Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε οχι,βρε δομνινα μου δεν το πιστευω.....τι να πω,δεν ειναι δυνατον....περαστικα στον αντρουλη σου,γρηγορα να γινει καλα κι αλλο κακο,να μη σας βρει.Οταν τα ξεπερασετε ολα αυτα βρε κουκλα μου,κανε κανενα ευχελαιο.

Μαρτζι μου τι κανεις εσυ κοριτσακι,πηρες καμια αποφαση;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Σίγουρα έχει πέσει μάτι κακό πάνω μας!!!Ελεος.....Ποτε θα πούμε ευχάριστα νέα βρε κοριτσάκια μου;;

Αυριο θα πάω σε έναν γιατρό στο Πανεπιστημιακό να του δειξω τις εξετάσεις και να μου πει την γνώμη του για να ξέρω πώς θα προχωρήσω....Δεν είναι ακριβώς γιατρός, είναι μαίος κι αυτός ήταν που μου πρότεινε να κάνω υστεροσκόπηση.....Θα δω τι "παίζει" στο νοσοκομείο και θα ρωτήσω αν υπάρχει γιατρός που να ειδικεύεται σε λαπαροσκοπήσεις.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Θενα μου να σου ζησει η κουκλιτσα σου να ειναι γερη και παντα ευτυχισμενη οπως και τα αλλα σου ζουζουνια!!!!!

Νgeo θα σου στηλω και εσενα μειλ ξεχασα οτι μου το εχεις στηλει.....Οσο για το δαχτυλιδι για ρωτα την μικρη εμενα συνεχεια μου παιρνει πραγματα.....

Δομνινα μου τι να πω βρε κοριτσι μου τι ατυχια ειναι αυτη??????Ελπιζω να πηγε καλα το χειρουργειο καλη αναρωση να εχει και σιδερενιος....

Μανου μου τι ευχαριστεις καλε τσαμπα ειναι τα μειλ......χαχαχχαχαχαχαχαχα περιμενω και εγω την μπαλαρινουλα μας!!!!Οσο για τον μπαμπα σου καλα κανεις που θα πας μαζι τους στο εξοχικο θα θελει και αυτος να σας εχει κοντα του τωρα....

Μαρτζι μου ελπιζω να βρεις την καλυτερη λυση παντως εχεις δικιο καλυτερα που δεν ξερουμε το μελον μας....

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά..

Ήρθα κι εγώ.. ένα όρθιο πτώμα με ένα φριχτό πονοκέφαλο από το πρωί που με έχει ερωτευτεί και δεν λέει να με αφήσει ήσυχη.. Αϋπνη σχεδόν 36 ολόκληρες ώρες.. άρα καταλαβαίνετε περίπου πως αισθάνομαι..

Έγινε το χειρουργείο.. ευτυχώς πήγε πολύ καλά και ο γιατρός μας είπε ότι ήμασταν τυχεροί διότι ήταν αρκετά προχωρημένη η κατάσταση.. δόξα το Θεό που μια φορά με άκουσε ο άνδρας μου και πήγαμε στο νοσοκομείο χωρίς καθυστέρηση..

Σας ευχαριστώ ειλικρινά για τις ευχές και τις σκέψεις.. Κι εγώ με τη σειρά μου ελπίζω να είναι η τελευταία γκαντεμιά για φέτος..

Πάω να λιποθυμήσω στο κρεβάτι μου και θα δω τα νέα σας με προσοχή αύριο.. Σας φιλώ!

L2qIp2.png

geia σασ κοριτσια

δομνα μου καλη αναροση στον δομνακο ....σιδερενιοσ

καλα λενε ενοσ κακου μυρια επονται:confused:

ευχαριστω για τισ ευχεσ εστο κ καθηστεριμενα ...ποσεσ φορεσ μπαινω να γραψω κατι κ τσουπ..ολο κατι γινετε κ το αφυνω ...απ τα παιδια δλδ πολυ γκρινια πολυ ξυλο αχ δεν ξερω τι να κανω ιδικα ο Γιωργοσ νομιζω θα εχω παντα προβληματα με αυτον:( οχι τπτ αλλο αλλα θα εχει κ αυτοσ με τα νευρα του προβλημα ...χωρισ αστεια με το παραμικρο φοναζει τοσο που του πεταγοντε οι φλεβεσ ουρλιαζει για το τπτ κ δεν ξερω πωσ να τον κανω:roll::roll:

στεναχοριεμε....σημερα δλδ του χαλασε ενα αυτοκινητακι κ ουργιαζε κ χτυπαγε κ τα χερια του στο πατομα 'τωρα θελω να το παρεισ'

τεσπα δε ξερω ελπιζω μεγαλωνοντασ να ηρεμισει γιατι τον βλεπω να παιρνουμε μαζι τα ηρεμιστικα:shock:

margi τι εγινε τι σου ειπε ο γιατροσ?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα..

Ο άντρας μου βγήκε σήμερα τελικά από το νοσοκομείο.. Όλα πήγαν τέλεια και οι γιατροί είναι πολύ ευχαριστημένοι από την ανάρρωσή του.. θα κάτσει σπίτι αύριο και μεθαύριο και αναγκαστικά από Δευτέρα θα πάει στη δουλειά γιατί σε 10 μέρες κορίτσια φεύγουμε για Καναδά!!!!! Μέχρις στιγμής όλα δείχνουν ότι θα καταφέρω να πάω κι εγώ και ελπίζω ειλικρινά μέχρι την τελευταία στιγμή να μην αλλάξει κάτι!

Θένα δεν θυμάμαι αν τα μεγάλα παιδάκια σου πάνε παιδικό.. Αν όχι νομίζω ότι είναι καλή ευκαιρία από Σεπτέμβρη να τα στείλεις.. Εκεί θα καταλάβουν ότι δεν μπορεί να περνάει πάντα το δικό τους και θα μάθουν να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους.. στο μέτρο βέβαια που αυτό είναι εφικτό..

Μάρτζι μου τι έγινε τελικά; τι σου είπε ο γιατρός;

L2qIp2.png

Θένα μου, ηρεμία χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Προσπάθησε να του εξηγήσεις πολύ ήρεμα πως με τις φωνές και τα νεύρα δεν θα καταφέρει τίποτα....Να είσαι κι εσύ πολύ ήρεμη μπροστά του, να μην σε ακούει να φωνάζεις δυνατά....Δεν ξέρω, ίσως κι αύτά που σου λέω να μην είναι σωστά, να χρειάζεται μια άλλου είδους αντιμετώπιση. Ας μου πουν και τα άλλα κορίτσια την γνώμη τους.

Εμένα ο γιατρός που είδα είπε να κάνω μόνο υστεροσκόπηση να βγάλω τον πολύποδα που έμεινε και να την αφήσω την υστεροσκόπηση. Είπε ότι δεν χρειάζεται. Ανε δεν μέινω έγκυος σε 6 μήνες, να κάνω εξωσωματική. Με την σχεδόν μισή σάλπιγγα που έμεινε μέσα μου από το εξωμήτριο είπε να μην φοβάμαι, εγώ όμως φοβάμαι. Μία κοπέλα μου είπε εδώ στο φόρουμ πως έκανε δευτερο εξωμήτριο στο ένα εκατοστό σάλπιγγας που της άφησαν μετά το πρώτο. Τι να κάνω ρε κορίτσια; Αλλος τα λέει έτσι, άλλος αλλιώς. Ελεος πια....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Δομνα, περαστικά! Να είναι το τελευταίο που σας συμβαίνει.....Ωραια θα είναι στον Καναδά! Θα ξεσκάσεις και συ λίγο. Αλήθεια, το παιδάκι του άντρα σου το έχεις δει ποτέ ή θα είναι η πρώτη φορά;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Γλυκιά μου Μάρτζι..

Το αγοράκι του άνδρα μου φυσικά και το έχω δει.. Βλέπεις όταν γνωρίστηκα με τον άνδρα μου η πρώην του έμενε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Νίκαια.. Ξαφνικά μετά από 1 1/2 χρόνο αποφάσισε στα καλά καθούμενα να μετακομίσουν οικογενειακώς (οι γονείς της, αυτή, το παιδί και ο αδερφός της) στον Καναδά για καλύτερα ... Το αγοράκι το λατρεύω και μου λείπει απίστευτα..

Κοριτσάκι κι εγώ νομίζω ότι καλό θα ήταν να κάνεις την υστεροσκόπηση, να αφαιρέσεις τον πολύποδα και αν σε έξι μήνες δεν μείνεις έγκυος να ξεκινήσεις κατευθείαν εξωσωματική.. Με το αν και το ίσως δουλειά δεν γίνεται.. Να σκέφτεσαι θετικά και να δεις που όλα θα πάνε τέλεια!

L2qIp2.png

Ναι, δομνίνα μου, αυτό σκέφτομαι κι εγώ...Κι ο γιατρός στο gyn, ο Κοφινάκος, είπε το ίδιο πράγμα....Θα προγραμματίσω αυτό το μήνα την αφαίρεση πολύποδα, θα κάνω στη συνέχεια έλεγχο ωορρηξίας κι ο Θεός βοηθός. Φοβάμαι όμως μην μου τύχει πάλι εξωμήτριο....Να σε ρω΄τήσω, εσύ που τα ξέρεις αυτά. Γιατί στην εξωσωματική γίνονται εξωμήτριες κυήσεις; Αφού τα βάζουν μες στην μήτρα....Τι γίνεται;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Δομνινα μου περαστικα και σιδερενιος να ειναι ο καλος σου.Μακαρι ολα να πανε καλα,και να κανετε αυτο το ταξιδι που νομιζω οτι το εχετε κι οι δυο σας πολυ αναγκη.

Θενα μου,σιγουρα το ιδανικο θα ειναι μιας κι ο μικρος ειναι ηδη νευρικος,να προσπαθεις να υπαρχει μια σχετικη ηρεμια στο σπιτι και κυριως να βλεπει και σενα ηρεμη.Γιατι ισως οτι βλεπει,κανει το παιδι.Αν παλι νομιζεις οτι δεν μπορεις να το ελεγξεις,γιατι δε μιλας σε ενα νευρολογο-παιδιατρο,ισως εκεινος να σε βοηθησει.

Μαρτζι μου νομιζω κι εγω πως πρεπει να κανεις αυτο που προτεινε ο τελευταιος γιατρος και να προσπαθησεις να σκεφτεσαι θετικα.

Εγω κοριτσια μου ετοιμαζομαι για Χαλκιδικη το Σ/Κ,θα παμε στο εξοχικο με τους δικους μου για 15 μερες.Σιγουρα δεν ειναι και το καλυτερο μου,αλλα δεδομενων των συνθηκων δε γινεται και διαφορετικα.Δεν εχω καθολου διαθεση,αλλα παω για το χατηρι των γονιων μου,γιατι αν δε παμε εμεις,θα μεινουν κι εκεινοι αναγκαστικα μεσα στο διαμερισμα.

Τελοσπαντων θα δειξει.......φιλακια πολλα σε ολες σας.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ναι, δομνίνα μου, αυτό σκέφτομαι κι εγώ...Κι ο γιατρός στο gyn, ο Κοφινάκος, είπε το ίδιο πράγμα....Θα προγραμματίσω αυτό το μήνα την αφαίρεση πολύποδα, θα κάνω στη συνέχεια έλεγχο ωορρηξίας κι ο Θεός βοηθός. Φοβάμαι όμως μην μου τύχει πάλι εξωμήτριο....Να σε ρω΄τήσω, εσύ που τα ξέρεις αυτά. Γιατί στην εξωσωματική γίνονται εξωμήτριες κυήσεις; Αφού τα βάζουν μες στην μήτρα....Τι γίνεται;

Μάρτζι μου γλυκιά κι εγώ την ίδια απορία είχα και ρώτησα το γιατρό μου, ο οποίος μου έλυσε την απορία.. Όταν τα έμβρυα τοποθετούνται στη μήτρα τις πρώτες μέρες αιωρούνται.. Η μήτρα όμως ξεκινά και κάνει συσπάσεις για να μπορέσει να δεχθεί τα έμβρυα.. Κάποιες φορές όμως οι συσπάσεις αυτές είναι τόσο δυνατές που τα έμβρυα μετακινούνται προς τις σάλπιγγες και η σάλπιγγα τα κάνει αναρρόφηση..

Δεν θέλω όμως να μου σκέφτεσαι έτσι.. Θέλω να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι σίγουρη ότι άλλο κακό δεν θα σε βρει... Όλες μας έχουμε ταλαιπωρηθεί απίστευτα.. Δεν αξίζουμε κι εμείς λίγη χαρά και αισιοδοξία στη ζωή μας;

L2qIp2.png

Δομνινα μου περαστικα και σιδερενιος να ειναι ο καλος σου.Μακαρι ολα να πανε καλα,και να κανετε αυτο το ταξιδι που νομιζω οτι το εχετε κι οι δυο σας πολυ αναγκη.

Εγω κοριτσια μου ετοιμαζομαι για Χαλκιδικη το Σ/Κ,θα παμε στο εξοχικο με τους δικους μου για 15 μερες.Σιγουρα δεν ειναι και το καλυτερο μου,αλλα δεδομενων των συνθηκων δε γινεται και διαφορετικα.Δεν εχω καθολου διαθεση,αλλα παω για το χατηρι των γονιων μου,γιατι αν δε παμε εμεις,θα μεινουν κι εκεινοι αναγκαστικα μεσα στο διαμερισμα.

Τελοσπαντων θα δειξει.......φιλακια πολλα σε ολες σας.

Να πάτε και να περάσετε όσο καλύτερα γίνεται.. Μη σκέφτεσαι τίποτε.. είσαι τόσο τυχερή που θα έχεις τη θάλασσα κοντά σου και το κοριτσάκι σου μαζί σου.. Αλήθεια θα έχεις πρόσβαση σε ίντερνετ για να μαθαίνουμε νέα σου;:-)

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...