Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά να μην σε απασχολεί το ότι στα 25 δεν κατέψυξες ωάρια. Δεν σου εγγυάται κανένας ότι τα ωάρια θα αποψυχθούνε και θα είναι καλά, ότι θα γονιμοποιηθούν όλα και κυρίως ότι θα έχουν επιτυχία στην εμβρυομεταφορά. Επίσης και γονιμοποιημένα να τα κατεψυχες τότε πάλι δεν σου εγγυάται κανένας πως θα ήταν άριστα και θα πετύχαινε η εμβρυομεταφορά. Και τέλος δεν σου εγγυάται κανένας ότι τότε θα έπαιρνες πιο εύκολα ωάρια από τώρα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βασανίζεις το μυαλουδάκι σου με τα αν και ίσως. Το εχω περάσει αυτό το στάδιο για τον ίδιο λόγο αλλά διαφορετικά «αν» και δεν έχει κανένα νόημα να βασανίζεσαι για το παρελθόν. Κοιτάμε το παρόν, το τώρα και το άμεσο βήμα που θα κάνουμε. 
      Η αλήθεια είναι πως οι βλαστοκύστες σου δεν είναι άριστες το ξέρεις αυτό. Ειδικά στο στάδιο 2 δεν είναι πλήρης σχηματισμένη βλαστοκύστη και στο 3 ναι μεν είναι βλαστοκύστη αλλά όχι πλήρης ακόμα.

Συζήτησε με το γιατρό σου το ενδεχόμενο να πάτε σε έμβρυα 3 ημερών, έχουν προκύψει εγκυμοσύνες με 3 ημερών σε κοπέλες που δεν έκαναν ούτε μια βλαστοκύστη. Δεν λέμε ότι είναι σίγουρο αλλά είναι μια επιλογή, γιατί να μην δοκιμάσεις τα πάντα πριν πας σε δωρεά; Πριν τις βλαστοκύστες όλες πιάνανε με έμβρυα 3 ημερών έχω την θεία μου στα 40 με δίδυμα με έμβρυα 3 ημερών τότε οι βλαστοκύστες ήταν άγνωστη έννοια. Κι εμένα ο γιατρός μου πιστεύει πολύ στις βλαστοκύστες, εγώ του είπα στο δίνω, παρτο πάνω σου αν δεν βγει στην επόμενη ωοληψια θα γίνει σκληρή διαπραγμάτευση για το τι θα κάνουμε. Θέλω πλήρη εικόνα από το εργαστήριο να αποφασίσω εγώ.

Εχω ακούσει ξανά αυτό το θεώρημα πως μετά τις 3 ημέρες βλέπουμε την δυναμική του σπέρματος αλλά συνήθως ισχύει για περιπτώσεις που είναι πολύ ανεβασμένο το dfi και υπάρχει μεγάλο οξειδωτικό στρες. Δείτε και αυτούς τους παράγοντες αν δεν τους έχετε δει και απλά κάντε picsi μικρογονιμοποίηση (πολύ απλή λύση που μπορεί δλδ και ήδη να την εφαρμόσατε). 

Πάρε μια βαθιά ανάσα, ηρέμησε, πάρε τον χρόνο σου και σχεδίασε τα επόμενα σου βήματα με ψυχραιμία και υπομονή. Οπως είπα και σε άλλη κοπέλα εδώ μέσα το 25 θα είναι η χρονιά μας. Κορίτσια μου μην το βάζετε κάτω, θα τα καταφέρουμε! Να είστε δυνατές, είμαστε όλες εδώ να στηρίζουμε η μία την άλλη και να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας βοηθώντας η μία την άλλη. Θα τα καταφέρουμε! 🤞

Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή γιατί τα περιμένουμε όλα να γίνουν βλαστοκύστες και μας είχαν πει πως όσα δε προχωράνε μετά τη μέρα 3 δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς ακόμα και εμβρυομεταφορα να γινόταν. Εμένα η πλειοψηφία τους φτάνει 3η μέρα. 
      Όσες φορές δε προχωρούσε σε βλαστοκύστη μας έλεγαν πως το υλικό κ των δύο ήταν καλό αλλά έτυχε να μη προχωρήσει. Δε ξέρω τι να πω. 

Όσον αφορά τον ανδρικό παράγοντα, ενδεικτικά λέω για όσες κοπέλες γνωρίζουν πως από τις εξετάσεις που κάναμε στον Λυμπεροπουλο έβγαλαν ποσοστιαία κατανομή μορφολογίας σπέρματος 3% που είναι λίγο πιο κάτω από τον δείκτη αναφοράς, κατάτμηση DNA 28% (όπου εκεί έλεγε σε σχόλιο πως είναι σπερμα με μέτρια ικανότητα γονιμοποίησης και δημιουργίας εμβρύων καλής ποιότητας) και οξειδωτικό στρες 1.7 με τιμή αναφοράς ως 1.34.

Τα στείλαμε στον γιατρό κ μας κάλεσαν από το εμβρυολογικό να μας πουν πως είναι όλα καλά κ πως έτσι κ αλλιώς κάνουν μικρογονιμοποίηση. 
      Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάρουμε συμπληρώματα ή κάτι να φτιάξει η κατάσταση και μας είπε ο γιατρός πως δε πιστεύει σε αυτά κ δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.

Καπνίζουμε και οι 2, αν είναι να αναλογιστείς τι κακή συνήθεια έχουμε, εγώ το έχω κόψει αλλα με αυτά που έγιναν νιώθω έντονη ανάγκη να ξεκινήσω πάλι.    

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

μπραβο κοριτσι! με το καλό, να εχεις μια τελεια εγκυμοσύνη!

δεν φανταζεσαι ποσο χαρηκα που το ειδα μπαμ μολις το ανοιξα το forum

τρεχω αφανταστα, εξετασεις πλησιαζουν, τελος τετραμηνου κτλ και αφηστε τα , η μικρη καλυτερα αλλα περασα ενα εφιαλτικο σκ, γεννησε η κουνιαδα μου και εφυγε ο αντρας μου 1,5 μερα και τα επαιξα!

τεσπα, αντε και στα δικα μας, εγω περιμενω σημερα, αυριο, μεθαυριο, συμφωνα με την ωορηξια αλλα ρε παιδια, τιποτα απο αιμα, ενω κανονικα εχω μερικες μερες πριν (καλο αυτο ε!) εχω το στομαχι μου (αυτο μπορει και να ετυχε) αλλα αρκετες φορες, νυσταζω (αλλα μπορει να ειναι απο την κουραση) και στο στηθος καμια φορα ενοχλησεις αλλα ουτε αλλαξε χρωμα ουτε πρηστηκε, ουτε ποναει παρατεταμενα...να σας πω, αυτο το μηνα μ αυτα και μ αυτα δεν το σκεφτηκα ιδιαιτερα!και δεν το τιμησαμε παρα τις μερες που επρεπε γιατι ειμαστε στο τρεξιμο, δεν μπορειτε να φανταστειτε!

παντως πραγματικα χαρηκα mariaefi! συγχαρητηρια και παλι

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Margi μου ευχαριστώ κοπέλα μου!!! Και εγω δεν νομιζω να ειναι τπτ τελικά αδικα αγχωθηκα κανονική περιοδος ειναι!!!!

Ngeo μου καλή επιτυχια ευχομαι να μας ανακοινώσεις αυριο εγκυμοσύνη αντε τωρα που πήραμε φόρα να κολλήσουμε και εμεις!!!

Περιμένουμε νεα σου!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ναι, Μαγδα μου, όλα καλά θα πάνε. Να μην αγχώνεσαι. Να σε ρωτήσω κάτι: γιατί είναι τόσο ασταθής ο κύκλος σου; Τι σου είπε ο γιατρός;;Σίγουρα θα το έχεις αναφέρει αλλά δεν το θυμάμαι. ngeo23 μακάρι να είσαι. Κι εγώ περιμένω. Αυριο είναι η 27η μέρα.Συνήθως μου έρχεται από 27η-30η. Οπότε...Εγώ όμως δεν περιμένω με τίποτα εγκυμοσύνη. Η κοιλιά μου πονάει κανονικά από το Σάββατο που μας πέρασε. Κλασσικό σύμπτωμα ότι θα αδιαθετήσω. Πιστευω πως όταν μείνω, δεν θα με πονάει η κοιλιά μου καθόλου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

μπραβο κοριτσι! με το καλό, να εχεις μια τελεια εγκυμοσύνη!

δεν φανταζεσαι ποσο χαρηκα που το ειδα μπαμ μολις το ανοιξα το forum

τρεχω αφανταστα, εξετασεις πλησιαζουν, τελος τετραμηνου κτλ και αφηστε τα , η μικρη καλυτερα αλλα περασα ενα εφιαλτικο σκ, γεννησε η κουνιαδα μου και εφυγε ο αντρας μου 1,5 μερα και τα επαιξα!

τεσπα, αντε και στα δικα μας, εγω περιμενω σημερα, αυριο, μεθαυριο, συμφωνα με την ωορηξια αλλα ρε παιδια, τιποτα απο αιμα, ενω κανονικα εχω μερικες μερες πριν (καλο αυτο ε!) εχω το στομαχι μου (αυτο μπορει και να ετυχε) αλλα αρκετες φορες, νυσταζω (αλλα μπορει να ειναι απο την κουραση) και στο στηθος καμια φορα ενοχλησεις αλλα ουτε αλλαξε χρωμα ουτε πρηστηκε, ουτε ποναει παρατεταμενα...να σας πω, αυτο το μηνα μ αυτα και μ αυτα δεν το σκεφτηκα ιδιαιτερα!και δεν το τιμησαμε παρα τις μερες που επρεπε γιατι ειμαστε στο τρεξιμο, δεν μπορειτε να φανταστειτε!

παντως πραγματικα χαρηκα mariaefi! συγχαρητηρια και παλι

ευχαριστω !!και ελπιζω να σε κολλησα ετσι πως το ακουω!!!

και εμεις νομιζω οτι στις γονιμες δεν καναμε καθολου πριν μονο και μετα.........

ασε που νομιζω οτι δεν επεσαν καθολου οι γονιμες μεσα ..........τεσπα θα δειξει το υπερηχο

Ναι, Μαγδα μου, όλα καλά θα πάνε. Να μην αγχώνεσαι. Να σε ρωτήσω κάτι: γιατί είναι τόσο ασταθής ο κύκλος σου; Τι σου είπε ο γιατρός;;Σίγουρα θα το έχεις αναφέρει αλλά δεν το θυμάμαι. ngeo23 μακάρι να είσαι. Κι εγώ περιμένω. Αυριο είναι η 27η μέρα.Συνήθως μου έρχεται από 27η-30η. Οπότε...Εγώ όμως δεν περιμένω με τίποτα εγκυμοσύνη. Η κοιλιά μου πονάει κανονικά από το Σάββατο που μας πέρασε. Κλασσικό σύμπτωμα ότι θα αδιαθετήσω. Πιστευω πως όταν μείνω, δεν θα με πονάει η κοιλιά μου καθόλου!

αν σου πω οτι με ποναει η κοιλια μου τι θα πεις????????????

ειναι θεμα οργανισμου!!!!!!

Διαφημίσεις

αχ, mariaefi μου!!! Μακάρι να ήμουν! Δεν πειράζει όμως...Και να αδιαθετήσω δεν θα στενοχωρεθώ. Πάμε για άλλα....Ολο αυτό τελικά με τις γόνιμες μέρες μήπως το έχουμε παραξεφτιλίσει;; Μήπως να αφεθούμε και ό,τι γίνει;;; Περιμένουμε σαν τρελές την 12-18η μέρα, το κάνουμε με άγχος, παθαίνουμε κολπίτιδες ( καλά λέει η Μαγδούλα!) και τι καταφέρνουμε;; Μια τρύπα στο νερό. Λέω να χαλαρώσουμε...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

KORITSIA KALISPERA...MARGI MOU THA TO DEIS TWRA POU PIRAME FORA MIA MIA THA ANAKOINWNI EGKUMOSINI...I MAGDA TI EIXE PEI THIMASE????THA KOLISOUME OLES GKASTRITIDA KAI MIA MIA THA PAIRNEI SEIRA THA TO DEITE..ETSI EIXE PEI.,,,KOITA TWRA???I MARIAEFI EKANE TIN ARXI,,I NGEO23 AKOULOUTHI META EIMASTE EMEIS THA TO DEIS....MAGDOULA OTI SOU EIPE O GIATROS TA IDIA ME EIXE PEI KAI EMENA PRIN 5 6 MINES KAI TELIKA ADIATHETISA KANONIKOTATA...PETHIMISA TIN MILITSAAAAA...EGW KORITSIA PERIMENW TIN ALLI BDOMADA NA MIN MOU ERTHI.,,EXW TIN EKSETASTIKI TIN KYRIAKI KAI DEN SIKWNW KEFALI APO TO DIABAZMA...POLLA FILIA SE OLES

Καλή επιτυχία Ελενίτσα! Οντως η απουσία της Μηλίτσας είναι αισθητή από το φόρουμ. Είμαι σίγουρη όμως πως θα ξαναμπεί σύντομα. Δεν αντέχει χωρίς τα νέα μας. Ετσι, Μηλίτσα μου;;; Κορίτσια, εχω πεθάνει από την πείνα σήμερα,. Θα κάνω υπέρηχο στς 6.30 και το μόνο που έφαγα ήταν ένα τοστάκι στις 12...Δεν βλέπω μπροστά μου

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Γεια σας κορίτσια!!!!

Margi μου οταν εμαθα για το Μαρακι μας χαρηκα πάρα μα παρα πολύ αν μου πεις οτι και εσυ τα καταφερες να ξερεις θα τρελαθω απο την χαρά μου μακαρι Παναγια μου να τα εχει καταφερει το κοριτσι μας, μακαρι να μας πεις ευχάριστα!!!!

Νgeo περιμένουμε νέα σου όπως λεει η Ελενιτσα αντε για να περνουμε σειρα και εμεις!!!

Νgeo εχω πολύ καλη διαισθηση για εσενα!!! Μακάρι!!!

Ελενιτσα όλα καλα θα πάνε και το Μαριαεφάκι όλες θα μας κολήσει!! ΧΙΧΙΧΙ

Μηλίτσα πολύ μας λειπεις αλλα σε καταλαβένω!!!!

Manounita - Vanessa όλα καλά????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Margi μου μου ειπε οτι δεν ειναι παθολογικό αλλα με δυσκολευει στην συλληψη και στο να πετυχω γονιμες!! Μαλλον θα κανω παρακολουθησει στον επώμενο κυκλο!! Θα ψαξω να βρω άλλον γιατρό και περιμενω και τις ορμονικες να δω αν θα ειναι καλές και ο νυν γιατρος μου θελει να παρω χαπια κομιφλαιν για να φερουμε την ωορηξια στην ωρα της(θα δω μετα τις εξετασεις)!!! Αυτα με εμενα!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

αντε βρε λυσσαρες,δεν αφηνετε ουτε παπα να αγιασει! Ολο φταρνιζομαι! Μανουτιτι μου,ευχαριστω πολυ για ολα. Ξερεις εσυ! Ελενιτσα,τι ωρα να σε παρω? Μαργκι, μαγδουλα,μου λειψατε βρε! Δε μπορω μακρυα σας.

ένα μήλο την ημέρα...

αχ το κλασικο Ικα εγκυος 5 μηνων στην κορη μου δεν ειχα κοιλια καθολου και μου ελεγε η επιτροπη του ικα μηπως το εχεις χασει και παιρνεις τις αδειες ετσι!!!γκρρρ γκρρρ!!!!!!!!!!!!!
α,οποια θελει ας παρουσιασει εμενα στην επιτροπη. Η κοιλιτσα μου θα τους πεισει! Χι χι! Καλα,αποφασισα να μη χαθω εντελως,που κ που θα γραφω νεα μου. Ημουν αρρωστη,τωρα ειμαι καπως καλυτερα. Φιλακια,τα λεμε λιαν συντομως.

ένα μήλο την ημέρα...

α,οποια θελει ας παρουσιασει εμενα στην επιτροπη. Η κοιλιτσα μου θα τους πεισει! Χι χι! Καλα,αποφασισα να μη χαθω εντελως,που κ που θα γραφω νεα μου. Ημουν αρρωστη,τωρα ειμαι καπως καλυτερα. Φιλακια,τα λεμε λιαν συντομως.

ωχ μωρε περαστικα!!!Α ρε Μηλιτσα γυρνα πισω ο λαος σου σε περιμένει!!χαχα!!

πλακα στην πλακα μας λειπεις!

Οσο αναφορα τις γονιμες το ειπα και θα το ξαναπω κοριτσια επαφες όποτε το νιωθωτε εσεις και ο συντροφος σας οχι μονο τις γονιμες!!με παθος και ερωτα!

ολοους τους προηγουμενους μηνες μετραγα τις γονιμες σαν τρελη τωρα απλα απολαυσα!και ανταμοιφθηκα!!

Μηλίτσα περαστικά σου!!!! Παλι καλά που γυρισες πισω γιατι μας πηρε η κατηφόρα εμενα και την Margi!!! XIXIXI να μας μαλωσεις λιγάκι!!!

Μαριαεφάκι τι κάνεις σήμερα??? Δεν πιστευω να μας κουράζεσε!!!! Να κάθεσε και να μην κάνεις τπτ!!!!;)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

ασε ασε νυσταζω και δουλεια πρωι απογευμα καθε μερα....τουλαχιστον στο σπιτι δεν κανω πολλα πολλα ειδικα το μεσημερι σχεδον τιποτα δεν κανω...απλα ξαπλωνω 1 ωρα ..........

να δω ποτε θα αρχισει ο αντρας μου: ποτε θα σταμτησεις απο την δουλεια?!

μετα την παλλινδρομη μου το ειχε πει την αλλη φορα δεν εχει τετοια θα κατσεις σπιτι...λιγο δυσκολο γιατι ειμαι μονη σε όλο το γραφειο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...