Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

μπραβο κοριτσι!καλα, μη μας στεναχωριεσαι για τα μπανια γιατι μεχρι να τελειωσουν τα σχολεια ολο μπανακι και θαλασσιτσα ησουν σουπια...εμεις σας ειπα, ακομα θεσσαλονικη, βραζουμε στο ζουμι μας!!!πικρα και θελαμε να παμε τη μεγαλη λουνα παρκ και ζοολογικο κηπο αλλα που...να φανταστειτε δεν εχω κατεβει κεντρο ακομα...ουτε κρηνη να δω θαλασσα, τιποτα, ισως αυριο, παμε καπου κλειστα, σε πολυκαταστηματα αλλιως δεν την παλευουμε!

παρηγγειλα τα τελαρα μου για να κανω τις μπουμπουνιερες, 200? κοστιζουν δυστυχως αλλα θα γινουν υπεροχα, μακαρι να μπορουσα να στειλω σε ολες σας, μπορει και να το κανω ομως, τι τα εχουμε τα ελτα!!!

πηρα και κατι πραγματα και για το σπιτι απο ικεα και ο αντρας μου οπως σας ειπα εχει σηκωσει ολα τα μαγαζια. εγω μια παντοφλα για μεσα στο σπιτι και μια για εξω, ουτε 30 ευρω δεν εδωσα. αφου δεν εχω πολλη ορεξη να σας πω.

η μεγαλη με εχει στεναχωρεσει απιστευτα σημερα, εχει ξεφυγει κανονικα, φωναζει ολο θελει, μας απλωνει χερι αντιμιλαει θα τη στρωσω μολις γυρισουμε!

ο μικρος παιδια θα τον φαω!ολο γελαει αυτο το παιδι, καρκαριστα, καθεται μονος του και παιζει ειναι γλυκας, θα τον φαω!και η μεγαλη την κουρεψα και εχει γινει θεα. οπως καταλαβατε τα χω χασει με τα παιδια μου.

μαρτζι ετσι νιωθουν και οι γονεις σου και ακομα και αν δεν ειχανε τιποτα απολυτως θα δινανε παλι σε εσενα, μη το βλεπεις ετσι και σκεψου οτι θα πανε ολα τελεια και θα τα καταφερεις και αυριο μεθαυριο θα κανεις και εσυ τα ιδια

φιλια πολλα

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας! Χαθήκαμε κοριτσάκια....Εγώ δεν θα πάω διακοπές φέτος.....Θα με φάει το σπίτι....Δεν πολυστενοχωριέμαι όμως.....Θα φροντίσω να κάνω μπανάκια το Σεπτέμβρη....

Κορίτσια, έκατσα και σκέφτηκα πολύ....Θα πάω στη Θεσσαλονίκη τελικά....Βαρέθηκα να τρέχω συνέχεια από γιατρό σε γιατρό ......θα δανειστώ από τους γονείς μου, θα γίνω καλά και δεν θα χρειαστεί να κάνω εξωσωματική.....Θα μαζέψω τα λεφτά και θα τους τα επιστρέψω , αν και είπαν ότι δεν τα θέλουν, αλλά κρίμαι κι αυτοί, οι οικονομίες τους είναι....Εχω ηρεμήσει....Επιτέλους πήρα μια απόφαση.... Εχω καλή διαίσθηση για όλα αυτά!

Νομίζω ότι είναι η καλύτερη απόφαση που θα μπορούσες να πάρεις.. Να πας κοριτσάκι μου.. και με το καλό όταν γυρίσεις θα είσαι μια χαρούλα και εννοείται ότι δεν θα χρειαστεί να κάνεις εξωσωματική..

Μη μου στενοχωριέσαι για τα μπάνια.. Κι εγώ φέτος ούτε ένα δεν έχω κάνει.. ποιος, εγώ που τις άλλες χρονιές από αρχή του Ιούνη ήμουν στη θάλασσα.. Ας όψονται οι καταστάσεις..

Κορίτσια είμαι αισιόδοξη ότι θα τα καταφέρω να πάω στον Καναδά.. Η μητέρα μου είναι λίγο καλύτερα τις τελευταίες δυο μέρες.. Βέβαια κρατάω και μια πισινή μπας και είναι αναλαμπή αλλά πραγματικά ελπίζω..

Την τελική απόφαση πάντως θα την πάρω Κυριακή βράδυ..:-)

L2qIp2.png

Ngeo μου πως βρεθήκατε Θεσσαλονίκη; έχετε καταγωγή από εκεί; Είναι φανταστική πόλη αλλά με τόση ζέστη και υγρασία όντως δεν ενδείκνυται για δυο παιδάκια να τα σέρνεις όλη μέρα έξω..

Θα κάτσετε πολλές μέρες; Ας ελπίσουμε ότι θα στρώσει λίγο ο καιρός για να πάτε καμιά βολτίτσα..

Τα παιδιά όταν φεύγουν από το γνώριμο περιβάλλον τους ξεσαλώνουν.. αυτό έχω να πω από ιδίας άποψης...

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Κοριτσακια μου γλυκα,καλησπερααα.Πηραμε ενα καρτοιντερνετ,για να μη χαθουμε τελειως.........

Μαρτζι μου χαιρομαι που πηρες τις αποφασεις σου,κι εννοειται πως οταν ερθεις με το καλο,να μου το πεις και θα ειμαι διπλα σου.Εχω καλο προαισθημα.

Δομνινα μου,μπραβο που ειναι καλυτερα η μανουλα,μακαρι να τα καταφερεις και να συνοδευσεις τον αντρουλη σου.

Ngeo μου τωρα που εισαι εσυ Σαλονικα,λειπω εγω....αυριο ομως θα ερθω κι εγω για ψωνια μιας κι αρχιζουν οι εκπτωσεις.

Εμεις εδω καλα,ευτυχως ο μπαμπας μου πηρε λιγο τα πανω του στην εξοχη,αν και δεν το αφηνουμε να κανει τιποτα και αυτο τον εκνευριζει,αλλα τι να κανουμε.Εντωμεταξυ για να μη γινεται "κακια" η μαμα μου,αναγκαζομαι και του βαζω εγω χερι,αλλα τι να κανουμε....

Κατα τ'αλλα ησυχια,θαλασσα και παιχνιδι με τη μικρη μου,σας φιλω,μου εχετε λειψει........

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μανουτίτα μου χαίρομαι πάρα πολύ που ο πατέρας σου πάει καλύτερα.. Και ακόμη περισσότερο χαίρομαι διότι απολαμβάνεις τη θάλασσα και το κοριτσάκι σου..

Εγώ δυστυχώς παρά τις ελπίδες μου βλέπω το ταξίδι να απομακρύνεται... σήμερα η μητέρα μου παρουσίασε επιδείνωση.. Θα πάω μετά τη δουλειά στο νοσοκομείο να δω τι γίνεται..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

domna, κουράγιο!!! Εύχομαι η μαμά σου να μην ταλαιπωρείται και ό,τι είναι γραμμένο από το Θεό να γίνει, να γίνει χωρίς πόνο. Μακάρι να γινόταν ένα θαύμα και να ξεπερνούσε το πρόβλημά της...Να προσέχεις, να είσαι δυνατή κι όλα θα γίνουν, όπως τα όρισε ο Κύριος.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημέρα!

Δομνίνα τι κάνει η μαμά σου;

Μανού, πώς περνάτε; Ελπίζω ο μπαμπάς σου να πηγαίνει όλο και καλύτερα...

Εγώ ξύπνησα και η κυρία περίοδος πιστή όπως πάντα τα τελευταία χρόνια στο ραντεβού της....28-30 μέρες....ποτέ παραπάνω, ποτέ παρακάτω....Από τη μια καλό θα μου πείτε, από την άλλη πόσο πια θα μου κάνει την τιμή;;;Ας πάρει μία αδειούλα κι αυτή να ξεκουραστεί!

Τεσπα...Θα κανονίσω τώρα να παώ Θεσσαλονίκη κι ελπιζω να είναι η σωστότερη απόφαση της ζωής μου. Να μην το μετανιώσω και σύντομα να έχω κι εγώ την περίφημη "καθυστέρηση", την θετική χοριακή, την ενδομήτρια κύηση και επιτέλους ένα μωράκι σπίτι μου! Μακάρι να με βοηθήσει ο γιατρός αυτός.....ΔΕν θέλω μετά να ξανακούσω για χειρουργεία και γιατρούς ποτέ ξανα....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Πού είστε βρε κορίτσια;;;Μάλλον οι περισσότερες από εσάς θα περνάνε καλα! Εγώ καίγομαι μέσα στο σπίτι!

Δόμνα, τι θα γίνει τελικά; Θα πας στον Καναδά;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τι κανετε κοριτσακια μου,καλησπερα.

Δομνινα μου ελπιζω να εχεις ηδη μπει στο αεροπλανο και να πηγαινεις Καναδα,μακαρι να γυρισεις και να μας πεις εντυπωσεις.

Μαρτζι μη νομιζεις κουκλα μου παντου ζεστη εχει....λοιπον οταν αποφασισεις με το καλο να ερθεις Θεσ/νικη,να μη διστασεις καθολου να με ειδοποιησεις,το τηλεφωνο μου το εχεις.Να ξερεις οτι μπορεις να βασιζεσαι πανω μου.

Εμεις κατα τ'αλλα κορτισακια μου,καλα,ευτυχως ο μπαμπας μου εχει αρχισει να ειναι πολυ καλυτερα,οσο για μενα,οσο ειναι ο αντρουλης μου εδω καλα ειναι τα πραγματα.Μετα και την αλλη βδομαδα που θα φυγει,θα ειναι το ζορι,γιατι δεν θα μπορουμε να κανουμε και πολλα πραγματα....

Τελοσπαντων καλα να ειμαστε και θα περασει ο καιρος.

Φιλακια σε ολες,να περνατε καλα!!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μανουτίτα μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ, κοριτσάκι μου! Αυριο θα παρω τηλ το γιατρό να κανονίσουμε μέρα! Δεν σας κρύβω ότι έχω πάρα πολύ άγχος για την λαπαροσκόπηση. Τότε στο εξωμήτριο που είχε γίνει λαπαροσκόπηση πονούσα πάρα πολύ για μια ολόκληρη βδομάδα....Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι....

Μανού πολύ θα ήθελα να συναντηθούμε....Εσύ θα είσαι όμως Χαλκιδική....Δεν πειράζει όμως....Τα λόγια σου και η συμπαράστασή σου είναι τόσο συγκινητικά!!! Κοίτα να περάσεις καλά και ξέρεις πότε θα τα πούμε; Οταν θα ανέβω πάλι να μου κόψει τα ράμματα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια..

Μπαίνω σα σφαίρα να σας πω ότι η κατάσταση της μητέρας μου παραμένει σταθερή μεν αλλά κρίσιμη.. Πήρα όμως την απόφαση να πάω στον Καναδά και έτσι κάνω το σταυρό μου να μην έχουμε κάτι απρόοπτο, να πάνε όλα καλά και σε 1 ώρα φεύγω για το αεροδρόμιο.. Από τον Καναδά δυστυχώς δεν θα μπορώ να σας γράφω.. να σας διαβάζω όμως σίγουρα..

Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλες τις φιλενάδες μου που παλεύουν για το δικό τους όνειρο.. Η σκέψη μου είναι μαζί σας και ελπίζω να βρω πολλά χαρούμενα νέα να με περιμένουν όταν γυρίσω..

Να περνάτε τέλεια!

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Να περάσεις καλά Δομνίνα μου....Ευχομαι να ηρεμήσετε λίγο, να φορτώσετε τις μπαταρίες, να χοτρασετε το παιδάκι και, όταν γυρίσεις, να βρεις τη μανούλα σου να σε περιμένει!!Εμείς εδώ θα είμαστε....Ευχάριστα νέα ευελπιστούμε να μπει και να μας ανακοινώσει κάποια στιγμή η Μαγδα ή η Μανουτίτα...Ελπίζω κι εγώ μετα την επέμβαση να σας πω ότι όλα πήγαν καλά, τουλάχιστον από άποψη υγειας...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κουκλιτσες μου καλησπερα.

Δομνινα μου καλο ταξιδι,να πατε με το καλο και να γυρισετε με ομορφες αναμνησεις απο αυτο το ταξιδι.

Μαρτζι μου ενημερωσε με εσυ για το ποτε με το καλο θα ερθεις και θα δουμε,ισως βολευει και να ερθω να σε δω.Οσο για τις ευχαριστιες,δε χρειαζονται μεταξυ μας.Εξαλλου το μοτο μου εμενα ειναι λιγο κλεμμενο απο τους 3 σωματοφυλακες:μια για ολες και ολες για μια!!!!!!

Καλο βραδυ,φιλακια πολλαααααα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αχ, Μανού!!! Λοιπόν, έρχομαι Δευτέρα πρωί. Θα παώ στη Σαπφούς να βγάλω εισιτήριο για τον Αγιο Λουκά και μετά βουρ για το νοσοκομέιο, για να κάνω κάτι εξετάσεις και να με δει και ο γιατρός. Μετά μάλλον θα φύγω και θα πάω να μείνω σε μία φίλη μου. Την Τρίτη το πρωί θα γίνει το χειρουργείο και θα βγω Τετάρτη....Αν είμαι καλά, θα φύγω αμέσως για το σπιτάκι μου....Αν όχι, θα μείνω ακόμη μία μέρα.....Θα σου στείλω πμ με το κινητό μου.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια, τελικά η κλινική μού ζητάει 800ευρώ!!!Μού φάνηκαν πολλά, αλλά είπαμε. Είναι η μεγάλη μου κίνηση, ελπίζω να είναι η κίνηση "ματ" στο όλο θέμα της προσπάθειας για παιδί. Να το "τσακώσω" αμέσως μετά την επέμβαση, εκεί που νόμιζε πως θα μου ξεφύγει.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...