Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Μάρτζι μου το άκουσα σήμερα το πρωί στην τηλεόραση αλλά δεν συνειδητοποίησα ότι πρόκειται για τις Σεϋχέλλες.. Κρίμα ο άνθρωπος.. Αιγαίο και πάλι Αιγαίο... τελικά..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας!!! Τι κάνετε; Εγώ είμαι μια χαρά...Πήγαμε χθες μία βολτίτσα στην Ηγουμενίτσα...Δεν κάναμε όμως μπάνιο γιατι δεν μας ενθουσίασε η θάλασσα κι εκτος αυτού εγώ είχα κάτι φαγούρες....αφήστε...Με το ζόρι κρατήθηκα να μην βάλω υπόθετο χθες βράδυ. Πλύθηκα με χαμομηλάκι, έβαλα λίγη αλοιφούλα και σήμερα- ευτυχώς- είμαι καλά....

Α, έχω επετειο αρραβώβων. Κλεισαμε 5 χρόνια από τότε που αρραβωνιαστήκαμε....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

κοριτσια καλησπερα!

ναι εγω ειμαι!επιτελους.

τρεχουμε και δεν φτανουμε που λεμε.

που λετε κοριτσια, δεν ξερω που με αφησατε αλλα τη δευτερα 15αυγουστος επαθα ιλιγγο, μετα ανεβασα πυρετο με βηχα, πυρετος μεχρι 38 αλλα δεν κατεβαινε με πονσταν, πηγα γιατρο με τρελανε στα φαρμακα, επεσε ο πυρετος, εμεινε ο βηχας, το ιδιο και η κορη!ο αντρας καλυτερα!

ηρθε η μαμα μου και με βρηκε πτωμα!ειχα να παω αθηνα αλλα θα παω μαλλον σαββατο.

κανω τα καδρακια για τη βαφτιση, εχω αλλα 30 περιπου να κανω, ο μικρος πολυ γελιο,σημερα εσκασε και το πρωτο δοντακι!με γεια μας.

η μεγαλη εχει ξεσαλωσει τελειως ειναι και η μαμα μου που της εχει αδυναμια και ολο γλεντι ειμαστε, με ενα ΟΧΙ συνεχεια και θελω το ενα και το αλλο. δεν τρωει τιποτα αλλα δεν προλαβαινω και να την ταισω και δεν θελω ολοκληρη γαιδουρα που λενε!

οι δουλειες δεν γινονται,σημερα εκανα τζαμια και μετα κοντεψα να λιποθυμησω απ την κουραση.

λεμε να παμε με τον αντρα μου για ενα βραδι στη ναυπακτο ή στο λουτρακι δεν ξερουμε που απο τα δυο, αλλα σε καλο ξενοδοχειο, να την πεσω και να λιωσω στην ξαπλωστρα!

πηρα φορεμα για τη βαφτιση, μπλε σκουρο, εφαρμοστο, με ενα κολιε με πολλες γκρι πετρες τωρα με τις εκπτωσεις μιση τιμη

κοριτσια μου λειψατε, τωρα καθομαι να γραψω και μετα θα την πεσω, συγγνωμη που απεχω αλλα ημουν χαλια.

ελπιζω να ειστε ολες καλα, να περνατε ομορφα, να μην συμβαινει τιποτα ασχημο, δεν θελω αλλα τετοια, μπορει να φευγει το καλοκαιρι αλλα ερχονται τα καλυτερα ε!χουχουλιασμα και ο,τι προκυψει!!!!

φιλια πολλα σ ολες

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Καλημερα και καλη βδομαδα.

Δομνινα μου καλοσωρισες,χαιρομαι παραα πολυ που χαλαρωσες και απολαυσες τις ολιγοημερες διακοπες σου,αντε το Σεπτεμβρη παλι με το καλο.

Τι ομορφα που μιλας για το βαφτιστηρι σου,ειναι τυχερο που σε εχει για νονα,και να δεις που συντομα θα του κανεις κι εσυ ενα μπεμπε και θα εχει και παρεουλα.

Ngeo μου περαστικα βρε κοπελα μου,αντε σιδερενια.Νομιζω οτι η σκεψη βα φυγεις για λιγο με τον αντρα σου,ειναι ιδανικη.Μεγεια και καλοφορετο το συνολακι,για τη βαφτιση,εννοειται οτι θα περιμενουμε φωτο,οταν γινει με το καλο.

Μαρτζι μου,τι εγινε βρε κουκλιτσα μου,πω πω,φανταζομαι τρομαρα που πηρατε.Δοξα το Θεο ομως,δεν εγινε κανενα κακο...προσεχε κοριτσακι.Οσον αφορα την περιοδο,σιγουρα παιζει ρολο η επεμβαση,οποτε αυτο το μηνα,δυναμικα και κυριως ερωτικα στον αγωνα,και μακαρι να γινει το θαυμα;)

Εγω ηρθα σημερα Θεσ/νικη,αυριο εχω παιδοδοντιατρο για τη μικρη και μετα λεμε να παμε οικογενειακως στη Βασιλιτσα.Και μετα τελοςςςςςςςςς,εχουμε να προσαρμοστουμε και για τη νεα σχολικη χρονια.

Φιλακια πολλα,μου λειψατε κοριτσια......

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοριτσάκια καλημέρα και καλή βδομάδα..

Για μένα προσωπικά το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμη.. Τώρα που έχουμε αρχίσει να ηρεμούμε από την ταλαιπωρία όλου του προηγούμενου χειμώνα απολαμβάνουμε τους φίλους μας, ο ένας τον άλλον και τη σχέση μας.. Αυτό το σβκ που μας πέρασε πήγαμε σε κάτι φίλους μας στην Αλμυρή Κορινθίας που έχουν και δυο καταπληκτικά παιδάκια και περάσαμε τέλεια.. Κάναμε μπάνιο, παίξαμε με τα πιτσιρίκια, γελάσαμε απίστευτα και άδειασε και πάλι το κεφάλι μας..

Καλώς εχόντων των πραγμάτων το σβκ που μας έρχεται θα πάμε Σαλαμίνα παρέα με τους κουμπάρους μας και 2 Σεπτεμβρίου αναχωρούμε για Βόλο και Μάνη.. συνολικά 10 μέρες..

Μάρτζι μου να ζήσετε κοριτσάκι μου και πολύ σύντομα να γίνει και ο γάμος .. αν το θέλετε φυσικά..

Ngeo τράβηξες μεγάλη ταλαιπωρία κοριτσάκι.. Ότι χειρότερο να είναι κανείς άρρωστος καλοκαιριάτικα.. πόσο μάλλον όταν έχει και δυο πιτσιρίκια από δίπλα.. είμαι σίγουρη ότι τα καδράκια θα είναι τέλεια και ότι εσύ θα είσαι μια μανούλα απαστράπτουσα..

Μανού μου σίγουρα τα παιδάκια αλλά και οι μεγάλοι χρειάζονται προσαρμογή μετά τις διακοπές.. Δεν σου λέω από τώρα καλή σχολική χρονιά μιας και είναι νωρίς ακόμη.. Όσο για το βαφτιστήρι μου.. το ερωτεύτηκα από το πρώτο υπερηχογράφημα της μαμάς του.. τον λατρεύω λέμε..

Εγώ είμαι καλά... αισιόδοξη και χαρούμενη..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλημέρα και καλή βδομάδα..

Για μένα προσωπικά το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμη.. Τώρα που έχουμε αρχίσει να ηρεμούμε από την ταλαιπωρία όλου του προηγούμενου χειμώνα απολαμβάνουμε τους φίλους μας, ο ένας τον άλλον και τη σχέση μας.. Αυτό το σβκ που μας πέρασε πήγαμε σε κάτι φίλους μας στην Αλμυρή Κορινθίας που έχουν και δυο καταπληκτικά παιδάκια και περάσαμε τέλεια.. Κάναμε μπάνιο, παίξαμε με τα πιτσιρίκια, γελάσαμε απίστευτα και άδειασε και πάλι το κεφάλι μας..

Καλώς εχόντων των πραγμάτων το σβκ που μας έρχεται θα πάμε Σαλαμίνα παρέα με τους κουμπάρους μας και 2 Σεπτεμβρίου αναχωρούμε για Βόλο και Μάνη.. συνολικά 10 μέρες..

Μάρτζι μου να ζήσετε κοριτσάκι μου και πολύ σύντομα να γίνει και ο γάμος .. αν το θέλετε φυσικά..

Ngeo τράβηξες μεγάλη ταλαιπωρία κοριτσάκι.. Ότι χειρότερο να είναι κανείς άρρωστος καλοκαιριάτικα.. πόσο μάλλον όταν έχει και δυο πιτσιρίκια από δίπλα.. είμαι σίγουρη ότι τα καδράκια θα είναι τέλεια και ότι εσύ θα είσαι μια μανούλα απαστράπτουσα..

Μανού μου σίγουρα τα παιδάκια αλλά και οι μεγάλοι χρειάζονται προσαρμογή μετά τις διακοπές.. Δεν σου λέω από τώρα καλή σχολική χρονιά μιας και είναι νωρίς ακόμη.. Όσο για το βαφτιστήρι μου.. το ερωτεύτηκα από το πρώτο υπερηχογράφημα της μαμάς του.. τον λατρεύω λέμε..

Εγώ είμαι καλά... αισιόδοξη και χαρούμενη..

Σας φιλώ όλες!

Δομνινα μου, δίκιο έχεις που μπερδεύτηκες. Δεν το έθεσα σωστά....Δεν είμαστε 5 χρόνια αρραβωνιασμένοι, απλά πριν 5 χρόνια είχαμε αρραβωνιαστεί! Είμαστε παντρεμένοι 4 χρόνια....στις 26 Αυγούστου μπαίνουμε αισίως στον 5ο χρόνο έγγαμου βίου....

Πολύ χαίρομαι που είσαι ήρεμη και χαρούμενη. Το χρειαζόσουν, μωρέ! Σαλαμίνα, Βόλος, Μάνη....Καλά, τέλεια θα είναι. Μπράβο σας.

Νγεο, πότε με το καλό η βάπτιση; Καλά πολύ ταλαιπωρηθήκατε αυτό το Καλοκαίρι με ασθένειες. Να είναι όλα περαστικά....

Μανουτίτα, επέστρεψες, ε; Αντε να μαζευτούν και οι υπόλοιπες, επιτέλους. Δεν μπορείς να φανταστεις την τρομάρα που πήρα....Κάθε βράδυ ευχαριστώ την Παναγίτσα που έκανε το θαύμα της και δεν πάθαμε τίποτα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Βρε κορίτσια, πού χαθήκατε; Εγώ πήγα για διήμερο στην λευκάδα. Ωραία τα περάσαμε. Πήγαμε και στο Πόρτο Κατσίκι ( φημισμένη παραλία). Ηταν πανέμορφα, αλλά πολύ ταλαιπωρία. Δύσκολος δρόμος για να φτάσεις κι έχεις 100 σκαλιά να κατεβείς. Αντε, ΄το κατέβασμα είναι ωραίο...Βλέπεις και τη θάλασσα που είναι σαν πισίνα και ανυπομονεις να κατέβεις για να βουτήξεις. Το ανέβασμα είναι το δύσκολο κομμάτι.....

Είχα και επέτειο γάμου!!! 4 χρονάκια κλέισαμε.....Ξέρετε τι ευχήθηκα βέβαια για του χρόνου, αλλά τέσσερις χρονιές τώρα αυτό εύχομαι και μέχρι τώρα η ευχή μου δεν εισακούεται....Ελπίζω φέτος να γίνει κάτι καλό....

Μπείτε και πείτε νέα επιτέλους. Θένα, εσύ που χάθηκες, βρε τρελοκομείο;;;Πήγες στην Κέρκυρα κι έμεινες εκει;;

Δομνα, πώς περάσατε στην Σαλαμίνα;;

Μανου, σε ευχαριστώ πολύ που με θυμήθηκες στην επέτειο του γάμου μου. Ηταν το πρώτο ευχητήριο μήνυμα που έλαβα. Πες μου ότι είσαι γουρλού, please! ( αστειευομαι!)

Πού βρίσκεσαι τώρα;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Kαλημερα και καλη βδομαδα σε ολα τα κοριτσακια,παρουσες και μη,ας μην εμφανιζεστε κι ας περνατε καλα;)

Μαρτζι μου τι να σου πω κουκλα μου,γουρλου δεν ξερω αν ειμαι,αλλα επειδη σου ευχηθηκα μεσα απο την καρδια μου,ευχομαι να πραγματοποιηθει η ευχη μου!!!!!!!!

Εγω γυρισα χθες απο Βασιλιτσα,οπου πραγματικα περασαμε τελεια,το μερος ηταν τελειο κι ειχε εκπληκτικη δροσια,η μιιρη μου το ευχαριστηθηκε πολυ.

Τωρα γυρισαμε Θεσ/νικη,και τελος οι διακοπες,αφησα χθες και τη μικρη μου στα πεθερικα μου,να τη δουνε κι αυτοι λιγο,και να συμμαζευτω κι εγω.

Απο βδομαδα θα πρεπει να αρχισουμε τις αγορες τωμ σχολικων βιβλιων και τα λοιπα,οποτε θα εχουμε τρεξιμο......

Καλα να περνατε,φιλακιαα:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα να έχουμε..

Είμαι καλά, πέρασα ένα πολύ όμορφο σβκ στη Σαλαμίνα και περιμένω με ανυπομονησία την Παρασκευή για να φύγω για τις τελευταίες 10 μέρες των διακοπών μου.. Πρώτα θα ανέβουμε Βόλο για το μνημόσυνο της μητέρας μου, να δούμε και σε τι κατάσταση είναι το σπίτι μας και να κανονίσουμε τι θα γίνει και με τα πράγματα και μετά θα πάμε Μάνη και πάλι..

Έχω πολύ τρέξιμο κορίτσια αυτή τη βδομάδα.. Διάφορες δουλειές που δεν σταματάνε με τίποτε και ξεφυτρώνουν από παντού.. Πρέπει να μαζέψω σιγά σιγά τα πράγματα από το σπίτι της μητέρας μου για να μπορέσω να το ενοικιάσω και καταλαβαίνετε τι συνεπάγεται αυτό.. κούτες, κούτες και πάλι κούτες..

Μακάρι να νοικιαστεί γρήγορα για να αναπνεύσουμε λιγάκι οικονομικώς.. Ας μη σας ζαλίζω όμως με αυτά..

Μάρτζι μου η Λευκάδα έχω ακούσει ότι είναι υπέροχη και πως είναι εξαιρετικός προορισμός για το καλοκαίρι.. Χαίρομαι που καταφέρατε να πάτε έστω και γι' αυτές τις δυο ημέρες.. Βγήκε ο διορισμός σου ή όχι ακόμη; Μακάρι να είναι κάπου όμορφα και προπάντων κάπου που να το θες πραγματικά..

Μανού αρχίζει το σχολείο.. Η ανηψούλα μου θα πάει νήπιο φέτος και ειλικρινά έχω συγκινηθεί.. πότε ήταν ένα φασόλι στον υπέρηχο και πότε πάει νήπιο... Μεγαλώνουν τα παιδάκια μας κορίτσια..

Δεν σας λέω καλό φθινόπωρο ακόμη.. Έχουμε μέλλον!

Και τέλος να σας πω ότι η περίοδός μου ήρθε πιστή στο ραντεβού της.. Ακριβώς στις 26 μέρες...

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου, γεια σας.

Δομνίνα, έχεις πολυ τρέξιμο και πολύ κούραση από ό,τι διαβάζω. Υπομονή και όλα θα γίνουν. Μετά από την δύσκολη βδομάδα που σε περιμένει, σκέψου λοτι θα πας στην Μάνη και θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Θα γυρίσεις κούκλα, ανανεωμένη και ήρεμη....Θα δεις! Οσο για την περίοδο, καλό είναι να είναι σταθερή.

Μανού, κι εσύ έχεις τρέξιμο....Κάλά έκανες κι άφησες λίγο την μικρή σου στα πεθερικά σου για να την χαρούν κι αυτοί, να ξεκουραστείς κι εσύ λίγο. Πώς πέρασε έτσι το Καλοκαίρι, ε; Ούτε που το κατάλαβα....

Εγώ δεν έμαθα ακόμη τίποτα για την τοποθέτηση. Μάλλον θα αργήσουν να ανακοινωθούν και αυτό έιναι πολύ άσχημο, γιατί πρέπει να παρουσιαστώ την Πέμπτη στο περσινό σχολέιο και θα πηγάινω εκέι μεχρι να μάθω πού είμαι. Οπως καταλαβαίνετε, υπό αυτές τις συνθήκες, μήν γνωρίζοντας τον τόπο που θα είμαι, δεν μπορώ να νοικιάσω σπίτι και μέχρι να δω τι θα γίνει είμαι αναγγκασμένη να μένω σε ξενοδοχέιο. Αφήστε....Μου κοψαν και 100 ευρώ από τον μισθό ( να πω ότι έπαιρνα και πολλά....)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλιτσες μου τι κανετε;

Δομνινα μου απ'οτι ειδα εχεις πολα τρεξιματα,αλλα υπομονη κοπελα μου,θα τελειωσουν τα δυσκολα και μετα θα χαλαρωσεις και θα ξεκουραστεις στη Μανη.

Μαρτζι μου,μακαρι να ερθει ο διορισμος σου,και να ειναι και καπου που πραγματικα θα σου αρεσει και θα εισαι και ευχαριστημενη.

Εγω ειμαι μονη,η μικρη ειναι στα πεθερικα μου,θα γυρισει αυριο το απογευμα,οποτε βγαινουμε τα δυο μας,με τον αντρα μου,αν και ομολογω οτι αρχισε να μου λειπει το κοριτσακι μου.....

Εντωμεταξυ βρε κοριτσια η "ακατανομαστη" ακομα αφαντη,αισιως σημερα ειναι η 37η μερα,βεβαια τοτε που ειχα το αγχος με τον πατερα μου,ειχε φτασει και 39 μερες.....τον προηγουμενο μηνα,που μου ηρθε κρατησε μονο 2 μερες,αλλα δεν ειχα δωσει σημασια.

Τελοσπαντων ισως να οφειλετε στα μπανια και τη θαλασσα,αλλα ομολογω οτι τα νευρα μου ειναι χαλιαααααααααα:mad::-x

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μανου, εντάξει, τότε με τον μπαμπά σου κατααγχώθηκες και φυσικό ήταν να έχεις τόση καθυστέρηση. Τον προηγούμενο μήνα από ό,τι είδα στο φόρουμ οι περισσότερες από εμάς είχαν 2 μέρες περίοδο (κι εγώ μαζί). Τώρα;;;;Τώρα μήπως έχουμε κανά ευχάριστο, μανουτίτα μου; Περίμενε μέχρι τέλος της εβδομάδας και κάνε τεστ. Αχ, μακάρι να είσαι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αχ μαρτζι μου τι να σου πω,η αληθεια ειναι οτι εχω παψει πια να πιστευω...και τωρα ακομη νομιζω οτι κακως καθομαι και το συζηταω και αγχωνομαι τσαμπα....αλλα ηθελα να σας το πω,γιατι κοντευα να σκασω.....:mad:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά..

Προσωπικά έχω παρατηρήσει ότι η περίοδος του καλοκαιριού είναι το διάστημα του χρόνου που το αναπαραγωγικό μας σύστημα τα παίζει στην κυριολεξία.. Θες ο ήλιος, θες η θάλασσα, θες η αλλαγή προγράμματος.. επηρεάζουν σημαντικά.. Ας ελπίσουμε να έχουμε ευτυχή κατάληξη... αυτό θέλω μόνο για όλες μας..

Μάρτζι βγήκαν τα ονόματα... τι έγινε τελικά;;;;

L2qIp2.png

Δομνίνα μου, τίποτα ακόμη και μάλλον θα καθυστερήσουν να τα βγάλουν. Πρέπει πρώτα να βγουν οι αποσπάσεις και μόλις διάβασα ότι θα είμαστε τυχεροί αν βγουν σε 10 μέρες. Αυτό σημαίνει ότι θα είμι στην πρίζα για μέρες ακόμη. Η "υπέροχη" υπουργός μας τα σκ@τ..... για μια ακόμη φορά. Δεν λογαριάζει πού θα μείνουμε, αν έχουμε χρήματα να πληρώνουμε ξενοδοχεία. Τι να πω....

Μανού, ποτέ να μην χάνεις την ελπίδα σου και όλα μπορούν να συμβούν.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...