Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Μαρτζι μου το πηρα το πμ σου κουκλα μου.Λιγο δυκολο το βλεπω να ερθω,γιατι ο αντρας μου,πιανει δουλεια τη Δευτερα,αλλα εγω θα παραμεινω στη Χαλκιδικη.Και δυστυχως δεν οδηγω,για να ερθω.Θα δω ομως,ισως καταφερω να βρω καποια λυση...παντως θα σου τηλεφωνησω,αυτο ειναι σιγουρο.Θα λυπηθω πολυ αν δε τα καταφερω...

Μακαρι κοριτσακι μου να ειναι η τελευταια δοκιμασια που περνας και συντομα να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μανού, μην στενοχωριέσαι και μην αγχώνεσαι για μένα, κοριτσάκι μου. Εμένα μου φτάνει που με σκέφτεσαι!!! Εχω αγχωθει αρκετα....Λίγο η απόσταση, λίγο το άγχος για το πώς θα είμαι μετα, λίγο το οικονομικό, όλα αυτά με κάνουν να μην κοιμάμαι καλά τα τελευταία βράδια...΅Εγώ που μόλις έπεφτα στο κρεβάτι κοιμόμουν σαν μουλάρα, τις βραδιές που πέρασαν με παίρνει ο ύπνος πολύ αργά.....

Εχω μία καλή διαίσθηση για όλο αυτό κορίτσια! Μακάρι να επαληθευτώ για μια φορά στη ζωή μου....

Α, έκανα μία εξέταση κολπικού υγρού, έτσι προληπτικά γιατί το ζήτησε ο γιατρός....Δεν έιχα συμπτώματα, παρα πού και πού καμία φαγούρα...Ε, πάλι βγήκαν άφθονοι μύκητες!! Θα κάνω μία σύντομη θεραπεία με υπόθετα.....Εκανα και μία χοριακή καλού κακού γιατί είχα "περίεργη"¨περίοδο με λίγη ροή αυτή τη φορά και φοβήθηκα. Ευτυχώς αρνητική! Η επόμενη που θα κάνω θα είναι λίγο πριν τα Χριστούγεννα και θα είναι θετική!!! ( και μετά ξύπνησα.......)Πού θα μου πάει, ρε κορίτσια.....θα τα καταφέρω κάποια στιγμή!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

τι κανετε τσουπρες;

εγω χθες μπηκα, εγραψα ποσα και με πεταξε εξω...γκρρρρ

margi ελπιζω ολα να πανε καλα, μη σκεφτεσαι μονο το οικονομικο καθολου και οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι.

μανου τι ωραια που θα περνατε

εμεις παιδια αφορητη ζεστη, ειχε καυτο αερα σημερα αλλα ευτυχως το σπιτι ειναι πολυ δροσερο και το βραδι ειμαστε μια χαρα, σημερα πρωτη μερα που ανοιξα κλιματισμο απο το πρωι ενω συνηθως ανοιγω το μεσημερι

φτιαχνω τα καδρακια για τις μπομπονιερες, το τελαρο που πηρα δεν ειναι καλος ο καμβας ή ειναι πολυ καλος, παντως δε με εξυπηρετει οπως το πιο φθηνο που ειχα παρει, θα χρειαστει να παρω κι αλλα τελεαρα λογικα, περιπου 40 αλλα ευτυχως παω γρηγορα.

θα σας στειλω ελπιζω απο ενα!

φιλια σ ολες, κανω copy μηπως παλι με πεταξει!!!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Κοριτσάκια μου, ξημερώνει της Αγίας Αννας. Αυριο, 25 Ιουλίου, γιορτάζει η χάρη της....Για όλες εμάς που προσπαθούμε για μωρό εύχομαι να μας αξιώσει να το αποκτήσουμε σύντομα...Για τα κορίτσια που έχουν ήδη παιδάκια να τα έχει καλά και γερά και αυτά και τους γονείς τους....

Αυριο φεύγω για Θεσσαλονίκη. Την Τρίτη, αν όλα πάνε καλά, θα μπω στο χειρουργείο. Βάλτε κι εμένα στις προσευχές σας, σας παρακαλώ....Να γυρίσω σπίτι μου καινούργια και δυνατή, έτοιμη να ξαναπροσπαθήσω για παιδάκι κι αυτή τη φορά ας πάνε όλα καλά!!! Σας φιλώ.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλησπερα ή μαλλον καλημερα....

Ηρθα εκτακτως σημερα Θεσ/νικη για ενα μνημοσυνο που προεκυψε και δυστυχως αυριο θα ξαναφυγω το απογευματακι.

Δεν το πιστευω βρε μαρτζι μου,οτι δεν θα σε πετυχω....τι να πω κουκλα μου,μακαρι η χαρη της Αγιας Αννας και ολων των αγιων να κανουν το θαυμα και να σου χαρισουν αυτο που τοσο πολυ επιθυμεις.

Σου το ευχομαι ολοψυχα και να ξερεις οτι θα εισαι στη σκεψη μου και στις προσευχες μου.Θα σου τηλεφωνησω να μαθω νεοτερα,σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια.

Δομνινα ευχομαι να τα περνατε τελεια με τον αντρουλη σου στον Καναδα και να περνατε ομορφες στιγμες με το παιδακι του.Οταν γυρισετε με το καλο,να εχετε στις αποσκευες σας τις καλυτερες αναμνησεις και φορτισμενες τις μπαταριες της ψυχης σας για να συνεχισετε την προσπαθεια για το μπεμπε.

Σας φιλω ολες τις φιλεναδιτσες!!!!!!!!!!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα κ απο μενα

μαργκι μου ευχομαι ολα να πανε καλα κ μεχρι το δεκεμβρη να εχουμε καλα νεα;)

να περασετε ολεσ καλα εμεισ φευγουμε το σαββατο για κερκυρα

θα τα πουμε μετα τισ διακοπεσ αν κ οι αρρωστιεσ ακομα μασ επισκεπτοντε:mad::-x ελπιζω μεχρι το σαββατο να ειμαστε ολοι γεροι.

φιλια πολλα σε ολεσ

αννουλα γιορταζει η το δεκεμβη ?οπωσ κ να χει χρονια πολλα με υγεια

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Κοριτσάκια μου γλυκά γύρισα..

Περάσαμε όμορφα, χαρήκαμε το παιδί όσο δεν φαντάζεστε και εγώ επιτέλους δεν σκεφτόμουν τίποτε απολύτως..

Με το που γύρισα φυσικά εννοείται ότι πήγα στο νοσοκομείο μιας και η κατάσταση της μητέρας μου είχε ραγδαία επιδείνωση και δυστυχώς είναι θέμα ημερών πια.. Όμως το έχω δεχτεί μέσα μου και το έχω πάρει απόφαση..

Μάρτζι μου ελπίζω η εγχείρηση να πήγε τέλεια και πραγματικά να βγήκες καινούργια από αυτή τη δοκιμασία.. Σου εύχομαι το καλύτερο και φυσικά τη θετική χοριακή τα Χριστούγεννα.. περιμένω με αγωνία νέα σου..

Μανού μου ελπίζω να πέρασες όμορφα στη Χαλκιδική.. είναι μέρος που ενδείκνυται για διακοπές και ξεκούραση.. και σίγουρα με τη θάλασσα μες στα πόδια σου γλύτωσες τον καύσωνα..

Ngeo μου με το καλό να γίνει η βάφτιση του μικρούλη σου.. και να πάρει επιτέλους το επίσημο ονοματάκι του..

Θένα μου ελπίζω τον Αύγουστο να πάνε οι κωλοαρρώστιες διακοπές και να σας αφήσουν επιτέλους ήσυχους..

Εγώ περιμένω την πρώτη περίοδο μετά την απόξεση για να δούμε ότι το σύστημα λειτουργεί και πάλι.. Αν κρίνω από την προηγούμενη φορά υπολογίζω να μου ρθει σε καμιά βδομάδα αλλά κάτι ψιλοπονάκια έχουν ξεκινήσει..

Σας φιλώ όλες ανεξαιρέτως!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Δομνίνα καλώς όρισες. Χαίρομαι που ηρέμησες λίγο και ξέφυγες επιτέλους από τα τόσα προβλήματα που σε περιτρυγιρίζουν. Τώρα οπλίσου με υπομονή και κουράγιο για να αντιμετωπίσεις αυτό τουλάχιστον που φαίνεται πλέον αναπόφευκτο.

Μανού, για μια ακόμη φορά θέλω να σε ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σου!!! Είσαι πολύ γλυκός άνθρωπος.

Να σας πω τώρα τα δικά μου. Αφαιρέθηκε η μισή σάλπιγγα του εξωμητρίου, ο πολύποδας και δύο ινομυώματα, το ένα ήταν μέσα στην μήτρα, το άλλο εξω από αυτήν. Εγινε επίσης έλεγχος διαβοτήτας της δεξιάς σάλπιγγας. Υπήρχε μία μικ΄ρη στένωση, την άνοιξε. Τέλος έκανε drilling ωοθηκών για να βγαίνουν ευκολότερα τα ωάρια.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

( τα γράφω λίγα- λιγα γιατί με πετάει ο υπολογιστής)

......Λοιπόν...τι μου είπε τώρα. Είπε ότι έτσι όπως ήταν τα πράγματα δεν υπήρχε περίπτωση να μέινω έγκυος ή τουλάχιστον αυτό ήταν πάρα πολύ δύσκολο.

Τώρα πλέον είμαι εντάξει και το αν θα μείνω ή όχι έγκυος είναι πλέον θέμα συζύγου και Θεού. Επίσης είπε ότι με τη μισή σάλπιγγα εου εξωμητρίοι μέσα μου είχα 60% πιθανότξτες νέου εξωμητρίου. Τώρα έχω 17% γιατί έχω κάνει ήδη ένα εξωμήτριο και σε τέτοιες περιπτώσεις τα ποσοστά ανεβαίνουν ( γυναίκες που δεν έχουν κάνει εξωμήτριο έχουν μόνο 2% πιθανοτητες να κάνουν ) Ας ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά και σύντομα να έχω μία ενδομήτρια κύηση.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Θα περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα της ιστολογικής και από αυτά θα κρίνει αν θα χρειαστεί να πάρω κάποια θεραπεία για ενίσχυση του ενδομητρίου. Αυτό θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Σας φιλώ όλες.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

μπραβο κορίτσι, περαστικά σου και πραγματικα ευχομαι απο εδώ και πέρα να πανε ολα τελεια

δομνινα λυπαμαι πολυ για τη μαμα σου...κουραγιο

εμεις κοριτσια ετοιμαζομαστε πυρετωδως για τις διακοπες γιατι πρεπει να μαζεψουμε απειρα πραγματα και ελπιζω να περασουμε καλα και να μη τα φτυσω με τις αλλαγες του μικρου...τεσπα

φιλια πολλα

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Νγεο μου, να περάσετε καλά στις διακοπές σας! Αχ! πόσο θα ήθελα να πάω κι εγώ κάπου για λίγες μερούλες! Αλλά τώρα έχουν πέσει τέτοιες αφραγκίες που δεν τολμώ ούτε να το σκεφτώ....Δεν με νοιάζει όμως....ας καταφέρω εγώ να μείνω έγκυος κι ας μην πάω ούτε φέτος ούτε του χρόνου διακοπές. Καθόλου δεν θα με ένοιαζε.... Νγεο, πού θα πάτε;να κάνεις καμία βουτιά και για μας, εντάξει;

Ρε κορίτσια, η Μάγδα πού χάθηκε;Λέτε να είναι διακοπές με τον αντρούλη και να περνάει τέλεια;; Μακάρι...

Με στενοχωρεί πολύ η απουσία της Μηλίτσας.....Γιατί, βρε Μηλίτσα, σταμάτησες να μας επισκέπτεσαι;

Θένα, η Κέρκυρα είναι φανταστική.....Θα περάσετε σίγουρα καλά...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ενα γρηγορο γεια κ απο μενα(οπωσ παντα:tongue:)

δομνα μου ελπιζω να ξεκουραστικατε κ αφου περασατε καλα τωρα τα κεφαλια μεσα δυστιχωσ! υπομονη με του μανουλα καλυτερα να 'φυγει' να μην ταλεποριτε αλλο ειναι κριμα κ για εσασ να την βλεπετε σε τετοια κατασταση.

μαργκη μου υπεροχα τα νεα βλεπω αφου ολα τωρα μπηκαν στη θεση τουσ σε τισ θαλασσεσ κ βαλε κατω τον συζυξ για τα καθηκοντα του:tongue::tongue::tongue::tongue:

ειμεισ καλα ευτυχοσ μαζευω βαλιτσεσ πολλεεεεεσ απο χθεσ κ ακομα μαζευω...το σαββατο φευγω για μια βδομαδουλα αν κ ειμαι λιγο επιφυλακτικη για το πωσ θα επιστρεψω:shock::tongue: ισωσ πιο κουρασμενη:!::!:

αυτα τα λιγα καληνυχτα κ φιλια

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...