Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια..

Σήμερα έχω ξεχάσει κιόλας όλη την ταλαιπωρία των προηγούμενων βδομάδων.. Βλέπετε η κατάσταση της μητέρας μου που επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα δεν μου αφήνει το περιθώριο να σκεφτώ τον εαυτό μου..

Μάρτζι μου ρώτησες για διακοπές.. Έχουμε κλείσει εισιτήρια για 18 Ιουλίου αλλά δεν ξέρω ακόμη αν εγώ θα μπορέσω να φύγω.. μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα το βλέπουμε το θέμα γιατί η κατάσταση της μητέρας μου είναι τόσο ρευστή που δυστυχώς δεν έχουμε δυνατότητα επιλογής..

Σίγουρα θα ξαναμπώ στο παιχνίδι.. Με το νέο έτος φυσικά..

Εσύ γύρισες Γιάννενα ή όχι ακόμη;

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια μου ειμαι πολύ στεναχωρημενη με αυτά που συμβαινουν, νομίζω οτι όλες χρειαζομαστε απο ενα διαλυμα..... με εχει παρει απο κατω επειδη σας εχει παρει απο κατω και με το δικιο σας:(:(:( Σας φιλώ και σας κανω μια μεγαλη αγκαλιτσα!!! ευχομαι συντομα να βγει το ουρανιο τοξο....

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κοριτσακια μου γλυκα,μαλλον ειναι δυσκολη εποχη για ολες μας,για τον α ή β΄΄λογο.Εγω προσωπικα δε στεναχωρεθηκα ημουν σιγουρη κατα βαθος,οτι δεν ειχε γινει κατι.

Δομνινα μου σε νιωθω οσον αφορα τη μανουλα σου,κι εγω με το μπαμπα μου ειμαι καπως.....μας ειπαν οτι υπαρχει προβλημα στην αορτικη βαλβιδα,αλλα λογω ιστορικου και μεγαλης ηλικιας,δεν επιδεχεται εγχειριση....πραγμα που σημαινει οτι θα πρεπει να αλλαξει τον τροπο ζωης.Ηρεμια,χωρις πολλα-πολλα και οσο παει.

Ξερω πως οι γονεις μου ειναι μεγαλη σε ηλικια κι οτι θα πρεπει σιγα σιγα να συμφιλιωθω με το γεγονος οτι ισως εχει αρχισει η αντιστροφη μετρηση....

Μαγδουλα μου να μη στεναχωριεσαι για μας κουκλιτσα μου,μακαρι το καλοκαιρακι να παει καλα για ολες μας.

Μαρτζι μου,με προβληματισες για αλλη μια φορα....πραγματικα δεν ξερω γιατι ολες αυτες οι φασαριες με τον καλο σου,νομιζω οτι το κυριοτερο που πρεπει να κανετε ειναι να δουλεψετε πανω στη σχεση σας,κοριτσι μου,για να ειστε πραγματικα ευτυχισμενοι κι οι δυο σας.

Φιλακια σε ολες,τουλαχιστον δεν ειμαστε μονες κοριτσια,μην το ξεχνατε ποτε αυτο.

OPYIp3.png

vez3p2.png

geia σασ κοριτσια

χαθηκα αυτεσ τισ μερεσ ...ειπα να συγκεντροθω λιγο στα του σπιτιου.

ειχαμε επετειο χθεσ κ πηγαμε μια βολτα ...που? στα public κ για πιτογιρο μετα αχαχαχαχα πολυ ρομαντικα ε?:tongue:

πηρα ενα βιβλιο τησ μικρησ για πριγκιπισσεσ που τησ αρεσουν γιατι γιορταζει την παρασκευη;)

κατα τα αλλα καλα ...πολυ γκρινια κ πολλα νευρα:confused:

ελπιζω τα πραγματα με τουσ γονεισ σασ να κυλησουν ομαλα κ οσο πιο ανοδινα γινεται.

οι γονεισ μασ ειναι μεγαλοι κ ποτε δεν ξερουμε πωσ θα ξυμερωσουν....εγω πολλεσ φορεσ σκεφτομαι τισ ωρεσ εκεινεσ που θα ερθουν ...δυστιχωσ δεν μπορομε να κανουμε κατι το μονο που μπορουμε ειναι να ειμαστε κοντα τουσ πιο πολυ τωρα κ να περναμε ηρεμεσ μερεσ κ γαληνιεσ:rolleyes:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα..

Θένα μου να ζήσετε και να ευτυχίσετε... έχετε ούτως ή άλλως την ευτυχία εις τριπλούν στο σπίτι σας... να τη διατηρήσετε όσο καλύτερα γίνεται..

Εγώ έκανα χθες αίτηση για διαβατήριο.. Η μητέρα μου δυστυχώς χειροτερεύει μέρα με τη μέρα αλλά εγώ θέλω να σκέφτομαι ότι θα τα καταφέρω να πάω στον Καναδά..

Ελπίζω οι καλύτερες μέρες να μας επισκεφθούν όλες σύντομα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου τι να πω?????Ελειψα γιατι δεν ειχα υπολογιστη και γιατι η μικρη ξεκινησε κολικους και ειμαι στο ενα ποδι ολη την μερα....

Δομνινακι μου πρεπει να εισαι γερη και δυνατη για την μανουλα σου και ποτε δεν ξερεις παντα γινοντε θαυματα...οσο για το αλλο θεμα θα βρεις ξανα την δυναμη και απο το νεο ετος θα τραβηξεις ξανα μπροστα...Ειληκρινα δεν ξερω τι να σου πω,μονο οτι σε καταλαβαινω.

Μανου μου περαστικα και σιδερενιος να ειναι ο πατερουλης σου....

Αχ ρε κοριτσια τελικα μοιαζουμε πολυ και εγω εχασα τον πατερα μου οταν ημουν 11 μετα ειχα σαν πατερα τον θειο μου ο οποιος πεθανε μολις γεννησα την Εβελινα στα 20 μου και μετα ειρθε το χειροτερο ο αδερφος μου παραλητος και επρεπε να μπει σε χειρουργειο χωρις να ξερουμε αν θα περπατησει ξανα δοξα το θεο ομως ολα πηγαν καλα.....Τελικα εχουμε πολλα κοινα αλλα βρε κοριτσια αλλο κακο να μην μας βρει μονο χαρες θελω απο εδω και περα......

Πού είστε βρε κορίτσια; Μπήκε ο Ιούλης και χαθήκατε;

Εγώ επέστρεψα σπίτι από χθες....Ξενοικιάσαμε το όμορφο σπιτάκι δίπλα στην παραλία και γυρίσαμε στα βουνα καλοκαιριάτικα!

Δομνίνα, Καναδά;;Πώς κι έτσι; Εχετε συγγενείς εκεί; Αχ, βρε κοριτσάκι μου, μακάρι να καταφέρεις να πας να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις λιγάκι....Καταλαβαίνω βέβαίαα πως με το πρόβλημα της μητέρας σου είναι δύσκολο να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις, αλλά υπομονή!!

Αννα, η μικρή έγινε κιόλας δύο μηνών;;Πώς περνάει έτσι ο καιρός!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Πού είστε βρε κορίτσια; Μπήκε ο Ιούλης και χαθήκατε;

Εγώ επέστρεψα σπίτι από χθες....Ξενοικιάσαμε το όμορφο σπιτάκι δίπλα στην παραλία και γυρίσαμε στα βουνα καλοκαιριάτικα!

Δομνίνα, Καναδά;;Πώς κι έτσι; Εχετε συγγενείς εκεί; Αχ, βρε κοριτσάκι μου, μακάρι να καταφέρεις να πας να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις λιγάκι....Καταλαβαίνω βέβαίαα πως με το πρόβλημα της μητέρας σου είναι δύσκολο να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις, αλλά υπομονή!!

Αννα, η μικρή έγινε κιόλας δύο μηνών;;Πώς περνάει έτσι ο καιρός!

Εδώ είμαι κι εγώ..

Όντως μπήκε κι ο Ιούλης.. κι εγώ πνίγομαι στη δουλειά.. και μετά κατευθείαν νοσοκομείο.. Αφήστε που έχω αναλάβει κι ένα σωρό διαδικαστικά θέματα της μητέρας μου...

Στον Καναδά βρίσκεται το παιδί του άνδρα μου.. Έχει να το δει 3 1/2 ολόκληρα χρόνια και όπως καταλαβαίνεις δεν γινόταν να το καθυστερήσουμε άλλο.. Όμως η κατάσταση της μητέρας μου δεν με αφήνει να χαρώ.. βλέπεις εγώ προσωπικά θα ξέρω αν θα ταξιδέψω στις 17 Ιούλη το βράδυ (μια μέρα πριν την αναχώρηση).. Ο άνδρας μου θα πάει ούτως ή άλλως..

Τι θα κάνεις κοριτσάκι τελικά με το θέμα της Θεσσαλονίκης;

L2qIp2.png

Κοριτσια πως ειστε;δομνινα κουραγιο και ελπιζω να πανε ολα καλα με τη μαμα σου και να πας καναδα

μαργτζι τα ωραια ολα καποτε τελειωνουν αλλα θα ερθουν αλλα παλι!

εμεις τρεξιμο, τα χω φτυσει παιδια, πολλη κουραση και παλι δεν προλαβαινω πολλα πραγματα, τεσπα

αννουλα πολλα φιλια

κοριτσια σ ολες καλο μηνα, ευχομαι αυτος να ειναι καλυτερος απο τον ιουνη

εγω ειμαι πολυ στεναχωρημενη, δεν σας ειπα, δεν βρισκω πουθενα το δαχτυλιδι που μου πηρε ο αντρας μου για τη γεννα του μπεμπη, εχω φαει ολο το σπιτι, πουθενα...και ειμαι πολυ χαλια,και ειναι μεγαλο δεν περνα απαρατηρητο και αν μου εφευγε λογικα θα το καταλαβαινα αλλα και σπιτι επειδη ειναι χειροποιητο και ευπλαστο δεν το αφηνω παρα σε 2 μερη, στο κουτι του και στο τραπεζι μολις μπαινω σπιτι.αχ τι να πω

φιλια σ ολες σας

παω για μπανιο ολα στη σειρα

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

γεια σασ κοριτσια

καλο μηνα σημερα γιορταζε η μικρη μου ηρθε κ η νονα τησ με τα μικρα κ εγινε ενασ χαμοσ ...εγω καλα μια ζεστενομαστε μια κρυονουμε τι πραμα κ αυτο με τον καιρο ..τεσπα αυριο αρχιζω βαψηματα στο δωματιο τησ μικρησ ελπιζω ομωσ να μπορεσουμε να παμε για μπανακι κυριακη.

αννουλα πολλα φιλια χαθηκεσ :rolleyes:

ν γεο για ρωτα κ τη μικρη εμενα ολο κ κατι μου σουφρωνει απο τετια:tongue:

μαργκι θα χεισ δροσια τωρα στο βουνο..που εισαι ακριβωσ?

δομνακι μου μπροσ γκρεσ κ πισω ρεμα..η μαμα σου εχει απο αλλου βοηθεια για να φυγεισ? πολυ καιρο εχει να δει το παιδι κριμα μορε ποσο χρονον ειναι?

στο τελοσ θα παρει πακετο :shock::tongue::confused:

φιλια σε ολεσ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Ngeo μου κι εμένα το μυαλό μου πήγε στη μικρή σου κόρη.. Μπορεί να της γυάλισε το δαχτυλίδι και να το πήρε να παίξει.. για κάνε της μια ερώτηση...

Θένα μου μπορώ να φύγω.. είναι η αδερφή μου εδώ αλλά δεν ξέρω αν η κατάσταση της μητέρας μου θα είναι τόσο σταθερή για να μπορέσω να φύγω χωρίς άγχος και τύψεις.. Γι' αυτό τελευταίες μέρες πριν την αναχώρηση θα μιλήσω με το γιατρό και αναλόγως ότι μου πει..

Το παιδάκι του άντρα μου κοντεύει τα 8 τώρα.. Κι εγώ αυτό του λέω.. Ότι κάποια στιγμή θα λάβει πακέτο..

L2qIp2.png

καλα thena ξερεις τι παρατηρω; ο δικος σου μοιαζει με τον δικο μου, θα σου στειλω καμια φωτο να δεις, αν θελεις στειλε με πμ το mail σου, αλε, τωρα το παρατηρω!

αχ παιδια πολλη μιζερια...αλλες εποχες καναμε διακοπες τουλαχιστον ενα μηνα τωρα 10 μερες και αυτες με το ζορι και σκεφτομαστε και πως θα παμε θεσσαλονικη γιατι θα φαμε ενα καρο λεφτα εκει στα εξω αλλα και στα πηγαινε ελα, δεν μπορω αλλο ετσι, τι μας εχουν κανει οι αχρηστοι οι εγκληματιες, δεν μπορω να τους φτυσω και να τους δωσω ενα χερι ξυλο θελω και ενα φτυσιμο γερο.

να ειμαστε καλα λεω και να δουμε, υπαρχουν και χειροτερα...εγω που παντα κοιτουσα τα καλυτερα για να ελπιζω και να κανω ονειρα, τωρα κοιτω τα χειροτερα για να μην καταρρευσω.

τεσπα, μη σας ριχνω και εσας.

φιλια σ ολες

θενα να χαιρεσαι το παιδακι σου

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Καλημερα και καλη Κυριακη.

Θενα μου να σου ζησει το κοριτσακι σου γερο και καλοτυχο να ειναι στη ζωη του.

Δομνινα μου τι να πω πια,βρε κοριτσι μου,τουλαχιστον να εξελιχθουν ετσι τα πραγματα ωστε να καταφερεις να συνοδεψεις τον καλο σου σε ενα ταξιδι,που σημαινει τοσο πολλα γι'αυτον.

Νgeo μου τι εγινε με το δαχτυλιδι τελικα,εβγαλες ακρη;Αν ειναι παντως και ερθεις Θεσ/νικη,θα χαρω πολυ να σε γνωρισω κι απο κοντα.

Αννουλα μου θα περασουν κι οι κολικοι που θα παει....σε ευχαριστω για το μειλ,να'σαι καλα και να τις χαιρεσε τις κουκλιτσες σου.

Εγω κατα τ'αλλα καλα,προς το παρον ειμαι σε φαση να ανεβασω λιγο την ψυχολογια του μπαμπα μου,που καπως ειναι.Απο το αλλο Σ/Κ εχει ο αντρας μου αδεια,οποτε και θα παμε στο εξοχικο με τους δικους μου,γιατι ετσι οπως ειναι η κατασταση της υγειας του μπαμπα μου,δεν μας μενει να κανουμε και κατι αλλο.Μετα ξανα το 15Αυγουστο,ισως κανουμε κατι τοτε....Φιλακια σε ολες και να περνατε οσο το δυνατον καλυτερα,πως κι αν εχουν τα πραγματα...

OPYIp3.png

vez3p2.png

Γεια σας! Θένα να χαίρεσαι την κόρη σου. Πολύχρονη να είναι.

Ngeo, και οι δέκα μέρες διακοπών μία χαρά είναι! Εμείς δεν θα πάμε ούτε μία! Μπαίνω σιγά σιγά σε τελική τροχιά για να αποφασίσω τι θα κάνω τελικά με το χειρουργείο. Μάλλον τα 2000ευρώ θα φύγουν από την τσέπη μου. Τουλάχιστον να φύγουν για καλό, μωρε! Ξέρετε πώς θα ήθελα να τα ξόδευα κάπου αλλού;;;Να έμενα, λέει, έγκυος φυσιολογικά αυτόν το μήνα και να πήγαιναν όλα καλά.....Ξέρετε τι θα έκανα στην απίθανη αυτή περίπτωση; Θα βάφτιζα ένα μωράκι! Πού όμωε τέτοια τύχη!

Αυριο κλέινουν δύο χρόνια από το εξωμήτριο. Αν μου έλεγαν τότε ότι σε δύο χρόνια δεν θα έχω παιδί και θα τρέχω σε χειρουργεία ακόμη, δεν νομίζω να το άντεχα.....Γιαυτό δεν πρέπει να γνωρίζουμε το μέλλον μας.....

Απγοητεύομαι και θλίβομαι, κορίτσια μου! Θα' θελα τόσο πολύ να μπω και να σας πω ευχάριστα μία φορά! Τεσπα...

Μανου, να προσέχεις τον μπαμπά σου και να μην αγχώνεσαι.

Δομνίνα μου, η μαμά σου πάνω από όλα αυτή την στιγμή....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κορίτσια καλημέρα και καλή βδομάδα..

Δυστυχώς για μένα δεν ξημέρωσε καθόλου καλά η συγκεκριμένη βδομάδα αφού το ξημέρωμα μας βρήκε εμένα και τον άνδρα μου στα επείγοντα του Νοσοκομείου με διάγνωση "οξεία σκωληκοειδίτιδα"... και εννοείτε ότι τον κρατήσανε μέσα και σε λίγη ώρα θα μπούμε χειρουργείο..

Νιώθω σα να μας έχει μουτζώσει ή καταραστεί κάποιος.. Δεν μας αφήνει το σύμπαν να σηκώσουμε κεφάλι... Θα το ξεπεράσουμε όμως και αυτό..

Φιλιά σε όλες σας!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...