Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ξέρεις τι με απασχολεί; Πως εγώ έχω διαγνωσμένη χαμηλή ΑΜΗ από τα 25 αλλά δεν έκανα τίποτα για αυτό τότε. Είχα σοκαριστεί τόσο πολύ, τότε είχαμε και σχέση από απόσταση με το σύζυγο μου και έλεγα πως δεν είναι δυνατόν να σκέφτομαι οικογένεια τώρα. Δε πίστεψα αυτό που έλεγαν οι εξετάσεις κ δεν έκανα κατάψυξη. Είχα σταθερά ΑΜΗ 0,8 από τα 25 μου μέχρι τα 31-32 μου μέχρι που έπεσε στο 0,4 σε ένα χρόνο. Κάνεις δεν ήξερε γιατί είχα τόσο χαμηλή ΑΜΗ από τόσο μικρή. Απλά τυχαίο γεγονός. Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου που δεν έκανα κάτι νωρίτερα.

Από τα 10-12 ωάρια που μαζέψαμε στις 7 ωοληψιες (νομίζω ήταν 12 αλλά έχω χάσει λίγο το μέτρημα), σχεδόν Ολα γονιμοποιούνται κ φτάνουν 3 μέρα αλλά μόνο 3 προχώρησαν σε βλαστοκυστες. Όσα προχώρησαν προχώρησαν την 6η μέρα και όχι την 5η. Μάλιστα ο άντρας μου με πείραζε για αυτό, πως καθυστερούν να ετοιμαστούν σαν εμένα. Οι εξετάσεις του συζύγου φαίνονται οκ με ελάχιστες τιμές να αποκλίνουν από τις τιμές αναφοράς ελάχιστα. Είχαμε κάνει πακέτο εξετάσεων 400 ευρώ για το σπερμα. Τις είχα στείλει κ στο εμβρυολογικό κ είχαν πει όλα καλά. Προσπαθώ λοιπόν να καταλάβω τι πάει λάθος γιατί και από ποιότητα δεν ήταν κ άριστα τα έμβρυα. Βάλαμε 2ΑΒ και 3ΒΒ. Μας μένει ένα 2ΒC στην κατάψυξη οπότε και αυτό δεν είναι πως δίνει ελπίδες. Προσπαθώ να σχεδιάσω τα επόμενα βήματα μέσα στη στενοχώρια μου. Ξέρω θα ανακάμψω απλά θέλω χρόνο.

Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά να μην σε απασχολεί το ότι στα 25 δεν κατέψυξες ωάρια. Δεν σου εγγυάται κανένας ότι τα ωάρια θα αποψυχθούνε και θα είναι καλά, ότι θα γονιμοποιηθούν όλα και κυρίως ότι θα έχουν επιτυχία στην εμβρυομεταφορά. Επίσης και γονιμοποιημένα να τα κατεψυχες τότε πάλι δεν σου εγγυάται κανένας πως θα ήταν άριστα και θα πετύχαινε η εμβρυομεταφορά. Και τέλος δεν σου εγγυάται κανένας ότι τότε θα έπαιρνες πιο εύκολα ωάρια από τώρα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βασανίζεις το μυαλουδάκι σου με τα αν και ίσως. Το εχω περάσει αυτό το στάδιο για τον ίδιο λόγο αλλά διαφορετικά «αν» και δεν έχει κανένα νόημα να βασανίζεσαι για το παρελθόν. Κοιτάμε το παρόν, το τώρα και το άμεσο βήμα που θα κάνουμε. 
      Η αλήθεια είναι πως οι βλαστοκύστες σου δεν είναι άριστες το ξέρεις αυτό. Ειδικά στο στάδιο 2 δεν είναι πλήρης σχηματισμένη βλαστοκύστη και στο 3 ναι μεν είναι βλαστοκύστη αλλά όχι πλήρης ακόμα.

Συζήτησε με το γιατρό σου το ενδεχόμενο να πάτε σε έμβρυα 3 ημερών, έχουν προκύψει εγκυμοσύνες με 3 ημερών σε κοπέλες που δεν έκαναν ούτε μια βλαστοκύστη. Δεν λέμε ότι είναι σίγουρο αλλά είναι μια επιλογή, γιατί να μην δοκιμάσεις τα πάντα πριν πας σε δωρεά; Πριν τις βλαστοκύστες όλες πιάνανε με έμβρυα 3 ημερών έχω την θεία μου στα 40 με δίδυμα με έμβρυα 3 ημερών τότε οι βλαστοκύστες ήταν άγνωστη έννοια. Κι εμένα ο γιατρός μου πιστεύει πολύ στις βλαστοκύστες, εγώ του είπα στο δίνω, παρτο πάνω σου αν δεν βγει στην επόμενη ωοληψια θα γίνει σκληρή διαπραγμάτευση για το τι θα κάνουμε. Θέλω πλήρη εικόνα από το εργαστήριο να αποφασίσω εγώ.

Εχω ακούσει ξανά αυτό το θεώρημα πως μετά τις 3 ημέρες βλέπουμε την δυναμική του σπέρματος αλλά συνήθως ισχύει για περιπτώσεις που είναι πολύ ανεβασμένο το dfi και υπάρχει μεγάλο οξειδωτικό στρες. Δείτε και αυτούς τους παράγοντες αν δεν τους έχετε δει και απλά κάντε picsi μικρογονιμοποίηση (πολύ απλή λύση που μπορεί δλδ και ήδη να την εφαρμόσατε). 

Πάρε μια βαθιά ανάσα, ηρέμησε, πάρε τον χρόνο σου και σχεδίασε τα επόμενα σου βήματα με ψυχραιμία και υπομονή. Οπως είπα και σε άλλη κοπέλα εδώ μέσα το 25 θα είναι η χρονιά μας. Κορίτσια μου μην το βάζετε κάτω, θα τα καταφέρουμε! Να είστε δυνατές, είμαστε όλες εδώ να στηρίζουμε η μία την άλλη και να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας βοηθώντας η μία την άλλη. Θα τα καταφέρουμε! 🤞

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Μπραβο Μαριαεφάκι μου αυτό ειναι υπέροχο δεν μπορεις να φανταστεις πόσο χάρηκα!!! Μπραβο κοπελα όλα να σου πανε καλά και σε 8 μηνες να κρατας το μωρακι σου αγκαλίτσα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπραβο Μαριαεφάκι μου αυτό ειναι υπέροχο δεν μπορεις να φανταστεις πόσο χάρηκα!!! Μπραβο κοπελα όλα να σου πανε καλά και σε 8 μηνες να κρατας το μωρακι σου αγκαλίτσα!!!!

σε ευχαριστω Μαγδουλα ξερω οτι τα λογια σου ειναι απο καρδιας!!

ευχομαι να σας κολλησω γρηγορα!!!!!!!

Μαριαεφη δεν το πιστευω κουκλα,τριγυριζω σε ολα τα καφε να σε πετυχω,τι ευτυχια ειναι,δεν ξερεις ποσο χαρηκα,με το καλο.

α ρε μανου ακομα δεν το πιστευω ακομα!

ο δε αντρας μου να δεις!!

πηρα το αμαξι του για να ερθω στην δουλεια(του το ειχα ηδη πει) και με το που βαζω μπροστα ειχε τέρμα ομως Σφακιανακη τον αετο!το αγαπημενο του τραγουδι!!

και ασε ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια!!!

Δεν μπορω να σου περιγραψω τη χαρα μου,μπραβο γλυκεια μου,με το καλο και ευχομαι ολοψυχα σε 8 μηνες να κρατας ενα γερο μωρακι στην αγκαλια σου.Εκανες τεστ τελικα,τι εκανες βρε θηριο;

OPYIp3.png

vez3p2.png

mariaefi Συγχαρητηρια κουκλα μοu !!!!!!! Με το καλο να κρατησεις στην αγκαλια σου ενα γερο νινακι......τις ευχές μου για μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη...Αντε και στα δικα μας

Διαφημίσεις

mariaefi Συγχαρητηρια κουκλα μοu !!!!!!! Με το καλο να κρατησεις στην αγκαλια σου ενα γερο νινακι......τις ευχές μου για μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη...Αντε και στα δικα μας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ελενακι μου!!

θα σας κολησω το ειπα!!

ολες ομως!!δεν φευγω απο εδω αν δεν κολησετε!

AX BRE MARIAEFI MOU DEN KSEREIS POSOOOOOO XARIKA,,,LES KAI EMEINA EGW EGKUOS....EILIKRINA....OU EYXOMAI OTI TO KALITERO...XOROMIDAW APO TIN XARA MOU....KAI BEBAIA THA KOLISOUME OLES MAS..EKANES TIN ARXI KAI PERNOUME OLES MAS SEIRA PLEON,,,,MAGDOULAAAA THA KOLISOUME THA TO DEIS....MARIAEFI MOU FILIA KAI PALI NA EXEIS MIA YPEROXI EGKIMOSINI

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!! Εχουμε εγκυμοσύνη στο θεματάκι μας! Μαριαεφη τι ευχάριστα νέα ήταν αυτά! Εγώ για τη Μαγδα μπήκα σήμερα και ξαφνικά βλέπω συγχαρητήρια για Μαριαεφι. Καλά βρε θηρίο, είχες καθυστέρηση; Είχες συμπτώματα; Γιατί δεν θυμάμαι τίποτα από όλα αυτά; Πες μας γρήγορα τι συμπτώματα είχες, τι έδειξε η χοριακή, πώς το ανακοίνωσες στον άντρα σου, όλα να μας τα πεις. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Να προσέχεις και να μην μας ξεχάσεις. Χρεαιζόμαστε θετική ενέργεια. Κάνεις καλό ποδαρικό, κυρία μου;;Τι θα γίνει; Θα κολλήσουμε οι υπόλοιπες επιτέλους γκαστρίτιδα;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μαγδούλα μου, πολύ στενοχωρήθηκα με όσα έγραψες. δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε νιώθω! Να πάρεις τέστ ωορρηξίας. Θα πάρω κι εγώ αυτό το μήνα...Μαζί θα μείνουμε, θα δεις...Χάσαμε ένα μωράκι και δυσκολευόμαστε για το επόμενο...Είναι άδικο! Θα τα καταφέρουμε όμως κάποια στιγμή και εύχομαι την επόμενη φορά που θα μείνουμε έγκυες να πάνε όλα καλά.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Οσο για μένα, είμαι καλά. Πήγα εκδρομή με το σχολείο σήμερα. Ηταν όμορφα, ξεχάστηκα. Η κοιλιά μου πονάει, θα αδιαθετήσω σίγουρα. Χθες πήγα στο ίκα να μου γράψουν να κάνω έναν υπέρηχο, επέιδή πονούσε πολύ η κοιλιά μου και αυτή η γυναικολόγος μου έσπασε τα νεύρα. Καθόταν, ρε κορίτσια, κι έκανε υπολογισμους με βάση την τελευταία μου περίοδο, για να δει- μαντέψτε τι! Μήπως έκανα πάλι εξωμήτριο κι εχω πάθει ρήξη. Μόλις το κατάλαβα μου ήρθε να πεθάνω. Αει στο καλό. Αναίσθητη! " Α", μου λεει "είναι νωρίς για ρήξη". Το πιστεύετε; Σα να ήταν σίγουρη ότι θα το ξαναπάθω.Η βλαμμένη....Να έχω τη στενοχώρια μου και το άγχος μου, να πέφτω και σ'αυτήν την αναίσθητη.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!! Εχουμε εγκυμοσύνη στο θεματάκι μας! Μαριαεφη τι ευχάριστα νέα ήταν αυτά! Εγώ για τη Μαγδα μπήκα σήμερα και ξαφνικά βλέπω συγχαρητήρια για Μαριαεφι. Καλά βρε θηρίο, είχες καθυστέρηση; Είχες συμπτώματα; Γιατί δεν θυμάμαι τίποτα από όλα αυτά; Πες μας γρήγορα τι συμπτώματα είχες, τι έδειξε η χοριακή, πώς το ανακοίνωσες στον άντρα σου, όλα να μας τα πεις. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Να προσέχεις και να μην μας ξεχάσεις. Χρεαιζόμαστε θετική ενέργεια. Κάνεις καλό ποδαρικό, κυρία μου;;Τι θα γίνει; Θα κολλήσουμε οι υπόλοιπες επιτέλους γκαστρίτιδα;

ευχαριστωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

και σιγουρα θα σας κολλησω όλες!!

ειμαι γουρλου εγω!!!

λοιπον και εγω δεν το περιμενα προαισθημα μηδεν και απο συμπτωματα πονο στην μεση και στα ποδια και τραβηγματα στο στηθος και αριστερα στην κοιλια........

όλες θα σας κολλησω δεν φευγω απο εδω χωρις να εχετε όλες σπορακια στην κοιλιτσα!

Οσο για μένα, είμαι καλά. Πήγα εκδρομή με το σχολείο σήμερα. Ηταν όμορφα, ξεχάστηκα. Η κοιλιά μου πονάει, θα αδιαθετήσω σίγουρα. Χθες πήγα στο ίκα να μου γράψουν να κάνω έναν υπέρηχο, επέιδή πονούσε πολύ η κοιλιά μου και αυτή η γυναικολόγος μου έσπασε τα νεύρα. Καθόταν, ρε κορίτσια, κι έκανε υπολογισμους με βάση την τελευταία μου περίοδο, για να δει- μαντέψτε τι! Μήπως έκανα πάλι εξωμήτριο κι εχω πάθει ρήξη. Μόλις το κατάλαβα μου ήρθε να πεθάνω. Αει στο καλό. Αναίσθητη! " Α", μου λεει "είναι νωρίς για ρήξη". Το πιστεύετε; Σα να ήταν σίγουρη ότι θα το ξαναπάθω.Η βλαμμένη....Να έχω τη στενοχώρια μου και το άγχος μου, να πέφτω και σ'αυτήν την αναίσθητη.

αχ το κλασικο Ικα εγκυος 5 μηνων στην κορη μου δεν ειχα κοιλια καθολου και μου ελεγε η επιτροπη του ικα μηπως το εχεις χασει και παιρνεις τις αδειες ετσι!!!γκρρρ γκρρρ!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα κορίτσια!!!!

Τι κάνει η εγκυουλα μας????

Εγω τελικά απο εχθες εχω κανονική περιοδο και μαλιστα αρκετη!!!!!

Βρε λετε να ηταν μεθυσμενος ο γιατρος?? Αφου λεει οτι δεν ειχα καθολου ενδομητριο!!!

Margi λες να εχω κανενα εξωμητριο???? Δεν θα εβλεπε τπτ??? Το τεστ που εκανα το Σαβ δεν θα εβγενε θετικό??? εμενα κανονική περιοδο που ηρθε στην ωρα της μου μοιαζει!!!!! Ουτε μια μερα καθυστέρηση!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερα κορίτσια!!!!

Τι κάνει η εγκυουλα μας????

Εγω τελικά απο εχθες εχω κανονική περιοδο και μαλιστα αρκετη!!!!!

Βρε λετε να ηταν μεθυσμενος ο γιατρος?? Αφου λεει οτι δεν ειχα καθολου ενδομητριο!!!

Margi λες να εχω κανενα εξωμητριο???? Δεν θα εβλεπε τπτ??? Το τεστ που εκανα το Σαβ δεν θα εβγενε θετικό??? εμενα κανονική περιοδο που ηρθε στην ωρα της μου μοιαζει!!!!! Ουτε μια μερα καθυστέρηση!!!!

Εγω ξερω οτι μπορει οντως να μην εχει οωρηξια μια γυναικα αλλα η περιοδος να ερθει κανονικα απλα να μην ειναι ιδια στην διαρκεια ή στο χρωμα.....

μηοως να παρεις και καμμια αλλη γνωμη??

Μάγδα, μην σου πάει το μυαλό σε άσχημα πράγματα. Εχεις περίοδο. Πήγαινε να ζητήσεις μια δεύτερη γνώμη. Μην στενοχωριέσαι...Το εξωμήτριο κάνει κανονική καθυστέρηση, θετική χοριακή που αυξάνεται αλλά δεν ανεβαίνει φυσιολογικά και σε σπάνιες περιπτώσεις ( όπως συνέβη στη δική μου ) αίμα που μοιάζει με περίοδο. Προηγείται όμως η καθυστέρηση. Εγώ για παράδειγμα πριν μου έρθει η φαινομενική περίοδος είχα 5 μέρες καθυστέρηση. Αν είχα κάνει τεστ θα είχε βγει θετικό. Σε σένα δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Μη μου αγχώνεσαι, σε παρακαλώ και μην ξανασκέφτεις τέτοιο πράγμα. Φιλια.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...