Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!!!!

Συγνωμη που χάθηκα αλλα υποσχεθηκα στο εαυτο μου να απέχω λιγάκι!!!

Σας διάβαζα κατα καιρούς αλλα δεν ηθελα να μπω!!!!! Ηθελα να σας πω ευχαριστα αλλα τελικα δεν εχω να σας πω..... Δεν πειραζει.... για την ακρίβεια μαλλον αυτο το μηνα ειχα μια βιοχημικη δηλαδή ειχα κανει ενα τεστακι από τα home test 3 μερες πριν αδιαθετησω γιατι το στηθος μου ειχα παραμεγαλώσει και βγηκε παρα πολύ αχνό(μπορει να ηταν και ιδεα μου....ειμαι και λιγακι χαζούλη) αλλα τελικά αδιαθετησα σχεδον μια μερα πιο μετα!!!! Η αληθεια ειναι πως εχω παρα πολύ αιμα αλλα δεν πονάω!!! Το θετικό ειναι πως μετα από εναμιση χρονο μαλλον κατι πηγε να γινει!!! Δεν στεναχωριεμαι παρα πολύ γιατι μπορει το τεστ να ηταν λάθος!!! καλυτερα τωρα παρα πιο μετά!!!! Γι' αυτο ειπαμε την σπερματεχυση να την παμε λίγο πιο πίσω εαν τα αποτελέσματα του σπερματοδιαγραμματος που πρεπει να κάνουμε τον Σεπ ειναι καλά!!!!

Μαρτζυ μου ευχομαι να πανε όλα καλά τωρα και τον αλλο μηνα να μας πεις ευχάριστα!!! Μαρτζυ αυτο το μηνα επειδη εχω σταθερο κύκλο 28 ημερών αφησαμε 4-5 μερες πριν την 13 και 14 ημερα για να ειμαστε πιο δυνατή ;) δεν ξερω εαν βοήθησε!!!

Μανουνιτα μου αρεσει που εγω ελεγα οτι εκανα πολλες διακοπές αλλα εσυ με ξεπέρασες!!!:):) Τωρα ετοιμάζομαι για εξωτερικό αντε να δούμε......

Ngeo με το καλό η βαφτιση!!!

Δομνίνα μου συλλυπητηρια....

Πω πω πολλά εγραψα....

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Επιτέλους!!! Αντε, βρε Μάγδα μου, πού ήσουν και χάθηκες έτσι; Πώς πέρασες το καλοκαίρι; Δεν πειράζει για την βιοχημική...Μπορεί και να μην ήταν καν και να έδειξε λάθος το τεστ. Αλλά και να ήταν, αυτό που λες είνια σωστό: κάτι γίνεται εκεί μέσα και θα ολοκληρωθεί κάποια στιγμή.

Καλώς όρισες. Μην χαθεις. Να μπαίνεις.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Πού είστε όλες σας;; Επιτέλους τοποθετήθηκα! Είμαι στο ίδιο σχολείο που ήμουν πέρισυ και θα μείνω και στο ίδιο σπίτι....Αυριο αναχωρώ...Εκεί δεν έχω ιντερνετ, οπότε μπορεί να χαθώ λίγο....Εκτός κι αν ο άντρας μου κάνει τα "μαγικά" του και πιάσει για λίγο ιντερνετ από κανέναν γείτονα (χι! χι!). Μαλλον θα τα καταφέρει....Αν κατάφερνε να βρει και δουλειά, θα ήταν πολύ φοβερός!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλημερα,καλη βδομαδα και καλη σχολικη χρονια και επισημα πλεον.

Μαγδα μου,να ξερεις οτι μας ελειψες.Τωρα οσον αφορα τα νεα σου,τι να πω....για αλλη μια φορα δεν εχω λογια,παντως το μονο θετικο απο ολη την ιστορια ειναι το γεγονος οτι "κατι" εγινε.Ελπιζω να παρεις τα πανω σου με τον καιρο και την επομενη φορα,να πανε ολα καλα.

Μαρτζι μου καλη σχολικη χρονια και σε'σενα κουκλα μου,καλο κουραγιο και καλη δυναμη γιατι δεν ειναι κι ευκολο να διδασκεις τα λουλουδια μας.

Μακαρι να καταφερετε να εχετε ιντερνετ,για να μη σε χασουμε,θα σε παρω ομως και τηλεφωνο να τα πουμε.

Φιλακια σε ολες!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μαρτζυ μου καλή σχολική χρονιά!!!

Μανουνίτα μου τι κάνεις???

Τα δικά μου περίεργα συνεχίζονται Παρασκευη ξημερώματα μου ηρθε η περιοσος με πολύ αιμα!!! Σαββατατο Πρωι μου κόβετε το αιμα, Κυριακη λίγα καφέ υγρα και σημερα το πρωι εκει που λεω καθάρισα μου ερχετε πάλι λιγο κοκκινο αίμα!!!! και εγκυμοσύνη να υπήρχε με τόσο αιμα που ειχα την Παρασκευή σιγουρα θα εφυγε!!! Αυριο για καλό και κακό θα ξανακάνω ενα τεστ το self clear για να ηρεμίσω μην ειναι τπτ κακό (εξωμήτριο) αν και δεν πονάω μονο τσιμπηματακια νιωθω.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά Καλή Σχολική Χρονιά σε όλες σας..

Και στο κοριτσάκι σου Μανού μου και σε σένα Μάρτζι μου που τελικά κατάφερες και έμεινες στο σχολείο που ήθελες και στο σπίτι που ήθελες.. Τα ξέρεις πλέον τα λημέρια εκεί και είμαι σίγουρη ότι φέτος θα περάσεις ακόμη καλύτερα.. Μακάρι να καταφέρει ο άνδρας σου να τσιμπήσει Internet από τους γειτόνους για να τα λέμε..

Εγώ είμαι πολύ καλά.. Πήγα σπίτι μου, έφτιαξα τον κήπο μου, απόλαυσα τα μπάνια μου.. ηρέμησα βρε αδερφέ.. και δεν ασχολήθηκα με τίποτε άλλο.. και ούτε και πρόκειται να ασχοληθώ τουλάχιστον μέχρι τον Φλεβάρη.. Αν θέλει να έρθει καλώς αν πάλι όχι... πάλι καλώς..

Ngeo μου κάθε αρχή και δύσκολη.. Σήμερα συνόδευσα την μεγάλη ανηψούλα μου στο νήπιο.. Πρώτη μέρα στο σχολείο και ένιωσα τόσο υπερήφανη.. Σαν χθες ήταν που την είδα σαν ένα φασόλι στον πρώτο υπέρηχο που έκανε η μάνα της και σήμερα πήγε νήπιο.. Πως περνάνε έτσι τα χρόνια βρε κορίτσια;

Μηλίτσα σ' ευχαριστώ κοπελάρα μου για τα συλληπητήρια.. συμβαίνουν δυστυχώς και στις καλύτερες οικογένειες.. Ελπίζω όλοι οι δικοί σου να είναι καλά.. Καλή αρχή και σε σας..

Μάγδα μου καταλαβαίνω απολύτως πως αισθάνεσαι.. Κι εγώ δεν καίγομαι πλέον να συμμετέχω σε φόρουμ σχετικά με εξωσωματικές και τέτοια.. Εδώ, μαζί σας αισθάνομαι πολύ καλύτερα..

Εύχομαι να έχουμε όλες ένα όμορφο και δημιουργικό φθινόπωρο..

Σας φιλώ όλες ανεξαιρέτως!

L2qIp2.png

Να' μαι κι εγώ! Τελικά ο άντρούλης μου είναι ευφυέστατος!!! Πιασαμε ιντερνετ αλλά δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει.

Καλή σχολική χρονιά λοιπόν να έχουμε! Είμαι στο ίδιο σχολείο, αλλά δυστυχώς η παρέα μου δεν είναι και αισθάνομαι λίγο...κάπως! Με τα κορίτσια πέρισυ βγαίναμε μετά τον καφέ, πηγαίναμε καμια βολτίτσα το απόγευμα....Φέτος, τιποτα από όλα αυτα. Προβλέπεται βαρετη χρονιά. Μακάρι να μείνω έγκυος να γυρίσω σπιτάκι μου. α, με ξανάπιασαν μύκητες. Εβαλα ένα υποθετο προχθές, δεν μού έκανε τίποτα, γμτ! Σε γιατρό δεν πάω. Αφού ξέρω τι μού δίνει, τα πάιρνω μόνη μου...

Μάγδα, μην φοβάσαι, δεν είναι εξωμήτριο. Διαταρραχή του κύκλου είναι. Εσύ πάντως κάνε τεστάκι να ησυχάσεις.

Δομνίνα, θα ησυχάσεις για λίγους μήνες. Θα πάρεις τα πάνω σου και ή θα μείνεις μόνη σου έγκυος ή θα τα καταφέρεις με την επόμενη προσπάθεια.

Σας φιλώ....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Να μαι και πάλι.. Στη ρουτίνα της καθημερινότητας.. έχω ακόμη κάποια τρεξίματα με το σπίτι της μητέρας μου αλλά λογικά αυτό το Σάββατο θα έρθει η μεταφορική να αδειάσει το σπίτι και από βδομάδα θα ξεκινήσει το βάψιμο.. Μακάρι να βρεθεί ενοικιαστής γρήγορα για να υπάρξει ένα έξτρα εισόδημα βρε κορίτσια..

Εγώ πάντως έχω σκοπό να διατηρήσω και την ηρεμία αλλά και την ψυχραιμία μου.. Γι' αυτό όσα πάνε κι όσα έρθουν.. Αυτό έχω να πω μόνο..

L2qIp2.png

Καλησπερα σε ολα τα "περι ανεμων" κοριτσακια,τι μου κανετε;

Μαρτζι,καλοριζικο το ιντερνετ,κι ας ειναι κατι του γειτονα,δν πειραζει,αρκει να μη σε χασουμε...;)

Δομνινα μου καλωσορισες και καλο φθινοπωρο.Ποσο θα ηθελα να εχω και εγω την ηρεμια σου.

Το τελευταιο διαστημα ειμαι καπως...ειχαμε αποφασισει να πουλησουμε το σπιτι μας και να μετακομισουμε καπου αλλου,κυριως γιατι εγω ηθελα μια αλλαγη στη ζωη μου(κι αφου δε μου καθεται τιποτα αλλο....)αλλα κοριτσια ειναι αδυνατον........εχουμε πεσει στη χειροτερη περιοδο(βλεπε οικονομικη κριση).Εχουν ερθει καθε καρυδιας καρυδια,που εχουν και το θρασος να σε προσβαλουν μεσα στο ιδιο σου το σπιτι.

Γι'αυτο κι εγω πλενο αποφευγω να μενω σπιτι οταν ερχονται οι υποψηφιοι πελατες,γιατι συγχυζομαι:mad:

Κατα τ'αλλα προσπαθω να βρω πραγματα να κανω,τωρα που η μικρη θα λειπει αρκετες ωρες απο το σπιτι,γιατι αλλιως νομιζω οτι θα τρελαθω.

Λεω να ξεκινησω ιταλικα,μεσω ιντερνετ και εχω και ενα παζλ με 1500 κομματια,που θελω να τον κανω πινακα για το παιδικο(το καινουργιο,αν βρω επιτελους ενα σπιτι που να μου κανει και μενα κλικ)

Αυτα,κατα τ'αλλα ησυχια,η μικρη ειναι πολυ ευχαριστημενη με το σχολειο,αρχισαν δειλα-δειλα τις επαναληψεις.Τωρα εχει για αυριο,ασκησεις αγγλικων,γραμματικης και μαθηματικων.

Ευτυχως ειναι παιδι που του αρεσει το διαβασμα και δε διαμαρτυρεται,απο Δευτερα ξεκιναει και το μπαλετο,οποτε τρεχουμε τωρα τρεχουμε.

Φιλακια σε ολες,να περνατε ομορφα παρουσες και μη(μας λειπετε κοριτσια)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Μανουνίτα μου ευχομαι συντομα να πουλήσεις το σπιτι αφου το εχετε αποφασίσει και να πάνε όλα καλά, σιγουρα όμως ειναι η χειροτερη περίοδος από οικονομικής άποψης!!

Δομνίνα μου να είσαι όσο πιο ηρεμη γίνετε όλα τα άλλα θα φτιάξουν!!!:):)

Μηλίτσα πάλι χαθηκες, που εισαι????

Εγω έκανα τεστακι και βγηκε αρνητικό!!! τελειωσε και η περιοδος και ας κρατησε μια ολοκληρη μέρα!!! Μαλλον ο θυροειδης μουτα εχει παιξει το απογευμα θα δω τα αποτελέσματα αλλιως μαλλον η βιοχημικη θα φταιει τελος τις εβδομαδας θα παω για υπέρηχο για καλό και κακό!!!

σημερα παω να κλεισω το ταξιδι για κωνσταντινούπολη!!!!! Εαν εχει παει καμία περιμένω εντυπώσεις!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μάγδα μου ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη είναι και για μένα μεγάλο όνειρο.. όπως επίσης κι ένα ταξίδι στη Ρώμη.. Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτές οι δυο πόλεις με τραβάνε σαν μαγνήτης.. Θες να φταίει που τρελαίνομαι για ιστορία και ιστορικά μυθιστορήματα; Θες οι διάφορες ταινίες που έχω δει κατά καιρούς; Δεν ξέρω.. το μόνο που ξέρω είναι ότι θέλω σαν τρελλή να πάω και στις δυο πόλεις.. Που θα μου πάει.. κάποια στιγμή είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρω.. Για πότε λέτε να πάτε; Κοίτα πρώτα απ' όλα να ρυθμίσεις τον θυροειδή σου και να κάνεις και τον υπέρηχο για να μπουν σε μια σειρά..

Μανού μου σε καταλαβαίνω απολύτως... Εγώ προσωπικά όποτε ήθελα μια αλλαγή στη ζωή μου κανόνιζα ταξίδι... και δεν το έχω μετανιώσει ποτέ και καθόλου.. Μήπως να πηγαίνατε κι εσείς ένα ταξιδάκι κάπου τα Χριστούγεννα που δεν θα έχει και η μικρή σχολείο; Αν φυσικά σας παίρνει οικονομικά..

Εγώ ζω το σήμερα για το σήμερα.. Τι θα καταλάβω αν σκάω και στενοχωριέμαι ολημερίς και ολονυχτίς; τίποτε..

Είμαι η Δομνίνα και είμαι καλά!

L2qIp2.png

Εγώ θα πάω ταξιδάκι αυριο στη Σόφια! Βαφτίζει ο αδελφός του άντρα μου την μικρή του ( τώρα θα τη δούμε για πρώτη φορά). Το κακό είναι ότι με έπιασε μια άρνηση και δεν θέλω να δω κανέναν. Βαρέθηκα να τρέχω σε βαφτίσεις και γέννες, να ακούω για εγκυμοσύνες και άλλα τέτοια κι εγώ να είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά. Γιατί είμαι ρε κορίτσια. Ο ένας μήνας προσπαθειών πέρασε, τούτον το μήνα δεν θα έχουμε επαφές γιατί θα είμαστε χώρια με τον άντρα μου...Πάει και ο δεύτερος μήνας. Και τι μού μένει;;; Μόνο ένας μήνας. Κι αν δεν μέινω ( που σιγά μην μέινω) τι κάνουμε μετά;;; Το άγχος μου έχει χτυπήσει κόκκινο. Αφήστε....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...