Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στην δευτεροβάθμια είμαι. Της πρωτοβάθμιας βγήκαν χθες, τα δικά μας σήμερα. Από αύριο περιμένω να ανακοινωθούν και οι τοποθετήσεις οι δικές μας. Για να καταλάβεις, Δόμνα, είμαι στην διάθεση της δευτεροβάθμιας και θα τοποθετηθώ σε λειτουργικά κενά, αφού πρώτα γίνουν οι αποσπάσεις των "μόνιμων".

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

κοριτσια τι κανετε;χαθηκα το ξερω...

ετοιμαζομαστε για τη βαφτιση αλλα εχουμε και πολλα τρεξιματα γενικα. την μικρη ακομα δεν την πηραν στον παιδικο, ειπαν την αλλη βδομαδα δηλαδη αν εγω δεν επαιρνα την αδεια και επρεπε να παω σχολειο θα την επαιρνα μαζι μου!!!ε ρε κρατος

με τη βαφτιση εχουμε αρκετα και αυτο γιατι εχουμε αναλαβει να τα κανουμε μονες και για πιο ομορφα αλλα κυριως πιο οικονομικα! το αλλο σκ θα ερθει και η νονα και θα βρεθουμε 7 κοτες να κανουμε τις μπομπο και μπορει και τα γλυκα!

manou μηπως εχεις καμια κυστη γιατι τα ιδια και μια φιλη μου και εχει μια κυστη σαν ενα μπαλακι τεννις και μεγαλυτερο! μακαρι ομως να ειναι κατι αλλο.

margi με το καλο αν και εγω ειχα την εντυπωση οτι διοριστηκες περσι, καλα για διορισμο παιζει τιποτα ή περιμενεις μονο αναπληρωτρια;

κατα τα αλλα οκ, ο μικρος εβγαλε 2 δοντια τα κατω, ψιλομπουσουλαει και σηκωνεται ορθιος ο σκατιαρης, τρωει μια χαρα το πουλακι μου και ολο γελαει. αν θελει να κανει κακα εκει ζοριζεται πολυ και εχει πολυ γελιο να τον βλεπεις ή οταν κατι τον εκνευριζει και νευριαζει κοκκινιζει και σφιγγεται!

η μεγαλη ειναι πολυ ομορφη, της πηρα και ενα φορεμα για τη βαφτιση γαλαζιο με βολαν τουλινα και στο πανω μερος με πετρες και τον αντρα μου γαλαζιο πουκαμισο και εγω μπλε φορεμα!!!ολοι στα ιδια χρωματα θα ειμαστε, ο μικρος ασπρο παντελονι και πουκαμισο με μαυρη και μπλε ριγα ασπρο

αυριο ξεκινανε οι εκπαιδευτικοι τα σχολεια, μαρτζι ελπιζω συντομα και εσυ!

οσο για την ακατανομαστη αννουλα ειναι τοσο τι να πω, απαραδεκτη και λιγα λεω για να μην πω περισσοτερα και μας πιασει η λογοκρισια!!

φιλια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Κοριτσάκια μου πολύ καλημέρα σας και καλό μήνα να έχουμε με μόνο ευχάριστα..

Μάρτζι μου ελπίζω να τοποθετηθείς κάπου που να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα για σας.. Περιμένω ενημέρωση..

Ngeo μου με το καλό η βάφτιση.. Χαίρομαι που έχεις τόση βοήθεια και τα κάνεις όλα μόνη σου.. Εμένα ειλικρινά σε τέτοια θέματα κατασκευών δεν πιάνει καθόλου το χέρι μου και έτσι δεν τα ξεκινάω καν.. Όμορφα τρεξίματα όμως.. και χαρούμενα πάνω απ'όλα.

Κοριτσάκια αύριο φεύγω για 10 μέρες ... οι τελευταίες διακοπές του χρόνου.. Θα είμαι πάλι κοντά σας στις 12 του μήνα και ελπίζω τότε να ακούσω πολλά ευχάριστα μαζεμένα..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Kαλησπερα κι απο μενα και καλο μηνα!

Ngeo μου με το καλο η βαφτιση,ειμαι σιγουρη οτι ολα θα ειναι τελεια,για μια τοσο ομορφη μερα που θα ειναι για την οικογενεια σας.

Μαρτζι μου μακαρι να ερθει γρηγορα ο διορισμος και να ειναι και σε μερος που θα σε ικανοποιει.

Δομνινα μου,καλο ταξιδι,να πατε με το καλο και να απολαυσεις αυτο το 10ημερο,οσο περισσοτερο γινεται.Να περασεις ομορφα,θα σε περιμενουμε,φιλακια πολλα!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Να'μαι κι εγώ...Νγεο, διορισμένη είμαι, καλά θυμάσαι. Απλά δεν έχω οργανική και περιμένουμε να μας τοποθετήσουν κι έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ.

Με το καλό να γίνει η βάφτιση του μικρούλη. Αλήθεια, πώς θα τον πείτε;

Δομνα να περάσεις καλά. 12 γυρνάς;; 11 περιμένω περίοδο. Λες να με ξεχάσει επιτέλους και να σου έχω ευχάριστα;;

Μανου, σου ήρθε τελικα΄; Ελπίζω όχι ;)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπερα κουκλιτσες τι κανετε;Εγω αδιαθετησα τελικα σημερα,εφτασα τις 40 μερες...πραγματικα ειχα αρχισει να ανησυχω,τι να πω ισως να οφειλεται και στο γεγονος οτι εχω αρχισει διαιτα.

Τελοσπαντων θα δειξει τον αλλο μηνα,μακαρι μαρτζι μου να εχει γινει το θαυμα κοριτσακι μου.Κανενα νεο,για το διορισμο;

Αντε φιλακια,τα λεμε!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ελα, μανουτίτα μου, δεν πειράζει! Θα έρθει κάποια στιγμή το ατιμούλικο και για μένα και για σένα και για όλα τα κορίτσια που προσπαθούν.

Δεν μας έχουν τοποθεετήσει ακόμη οι άθλιοι! Είμαστε αναγκασμένοι να πηγαίνουμε στο περσινό σχολείο καθημερινά χωρίς να ξέρουμε αν θα παραμείνουμε εκεί ή όχι. Αυριο πρωί πρωί φεύγω πάλι. Σπίτι δεν μπορώ να νοικιάσω οπότε ξεπαραδιασμα κανονικό για βενζίνη, φαί, ύπνο. Τι να πεις!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλησπερα. Καλο χειμωνα δε θα πω,μου ακουγεται ψυχοπλακωτικο. Καλο φθινοπωρο! Σιγα σιγα καθε κατεργαρης στον παγκο του. Μαγδααα,ακους? Ζητω συγγνωμη που χαθηκα,ειμαι αδικαιολογητη,το ξερω. Μανουτιτι μ,θα σ στειλω μνμ αυριο. Μισο,

ένα μήλο την ημέρα...

ngeo μου,με το καλο η βαπτιση! Μαργκι μου,καλα να περασεις και να χαλαρωσεις. Δομνινακι μου,συλληπητηρια κοριτσακι μου,εστω και καθυστερημενα. Θενα,τι κανεις? Σ ολα τα κοριτσακια μια γλυκεια καληνυχτα. Πολλα φιλακια

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

καλημερουδια κοριτσια, καλως τη μηλιτσα!

εμεις καλα, λεμε τωρα, εχουμε τα δικα μας αλλα το παλευουμε, ο μικρος απο τον βηχα και τα φλεματα κανει εμετο συνεχεια μετα κλαιει γιατι πειναει, η μεγαλη πηγε παιδικο, ολα καλα χθες 1η μερα, σημερα τα περισσοτερα παιδια εκλαιγαν, θα δειξει, ολο μαλλωνουμε γιατι δεν θελει να πλυθει και να κανει τσισα, γινεται καθε πρωι και βραδι χαμος...θα στρωθει που θα παει.

μαρτζι ηθελα να σου πω οτι δεν μπορουν να πουνε σε κανεναν ιδιαιτερα στη δευτεροβαθμια που θα παει ακομα για τον εξης λογο. αφου ακομα δεν ξερουν ποσα τμηματα θα κανουν, ιδιαιτερα 1ης λυκειου αλλα και ξενογλωσσα που να ξερουν ποσα ατομα θα χρειαστουνε. φαντασου στο επαλ σε εμας περσι ειχε εγγραφες 120 παιδια φετος 35...και οι εγγραφες συνεχιζονται μεχρι οκτωβρη!. αλλα και στα λυκεια εχουν δικαιωμα εγγραφης παιδια πιο μετα αλλα ειναι και τα επιλογης που θα γινουν. και ειναι πολλες οι ειδικοτητες. εμας παλια που ο καθενας ηξερε 1η που θα παει το ηξερε γιατι πηγαινε στη ζουλα και "παρανομως" εβαζαν οποιον ηθελαν οπου ηθελαν ακομα και χωρις κενο να καθεται, αστα.

κενα σας εβγαλαν στο ιντερνετ να δηλωσετε;καλο κουραγιο παντως, ειναι πολυ δυσκολο το ξερω αλλα ετσι ειναι το σωστο και το νομιμο. ολοι τα ιδια ειμαστε.υπομονη.

η θενα καλα ειναι;λογικα τωρα θα τρεχει και αυτη με τα 3 αρχες σχολικου ετους!αχχχχ.

κοριτσια πολλα φιλια και τα λεμε παλι

Καλημερα και καλο φθινοπωρο και επισημως,εδω απο χθες βρεχει κι εχει βγαλει και μια δροσια.Δεν πειραζει να πω την αληθεια μου,το ειχα βαρεθει το καλοκαιρι.

Μαρτζι μου δε στεναχωρεθηκα καθολου,να μη σου πω οτι ανακουφιστηκα κιολας,γιατι ειχα αρχισει να ανησυχω....

Ngeo μου καλη σχολικη χρονια να εχετε,οσο για τα ναζια της μικρης,μην ανησυχεις αρκει να εισαι σταθερη και να προσπαθησεις να τη βαλεις σε προγραμμα.Περαστικα στο μπεμπουλη,πως πανε οι ετοιμασιες για τη βαφτιση;

Μηλιτσα που εισαι βρε κοριτσι μου,ειχα αρχισει να ανησυχω,εκανα και καποιες προσπαθειες,σου εστειλα 2 φορες sms,αλλα τελικα δεν εφτασαν ποτε,μηπως αλλαξες νουμερο;Θα περιμενω νεα σου.

Πηγαμε χθες να παρουμε τα βιβλια του οργανισμου για τη μικρη,ελειπαν αρκετα(με ολα αυτα που γινονται τωρα.....)μαζι με τα βιβλια των Αγγλικων,δωσαμε 170 ευρω και εχουμε μελλον ακομα.Απο βδομαδα αρχιζουμε,φετος εχει μεγαλωσει και η σχολικη διαρκεια,θα σχολαει στις 2 καθε μερα,συν δυο φορες τη βδομαδα που μπαινει η 2η ξενη γλωσσα που θα τελειωνει στις 3.Αν βαλουμε και τη διαδρομη με το σχολικο,καλες τρεισημιση θα ειναι στο σπιτι.

Θα μου λειψει το κοριτσακι μου,αντε να δω τι θα κανω τοσεεεες ωρεςςςς στο σπιτι μονη μου..........:-(

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημερα και καλο φθινοπωρο και επισημως,εδω απο χθες βρεχει κι εχει βγαλει και μια δροσια.Δεν πειραζει να πω την αληθεια μου,το ειχα βαρεθει το καλοκαιρι.

Μαρτζι μου δε στεναχωρεθηκα καθολου,να μη σου πω οτι ανακουφιστηκα κιολας,γιατι ειχα αρχισει να ανησυχω....

Ngeo μου καλη σχολικη χρονια να εχετε,οσο για τα ναζια της μικρης,μην ανησυχεις αρκει να εισαι σταθερη και να προσπαθησεις να τη βαλεις σε προγραμμα.Περαστικα στο μπεμπουλη,πως πανε οι ετοιμασιες για τη βαφτιση;

Μηλιτσα που εισαι βρε κοριτσι μου,ειχα αρχισει να ανησυχω,εκανα και καποιες προσπαθειες,σου εστειλα 2 φορες sms,αλλα τελικα δεν εφτασαν ποτε,μηπως αλλαξες νουμερο;Θα περιμενω νεα σου.

Πηγαμε χθες να παρουμε τα βιβλια του οργανισμου για τη μικρη,ελειπαν αρκετα(με ολα αυτα που γινονται τωρα.....)μαζι με τα βιβλια των Αγγλικων,δωσαμε 170 ευρω και εχουμε μελλον ακομα.Απο βδομαδα αρχιζουμε,φετος εχει μεγαλωσει και η σχολικη διαρκεια,θα σχολαει στις 2 καθε μερα,συν δυο φορες τη βδομαδα που μπαινει η 2η ξενη γλωσσα που θα τελειωνει στις 3.Αν βαλουμε και τη διαδρομη με το σχολικο,καλες τρεισημιση θα ειναι στο σπιτι.

Θα μου λειψει το κοριτσακι μου,αντε να δω τι θα κανω τοσεεεες ωρεςςςς στο σπιτι μονη μου..........:-(

λοιπον, θα παιρνεις το τρενο το πρωινο, τσουπ θα εισαι λιβαδεια και θα πινουμε καφεδακι παρεα με τον μπεμπη!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου! Είμαι στο σπιτάκι μου. Γύρισα και φίλησα τους τοίχους ( χωρίς υπερβολή!)Κουράστηκα τόσο πολύ αυτές τις μέρες. Πιο πολύ κουράστηκα ψυχολογικά. Κάθε μέρα να περιμένω να βγουν αποτελέσματα και αυτά ακόμη δεν βγήκαν! Σήμερα δεν άντεξα και αφού τελείωσα τα γραφειοκρατικά ( είχαν "μέινει"κάτι παιδιά στα μαθήματά μου) αποφάσισα να ζητήσω άδεια για αύριο και γύρισα στον τόπο μου. Αύριο λένε ότι θα τα βγάλουν. Μετά όπως καταλαβαίνετε έχω τρέξιμο για να βρω σπίτι...

Και μέσα σε όλα αυτά...τσούπ! να' σου και η περίοδος ακριβώς στις 28 μέρες! Στενοχωρέθηκα βρε κορίτσια! Αυτό το μήνα προσπαθήσαμε πολύ. Κάθε μιάμιση μέρα το κάναμε. Δεν χάσαμε ούτε μία φορά....Δεν τα καταφέραμε για άλλη μια φορά. Ο γιατρός είπε να προσπαθήσουμε 3 μήνες. Πάει ο ένας!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μηλίτσα, καλώς όρισες και κοιτα αυτή τη φορά να μείνεις! Τι γίνεσαι; Ποια τα νέα σου, βρε κορίτσι; Γιατί μπαίνεις σαν σίφουνας και ξαναχάνεσαι;;

Νγεο, είσαι τυχερή που έχεις άδεια. Μπάχαλο τα σχολεία. Η χειρότερη χρονιά μακράν....

Μανού μου, κάτι θα βρεις να κάνεις τις ώρες που λείπει η μικρή! Αν σου πω ότι σε διάβασα και σκέφτηκα ότι θα ήθελα να είμαι στην θέση σου;;;Να είμαι σπιτάκι μου και να περιμένω να γυρίσει από το σχολείο το παιδάκι μου και από την δουλειά ο άντρας μου!!! Πώ...πω...ασύλληπτο μού φαίνεται και το πρώτο και το δεύτερο....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...