Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Είμαι η Μαρτζι και είμαι χάλια!!!

Δομνίνα, φτου!φτού! Πάντα έτσι να είσαι κοπέλα μου. Μην επηρεάζεσαι από εμένα. Πάει το έχασα και το λίγο μυαλό που κουβαλούσα. Μην δίνετε σημασία. Φαση είναι.....θα περάσει.

Φιλια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γλυκιά μου Μάρτζι..

Όλες τραβάμε τα ζόρια μας.. Τι να πω κι εγώ που έχω κυριολεκτικά μέσα στα πόδια μου τις ανηψούλες μου; οι οποίες είναι δυο αξιολάτρευτα ζουζούνια 5 και 3 ετών αντίστοιχα και μόλις με βλέπουν λένε - ειδικά η μικρή - Μίνα μου έλειψες πολύ.. και λιώνω εγώ...

Μη μελαγχολείς κοπελάρα μου.. η ζωή είναι ωραία.. θα το δεις.. Δες το ταξίδι στη Σόφια ως μια ευκαιρία για αλλαγή, για ανανέωση για κάτι διαφορετικό τέλος πάντων.. Και στην τελική γιατί θα μείνετε έναν ολόκληρο μήνα χώρια με τον άνδρα σου; Δεν είναι μαζί σου εκεί που διορίστηκες;

Κοριτσάρα μου μην έχεις άγχος σε παρακαλώ.. είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου..

Σε φιλώ!

L2qIp2.png

Δομνίνα μου, άσε έπεσαν πολλα.

Καταρχήν δεν μπορώ να δω το ταξίδι ως αναψυχής, γιατί είναι ταξίδι αστραπή. Ξεκινάμε αύριο, θα φτάσουμε αργα το απόγευμα, το σαββατο μετά τη βάφτιση, επιστρέφουμε. Θα φτάσουμε βράδυ Θεσσαλονίκη, θα μας φιλοξενούσει ένα φιλικό μας ζευγάρι κι εγώ την Κυριακή το πρωί θα φύγω με το κτελ να γυρίσω Πρέβεζα. Ο άντρας μου θα μείνει εκεί, γιατί σκέφτηκε να δώσει μαθήματα. Δεν σας το έχω πει; Είναι ένας αιώνιος φοιτητής νομικής!!!Χρωστάει γύρω στα 10 μαθήματα για πτυχίο, πηγαίνει σε κάθε εξεταστική, δίνει αλλά δεν τα περνάει με τίποτα!!! Κάθε Σεπ΄τεμβρη, Γενάρη και Ιούνη έχουμε την ίδια κατάσταση. Δίνει μαθήματα και γυρνάει με την ουρά στα σκέλια.....Ετσι θα γίνει και τώρα. Δεν του λέω τίποτα, γιατί θα τον αγ΄χωσω. Είναι ικανός να μην δώσει κανένα μάθημα και δεν το θέλω αυτό. Ασε που αν δεν μείνω έγκυος, θα σκεφτόμαστε ότι τζάμπα δεν έκατσε, ότι μπορεί να πέρναγε και κανένα μαθηματάκι.

Οσο για τα ανιψάκια σου, να τα χαίρεσαι! Εγώ δεν έχω ούτε από αυτά...Κι η αδελφή μου δυσκολεύεται να μείνει....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Margi μου γλυκιά, όντως σου έχουν πέσει πολλά μαζεμένα... Όμως κάθε πράγμα στην ώρα του.. μακάρι να μπορούσες να τα λύσεις όλα τα θέματα εσύ.. ξέρεις πόσο πιο καλά θα αισθανόσουν; όμως δυστυχώς δεν περνάνε όλα από το χέρι μας..

Εύχομαι ο άνδρας σου να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερα μαθήματα γίνεται και πολύ σύντομα να είστε και πάλι μαζί!

Περιμένουμε εντυπώσεις από το ταξίδι!

L2qIp2.png

Γυρισα!!! Καλά ήταν, ωραία τα περάσαμε. Το μωρό είναι πολύ καλό, σαν ένα μικρό σπουργιτάκι! Στην εκκλησία δεν έκλαψε καθόλου, ήταν πολύ ήσυχη....Το μέρος που έγινε η βάφτιση ήταν πανέμορφο, μές στο πράσινο, κάπου σε ένα χωριό του Αίμου....Απλά υπέροχο. Οσο για το κέντρο που πήγαμε μετά, τι να σας λέω.....Παραμυθιένο! Στους πρόποδες του βούνου, με μία λίμνη, καταρράκτη, πισίνες, παιδική χαρά, μία τεράστια έκταση με γρασίδι! Αχ, κορίτσια, αν ξαναπάω το χειμώνα, θα πω του άντρα μου να πάμε να μέινουμε ένα διήμερο εκεί! Θα έχει και χιονι και θα είναι καταπληκτικά!

Τελικά έκανα καλά και πήγα. Με είχαν πιάσει τα ψυχολογικά μου. Να σας πω την αλήθεια ντρεπόμουν και αισθανόμουν μειονεκτικά να βρεθώ στην βάφτιση της μικρής, γιατί οι γονείς της δεν γνωρίζονταν καν όταν εμείς παντρευτήκαμε, και, να!, τώρα έχουν μωρό ενώ εμείς, τα καημένα, τόσα χρόνια μας έχουν φάει οι δρομοι να τρέχουμε σε γιατρούς και τίποτα να μην πετυχαίνουμε. Τελος πάντων....Φάση ήταν, πέρασε. Καλά είμαι τώρα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

καλησπερα στα κοριτσια!μαρτζι μου για σενα μπηκα να σου πω οτι κ γω πηγα σε πολλες βαφτησεις σε ζευγαρια που παντρευτηκαν μετα απο μενα κ οχι μονο στο πρωτο παιδι τους αλλα κ στο δευτερο!να ομως που ηρθε η ωρα που ηρθαν κ στα δικα μου να μην στεναχωριεσε τωρα που ελυσες τα ιατρικα θεματα το μπεμπακι θα ερθει συντομα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Καλημερα και καλη βδομαδα.

Μαρτζι μου πολυ χαιρομαι που περασες ομορφα κοριτσακι μου,και μακαρι να τα καταφερετε να πατε και το χειμωνα,ετσι οπως μας το παρουσιασες,φαινεται ειδυλλιακο το μερος.Οσο για τη φαση,οπως ειπες και εσυ,παει περασε......ετσι να φευγουν μακρυα,γιατι να δεις οτι θα ερθουν και τα ομορφα.Θα ερθει η στιγμη που θα σχεδιαζεις και τη δικη σας βαφτιση.

Φιλακια πολλα και δε θελω να μου στεναχωριεσαι.

Ανδριανουλα μου να σου ζησει το κοριτσακι σου,γερο και καλοτυχο να ειναι το πουλακι μου,εσυ τι κανεις,σε εχει τρελανει η κορη;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα κοπελάρες..

Μάρτζι μου χαίρομαι πάρα πολύ που πέρασες τόσο όμορφα.. Η Βουλγαρία έχει υπέροχα μέρη τα οποία ενδείκνυνται και για χειμώνα και για καλοκαίρι.. Τώρα που έχεις και άκρη για το που θα μείνεις δεν σε εμποδίζει τίποτε να πηγαίνεις συχνότερα..

Μανού μου πως είσαι εσύ κοριτσάκι; Ελπίζω σε καλύτερη διάθεση..

Εγώ είμαι καλά.. βρήκα ενοικιαστή για το σπίτι της μητέρας μου, μαζέψαμε όλα τα πράγματα και από σήμερα μπαίνει ο μπογιατζής να το βάψει.. Πήγα πρωί πρωί και εφορία για να δηλώσω το θάνατο και ησύχασα..

Σας φιλώ όλες ανεξαιρέτως!

L2qIp2.png

Μαρτζυ μου υπομονή κοπέλα μου όλα θα πανε καλά!!!

Δομνινα μου χαιρομαι που βρηκες ενοικιαστεί!!

Εγω τελικα το πηρα αποφαση (ομολογο οτι δυσκολευτικα παρα πολύ) Φευγω ταξιδάκι και οταν αδιαθετησω ξεκιναω θεραπεια με κλομιφεν πρεκνιλ και cyclakur η αληθεια ειναι οτι ανησυχω λιγάκι αλλα αφού μονη μου δε καταφερα τπτ μαλλον θελω λίγο σπρωξιμο!!! Ελπίζω να πανε όλα καλά!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλησπερα κουκλιτσες,τι κανετε;

Δομνινα μου πολυ χαιρομαι που βρηκες ενοικιαστη,ετσι ενα-ενα τα θεματα να τακτοποιουνται.Εγω δυστυχως δεν βρηκα ουτε ενοικιαστη,ουτε αγοραστη,αλλα ενταξει δε βιαζομαι κιολας να φυγω.Κατα τ'αλλα ειμαι ακομα καπως,η μικρη αρχισε δυναμικα το προγραμμα.Σημερα που ειχε και τη 2η γλωσσα,γυρισε στις 4 στο σπιτι.Το πουλακι μου ταλαιπωρια με το σχολικο...αλλα τι να κανουμε....

Τωρα στις 20:30-22:00 θα παμε στο μπαλετο,ευτυχως σημερα ειχα καποιες εξωτερικες δουλειες και περασε σχετικα η ωρα,απο αυριο θα αρχισω και το στατικο ποδηλατο στο σπιτι,γιατι αλλιως με βλωπω οντως ngeo να ερχομαι στη Λειβαδια για καφεδακι.

Μαγδα μου μια χαρα μου ακουγεται η θεραπεια,καποτε ειχα ξεκινησει κι εγω σε ενα κυκλο,αλλα ηταν "κουκου" ο γιατρος,και δεν ειχαμε κανει την πρεγκνυλ.Μακαρι ολα να πανε καλα κοριτσακι και να μη χανεσαι,να μπαινεις να μας λες τα νεα σου.

Φιλακια σε ολες!!!:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα, τι κανετε; μαρτζι μη μου πεφτεις!πρεπει να εχεις κουραγιο για τα μικρα σχολειο τα θηρια, δομνινα μπραβο, μανου υπομονη, που ειναι το σπιτι σου;

καλα η μικρη τετοια ωρα εχει μπαλετο;;;καημενουλα

εμεις καλα, βεβαια εχουμε ακομα καποιες ιωσεις, νεες και παλιες αλλα θα την παλεψουμε μεχρι τη βαφτιση ελπιζω να ειναι καλα τα μικρα. ετοιμασιες ακομα αρκετες, να δω ποτε θα τα προλαβω καθως εχω και τη μεγαλη το πρωι δεν την παω παιδικο για να μην εχουμε κι αλλες ιωσεις και σημερα που βγηκαμε δεν καναμε δουλειες καθως η λιβαδεια δεν ενδεικνυται για καροτσια!εχει κατι πεζοδρομια αστα να πανε και δεν μπορεις να πας πουθενα αν δεν ανεβεις κατεβεις στπ δρομο που χωρα μονο ενα αυτοκινητο και οχι και καροτσι και με 2ο παιδι μαζι!

εχω αρχισει kick boxing με fitness μαζι, μια χαρα ειναι 2 φορες τη βδομαδα απο 1 ωρα, λιγο αλλα δεν πειραζει, αλλωστε που χρονος για περισσοτερο αλλα προσπαθω να το τηρω και να πηγαινω.

ο μικρος ειναι απιστευτος οπως σας εχω πει πααααρα πολλες φορες και σας εχω ζαλισει, το ξερω και η μεγαλη δεν μπορω να πω απλα οταν ειναι σπιτι ολη μερα βλεπει μονο τηλεοραση και παιζει υπολογιστη και δεν κανει τιποτα αλλο μονη της θελει και παρεα να παιξει και εγω ειτε κανω δουλειες ειτε ειμαι με τον μικρο ειτε τα ταιζω γιατι και μονη της δεν τρωει πια και για να μην μας μεινει μιση την ταιζω εγω και πολλες φορες βλεπει και υπολογιστη. ξερω απαραδεκτο αλλα ενα χρονο δεν εχει παρει βαρος αλλα μονο υψος. τεσπα, θα γινει μοντελα οπως λεει!

αντε να περασει και η βαφτιση να τα λεμε πιο συχνα

φιλια σ ολες σας

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Κοριτσάκια μου καλή σας μέρα..

Μανού στο θέμα του ενοικιαστή στάθηκα πολύ τυχερή.. Είναι δύο νέα παιδιά τα οποία ήδη μένουν στην πολυκατοικία που μένω εγώ.. απλά συγκατοικούσαν 3 μαζί και ο ένας τώρα φεύγει με μετάθεση.. έτσι αποφάσισαν να αφήσουν το σπίτι στο οποίο ήδη μένουν γιατί τους πέφτει πολύ μεγάλο και πολύ ακριβό. Πήρα τις πληροφορίες μου όμως και ευτυχώς είναι καλοπληρωτές.. Οπότε για ένα χρόνο τουλάχιστον δεν θα έχω θέμα.. Είναι δύσκολοι οι καιροί για όλους και τους Εκμισθωτές και τους ενοικιαστές..

Εγώ είμαι καλά.. αποφάσισα να πάρω τα πράγματα στα χέρια μου.. έτσι έκλεισα ραντεβού για τον άνδρα μου να πάει επιτέλους να κάνει το περίφημο σπερμοδιάγραμμα για να δούμε τι αποτέλεσμα είχε η επέμβαση. Ελπίζω το καλύτερο δυνατό..

Κατόπιν έκλεισα ραντεβού με γυναικολόγο και εξωσωματικό για να συζητήσουμε τις επιλογές μας, τις πιθανότητες και να αποφασίσουμε με ηρεμία πως προχωράμε... για να έχουμε όλο το χρόνο μπροστά μας να κάνουμε ότι πρέπει..

Μάρτζι κουράγιο κοπέλα μου.. είναι σίγουρα ένα δύσκολο διάστημα αυτό που περνάς αυτή τη στιγμή αλλά είσαι δυνατός άνθρωπος.. δεν σε φοβάμαι..

Ngeo μου νομίζω πως κακώς δεν έστειλες τη μεγάλη σχολείο.. Θα ήταν μια διέξοδος γι' αυτή και θα της έδινε το ερέθισμα για περισσότερα πράγματα και ασχολίες.. Εντάξει, και οι ιώσεις δεν είναι για πλάκα αλλά ο μικρούλης κοντεύει 9 μηνών πλέον.. Με το καλό η βάφτιση..

Μανού μήπως να το δεις κι εσύ λίγο πιο δυναμικά το θέμα; Όπως η Μάγδα μας;

Θένα που είσαι;

L2qIp2.png

θα την παμε παιδικο αλλα μετα τη βαφτιση!!!μπας και στανιαρουμε λιγο για τοτε αν και ακομα με συναχι ειναι και τα δυο μετα απο 1 μηνα η μεγαλη με βηχα που κρατει ακομα και ο μικρος με μισο μηνα και ωτιτιδα...μια ομορφια!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Γεια σας κορίτσια!!!

Αυριο φευγω ταξιαδάκι οταν γυρισω σε μια εβδομάδα θα σας πω εντυπώσεις!!!

Η αληθεια ειναι πως ανυπομονω για το ταξιδι αλλα και οταν αδειαθετησω για την προκληση ωορηξιας.... εχω διαβάσει πολλά κορίτσια που τα καταφεραν λετε να μας κάτσει???? Μακάρι τοσο καιρό προσπαθούμε!!!! ΑΑΑΑ.... την αλλη Παρασκευη(οπου θα εχω γυρίσει) θα εχω και τα αποτελέσματα απο το σπερματοδιάγραμμα... ευχηθητε μου να ειμαστε οκ..... μακαρι όλα να πάνε καλα!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...