Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Ειναι μια μεχρι να παω δομνινα μετα,που θα παει θα συνηθισω.Οσο για ιντερνετ....θα εχω το λαπτοπ μαζι μου και οταν πηγαινουμε για καφεδακι τα απογευματα,θα το παρω μαζι μου καπου που θα εχει wifi και θα τα πουμε.Να μαθαινω κι εγω πως τα περνατε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μανουτίτα μου, να περάσετε καλά!

Κορίτσια, μίλησα με το ιατρείο του χασιάκου να ρωτήσω αν κάνει υστεροσκοπήσεις σε δημόσιο νοσοκομείο ( είχα ακούσει για Αρεταίειο) αλλά είπαν ότι κάνει μόνο στο Ρεα και στο λητώ και η διαδικασία κοστίζει 800ευρώ ( γιατρός και νοσοκομείο ). Ξέχασα να ρωτήσω αν μέσα στην τιμή είναι και ο αναισθησιολόγος....

Ο κουνιάδος μου είναι γιατρός σε μεγάλο ιδιωτικό κέντρο στη Σόφια της Βουλγαρίας...Οταν έμαθε τις περιπέτειές μας ( δεν του είχαμε πει τίποτα) μάς έβαλε τις φωνές. Να πάμε εκεί, λέει. Θα με προσέξουν οι γιατροί και δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναβγεί....Είπε θα ρωτήσει και θα μου πει περισσότερες λεπτομέρειες. Σίγουρα είναι πιο οικονομικά εκεί, αλλά εγώ φοβάμαι να πάω. Η αδελφή μου λέει ότι κακώς το σκέφτομαι και να πάω, εγώ όμως....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

καλησπερα απο την θεσσαλονικη!πολλη κουραση παιδια το ταξιδι αλλα αλλαξαμε παραστασεις, η μεγαλη εχει ξετρελαθει και ακομα δεν ειδε τιποτα!ο μικρος καλα, εκλαιγε στο δρομο αλλα μολις του τραγουδουσαμε ολα καλα, εχω πεθανει να λεω το φεγγαρακι λαμπρο!

αχ μανουτιτα σε ζηλευω, μακαρι και εγω να ειχα ενα εξοχικο να πηγαινα...σνιφ αν θυμαμαι καλα ειναι πριν τα μουδανια ή κανω λαθος;εμεις λεμε να παμε νικητη τριτη να δουμε και τους κουμπαρους που θα πανε αυριο με τριτη αλλιως θα την πεσω σε κανενα μπιτς μπαρ ...pas mal!!!

ολα οκ κατα τα αλλα

margi να πας, γιατι το σκεφτεσαι;οι δικοι μας αφενος πολλοι εχουν σπουδασει εκει αλλα γιατι, τι εχουν;δεν βλεπεις εκπομπες που ολη η βορεια ελλαδα παει προς τα πανω για διαφορα ακομα και για δοντια γιατι ειναι πολυ καλυτερες οι τιμες και η ποιοτητα.για κοιτα το λιγακι!

δομνινα ευχομαι να πατε κοριτσι και να περασετε και τελεια και να ηρεμησεις και να ξεχαστεις οσο γινεται

θενα κουραγιο, σε κατασταση υστεριας του παιδιου λενε δυο πραγματα απ οσο ξερω, ή να το παιρνεις αγκαλια και να το λες ποσο το αγαπας και να μιλας ηρεμα και χαμηλοφωνα και η αλλη σκεψη ειναι να τα αφηνεις μονα τους να ηρεμησουν σε καποιο χωρο αλλα να τα βλεπεις απο μακρυα οσο μπορεις πιο διακριτικα μηπως χτυπησουν. πολλα παιδια αντιδρουν ετσι αλλα μπορεις να ρωτησεις και τον παιδιατρο τι μπορεις να κανεις προς το παρον κουραγιο

φιλια σ ολες

η μαγδα, η μηλιτσα, η μαριαεφη και οι αλλες τι κανουν;

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Καλημερα κοριτσακια!!!

Μαρτζι μου μην το σκεφτεσαι καθολου απο την στιγμη που εχεις και δικο σου ανθρωπο μεσα στο νοσοκομειο να πας...Εδω πανε τοσοι που δεν ξερουν κανεναν.

Δομνινα μου σιδερενιος ο αντρουλης σου και ολα να πανε καλα για να πατε το ταξιδακι σας θα σας κανει καλο!!!!!

Μανου μου ειναι οτι καλυτερο να πας με τους γονεις σου θα ξεχαστει και ο πατερας σου με την μικρη...

Νgeo εμεις τα ειπαμε....καλα να περασετε στην Θεσσαλνικη αχ πολυ σε ζηλευω.....

Θενα μου υπομονη και πολυ ηρεμια θελει και αν δεις οτι συνεχιζει παρε την γνωμη καποιου ειδηκου...Ισως με αυτον τον τροπο να προσπαθει να σας τραβηξει την προσοχη

Κοριτσάκια μου, πήρα τηλ τον γιατρό που με χειρούργησε στο εξωμήτριο. Μόλις του είπα ότι απεικονίζεται κομμάτι της σάλπιγγας που έκανε το εξωμήτριο, χτυπιόταν ότι σε καμία περίπτωση δεν θα άφηνε κομμάτι μέσα μου, εκτός κι αν υπήρχαν τεχνικά προβλήματα ( πχ. συμφύσεις που θα είχαν αγκαλιάσει την σάλπιγγα και δεν θα την έκοβε για να μην αιμορραγήσω). Για να μην τα πολυλογώ, κατααγχώθηκε και μου είπε να τον πάρω σήμερα για να δει το αρχείο του και να ξέρει για ποια περίπτωση μιλάει. Τον πήρα λοιπόν και μου είπε ότι δεν υπήρχαν συμφυσεις, αλλά, ένα ανατομικό πρόβλημα με την σάλπιγγα που "έμπαινε" περισσότερο από όσο έπρεπε μέσα στην μήτρα, γιαυτό άφησε ένα εκατοστό, για να μην χρειαστειρεια να "φάει την μήτρα".Κανόνισα να πάω αύριο να μου δώσει το υλικό και να δει την σαλπιγγογραφία. Θα μου τα πει αναλυτικά....Για να δούμε...Πόσο κουράστηκα...

Α, ο κουνιάδος μου είπε πως αν πάω θα με αναλάβει ο ίδιος διευθυντής εκει......Μάλλον θα πάω.....Οσο για λαπαροσκόπηση θα την κάνω αν χρειαστεί να κάνω εξωσωματική.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Βρε Μάρτζι κοριτσάκι μου απ' ότι φαίνεται η ταλαιπωρία σου δεν έχει όρια... πόσο στενοχωριέμαι με όλα αυτά... ξεκινάς από κάπου και οδηγείσαι σε τελείως διαφορετικούς δρόμους και συμπεράσματα.. Έχω κουραστεί εγώ με όλα αυτά που μόνο τα διαβάζω.. φαντάσου εσύ τώρα που τα ζεις κιόλας...

Εγώ είμαι καλά.. κάθε μέρα που περνάει χωρίς επιδείνωση της μητέρας μου με φέρνει και πιο κοντά στο ταξίδι κορίτσια.. Το περιμένω πως και τι...

Ngeo αλλάζετε παραστάσεις.. είμαι σίγουρη ότι θα σας κάνει πολύ καλό σε όλους οικογενειακώς..

Μανουτίτα τη σήμερον ημέρα πρέπει να θεωρούμαστε ευλογημένοι όλοι όσοι έχουμε ένα εξοχικό να πάμε.. Να περάσετε όσο γίνεται καλύτερα και να γυρίσεις μαυρισμένη και ανανεωμένη..

L2qIp2.png

Αχ δόμνα μου, πόσο δίκιο έχεις!!!Οντως, ξεκινάω να κάνω κάτι και μου βρίσκουν χίλια δυο άλλα....Τι να πω; Μία φορά να κάνω κάτι και να τελειώσει εκεί....Βρε κορίτσια, τι στο καλό; Γιατί για κάποια άτομα τα βάσανα δεν έχουν τέλος;

Μακάρι να καταφέρεις να πας το ταξίδι. Να είναι καλά η μαμά σου.....Τώρα είναι στο νοσοκομείο ή στο σπίτι;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Γλυκιά μου Μάρτζι.. την Τετάρτη που μας πέρασε η μητέρα μου έκλεισε 3 βδομάδες παραμονής στο νοσοκομείο.. Δυστυχώς δεν υπάρχει περίπτωση να βγει.. η θεραπεία ανακούφισης πόνου που παίρνει είναι μορφίνη και τη μορφίνη δεν τη δίνουν στο σπίτι.. πρέπει να γίνεται με αυστηρή ιατρική επίβλεψη.. Να σου πω την αλήθεια μου; Στο Νοσοκομείο είναι σε έμπειρα και καλά χέρια.. ότι χρειαστεί αμέσως τρέχουν.. Στο σπίτι δυστυχώς δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί η κατάστασή της.. Το μόνο που θέλω τώρα είναι να παραμείνει σταθερή η κατάστασή της για δυο βδομάδες για να μπορέσω να φύγω.. τίποτε άλλο..

Αχ κοριτσάκι μου κι εγώ νιώθω όπως κι εσύ.. ότι σε μένα πάνω έχουν πέσει τα μύρια όσα προβλήματα.. αλλά θα ξεπεραστούν και θα χαμογελάσουμε κι εμείς.. είμαι σίγουρη!

L2qIp2.png

Κοριτσακια μου γλυκα καλημερα.

Ngeo μου καλωσορισατε στη Θεσ/νικη,ευχομαι να περασετε πολυ ομορφα.

Μαρτζι μου εχεις τα δικια σου κι εσυ να νιωθεις ετσι,μπερδεμενη και να μην ξερεις τι να κανεις.Αληθεια ο αντρας σου τι γνωμη εχει;Μακαρι παντως να παρεις μια αποφαση που θα εχει θετικα αποτελεσματα.

Δομνινα μου μακαρι η μανουλα σου να μεινει σταθερη,ετσι ωστε να πατε κι εσεις και να γυρισετε με το καλο.

Οσο για μενα,εχεις δικιο καλη μου(οσον αφορα το εξοχικο)ισως να φανηκα λιγο εγωιστρια και αχαριστη,αλλα μαλλον φταιει η κακη μου ψυχολογια.

Αυριο φευγουμε κι εμεις κι ελπιζω να περασουμε καλα.Θα προσπαθησω να κανω μια βολτα απο το φορουμ για να μαθαινω νεα σας και να σας λεω και τα δικα μου.

Ευχομαι να περνατε ολες ομορφα και να προσεχετε τον εαυτο σας κορτισια,φιλακια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Manou, ευχομαι να περάσετε καλά. Απόλαυσε αυτές τις μέρες όσο μπορείς περισσότερο.

Πήγα σήμερα στο γιατρό. Καλά μού μίλησε. Δεν τον θυμόμουν γιατί μετά το εξωμήτριο δεν ήθελα να έχω επαφή με κανέναν από τους γιατρούς που μου θύμιζαν το συμβάν.....Μού είπε πως είμαι η μόνη περίπτωση εξωμητρίου που χειρούργησε κι άργησε τόσο να μείνει έγκυος.....Του εξήγησα όλες μου τις περιπέτειες ως τώρα και συμφώνησε πως έχω δίκιο να αισθάνομαι απογοητευμένη. Για τη σάλπιγγα τώρα....Εχουν μείνει 3 εκατοστά....κανονικά δεν θα άφηνε τόσο αλλά ήταν το πρόβλημα ανατομικό και δεν ήθελε να προκαλέσει χειρότερη αιμορραγία από αυτή που προκάλεσε. Είπε ότι με λαπαροσκόπηση μπορεί να διορθωθει αλλα να την κανώ σε κανά 6μηνο, έχοντας πρώτα προσπαθήσει για φυσιολογική σύλληψη που τη θεωρεί πολύ πιθανή, αν αφιαρεθεί ο κωλοπολύποδας....Μου έδειξε τις φωτογραφίες της επέμβασης. Κορίτσια, η σάλπιγγα του εξωμητρίου ήταν τόσο φουσκωμένη που έμοιαζε με χοντρό λουκάνικο....Έχει και μία φώτο τον εαυτό μου, μόλις με έβαλαν χειρουργείο....Μόλις με είδα, ραγισε η ψυχή μου....Τόση δυστυχία σε ένα προσωπάκι.....Σαν να μην ήμουν εγώ, βρε κορίτσια...σαν να ήταν μία άλλη πουτην λυπήθηκα όμως τόσο.....

Ο γιατρός πολύ εξυπηρετικός. Κράτησε το τηλεφωνό μου, μού είπε να του κάνω όποτε έχω απορίες κλήση και θα με παίρνει εκείνος....Και λαπαροσκόπηση, αν θέλω, μπορεί να μου κάνει αυτός, όταν το αποφασίσω....

Κορίτσια, δεν ξέρω τι να κάνω. Αν δεν ήταν το παλιοοικονομικό στη μέση αύριο κιολας θα πήγαινα Θεσσαλονίκη στον γιατρό εκεί και θα έκανα και λαπαροσκόπηση και υστεροσκόπηση......Θα γύριζα πίσω καινούργια......Ο άντρας μου μού λέει να κάνω ό,τι θέλω, αλλά καταλαβαίνω πως τον αγχώνει να δώσουμε 2500ευρώ και, ενώ μου λέει κάνε ό,τι θες, αμέσως μετα λέει να πάω στον αδελφό του και να μην σκέφτομαι πως θα συμβεί το χειρότερο. Πως θα βγάλω τον πολύποδα και δεν θα χρειαστεί να κάνω αργότερα καμία λαπαροσκόπηση γιατί θα μείνω έγκυος. Μάλιστα νομίζει πως και από αυτόν τον μήνα θα είμαι και δεν θα κάνουμε τίποτα από επεμβάσεις.....Μακάρι να τα πίστευα κι εγώ αυτά....Πολύ φοβάμαι πως με περιμένουν πολλά ακόμη....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

αντιμετωπισε ενα ενα τα πραγματα, μην πανικοβαλεσαι ολα θα διορθωθουν με τη σειρα. βγαλε τον πολυποδα που ειναι πολυ σημαντικο και μετα βλεπεις πως θα πανε τα πραγματα. για το οικονομικο θα δεις, στην τελικη δεν μπορεις να παρεις ενα δανειο;απο καπου, τι να πω ή καποιος να στα δανεισει;μακαρι να μπορουσα πραγματικα γιατι τσατιζομαι τοσο πολυ οταν καποιος θελει και πρεπει να κανει κατι για την υγεια του αλλα ειναι προβλημα το οικονομικο. επρεπε ολοι να τα αντιμετωπιζουμε ολα δωρεαν αλλα στα δημοσια που να βρεις ακρη και ασε και που και εκει θελει χρηματα...

εμεις καλα ειμαστε, απιστευτη ζεστη εχει εδω, βγαινουμε συχνα εξω, παμε κοσμος, παμε παραλια, χθες πηραμε βραδι και την μεγαλη για ποτο, μια χαρα εκατσε, και ο μικρος εξω ειναι σουπερ, παλι καλα, λεμε τριτη να παμε και νικητη, να την πεσουμε αυθημερων βεβαια.

φιλια πολλα

Νγεο, ο μικρός πήρε από τη μαμά και πολύ απλά του αρέσει να βγαίνει!!!Τώρα πού είστε; Θεσσαλονίκη;

Νγεο μου, αν δεν τα καταφέρω να πάω στον αδελφό του άντρα μου στη Σόφια, θα πάρω τηλεφωνο το γιατρό στη θεσσαλονίκη και θα πάω. Μίλησα με τους γονείς μου και είπαν ότι θα μου δώσουν, αν χρειαστώ....Απλά, τόνισαν ότι, αν μετά πάω για εξωσωματική, τότε δεν θα έχουν να μου δώσουν....Προτιμώ να γίνει τώρα όσο πιο ανεξοδα γίνεται, για να μπορώ να έχω την "πολυτελεια" σε 6 μήνες ( αν δεν μέινω έγκυος) να κάνω εξωσωματική, η οποία απ' ο,τι ξέρω δεν κοστίζει μόνο 3000 αλλά και παραπάνω....Θα δούμε...Προσπαθώ να μην αγχώνομαι....Ολα θα γίνουν και πιστεύω πως κάποια στιγμή θα περάσουν όλα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Νγεο, ο μικρός πήρε από τη μαμά και πολύ απλά του αρέσει να βγαίνει!!!Τώρα πού είστε; Θεσσαλονίκη;

Νγεο μου, αν δεν τα καταφέρω να πάω στον αδελφό του άντρα μου στη Σόφια, θα πάρω τηλεφωνο το γιατρό στη θεσσαλονίκη και θα πάω. Μίλησα με τους γονείς μου και είπαν ότι θα μου δώσουν, αν χρειαστώ....Απλά, τόνισαν ότι, αν μετά πάω για εξωσωματική, τότε δεν θα έχουν να μου δώσουν....Προτιμώ να γίνει τώρα όσο πιο ανεξοδα γίνεται, για να μπορώ να έχω την "πολυτελεια" σε 6 μήνες ( αν δεν μέινω έγκυος) να κάνω εξωσωματική, η οποία απ' ο,τι ξέρω δεν κοστίζει μόνο 3000 αλλά και παραπάνω....Θα δούμε...Προσπαθώ να μην αγχώνομαι....Ολα θα γίνουν και πιστεύω πως κάποια στιγμή θα περάσουν όλα.

εννοειται να μην αγχωνεσαι και ολα θα γινουν.

η γιατρος μου κανει εξωσωματικες και ηταν χρονια στα γιαννενα οπως σου ειχα πει και παλια, αν χρειαστεις κατι πες μου να τη ρωτησω η να πας εκει απλα ειναι στην αθηνα

ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!

καλο καλοκαιρι κοριτσια :tongue::tongue:

χαθηκατε ολεσ ...πηρατε αδιεσ κ απο το καφε μασ!

ελπιζω να περνατε καλα ;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Γεια σας! Χαθήκαμε κοριτσάκια....Εγώ δεν θα πάω διακοπές φέτος.....Θα με φάει το σπίτι....Δεν πολυστενοχωριέμαι όμως.....Θα φροντίσω να κάνω μπανάκια το Σεπτέμβρη....

Κορίτσια, έκατσα και σκέφτηκα πολύ....Θα πάω στη Θεσσαλονίκη τελικά....Βαρέθηκα να τρέχω συνέχεια από γιατρό σε γιατρό ......θα δανειστώ από τους γονείς μου, θα γίνω καλά και δεν θα χρειαστεί να κάνω εξωσωματική.....Θα μαζέψω τα λεφτά και θα τους τα επιστρέψω , αν και είπαν ότι δεν τα θέλουν, αλλά κρίμαι κι αυτοί, οι οικονομίες τους είναι....Εχω ηρεμήσει....Επιτέλους πήρα μια απόφαση.... Εχω καλή διαίσθηση για όλα αυτά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...