Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου καλή σας μέρα...

Ήρθα κι εγώ αν και η διάθεσή μου δεν είναι ιδιαιτέρως καλή.. Λόγω της ημέρας βλέπετε... Κορίτσια δεν πολυπιστεύω ότι έχουμε πάει καλά.. βλέπετε και το στήθος μου σταμάτησε να πονάει σήμερα και αυτό είναι σημάδι νομίζω.. Τέλος πάντων, το ραντεβού με το γιατρό είναι στις 7.30 το απόγευμα οπότε με το που σχολάσω θα φύγω τρέχοντας.. Δεν ξέρω αν θα έχω διάθεση να σας γράψω μετά.. Μόλις όμως αισθανθώ καλά θα σας ενημερώσω..

Μανού μου μακάρι κοριτσάκι μου να μας δώσεις τη μεγαλύτερη χαρά τη Δευτέρα... και να κάνεις κι εσύ την ανατροπή!

Σας φιλώ όλες και σας σκέφτομαι!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δομνα μου καλη μου δομνα

για να μην ερθω εκει με ολο το τσουρμο κ σε μπατσισουμε καλα θα κανεισ να εισαι πιο αισιοδοξη κ να σταματησεισ τισ βλακιουλεσ:mad:

το στηθοσ πρωτα πρωτα δεν ποναει συνεχεια αυτο ελιπε να μασ πονουσε 9 μηνεσ:shock: καμια δεν θα εκανε παιδια χεχε. τα συμπτοματα ερχοντε κ φευγουν οποτε θελουν κ μετα μπορει κ να ξαναερθουν κ να ξαναφυγουν αυτα τα σημαδια δεν ειναι κατι σταθερα ουτε μπορουν να εγγυηθουν κατι γι αυτο οπωσ κ να χει ιδου η ροδοσ ιδου κ το πηδημα ...το απογευμα βλεπουμε ;)

μανουυυυυυ κανε κατι τωρα εχω φαει ολα τα νυχια με τη δομνα δεν εχουν προλαβει να μεγαλωσουν για σενα κ δεν εχω τι να φαω κανε το τεστ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

δομνακι λυπαμε πολυ κοριτσακι..πραγματικα εγω το πιστεψα ...ισωσ περισσοτερο απο σενα:roll::roll:

βαθια ανασα κ παμε για αλλα.....μια μαχη ηταν οχι ο πολεμοσ...

καλο κουραγιο με τη μανουλα σου κ μια μεγαλη αγκαλια απο μασ.

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Κοριτσάκια μου καλημέρα..

Χθες δεν ήμουν σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορούσα να μπω για να σας ενημερώσω..

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά δεν ανήκω στο τυχερό 10% και ούτε φυσικά κατάφερα να γραφτώ στα ιατρικά χρονικά..

Κάναμε υπέρηχο, βρέθηκε σάκκος κύησης αλλά χωρίς έμβρυο.. Αυτό μόνο ένα σήμαινε.. παλίνδρομη... και πάλι... η μόνη λύση αντιμετώπισης χωρίς περαιτέρω προβλήματα, και πάλι απόξεση.. Έτσι τη Δευτέρα το πρωί ραντεβού στο μαιευτήριο για το.. τετελεσμένο...

Το μόνο θετικό στην όλη ιστορία σύμφωνα με το γιατρό μου είναι ότι μένω έγκυος... χα χα χα χα.. εδώ γελάμε...

Τέλος πάντων.. το θέμα είναι ότι εγώ προσωπικά το ξεχνάω το θέμα εξωσωματική κι εγώ δεν ξέρω για πόσο χρονικό διάστημα.. Είμαι πληγωμένη απίστευτα... Αυτή τη φορά είχαμε κάνει τα πάντα σωστά, είχαμε τέλεια έμβρυα και παρ' όλα αυτά δεν έτυχε... Και λέω δεν έτυχε γιατί τελικά είναι θέμα τύχης..

Να ξέρετε ότι σας αγαπώ όλες, ότι χαίρομαι απίστευτα με τις χαρές σας και λυπάμαι με τις στενοχώριες σας...

Θέλω να μου υποσχεθείτε ότι μόνο ευχάριστα θα ακούμε από εδώ και στο εξής.. Comprente??? Μανού ακούς; γρήγορα κάνε χοριακή!!

L2qIp2.png

Αχ, βρε γλυκό μου κοριτσάκι! Πόσο δίκιο έχεις! Δικαιολογημένα είσαι απογοητευμένη, ήταν μεγάλη ατυχία! Πώς να σε παρηγορήσω; Δεν έχω πια λόγια....Είμαι κι εγώ πολύ πολύ στενοχωρημένη για όλα αυτά που σου συμβαίνουν.....Πάρε το χρόνο σου, θα ανακτήσεις σιγά-σιγά την δύναμη που σε χαρακτηρίζει και θα συνεχίσεις πάλι, είμαι σίγουρη...Μην μας αφήσεις...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου γλυκα καλησπερα.

Δομνινα μου πραγματικα δεν εχω λογια κι εγω....δεν θα σου πω οτι σε καταλαβαινω,γιατι δεν εχω περασει απο το σταδιο της εξωσωματικης.Θα σου πω μονο οτι σε νιωθω,αφου εχω περασει απο το σταδιο της αποξεσωσης κι εχω χασει δυο μωρακια......

Παρε το χρονο σου,χαλαρωσε και αν νομισει οτι θα βρεις τη δυναμη να συνεχισεις,τοτε να το κανεις.Το μονο που μπορω να σου πω ειναι να κανεις αυτο που λεει η καρδια σου(οχι τωρα,γιατι εισαι φορτισμενη),αλλα οταν ηρεμησεις και φορτισεις τις μπαταριες.

Μακαρι να μπορουσα να ημουν διπλα σου και να σε'παιρνα μια αγκαλια,να ξερεις οτι δεν εισαι μονη,ειμαστε κοντα σου,εστω και διαδυκτιακα.

Εγω ακομη τιποτα κοριτσακια μου,προσπαθω να ειμαι ηρεμη και να μην παιρνουν τα μυαλια μου αερα,ομως..........

Σας φιλω ολες,καλο Σ/Κ.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Δομνινα μου ελπιζω σε λιγες μερες να περασει αυτος ο μεγάλος πόνος που νιώθεις και να μην το βάλεις κάτω!!!! Κοιτα να χαλαρώσεις τωρα το καλοκαιρι το εχεις αναγκη!!! Δομνινα μου εαν θυμαμαι καλα το προβλημα σαςηταν κυρσοκηλη και κανατε εγχειρηση μηπως υπάρχει περίπτωσει να εχουν φτιάξει τα πράγματα??? Δομνινα μου μια μεγάλη αγκαλιά απο εμένα(((())))

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μανού μου ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου να εισαι εγκυούλα!!! Θα μας δωσεις μεγάλη χαρά:):):) Σου στέλνω πολύ θετική ενέργεια +++++++++++++++++

Περιμένουμε με αγωνία.....

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνουν???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου,

Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για την παρηγοριά που μου δίνετε με αυτά που γράφετε.. Πραγματικά νιώθω πολύ πολύ πολύ καλύτερα... Είναι που με έχει πιάσει το παράπονο.. αλλά θα επανέλθω, το υπόσχομαι..

Μάγδα μου το πρόβλημά μας δεν είναι μόνο η κιρσοκήλη. Η κιρσοκήλη είναι ένα από τα προβλήματά μας.. Τέλος πάντων.. Όλα αυτά τα αφήνω πίσω μου για λίγο καιρό διότι με περιμένουν πολλές δοκιμασίες ακόμη.. Αυτή τη στιγμή προέχει η μητέρα μου που περνάει δύσκολες ώρες..

Μανού αύριο πρωί πρωί να πας για χοριακή.. Θέλω με το που θα γυρίσω από το Νοσοκομείο να διαβάσω κάτι ευχάριστο... Το υπόσχεσαι;

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κουκλιτσες μου καλημερα,δυστυχως θα σας απογοητευσω.....δομνινα μου την ιδια ωρα που ποσταρες το μηνυμα σου,ξυπνησα γιατι πονουσα,λογω του οτι ειχε κανει την αφιξη της η "κοκκινοσκουφιτσα".

Κοριτσακι μου σε ευχαριστω πολυ,που μεσα σε ολη την κατασταση που ζεις αυτη τη στιγμη σκεφτεσε κι εμενα,λυπαμαι που δε θα σου δωσω τη χαρα.

Δεν πειραζει ομως κοριτσια,παμε για αλλα........

Καλη Κυριακη,δομνινα μου να ξερεις πως αυριο θα ειμαι μαζι σου,εστω και νοερα.

Φιλια σε ολες.

OPYIp3.png

vez3p2.png

ρε κοριτσια...και ημουν τοσο αισιοδοξη...

δομνινα δεν ξερω τι να πω, κουραγιο και να προσεχεις τον εαυτο σου

μανουτιτα πολυ στεναχωρεθηκα αλλα τι να πω...

πραγματικα δεν ξερω τι να πω για να σας κανω ολες σας να νιωθετε λιγο καλυτερα, να παρηγορηθειτε, δεν υπαρχει τροπος απλα να ξερετε οτι ακομα και αν δεν προλαβαινω να γραψω σας σκεφτομαι ολες σας και ελπιζω και ευχομαι πραγματικα για ολες σας ενα παιδακι.

εμεις εδω τα ιδια, ο μικρος απορω πως αντεχει με τοσο λιγο υπνο...τι να πω δεν ξερω, αναρωτιεμαι.αλλα κατα τα αλλα ειναι ησυχο παιδι ευτυχως γιατι αλλιως καλα κρασα.

μερικες μερες μεινανε για να κλεισουν τα σχολεια και μετα βουρ για σαλονικη!!!αντε να δω

πηγα παρασκευη αθηνα για να με δει επιτελους η γιατρος και πηγα h&m και πηρα κατι φορεματα...και απο pull & bear αλλο ενα παιδια τι να πω, απιστευτα και πολυ οικονομικα. και ειδα και κατι γοβες στο all about shoes nine west αλλα ηθελα μισο νουμερο μεγαλυτερο, απλα δνε υπηρχαν!

ολα καλα κατα τα αλλα, ειναι η μαμα μου εδω αλλα αυριο την κανει, ελαγα θα κανουμε δουλειες, θα βγουμε εξω αλλα τελικα τιποτα, περνουσαν οι μερες και δεν το καταλαβαιναμε!

αποφασισα τελικα τι θα κανω για μπομπονιερα, θα φτιαξω καδρακια με το ονομα του παιδιου, 10 επι 10 και θα τα τυλιξω σε χαρτι-υφασμα με κορδελα σαν πουγκι μπομπο θα φαινεται, θα κανω 200 ο θεος βοηθος!!!τα παρηγγειλα ηδη για να αρχισω να προλαβω!!!

εκανα και ενα κεικ αλλα δεν φαινεται σοι...αχ αφου τα γλυκα δεν τα καταφερνω και ιδιαιτερα τα κεικ ρε παιδια, τοσο δυσκολο ειναι;;;

φιλια και καλη εβδομαδα

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Καλημέρα.

Δόμνα, καλό κουράγιο κοπέλα μου! Να ξέρεις πως η σκέψη μου είναι μαζί σου. Μακάρι να είναι το τελευταίο αυτό που σου συμβαίνει...

Κορίτσια, αισθάνομαι πολύ απογοητευμένη με όλα όσα συμβαίνουν.....Μακάρι να πάρουμε γρήγορα τα πάνω μας.

Νγεο, πότε με το καλό η βάφτιση; Θα έχεις πολλά άτομα απ' ό,τι κατάλαβα, σωστά;

Εμείς ετοιμάζουμε σιγά-σιγά τα πράγματα για να φεύγουμε κι από εδώ....Η διαθεση είναι κάπως....Με τον άντρα μου είμαστε μαλωμένοι....Δεν του μιλάω....Βαρέθηκα να προσπαθώ με το διάλογο να τον κάνω να καταλάβει κάποια πράγματα που κάνει λάθος και με στενοχωρουν......Δεν καταλαβαίνει τίποτα....Σταμάτησα κι εγώ να του μιλάω και καθόλου δεν με νοιάζει ούτε για αυτόν ούτε για τίποτα πια! Σήμερα θα ΄πηγαίναμε να κάνει σπερμοδιάγραμμα, φυσικά δεν πήγαμε....Ούτε καν είπε να πάμε...δεν με ενδιαφέρει....ας μην το κάνει ποτέ...ούτε κι εγώ θα κάνω τίποτα...Ας μην κάνουμε παιδί...α, μα πια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Μόλις ήρθα στη δουλειά από το μαιευτήριο.. Τελείωσε κι αυτό.. ευτυχώς όλα πήγαν καλά και δεν πονάω καθόλου.. Είμαι όμως φοβερά κουρασμένη.. μου είπε ο γιατρός μου ότι μέσα στη βδομάδα θα μιλήσει με τον εξωσωματικό μου και θα ψάξουν να βρουν μια λύση.. τι άλλο μπορούμε να κάνουμε.. αισθάνομαι ήρεμη κορίτσια.. ξέρω ότι θα ξαναπροσπαθήσω αλλά με τον καινούργιο χρόνο..

Σήμερα όμως στο μαιευτήριο μόνο τον άνδρα μου ήθελα να είναι μαζί μου.. και ήταν εκεί και μου κράταγε το χέρι..

Μάρτζι μου πάρε το χρόνο σου..

Μανού μου λυπάμαι που ήρθε η ακατανόμαστη... ίσως τον άλλο μήνα μας κάνει τη χάρη και εξαφανιστεί..

Ngeo με το καλό τα βαφτίσια..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Δόμνα μου, περαστικά σου! Διαβάζω που γύρισες στη δουλειά και αναρωτιέμαι πού την βρίσκεις όλη αυτή την δύναμη! Μπράβο σου! Είπαμε, θα πάρουμε το χρόνο που μας χρειάζεται και κάποια στιγμή, όταν θα είμαστε έτοιμες, θα ξαναμπούμε στο παιγνίδι....Πες μας τι έχετε κανονίσει για διακοπές; Θα πάτε κάπου;

Αν είναι καμία εδώ ας μιλήσουμε λίγο...Είμαι μονη μου χωρίς τηλεόραση και δεν έχω τι να κάνω...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...