Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Μπηκα για να πω μια καλημερα,αλλα μετα το τελευταιο ποσταρισμα,δε μου βγαινει.........

Δομνινα μου γλυκεια,συλλυπητηρια....ξερω πως ειναι δυσκολες ωρες...αλλα ειμαι σιγουρη οτι η μανουλα σου ησυχασε πια...να εισαι γερη κουκλα μου και να τη θυμασαι.Να'σαι σιγουρη πως θα ειναι παντα διπλα σου,γιατι θα την κουβαλας μεσα σου.Σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια κι ενα γλυκο φιλι.

Ειμαι σιγουρη οτι σε περιμενε να γυρισεις,ηθελε να σ'αφησει να κανεις αυτο το ταξιδι για να κανει κι εκεινη μετα το δικο της...........

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Thena,ngeo καλες διακοπες να εχετε,να περασετε ομορφα και να απολαυσετε τα παιδακια σας.

Μαρτζι μου σιδερενια και γρηγορα με ευχαριστα αποτελεσματα.Οσο για τα ευχαριστω,σου το'χω ξαναπει.Εγω νιωθω πως μεταξυ μας δε χωρανε....κανεις δε μας αναγκαζει να κανουμε τιποτα,απλα βγαινει απο μεσα μας.Χαρηκα πολυ που σε ακουσα κι ελπιζω να τα ξαναπουμε,φιλια πολλα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Δομνίνα μου, τα θερμά μου συλληπητήρια.....Κάνε κουράγιο, κοριτσάκι μου.....Να ζήσετε να την θυμόσαστε και να την έχετε πάντα μέσα σας. Συμφωνώ με την manou:σε άφησε να κάνεις το ταξίδι σου ( φαίνεται ήξερε πόσο το είχες ανάγκη) σε περίμενε, σε είδε κι έφυγε....Πόσο λυπάμαι! Μία μεγάλη αγκαλιά και από εμένα.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Εγώ κορίτσια μου σήμερα δεν πονάω καθολου. Πολύ καλό χέρι τελικά ο γιατρός. Στην προηγούμενη λαπαροσκόπηση δεν μπορούσα να σηκωθώ για μια βδομάδα από το κρεβάτι και ήμουν γεμάτη μελανιές....Είδα και το dvd της επέμβασης....Πολύ "λεπτή" δουλειά! Εντύπωση μου έκανε το ινομύωμα που ήταν κολλημένο στο εξωτερικό τοίχωμα της μήτρας. Ηταν αρκετά μεγάλο,κορίτσια.....Και το εσωτερικό της μήτρα μου δημιούργησε δέος.....φαίνεται τόσο φιλόξενο και ιδανικό! Μαγικό θα έλεγα ( καλά θα με περνάτε για τρελή, τώρα, αλλά αλήθεια σας λέω...). Η φύση τελικά ξέρει τι κάνει...Τα μωράκια είναι πολύ καλά εκεί μέσα, αν δεν υπάρχουν προβλήματα ( πχ πολύποδες, ινομυώματα κτλ)....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

δομνινα συλληπητηρια...να ζησετε να τη θυμαστε.

margi μακαρι να μη σε ξαναβρει τιποτα πια

εμεις παμε αρκιτσα στα κοντα μας , θενα και εγω δεν ξερω αν θα ξεκουραστω ή θα κουραστω!!!αλλα να μη λεω και πολλα. margi περισσευει ενα κρεβατι ελα μαζι μας!

φιλια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Αρκίτσα;;;;πού είναι αυτό;πρώτη φορά το ακούω.....

Μπα, δεν έρχομαι.....Φοβάμαι μην σου αρπάξω το μωρό και φυγω.....Αχ, κορίτσια, να βλέπατε στο νοσοκομείο κάτι μωρά που μόλις γεννιόντουσαν τα καημένα.....ζαρωμένα, ταλαιπωρημένα, αλλά κουκλάκια. Τα άκουγα το βράδυ που έκλαιγαν και δεν με πείραζε καθόλου....Θα θελα να ήμουν εγώ η μαμά τους, να άκουγα το κλαμματάκι και να έτρεχα....Καλά, όταν θα έρθει η ώρα, θα μου πείτε εσείς οι παλιές, δεν θα είναι τόσο ιδανικά, όσο το φαντάζομαι, αλλά εγώ έτσι αισθανόμουν εκείνη την στιγμή....Γιαυτό σου λέω νγεο, άστο καλύτερα, βλέπω μωρά και μελώνω....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Δομνινα μου ζωη σε σας τι να πω???Τουλαχιστον ξεκουραστηκε η ψυχουλα της και να εισαι σιγουρη πως παντα θα ειναι διπλα σας....

Μαρτζι μου σιδερενια να εισαι και τα φετινα χριστουγεννα να παρεις διπλο δωρο...!!!!!Οσο για το κλαμα των μωρων οσο κουρασμενη και να εισαι παντα ακουγεται σαν μελωδια...χωρις να υπερβαλω ποτε δεν αγανακτησα με το κλαμα των παιδιων μου ισα ισα που με κανει πιο προστατευτικη....

Αννα μου, ευχαριστώ για τις ευχές. Καιρό είχες να μπεις. Τι νέα; Τι κάνουν τα παιδάκια σου; Πήγατε πουθενα διακοπές;

Δομνίνα μου, είσαι καλά; Κουράγιο κοριτσάκι μου. Θα συνέλθεις κι από αυτό το χτύπημα σιγά-σιγά....

Θένα, θα είσαι Κερκυρα τώρα. Τυχερή!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαρτζι μου που χρονος με τα παιδια?????Μεγαλωνει και η μικρη και απαιτει και αυτη πια την προσοχη μου......Οποτε μετα πρεπει να ασχολουμαι τον διπλασιο χρονο με την Εβελινα γιατι νιωθει οτι την αμελω...κοινως ολη μερα ασχολουμε με τα μικρα....Οταν ανοιξουν τα σχολεια και θα αρχησουν τα διαβασματα τι θα κανω??????Δεν θα εχω και καμια βοηθεια.......

Οσο για τις διακοπες τι ειναι αυτο????????Φετος ειναι η τριτη χρονια που δεν θα παμε πουθενα.Γεννα και πολλες υποχρεωσεις τα οικονομικα μας μας τα κατσιασαν.....Περυσι που μπορουσαμε ηταν χαλια ο πεθερος μου οποτε και για φετος ακουω διακοπες και γελαωωωωωω ενα θα σας πω φετος εχω10 γαμους, ολοι πρωτου βαθμου συγγενεια και ο ενας μαλιστα του αδερφου μου και 4 βαφτησεις.......

Αμαν! 10 γάμοι και 4 βαφτίσεις;;;;Πάει, θα ξεπαραδιαστείτε!!!

Αννούλα, ούτε εγώ διακοπές. 3000 έφυγαν με το χειρουργείο. Τώρα μετράμε και το τελευταίο ευρώ....Τα υπολογίζω από εδώ, τα υπολογίζω από εκεί, με το ζόρι τα καταφέρνουμε. Εχω να πληρώσω κι άλλα 200 ευρώ την ιστολογική, άστα....

Να μπαίνεις, όταν έχεις χρόνο από τα μικρά, να λέμε κανα νέο, γιατί από ό,τι καταλαβαίνω οι φιλενάδες μας κάνουν διακοπές και μείναμε οι δυο μας......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Αστα Μαρτζι μου και ειναι ολοι πρωτου βαθμου που δεν γινεται να μην παω.....αχαχαχ

Να σου πω τα λεφτα τα δικα σου μην τα κλαις ηταν για καλο!!!!

Τωρα τα δικα μου νεα εχτες ηταν μια χαλια μερα....κατα τις 8 το πρωι χτυπαει το τηλ.Ηταν η νυφη μου επεσε ο αδερφος μου απο τις σκαλες....εκει κοπηκαν τα ποδια μου γιατι αυτος ο αδερφος μου πριν απο 5 χρονια ειχε μεινει παραλητος απο το ενα ποδι γιατι ειχε κυλη στην σπονδυλικη και επεσε εσπασαν 2 σπονδυλοι και ειχε χυθει το υγρο της κυλης μεσα στα νευρα οποτε ειχε παραληρησει το ενα ποδι και ατροφησει οποτε εκανε ενα μεγαλο χειρουργειο οπου του εβαλαν 3 μοσχευματα σπονδυλων καιι του καθαρησε ενα ενα τα νευρα ο γιατρος ηταν θυμαμαι 8 ωρες στο χειρουργειο...Τεσπα εχτες που λετε επεσε ξανα και τρελαθηκαμε φοβηθηκαμε μην εχει σπασει ή μην εχουν φυγει τα μοσχευματα και δεν σηκωνει πια αλλο χειρουργειο....Μου φερνει εμενα την μικρη και πηγε ο αλλος αδερφος μου να τον παει στο νοσοκομειο...Τελικα η σπονδυλικη δεν επαθε τιποτα αλλα χτυπησε τα νεφρα κατουρουσε αιμα και φοβηθηκαμε μετα για εωτερικη αιμοραγια....μεχρι στιγμης δεν εχουν δειξει κατι οι εξετασεις ισως το αιμα να ειναι απο καποια φλεγμωνη λογω πεσιματος αυριο ομως θα του κανουν και μια αλλη εξεταση για να ειμαστε 100% σιγουροι οτι δεν εχει κανενα προβλημα.....και εκει που ειπαμε αντε ολα καλα το βραδυ που πηγαν σπιτι πηραν την μικρη και ηθελε να κανει ποδηλατο και οπως ανεβαινει παει η σκατουλα και πεφτει και κοπαναει το κεφαλι στην σιδερενια εξωπορτα.....ευτυχως δεν το εσπασε αλλα εχει κανει και ενα δευτερο κεφαλι στο κουτελο.......Καλα μας μπηκε ο Αυγουστος....

Κατα τ'αλλα......ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ..........

Λοιπον θελω την γνωμη σου για τον γαμο του αδερφου μου εχω παρει αυτο το μπουστο: http://www.jasminebridal.com/ugC_Product_Detail.asp?hidP_kind=Bridesmaids&hidP_style=B2&hidj_line_order=2&hidP_Style_ID=B4049

με αυτη την φουστα: http://www.jasminebridal.com/ugC_Product_Detail.asp?hidP_kind=MOB&hidP_style=JADE&hidj_line_order=1&hidP_Style_ID=J4462

αλλα σε μαυρο χρωμα

Για πες μου ποιο χτενισμα να κανω?????

1) http://www.hairfinder.com/hairstyles5/davis-upstyle3.htm

2) http://1.bp.blogspot.com/_SHEnGpvn5pc/TM35GsX5lpI/AAAAAAAAAG8/JLG1AeenNQk/s1600/jessica_alba_with_braid.jpg

Τα μαλια μου ειναι αρκετα μακρια και σκουρο καστανο....

Καλημερα κοριτσια τι κανετε;Εγω ηρθα χθες Θεσ/νικη για κατι δουλειες και αυριο επιστρεφω Χαλκιδικη.

Μαρτζι μου ευχομαι να εχεις αναρρωσει πληρως,αληθεια ο γιατρος σου ειπε ποτε μπορεις να ξεκινησεις την προσπαθεια για το μπεμπε;

Δομνινα μου να ξερεις οτι σε σκεφτομαστε πολυ,κανε κουραγιο.

Αννουλα μου τι κοινωνικες υποχρεωσεις ειναι αυτες παιδι μου....θα ξεφαντωσετε.Τα κοριτσακια σου τι κανουν;Πηρα το μειλ σου,αλλα δεν μπορουσα να απαντησω,ειχε μπλοκαρει.Παντως τωρα θα ξερω και θα σου ευχηθω κανονικα και το χειμωνα στη γιορτη σου:tongue:

Μεγεια και καλοφορετα τα ρουχαλακια σου και με το καλο να παντρευτει ο αδερφος σου.Εμενα προσωπικα παντως μου αρεσε περισσοτερο το δευτερο χτενισμα,γενικα εχω αδυναμια σε καθε ειδους σινιον.

Παντως ειμαι σιγουρη πως οτι και να κανεις θα εισαι μια κουκλα και θα λαμπεις απο ευτυχια.

Φιλακια σε ολες,τα λεμε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Γεια σας! Αννούλα, φοβερό το ντύσιμο που διάλεξες.....Οσο για το χτένισμα, τρελάθηκα με το πρώτο! Καλά, θα είσαι πολύ επιβλητική, όλα τα βλέμματα πάνω σου θα είναι....Φοβάμαι μόνο μην επισκιάσεις το χτένισμα της νύφης με τέτοιο χτένισμα....Αλήθεια, της το έδειξες;;;Και το δεύτερο καλό είναι, πιο απλό....Ισως με ένα τόσο επιβλητικό ρούχο, να χρειάζεται και κάτι πιο απλό στο μαλλί......Ο,τι και να επιλέξεις, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Κούκλα θα είσαι.

Για τον αδελφό σου τώρα. Περαστικά, περαστικά και να είναι το τελευταίο που του συμβαίνει του ανθρώπου....

Λοιπόν, πήρα τα αποτελέσματα της ιστολογικής. Ολα καλά...Απλά για 3 κύκλους πρέπει από την 16η μέρα ως την 25 να παίρνω τα duphaston γιατί το ενδομήτριο δεν παράγει ικανή ποσότητα προγεστερόνης. Αλλά δεν είναι τίποτα αυτο, διορθώνεται, είπε ο γιατρός....Προσπάθειες ξεκινάμε με την επόμενη περίοδο. Ο γιατρός μού είπε να προσπαθήσω 3 μήνες και αν δεν γίνει κάτι, εξωσωματική αμέσως......Είναι όμως αισιόδοξος....Κορίτσια, πιστεύω θα τα καταφέρω μέχρι τα Χριστούγεννα. Είμαι πολύ χαρούμενη που εμπιστεύτηκα αυτόν τον άνθρωπο.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Margi μου μπραβο κουκλιτσα μου,να'ξερεις οτι χαιρομαι πολυ για σενα.Κυριως ομως επειδη σε νιωθω να εισαι αισιοδοξη και να εχεις χαλαρωσει λιγο.Αυτο να ξερεις ειναι και το πιο σημαντικο.Και κατι μου λεει,οτι θα τα καταφερεις.

Να παρει τελειωνει η μπαταρια,μακαρι να μπορουσαμε να τα πουμε.Δεν πειραζει ομως αλλη φορα.

Καληνυχτα και ονειρα γλυκα,καλα να περνατε οσες κανετε διακοπες,οσο για σενα δομνινα μου,να ξερεις οτι σε σκεφτομαστε ολες,πουλακι μου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...