Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημέρα και πάλι...

Μανού μου έχεις απόλυτο δίκιο.. Μόνο τα καλά πρέπει να κρατάμε μέσα μας και σε κάθε δύσκολη στιγμή φτάνει να τα φέρνουμε στο νου μας για να παίρνουμε δύναμη..

Μιλήσαμε χθες με τον άνδρα μου και αποφασίσαμε να κάνουμε ακόμη μια προσπάθεια με τον καινούργιο χρόνο μιας και μου έχουν περισσέψει φάρμακα για μια ακόμη. Βέβαια από Σεπτέμβη θα πάμε ουρολόγο και γυναικολόγο για να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε και κάποια στιγμή θα πάω και στον εξωσωματικό για να δούμε τι επιλογές έχουμε και πως θα προχωρήσουμε.. Η προσπάθεια πάντως θα γίνει με τον καινούργιο χρόνο.. Έτσι για να έχουμε κάτι ευχάριστο να περιμένουμε..

Προς το παρόν περιμένω τη βδομάδα διακοπών το Σεπτέμβρη!

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δομνινα μου το πιο σημαντικο ειναι οτι εχετε καποιο πλανο στο μυαλο σας,οποτε θα εχουμε να περιμενουμε νεοτερα με το νεο χρονο.

Προς το παρον,ευχομαι να περασεις ομορφα στις επομενες διακοπες σου,το Σεπτεμβρη.

Εγω απο 20 Αυγουστου επιστρεφω πια οριστικα.Θα πρεπει να παω τη μικρη παιδοδοντιατρο γιατι εχει βγαλει ενα δοντακι πανω στα ουλα και δεν εχει χωρο να κατεβει κανονικα.Οποτε πολυ φοβαμαι οτι θα ανοιξουμε δουλειες...εξαλλου θα πρεπει να αρχισουμε να ετοιμαζομαστε για την σχολικη χρονια που ερχεται.

Να πω και την αληθεια μου,καιρος να γυρισω σπιτακι μου,νιωθω οτι αυτο το καλοκαιρι δεν ξεκουραστηκα και δεν το ευχαριστηθηκα απολυτα.Ευτυχως ο αντρα μου απο 12 θα εχει αδεια,οποτε και θα ειμαστε πιο ανετα και χαλαρα να κανουμε οτι θελουμε.

Φιλακια,τα λεμε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

κοριτσια καλησπερα σας,

γυρισαμε αρον αρον νωριτερα, γενικα οι διακοπες μας ηταν ψιλοπικρα...

ο αντρας μου αφου εβγαλε τον φρονιμητη, επαθε ερπη ζωστηρος και μπορουσε να κολλησει ανεμοβλογια στα παιδια οποτε μακρυα απο τα μικρα ηταν, πονουσε, οχι πολυ, παλι καλα, με αλοιφες συνεχεια, προσοχη. εγω ολη μερα με το μικρο, να μη μπορω να παω καλα καλα για ενα ντουζ αφου δεν εκανε να τον παρει αγκαλια. την 1η μερα ειχε καταιγιδα και γενικα ειχε δροσια.η κατερινα τις τελευταιες μερες ειχε λιγο βηχα με αποκορυφωμα χθες που στις 4 τα ξημερωματα ανεβασε πυρετο για 1η φορα στη ζωη της...τα μαζεψαμε και γυρισαμε, το πορισμα ιωση η μικρη και μαλλον και εγω αφου εγω μονο βηχω και δεν εχω πυρετο, ο μικρος μια ηπια στοματιτιδα.αααα ξεχασα να πω οτι εβγαλε η μεγαλη καποια σπυρακια ξαφνικα και τα χρειαστηκαμε οτι ηταν ανεμοβλογια και πηγαμε κυριακατικα σε παιδιατρο...με τις επισκεψεις στους γιατρους χασαμε τουλαχιστον 3 μπανια καθως αυτος ετρεχω συνεχεια σε δερματολογο και φαρμακεια που ειναι αρκετα μακρυα.

παντως ειδαμε πολλους φιλους που ηρθανε να μας δουνε και ευτυχως βοηθησαν και με το παιδι και χαλαρωσα λιγο.

ελπιζω να παω αργοτερα για κανενα μπανιο με την μεγαλη ή και τα δυο μας με τον αντρα μου, αν και δυσκολο.

κοριτσια δεν εχω προλαβει να διαβασω τα προηγουμενα αλλα θα το προσπαθησω, εχω βαλει 3 πλυντηρια και παω για αλλα 4-5 τουλαχιστον και δεν ξερω τι θα προλαβω αυριο.

φιλια και καλο βραδι και να κανω ενα ευχελαιο...

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Καλημέρα κοριτσάκια..

Καλώς ορίσατε στη βάση σας όσες επιστρέψατε και καλό υπόλοιπο διακοπών σε όσες δεν έχουν γυρίσει ακόμη..

Εγώ την Παρασκευή θα φύγω για το τριήμερο, θα πάμε στη Μάνη (είναι η καταγωγή του άνδρα μου από κει) και το περιμένω πως και τι.. Είναι οι πραγματικές ελληνικές διακοπές μου για φέτος... Ειδοποίησα και την πεθερά μου χθες να μου φτιάξει γεμιστά που τα λιγουρεύομαι και από τώρα σκέφτομαι τη θάλασσα και την φοβερή θέα και ησυχία που έχει το σπίτι..

Ελπίζω τα δυσάρεστα να είναι για όλες μας πια παρελθόν και από τώρα και στο εξής να ακούμε μόνο ευχάριστα..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Ngeo μου περαστικα κι αγυριστα κοριτσακι μου να ειναι.Καλωσορισατε και μακαρι να καταφερεις να ξεφυγεις για λιγο με τον καλο σου,καλο θα κανει και στους δυο σας.

Δομνινα μου με το καλο να πατε την εκδρομουλα σας και να περασετε τελεια!!!Η Μανη ειναι ενα μερος που ονειρευομαι να παω,και δυστυχως δεν τα εχω καταφερει,βλεπεις μου πεφτει και λιγο μακρυα.....Κοιτα να χαλαρωσεις φιλεναδα(αν μου επιτρεπεις την προσφωνηση)φιλακια πολλα!:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Να μαι κι εγώ!!!

Ngeo, τι ταλαιπωρία ήταν κι αυτή βρε;;;Περαστικά να είναι όλα....Κρίμα που δεν το ευχαριστηθηκατε, μωρε....

Δομνίνα, να περάσεις καλά! Θα σου κάνει καλό αυτή η απόδραση. Πολύ σωστά σκεφτήκατε να ξεκινήσετε τη νέα προσπάθεια από τον νέο χρόνο και μετά. Θα ηρεμήσετε και θα ξεκουραστείς εσύ και σωματικά και ψυχικά. Και μακάρι να πάνε όλα καλά και μακάρι να ακούμε ευχάριστα από εδώ και πέρα.

Μανού, κι εγώ θα ήθελα να πάω Μανη....Και Μονεμβασιά και Κυπαρρισία. Ειδικά η Μονεμβασία πρεπει να είναι φοβερή. Επίσης ( μην γελάσετε) το πολύ μεγάλο μου όνειρο είναι να μπορούσα να πάω Σευχέλλες!!!! Θα μου πείτε "εδώ δεν έχεις να πας μέχρι την Ηγουμενίτσα, θες και Σευχέλλες;;;" Ναι, θέλω....Τέτοιες παραλίες δεν υπάρχουν, ρε κορίτσια. Μπαίνω πολύ συχνα στο google-earth και χαζεύω....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Σευχέλλες θέλω κι εγώ να πάω.. αμέ; γιατί όχι; προς το παρόν βέβαια θα συμβιβαστώ με τη Μάνη... είναι πολύ όμορφα εκεί κάτω και η Μονεμβασιά και ολόκληρη η Πελοπόννησος.. βέβαια όλη η Ελλάδα είναι όμορφη.. τι να λέμε τώρα..

Ναι κοριτσάκια μου.. με τον καινούργιο χρόνο θα ξεκινήσουμε και την καινούργια προσπάθειά μας.. Και γιατί όχι.. θα μείνουμε όλες έγκυες με τον καινούργιο χρόνο!

Μανού είναι τιμή μου να με αποκαλείς "φιλενάδα"..

L2qIp2.png

Κορίτσια, τι κάνετε; Καλά, η Δομνίνα θα είναι Μάνη! Μακάρι να περάσει καλά και να ξεχαστεί λίγο!

Εγώ κορίτσια ήταν να αδιαθετήσω ατις 16 Αυγούστου. Αδιαθέτησα προχθές ( 11 Αυγούστου) αλλά δεν μου κράτησε καθόλου. Μόνο 2 μέρες κι αυτές δεν είχα καθόλου ροή. Ηταν σαν να ήμουν στις τελευταίες μέρες. Και σήμερα στοπ! Γιατί άραγε; Λέτε από το χειρουργείο;Αλλά και τον προηγούμενο μηνα λίγο μού κράτησε....Τι να πω;;Αγχώθηκα λίγο. Ποτε στην ζωή μου δεν είχα δύο μέρες περίοδο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια μου, τι κάνετε; Εγώ χαίρομαι πολύ που σας γράφω, γιατί χθες έζησα τα πιο εφιαλτικά λεπτά της ζωής μου. Κόντεψα να πέσω με το αυτοκίνητο σε γκρεμό!!! είχα μαζί μου τη γιαγιά και τη μαμά μου, θα χανόμασταν και οι τρεις....Η μαλακία ήταν δική μου, ευτυχώς που δεν πήρα κανέναν στο λαιμό μου. Εστριψα στο παρα τσάκ το τιμόνι και γλιτώσαμε. Η Παναγία και ο προφήτης Ηλίας στον οποίο βρισκόμασταν έκαναν το θαύμα τους.....Φοβήθηκα τόσο πολυ που αμφιβάλλω αν θα ξαναπιάσω τιμόνι στα χέρια μου. Κι είμαι πάντα τόσο μα τόσο προσεκτική, δεν ξέρω τι αφηρημάδα είχα, ρε κορίτσια. Πώς δεν σκοτωθήκαμε;;Από χθες είμαι πολύ αναστατωμένη, θυμωμένη με τον εαυτό μου και το μυαλό μου γυρίζει συνεχώς στην ίδια σκηνή! Ολο στραβά μου συμβαίνουν ρε κορίτσια, τι να πω. Θα πάω από βδομάδα στον παπά να με διαβάσει καμιά ευχή.

Ολη μέρα σκέφτομαι τι θα γινόταν αν δεν με βοηθούσε η Παναγίτσα.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσάκια μου γλυκά επέστρεψα..

Πέρασα τέλεια, αν και λίγο, το ομολογώ και ανυπομονώ να έρθει ο Σεπτέμβρης για να ξαναπάμε.. ο καιρός τέλειος, το χωριό να μυρίζει θυμάρι και λουλούδια, η θάλασσα καθρέφτης και ζεστή και τα γεμιστά της πεθερούλας ... απλά τέλεια.. Ξέφυγε λίγο το μυαλό μου κορίτσια..

Μάρτζι μου λογικό είναι να σου κρατήσει τόσο λίγο η περίοδος.. Κοτζάμ επέμβαση έκανες, δεν είναι και λίγο πράγμα..

Όσον αφορά την περιπέτειά σου με το αυτοκίνητο δόξα το Θεό που σας βοήθησε.. Εγώ έχω πέσει σε γκρεμό 10 μέτρων με το αυτοκίνητο πριν 5 χρόνια ακριβώς και ευτυχώς που δεν είχα συνοδηγό γιατί σίγουρα θα είχε σκοτωθεί.. Με τη χάρη του Αγίου Σπυρίδωνα βγήκα ολοζώντανη και χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά.. βέβαια εγώ δεν έφταιγα.. έφυγε το ακραξόνιο του αυτοκινήτου εν κινήσει και μπλόκαρε το τιμόνι.. οπότε προτίμησα αντί να πέσω πάνω στο αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη πλευρά να στρίψω το τιμόνι δεξιά και ότι γίνει.. Τέλος καλό όλα καλά.. φιλική συμβουλή.. μην παρατήσεις το τιμόνι.. να οδηγήσεις αμέσως πάλι.. εγώ οδήγησα αμέσως.. Μην αφήσεις το φόβο σου να νικήσει..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δομνίνα μου, κάλώς όρισες. Τι καλά που πέρασες τόσο όμορφα;;; Εχει τόσο καθαρές θάλασσες η Μάνη. Πώς θα ήθελα να έρθω κι εγώ να κολυμπησω λίγο σε κρυστάλλινα νερά ( όχι ότι δεν έχουμε κι εδώ) αλλά καλά είναι να ξεφεύγεις λίγο.

Θα το πιάσω το τιμόνι ξανά στα χέρια μου, αλλά αμφιβάλλω αν η μάνα μου θα ξαναμπεί.....Πήρε έναν φόβο η καημένη.....Εντάξει, τέλος καλό, όλα καλά....αφού δεν πάθαμε τίποτα, πάλι καλά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Margi μου γλυκιά.. η Μάνη είναι ένα πανέμορφο μέρος.. βέβαια θα μου πεις ότι όλη η Ελλάδα είναι πανέμορφη και θα χεις και δίκιο.. Απλά, να, μετά από όλη αυτή τη δύσκολη χρονιά που πέρασα, η νιρβάνα, η ηρεμία και η ησυχία της Μάνης ήταν ότι ακριβώς χρειαζόμουν... Μακάρι να μπορούσες να' ρθεις.. Θα τα περνούσαμε τέλεια.. Αλήθεια, έμαθες που θα σε τοποθετήσουν φέτος ή όχι ακόμη;

Όσο για την μανούλα σου μην ανησυχείς.. θα ξαναμπεί στο αυτοκίνητο.. είμαι σίγουρη!

L2qIp2.png

Δομνίνα μου, έτσι μου' ρχεται να μην ξαναβάλω κανέναν στο αμάξι! Κι όχι τίποτα άλλο, εκείνη την μέρα δεν πολυήθελα να πάω μαζί τους. Και ο άντρας μου δεν ήθελε. Σε αυτόν δεν είπα τίποτα....Δεν είχα καθόλου όρεξη να ακούω και την γκρίνια του από πάνω.....Θα άρχιζε "κι εγώ σου έλεγα να μην πας" κτλ . Αστο καλύτερα, ας μην ξέρει....

Δεν ξέρω ακόμη πού θα είμαι....

Δομνίνα, ξεκίνησα δειλά- δειλά προσπαθειούλες. Τώρα είμαι ακόμη στην 6η μέρα του κύκλου, αύριο θα πάω για βαφή και ανταύγιες και από την Πέμπτη ξεκινάμε δυναμικά.....Μακάρι να μείνω...Ξέρεις, τι με εντυπωσιάζει στις μαμάδες που γνωρίζω; Οτι πλημμυρίζουν από ευτυχία κάθε φορά που μιλάνε για τα καμάρια τους. Θέλω να το ζήσω όλο αυτό.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Γλυκιά μου Margi... εννοείται ότι θα το ζήσεις κι εσύ όλο αυτό και μάλιστα πολύ σύντομα.. Ειλικρινά πιστεύω ότι η τελευταία επέμβαση που έκανες είναι ότι καλύτερο μπορούσες να κάνεις για τον εαυτό σου και πολύ σύντομα θα ακούσουμε τα ευχάριστα κι από σένα..

Εγώ πάλι χθες είδα το βαφτιστήρα μου που είχα να τον δω 40 μέρες.. πόσο άλλαξε το αντράκι μου... μόλις 4.5 χρονών κι όμως άντρας σωστός.. όταν με πήρε αγκαλιά και με φίλησε έλιωσα στην κυριολεξία... τον λατρεύω..

Δεν ξέρω αν θα με αξιώσει τελικά ο Θεός να γίνω μάνα.. τις προσπάθειές μου εγώ θα τις κάνω.. αν τα καταφέρω τα κατάφερα.. αν πάλι δεν τα καταφέρω τουλάχιστον θα έχω το αντράκι μου (το βαφτιστήρι μου) κοντά και θα το ζω σε όλο του το μεγαλείο..

Σου εύχομαι πολύ σύντομα να μάθεις ευχάριστα!

L2qIp2.png

Θα τα καταφέρουμε Δομνίνα. Κι εγώ κι εσύ και όλα τα κοριτσάκια μας που προσπαθούν....Πού θα μας πάει....

Ασχετο, άκουσες για το νεόνυμφο ζευγάρι που πήγαν γαμήλιο ταξίδι στις σευχέλλες και στο σύζυγο επιτέθηκε καρχαρίας; Η γυναίκα του ήταν στην παραλία, φώναζε, τελικά τον μάζεψαν τον άνθρωπο αλλά δεν τα κατάφερε.....Τραγικό, ε;; Αναθεώρησα για Σευχέλλες. Συβοτα και Λευκάδα και πολύ μού πέφτουν....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...