πανε ολα και για σας τελεια,γιατι το αξιζεις.

Μαρτζι μου ειναι λογικο να υπαρχουν διακυμανσεις στην ψυχολογια σου,δεν εχεις περασει και λιγα.....παντως η αληθεια ειναι οτι η θετικη σκεψη μετραει.Θελω να χαμογελας και να σκεφτεσαι πως τα πραγματα θα στρωσουν.

Οσον αφορα εμενα,τα εχω λιγο χαμενα,πραγματικα ειμαι σε μια φαση που δεν ξερω τι θελω.......εχω και ενα πιασιμο στον αυχενα και με ταλαιπωρησαν κι οι ημικρανιες μου τελευταια.Κατι τετοιες ωρες,αναρωτιεμαι τι θα εκανα αν ειχα ενα μωρο(οταν ειμαι σε κριση ημικρανιας,παραλυω,ειμαι εκτος λειτουργιας),δεν ξερω αν εχω πια τις αντοχες...

Τελοσπαντων προς το παρον πρεπει να παμε για εξετασεις και το αναβαλλουμε συνεχεια,ειναι και το οικονομικο.Τωρα μας βγηκε και θεμα ορθοδοντικου με τη μικρη και η θεραπεια θα κοστισει 3,000:shock: περιπου οσο μια εξωσωματικη(νομιζω,αν και δεν ειμαι σιγουρη)

Και με ολα αυτα που ακουμε καθε μερα,αναρωτιεμαι τι μας περιμενει ακομα:-(:-(:-(

Σας φιλω ολες,να ειστε καλα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Σήμερα λόγω απεργίας κάθομαι σπιτάκι μου μιας και αδυνατώ να βρω μεταφορικό μέσο να πάω..

Ήρθε και η πιστή "μηνίαια" φιλενάδα να μου κάνει παρέα.. Δεν έχω παράπονο πάντως.. δεν με ξεχνάει ποτέ η ρημάδα..

Μαγδούλα να περάσεις τέλεια και να γυρίσεις με τις καλύτερες εντυπώσεις.. Κι εύχομαι ως δώρο καλωσορίσματος πίσω να σε περιμένει το μπεμπέ!

Μανού μου οι εποχές είναι πολύ δύσκολες.. Όσον αφορά τις ημικρανίες μια θεία μου ταλαιπωρείται από αυτές ολόκληρη τη ζωή της και πραγματικά έχω ακούσει τα χειρότερα.. Εμένα με έπιασε χθες το απόγευμα μια απίστευτη ζαλάδα και τα είδα όλα.. αφού είπα στον άνδρα μου και ήρθε και με πήρε.. Δεν μπορούσα ούτε βήμα να κάνω.. Τελικά ή ματιασμένη ήμουν (η πεθερά μου ισχυρίζεται ότι ήμουν ματιασμένη και πολύ μάλιστα) ή ανέβασα υψηλή πίεση (14 η μεγάλη και 10 η μικρή)... στην τελική μπορεί να ήταν και τα προεόρτια της περιόδου μιας και με επισκέφθηκε πρωί πρωί..

Μάρτζι μου ελπίζω να είσαι καλά..

Ngeo περιμένουμε νεότερα από το μέτωπο..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Καλέ κορίτσια που χαθήκατε;

Εγώ εδώ, στον αγώνα.. Ο Δομνίνος έκανε σπερμοδιάγραμμα και καλλιέργεια το Σάββατο και τα αποτελέσματα θα τα έχουμε στα χέρια μας το Σάββατο που μας έρχεται.. Ας όψονται οι απεργίες και έχε χάρη που δεν θέλω να παρεκκλίνω της πορείας μου..

Άντε, πείτε κανένα νέο!

L2qIp2.png

Να'μαι κι εγωωωωωωω!!!Καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε;Απ'οτι ειδα εξαφανισμενες ολες......

Δομνινα καλα αποτελεσματα να εχετε,ευχομαι.

Εγω χαθηκα γιατι μαζι με τα σχολεια αρχισαν και ολα τα τρεχαματα,οποτε που χρονος.Ειχα κι ενα πιασιμο στην ωμοπλατη που με ταλαιπωρησε μερικες μερες κι ημουν ξαπλα,αλλα ευτυχως τωρα ολα καλαααα:P

Το ευχαριστω ειναι οτι πριν μερικες μερες πηγαμε με το κοριτσακι μου και πηραμε τις πρωτες τις ποεντ,ηταν πολυ συγκινητικη η στιγμη κι εκεινη ειναι πολυ χαρουμενη που θα τις φορεσει,παρ'ολο που ξερει οτι τα ποδαρακια της θα υποφερουν.

Αυτα τα νεα,εν ολιγοις,φιλακια σε ολες :P:p:p

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Μανουτίτα μου γλυκιά..

Την ίδια συζήτηση (σχεδόν) είχαμε χθες με τη μεγάλη μου ανηψούλα.. Είναι μόλις 5 και θέλει να πάει στο μπαλέτο.. Έτσι της είπα πως όταν ήμουν στην ηλικία της ήμουν κι εγώ μπαλαρίνα και μου ζητούσε να της δείξω πως πιάνουν τα μαλλιά κότσο και τις position.. Και χθες μάλιστα βρήκα και φωτογραφία δική μου από εκείνη την εποχή και συνειδητοποίησα πόσο πολύ μοιάζω με τη μικρή μου ανηψιά.. σαν να είναι δικό μου παιδί.. Λατρεμένο το μπαλέτο, λατρεμένη κι εκείνη η εποχή.. Είναι απολύτως βέβαιο ότι το μπαλέτο κάνει πολύ καλό στα κοριτσάκια.. Φαντάζομαι συγκίνηση εσύ...

L2qIp2.png

Δομνινα μου ειναι υπεροχο που εχεις τοση τρυφερη σχεση με την ανιψια σου και μοιραζεστε τις αναμνησεις σου.Οσο για τη συγκινηση περιττο να σου πω......ευχομαι να ερθει η μαγικη στιγμη που θα ζησεις παρομοια συναισθηματα για το δικο σου παιδακι.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μανού μου και οι δυο ανηψιές μου είναι πολύ δεμένες μαζί μου... αυτά τα παιδιά είναι το κάτι άλλο... τα λατρεύω και τα δυο, χαίρομαι όταν χαίρονται και λυπάμαι όταν λυπούνται.. έχουν περάσει πολλά στη ζωή τους αφού η μάνα τους τα άφησε εδώ και δυο χρόνια σχεδόν και πολύ πρόσφατα χάσαν και τη μητέρα μου (γιαγιά τους) που τα μεγάλωνε.. Αλλά είναι τόσο τρυφερά και χαδιάρικα... Σήμερα το πρωί το μικρό μου ζήτησε να φτιάξουμε παζλ, να διαβάσουμε την αλεπού και το λελέκι και να τραγουδήσουμε "ήταν ένας γάϊδαρος".. φεύγοντας για το σχολείο της ζήτησα φιλάκι.. σκύβω για να είμαι στο ύψος της και με πιάνει με μια λαχτάρα και μου δίνει ένα ρουφηχτό φιλί... έλιωσα λέμε..

L2qIp2.png

Καλησπέρα!!!

Γυρισα και εγω απο προχθες και πέρασα πολύ ωραία!!! Ειναι μια όμορφη πολή που για τεσσερης μερες ειναι οκ!!! Μου αρεσαν τα μουσεια, οι εκκλησίες, τα λουκούμια, τα γλυκά, ο δρομος μεχρι την πλατεια του, η βόλτα με το πλοιο και δεν μου αρεσαν τα φαγητά τους και οι εντονες μυρωδίες της πόλης!!!! Δομνινα μου εαν πας να σου πω τι προτίνω!!!!

Καναμε το επαναλειπτικο σπερματοδιάγραμμα αυριο θα το πάρουμε αλλα μας πηραν τηλ, μας ειπαν οτι είναι γόνιμο, δεν σχολιασαν προβλημα στην κινητικότητα που ειχαμε στο προηγούμενο αλλα εχουμε ενα θεματακι με την ανωμαλες μορφές(ειπε να μην αγχωνόμαστε) αυριο θα το εχω και Δομνινα μου θα μου πεις την γνώμη σου!!!(με εχει φαει το αγχος)!!! Εαν ειναι οκ περιμενω να αδιαθετησω εως την Τριτη και ξεκιναω χαπάκια!!!:):):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερα κουκλιτσες,τι κανετε;Δομνινα μου φανταζομαι οτι μετα τη φυγη της μητερας τους θα ηταν περιεργα για τις ανιψουλες σου,ευτυχως ομως ειναι πολυ τυχερες που εχουν μια θεια σαν και σενα.

Μαγδα μου μια χαρα μου ακουγονται τα νεα,αντε να τα πειτε κι απο κοντα και με το καλο η καινουργια προσπαθεια.

Εγω σημερα σεν εστειλα τη μικρη σχολειο θα παμε στην οδοντιατρικη σχολη να δει ορθοδοντικος τη μικρη γιατι πηγαμε σε 2 που μας ειπαν διαφορετικη θεραπεια,οποτε χρειαζεται να παρουμε και τριτη γνωμη για να καταληξουμε καπου.

Φιλακια σε ολες:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!

Πηραμε τα αποτελεσματα απο το σπερματοδιαγραμμα και τα αποτελεσματα είναι μέτρια!!!Ελπίζω σε ενα θαυματάκι:(:(:( Δομνινα μου πες μου την γνωμη σου σε παρακαλώ......

ημερες αποχης:3

οψη:ελαφρα ερυθρωπή

ρευστοποιηση πλήρης

ιξώδες φυσιολογικό

συσσωρευσεις-συγκολλησεις: απουσία

ph:8

ογκος:3 μλ

συγκεντρωση/ml:72.000.000

ολικός αριθμός:216.000.000

ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1ΗΣ ΩΡΑΣ - 2ης ωρας

ΜΕ ΤΑΧΕΙΑ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ:8% - 8%

ΜΕ ΒΡΑΔΕΙΑ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ:35%-32%

ΜΕ ΕΠΙΤΟΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ:12%- 9%

ΑΚΙΝΗΤΑ:45% - 51%

φυσιολογικές μορφές:6%

ανωμαλίες κεφαλής 88%

ανωμαλίες αυχένα:17%

ανωμαλίες ουράς:6%

κυτταροπλασματικό υπόλειμμα:4%

τερατοζωσπερματικός δείκτης:1,21

ζωτικότητα:59%

Ανωριμες μορφές-πυοσφαίρια:ελαχιστες- ελαχιστα

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Πηραμε τα αποτελεσματα απο το σπερματοδιαγραμμα και τα αποτελεσματα είναι μέτρια!!!Ελπίζω σε ενα θαυματάκι:(:(:( Δομνινα μου πες μου την γνωμη σου σε παρακαλώ......

ημερες αποχης:3

οψη:ελαφρα ερυθρωπή

ρευστοποιηση πλήρης

ιξώδες φυσιολογικό

συσσωρευσεις-συγκολλησεις: απουσία

ph:8

ογκος:3 μλ

συγκεντρωση/ml:72.000.000

ολικός αριθμός:216.000.000

ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1ΗΣ ΩΡΑΣ - 2ης ωρας

ΜΕ ΤΑΧΕΙΑ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ:8% - 8%

ΜΕ ΒΡΑΔΕΙΑ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ:35%-32%

ΜΕ ΕΠΙΤΟΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ:12%- 9%

ΑΚΙΝΗΤΑ:45% - 51%

φυσιολογικές μορφές:6%

ανωμαλίες κεφαλής 88%

ανωμαλίες αυχένα:17%

ανωμαλίες ουράς:6%

κυτταροπλασματικό υπόλειμμα:4%

τερατοζωσπερματικός δείκτης:1,21

ζωτικότητα:59%

Ανωριμες μορφές-πυοσφαίρια:ελαχιστες- ελαχιστα

Κοριτσάκι μου γλυκό.. Ότι σου έχω μαρκάρει με κόκκινο χρώμα είναι αυτά τα οποία χρήζουν σημασίας..

Το ότι η όψη είναι ελαφρώς ερυθρωπή δηλώνει ότι κάποιο υπόλειμμα αίματος υπάρχει στο σπερματικό υγρό ή κάποιο μικρόβιο που έχει κάνει φλεγμονή..

Το Ph 8 δηλώνει ότι υπάρχει κάποια φλεγμονή επίσης... Καλλιέργεια κάνατε;

Ο αριθμός είναι τέλειος..

Η κινητικότητα είναι χαμηλή.. θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη.. Οι φυσιολογικές μορφές είναι λίγες και οι ανωμαλίες κεφαλής πολλές..

Το γενικότερο συμπέρασμα είναι ότι σίγουρα υπάρχει κάποιο μικρόβιο ή φλεγμονή. Με αυτά τα νούμερα δεν μένεις εύκολα έγκυος αλλά δεν είναι και απίθανο να συμβεί.. Για σπερματέγχυση πάντως οι αριθμοί είναι καλοί αν σκεφτείς ότι απομονώνουν τα άχρηστα, καθαρίζουν και εμπλουτίζουν το σπέρμα... Είμαι σίγουρη ότι έχετε πολλές πιθανότητες για εγκυμοσύνη αν προχωρήσετε σε σπερματέγχυση..

Πάντως καλό θα ήταν να κάνει μια καλλιέργεια και να πάει σε έναν ουρολόγο.. Ελπίζω να μην παρεξηγήσεις τα λόγια μου..

Τα δικά μας αποτελέσματα αύριο..

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου, επιτέλους, κατάφερα να μπω και να διαβάσω τα νέα σας. Δεν ξερετε πόσο μού λείψατε αυτές τις μέρες που δεν έμπαινα! Δεν έχω πλέον υπολογιστή, καθώς τον έχει ο άντρας μου, ο οποίος, όπως σας έίχα πει θα έλειπε στις γόνιμες μέρες, θυμάστε;; Ε, έλειπε τελικά και δεν κάναμε τίποτα. Τώρα είμαι στην 24η μέρα αι φυσικά άρχισαν τα πονάκια περιόδου. Τελευταία μἐρα επάφής η 13η του κύκλου. Σιγά μηην έγινε τίποτα! Τελος πάντων, δεν αγχώνομαι....Οποτε έρθει...

Μάγδα μου, εύχομαι η θεραπεία να πάει πολύ καλά και να πετύχετε το μωράκι σας το πολυπόθητο αμέσως. Το σπέρμα κι εμένα μού φάνηκε χαμηλό στην κινητικότητα, αλλά έχουμε ακούσει και πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Δομνα, να δούμε τώρα τα δικά σου και μετά τα Χριστούγεννα σειρά έχει ο δικός μου...

Μανού μου, γλυκειά,τι κάνεις;; Πολλά φιλάκια σου στέλνω....

Adhinor ευχαριστώ για την στήριξη.

Νγεο, πότε θα γίνει η βάφτιση;;

Σας φιλώ όλες. Ματσ-μουτς!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ήρθα κι εγώ με ευχάριστα και δυσάρεστα νέα..

Τα ευχάριστα πρώτα.. Ευτυχώς δεν έχουμε κανένα μικρόβιο... Επίσης αυξήθηκε λίγο ο αριθμός των σπερματοζωαρίων και η κινητικότητα..

Τα δυσάρεστα τώρα.. Δεν μένω με τίποτε έγκυος είτε φυσιολογικά είτε με σπερματέγχυση μιας και οι φυσιολογικές μορφές είναι μόλις 1%.. Οπότε και πάλι είναι μονόδρομος για μας η εξωσωματική..

Μάρτζι μου χάρηκα τόσο πολύ που σε διάβασα!

L2qIp2.png

Αχ, βρε Δομνινάκι μου! Τι να πω τώρα; Πόση δύναμη δηλαδή πρέπει να δείξουμε κάποιες από εμάς;Πόση πίστη πρέπει να έχουμε για να μας πάνε επιτέλους όλα καλά; Δεν θέλω να γίνομαι αχάριστη, γιατί δόξα τω Θεώ, να λέμε που είμαστε καλά, αλλά δεν άντεχω να βλέπω συνέχεια τα ίδια άτομα να δοκιμάζονται και να ταλαιπωρούνται.

Ξέρω ότι είσαι σπάνιο κορίτσι. Είσαι δυνατή και μολονότι, πέρασες τόσα, ούτε μια φορά δεν σε άκουσα να παραπονιέσαι. Αλλά εγώ παραπονιέμαι για σένα και θέλω να τα πω...Τέλος. Θα κάνεις την επόμενη εξωσωματική και θα μείνεις έγκυος ως το τέλος!!! Αυτό θα εύχομαι και για σένα και για όλες μας. Μακάρι να μην ακούσουμε τίποτα δυσάρεστο από εδώ και πέρα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...