Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Ναι, μανουτίτα, είμαι αισιόδοξη. Πιστεύω πως έκανα το σωστό...Με τόσα που είχα πού να έμενα έγκυος. Μακάρι τώρα να πάνε όλα καλά!Εμεινα πάντως πολύ ευχαριστημένη από το γιατρό....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Margi και βεβαια εκανες το σωστο γλυκεια μου.Τωρα δημιουργησες το ιδανικο περιβαλλον και να δεις που θα ερθει το μωρακι.Για στειλε μου αν θελεις το ονομα του γιατρου να το εχω στα υπ'οψιν μου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αργυρίου Χρήστος λέγεται ο γιατρός μου. Εχει ιατρείο στην Τσιμισκή 86.

Εχει πάρα πολύ ζέστη σήμερα και δεν αντέχω άλλο....Να ήμουν διακοπές κάπουόμορφα! Πόσο ζηλεύω όσους αυτή τη στιγμη απολαμβάνουν βουτιές ή καφε δίπλα στη θάλασσα!Εγώ όλη μέρα σπίτι. Δεν έχω όρεξη να πάω πουθενά....δεν ξέρω γιατί....Με έχει λιώσει η ζέστη.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Margi μου σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια.

Αχ βρ κοριτσι μου σε καταλαβαινω,δεν μπορειτε να πατε καπου,εστω και για ενα διημερο καπου κοντα;Ετσι για να ξεφυγετε λιγο και να αλλαξετε και παραστασεις.

Παντως μη νομιζεις κι εγω που υποτιθεται οτι κανω διακοπες,δεν τρελαινομαι.Εδω που ειμαι για οπουδηποτε χρειαζεται αυτοκινητο,κι αφου εγω δεν οδηγω καταλαβαινεις.....επισης ολοι στη γειτονια ειναι στην ηλικια των δικων μου,δηλ. ηλικιωμενοι,πραγμα που σημαινει οτι δεν εχω ουτε εναν ανθρωπο να πω μια κουβεντα.Η δε μικρη δεν εχει παρεα,γιατι τα μονα παιδακια που εχει ή ειναι παιδακια νηπιαγωγειου ή δευτερας γυμνασιου.Οπως καταλαβαινεις ειναι ηλικιες που δεν ταιριαζουν με τη δικη της,οποτε σκουρα τα πραγματα....

Ευτυχως εχουμε η μια την αλλη και ετσι προσπαθω να κανω διαφορα για να περναει η ωρα μας.Ισως να ακουγομαι αχαριστη,για καποιους που δεν κανουν διακοπες,αλλα τι να πω ο καθενας με τον πονο του.....

Αυτα εν ολιγοις,φιλακια πολλααα.Θα σε παρω καποια στιγμη να τα πουμε κιολας,καλο βραδυ.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μανουτίτα, σε καταλαβαίνω. Το θέμα δεν είναι απλά να κάνεις διακοπές αλλά και να τις χαίρεσαι. Το αυτοκίνητο είναι μεγάλη υπόθεση...Εγώ απ' όταν έμαθα να οδηγώ, αισθάνομαι πιο ανεξάρτητη. Μη νομίσεις ότι το παίρνω συνέχεια( φοβάμαι λίγο το παρκάρισμα) αλλά, αν θέλω να πάω κάπου και δεν με πηγαινει ο άντρας μου, το παίρνω και κουτσά στραβά τα καταφέρνω.

Το καλό στις διακοπές σου είναι που έχεις τη μικρή και κάνετε παρέα. Μανού, πόσο χρονών παντρεύτηκες; Μικρούλα θα ήσουν, ε;

Δυστυχώς έχουμε ξεμείνει τόσο πολύ που δεν θα μπορέσουμε να πάμε πουθενά. Τι να σου κάνει ένας μισθός κι αυτός κουτσουρεμένος; Δεν πειράζει....υγεία πάνω απ' όλα....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Αχ margi μου η αληθεια ειναι οτι αν δεν οδηγεις ειναι μεγαλη δεσμευση...εγω τωρα αρχισα να μαθαινω με το συζυγο προς το παρον,αλλα θα το βαλω στο προγραμμα γιατι δεν παλευετε αλλιως.....

Παντρευτηκα το 1998 και ημουν 23 χρονων,με τον αντρα μου ειμαστε απ'οταν ημουν 21 και το κοριτσακι μου το εκανα στα 26,δεν ξερω αν ημουν μικρη,αλλα νιωθω πως ειμαι ΟΚ την ηλικια μου.

Καληνυχτα και φιλακια πολλαααααααα!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Εχουμε την ίδια ηλικία και πολύ θα ήθελα να είχα κι εγώ ένα παιδάκι, όπως κι εσύ! Ωρες- ώρες σκέφτομαι ότι τα έφερε έτσι η ζωή που έκανα πολλά πράγματα καθυστερημένα. Ισως να έβαζα άλλες προτεραιότητες όλα αυτά τα χρόνια κι έβαζα πάντα στην άκρη την σκέψη για οικογένεια και παιδιά. Παντρέυτηκα στα 32, σε λέγες μέρες έχουμε επέτειο 4 χρόνων κι ακόμη είμαστε μόνοι. Μπορεί του χρόνου.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Margi μου να μη μετανιωνεις για τιποτα κουκλα μου,ποτε δεν ειναι αργα,ποσο μαλλον για να κανεις οικογενεια.Και να δεις που τωρα ολα εγιναν θα παρει το δρομο του το μπεμπε και συντομα θα μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα.

Αληθεια ποτε εχετε επετειο;Εμεις εχουμε στις 16 Αυγουστου και κλεινουμε 13 χρονια.Γερες να ειμαστε και να χαιρομαστε τους αντρες μας κι εκεινοι εμας,και του χρονου να εχουμε οτι ποθουμε.Φιλακια,τα λεμε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μανου, επετειο έχουμε στις 26 Αυγούστου. Φοβάμαι πλέον να ονειρευτώ...Καθε χρόνο τέτοια μέρα λέμε "άντε και του χρόνου με ένα μωρό". Και κάθε επόμενο χρόνο η ευχή επαναλαμβάνεται κι όλο και το πιστεύω λιγότερο. Μακάρι να είναι η τελευταία επέτειος που μας βρίσκει μόνους.

Βρε Μανού, εσείς σε τι φάση είστε για επόμενο παιδάκι; Αν δεν με απατά η μνήμη μου προσπαθείτε κι εσείς καιρό, ε; Τι εξετάσεις έχετε κάνει μέχρι τώρα; Συγνώμη που ρωτάω, αλλά εσύ μας δίνεις κάθε φορά θάρρος κι αισθάνομαι πως σε παραμελήσαμε λίγο, ίσως επειδή έχεις ήδη τη μικρή σου.....Πιστεύω πως πολλά μπορούμε να πάρουμε η μία από την άλλη. Εγώ έμαθα για το γιατρό από μία κοπέλα στο φόρουμ που ταλαιπωρήθηκε κι εκείνη πολύ και τώρα είναι έγκυος.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσάκια μου γλυκά επέστρεψα... Μετά από μακρά απουσία λόγω του γεγονότος είμαι και πάλι κοντά σας..

Μάρτζι μου χαίρομαι που πήγε τόσο καλά η επέμβαση και που σε διαβάζω τόσο αισιόδοξη.. Μπορεί να μην πήγατε διακοπές αλλά τουλάχιστον έφτιαξες το θέμα της υγείας σου.. Νομίζω ότι αυτό είναι ότι σημαντικότερο στην παρούσα φάση..

Μανουτίτα νομίζω πως επιβάλλεται να μάθεις να οδηγείς.. Δεν ξέρεις πόση χαρά και ανεξαρτησία θα σου δώσει ένα αυτοκίνητο.. όποτε είχα τις μαύρες μου καβάλαγα το αυτοκίνητο και όπου φύγει φύγει..

Εγώ είμαι καλά.. αδιαθέτησα κιόλας για πρώτη φορά μετά την απόξεση και πήρα και την απόφαση την όποια επόμενη προσπάθεια να την αναβάλλω για τον καινούργιο χρόνο.. Προς το παρόν αποφάσισα να διαγράψω όλα τα άσχημα και να βλέπω μόνο τα όμορφα και ευχάριστα..

Σας φιλώ όλες μαζί και την κάθε μία ξεχωριστά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Να'μαι κι εγω παλι,για λιγο απο Θεσ/νικη,κατεβηκαμε να κανω κατι ψωνια για τη μικρη και την Τεταρτη θα φυγω παλι.

Αχ μαρτζι μου,ουτε κι εγω ξερω σε τι φαση βρισκομαι.....η αληθεια ειναι οτι τωρα το καλοκαιρι κατι με επιασε.Δεν ξερω αν θα μπορω να ανταπεξελθω σε μια πιθανη εγκυμοσυνη,αν εχω τις απαραιτητες αντοχες,εννοω.Εχουν περασει και τοσαααα χρονια απο το πρωτο μου παιδι......ειμαι πολυ μπερδεμενη.Παντως μαλλον θα ψαχτουμε περαιτερω απο Σεπτεμβρη.Εχω κανει σαλπιγγογραφια,ορμονικες και υστεροσκοπηση,αλλα εχει ενα χρονο,οποτε δεν ξερω αν θα χρειαστει να κανω και κατι αλλο.Θα δειξει....

Δομνινα μου χαιρομαι που σε ξαναβλεπω,και να ξερεις οτι η απουσια ηταν αισθητη,αλλα απολυτα κατανοητη.Χαιρομαι που αφηνεις πισω τα παλια και τα "δυσκολα" και εισαι ετοιμη για νεα ξεκινηματα.Σημασια εχει να κραταμε μεσα μας,μονο τις ομορφες αναμνησεις,καλα φυλαγμενες στην ψυχη μας,μεσα σε μικρα κουτακια.Και καθε φορα που ειμαστε "καπως" ή νιωθουμε νοσταλγια να ανοιγουμε το κουτακι και να θυμομαστε μονο τα καλα.

Φιλακια σε ολες.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Να'μαι κι εγω παλι,για λιγο απο Θεσ/νικη,κατεβηκαμε να κανω κατι ψωνια για τη μικρη και την Τεταρτη θα φυγω παλι.

Αχ μαρτζι μου,ουτε κι εγω ξερω σε τι φαση βρισκομαι.....η αληθεια ειναι οτι τωρα το καλοκαιρι κατι με επιασε.Δεν ξερω αν θα μπορω να ανταπεξελθω σε μια πιθανη εγκυμοσυνη,αν εχω τις απαραιτητες αντοχες,εννοω.Εχουν περασει και τοσαααα χρονια απο το πρωτο μου παιδι......ειμαι πολυ μπερδεμενη.Παντως μαλλον θα ψαχτουμε περαιτερω απο Σεπτεμβρη.Εχω κανει σαλπιγγογραφια,ορμονικες και υστεροσκοπηση,αλλα εχει ενα χρονο,οποτε δεν ξερω αν θα χρειαστει να κανω και κατι αλλο.Θα δειξει....

Δομνινα μου χαιρομαι που σε ξαναβλεπω,και να ξερεις οτι η απουσια ηταν αισθητη,αλλα απολυτα κατανοητη.Χαιρομαι που αφηνεις πισω τα παλια και τα "δυσκολα" και εισαι ετοιμη για νεα ξεκινηματα.Σημασια εχει να κραταμε μεσα μας,μονο τις ομορφες αναμνησεις,καλα φυλαγμενες στην ψυχη μας,μεσα σε μικρα κουτακια.Και καθε φορα που ειμαστε "καπως" ή νιωθουμε νοσταλγια να ανοιγουμε το κουτακι και να θυμομαστε μονο τα καλα.

Φιλακια σε ολες.

Τι τέλειο αυτό που έγραψες! Πόσο δίκιο έχεις!

Δομνίνα μου, τα ίδια θα σου έλεγα κι εγώ. Τώρα να κοιτάς μόνο μπροστά. Να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να συνέλθει και μετά να προχωρήσεις όπως εσύ πιστεύεις ότι είναι καλύτερα.

Μανού, ο άντρας σου έκανε σπερμοδιάγραμμα; Αν οι εξετάσεις σου βγήκαν καλές πριν ένα χρόνο, δεν νομίζω να χρειάζεται να τις επαναλάβεις. Οσο για το αν έχεις ή όχι αντοχές, μόλις έρθει ένα μωρό, θα τις βρεις, να είσαι σίγουρη.

Βρε κορίτσια, τι να κάνουν οι υπόλοιπες; Σαν πολύ καιρό δεν έχουν να μπουν;; Πού είστε, βρε;;;:P :p

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ξεκίνησα σήμερα νηστεία. Λέω να εξομολογηθώ την Τετάρτη κι αν μου δώσει την άδεια ο πνευματικός να πάω να κοινωνήσω....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημερα,οχι μαρτζι μου δεν εχουμε κανει κατι.Ειπαμε να ασχοληθουμε σοβαρα μετα τις διακοπες,και να κανουμε μια ολοκληρωμενη προσπαθεια.

Εγω εστειλα ενα sms στη μηλιτσα αλλα δεν πηγε καν,μετα απο μερικες μερες μου εστειλαν οτι ειχε αποτυχει η αποστολη.Η μαγδα χαθηκε,αλλα δεν πειραζει καλοκαιρακι ειναι.Μακαρι ολες να ειναι καλα και να περνανε ακομα καλυτερα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα κι από εμένα. Μανουτίτα, από το Σεπτεμβρη και μετά να ξεκινήσετε, δίκιο έχεις....Τι, καλοκαιριάτικσ, να αγχώνεστε, κρίμα είναι....Μακάρι να περνάνε καλά τα υπόλοιπα κορίτσια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...