Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια,τελικα βγηκε ο μπαμπας μου χθες κι ειναι τωρα στην αναρρωση,εχει λιγο τα νευρα του,λογω του οτι κλειστηκε στο διαμερισμα κι εχασε το εξοχικο,αλλα τι να κανουμε...

Δομνινα μου σιγουρα ο Θεος ειναι μεγαλος,και νομιζω οτι ηρθε η ωρα κουκλα μου,να στο αποδειξει και προσωπικα,γιατι στο "χρωσταει" και κυριως γιατι το αξιζεις.

Να κανεις αυτο που λεει η ψυχουλα σου,σε σκεφτομαι πολυ,και προσευχομαι για σενα και το δομνινακι σου.

Φιλακια σε ολες.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δομνα, εγώ πιστεύω πως δεν πρέπει να σταματήσεις τα φάρμακα. Γιατί να τα σταματήσεις; Δύο μερούλες έμειναν ακόμη.....Κι αν επιτέλους πάρει μπροστά;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μάρτζι μου, τα φάρμακα απλώς συντηρούν μια κατάσταση.. Πριν μια βδομάδα που τα είχα κόψει η χοριακή ανέβαινε κανονικότατα.. μόλις τα ξανάρχισα άρχισε κι αυτή τα κουλά της.. Δεν θέλω να ζορίσω μια κατάσταση να εξελιχθεί.. πιστεύω ότι αν είναι να συνεχίσει θα συνεχίσει από μόνο του..

Μανουτίτα μου σ' ευχαριστώ για την πίστη σου σε μένα και στο μικρό Δομνινάκι!

L2qIp2.png

φαρμακα ξεφαρμακα αφου το πιστευεισ κ εσυ τωρα ,να δεισ ολα θα πανε καλα;)

παω να συνεχισω τα βαψιματα:confused::D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Δομνα μου, κάνε αυτό που πιστεύεις ότι είναι καλύτερο για σενα.Απλά θεωρούσα ότι τα φάρμακα βοηθούν. Αν είναι να μην κάνουν τίποτα, άστα στην άκρη και μην τα παίρνεις. Εμένα με καθησύχασε το γεγονός ότι τουλάχιστον φαίνεται σάκος! Πιστεύω πως όλα θα προχωρήσουν ομαλά, θα δεις....Οσο ανεβαίνει, για καλό είναι...Θα δεις που δειλά - δειλά θα κάνει την εμφάνιση του το Δομνινάκι.

Η μαμά σου τι κάνει;

Πήρα το γιατρό στα Γιαννενα τηλέφωνο. Είπε πως τίποτα ακόμη....Περιμένει αλλά δεν το βλέπει να γίνεται τίποτα....Μάλιστα σήμερα, είπε, ακυρώθηκαν όλα τα χειρουργεία του. Θα κανονίσω μετά την περίοδο του Ιουλίου ( αν έρθει, γιατί πάντα διατηρώ μία κρυφή ελπίδα να με βοηθήσει ο Θεούλης να μείνω έγκυος) να πάω Θεσ/κη. Ελπίζω να μην με προλάβει η πτώχευση, κορίτσια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρες...

Είμαι ένα όρθιο πτώμα... Είμαι ξύπνια από χθες το βράδυ στις 1 με ένα μικρό διάλειμμα ύπνου από 4.30 έως 7.00 σήμερα το πρωί.. Δεν ξέρω τι έχω πάθει... Ενώ κοιμήθηκα κανονικά γύρω στις 11 στις 1 να το μάτι γαρίδα.. έβλεπα ένα πολύ ζωντανό όνειρο στο οποίο πάλευα να βρω το δίκιο μου και μετά ξύπνησα.. γύριζα από δω, γύριζα από κει... σηκωνόμουν από το κρεβάτι για να μην ξυπνήσω το χάσμπαντ... πήγα στο σαλόνι, έκατσα στον υπολογιστή, είδα δυο επεισόδια από κάποια σήριαλ... τίποτε.. ξαναπήγα στο κρεβάτι.. ο ύπνος πουθενά.. σηκώθηκα, έκατσα στη βεράντα, διάβασα λίγο και έτσι γλάρωσα.. Στις 7 πάλι το μάτι γαρίδα κι εγώ σέρνομαι σήμερα..

Έχω κι επέτειο γάμου σήμερα.. 3 ολόκληρα χρόνια περάσανε κορίτσια.. Το βράδυ θα βγούμε έξω για φαγητό, έτσι για να κάνουμε κάτι διαφορετικό..

Εγώ δεν έχω να πω κάτι.. απλά περιμένω τον υπέρηχο της Παρασκευής και ελπίζω..

Margi μου η μητέρα μου παραμένει στην ίδια άσχημη κατάσταση.. δεν έχει αλλάξει τίποτε προς το καλύτερο δυστυχώς αλλά ούτε και προς το χειρότερο, ευτυχώς..

Νομίζω πως η απόφαση για το που θα κάνεις την επέμβαση πάρθηκε από μόνη της λόγω των περιστάσεων. Να πάνε όλα τέλεια και ειλικρινά να είναι η τελευταία σου ταλαιπωρία!

L2qIp2.png

Μόλις με πήρε ο γυναικολόγος μου τηλέφωνο.. και πολύ απλά επιβεβαίωσε αυτό που είπα εγώ από χθες.. Να σταματήσω τα φάρμακα μου είπε.. μίλησε και με τον εξωσωματικό και αποφασίσανε από κοινού ότι τα φάρμακα επιβραδύνουν την όποια εξέλιξη και πως αν είναι να προχωρήσει θα προχωρήσει και χωρίς φάρμακα.. Νιώθω μια ανακούφιση κορίτσια...

L2qIp2.png

εκανες χοριακη σημερα ή θα πας κατευθειαν παρασκευη;

Ngeo μου ο γιατρός μου είπε να μην κάνω χοριακή μιας και τα νούμερα δεν συμβαδίζουν με αυτά που βλέπουμε στον υπέρηχο.. Έτσι θα πάω μια και καλή για υπέρηχο την Παρασκευή και ελπίζω το Δομνινάκι να κάνει την υπέρβαση..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου,τι κανετε,πως πανε τα κεφια;

Δομνινα μου μακαρι το δομνινακι να κανει την υπερβαση και να τα καταφερει,εξαλλου δειχνει οτι προσπαθει.Μακαρι ολα να πανε καλα αυριο στο γιατρο.

Κοριτσια εγω σημερα καταλαβα οτι ειμαι στην 36η μερα του κυκλου και δεν αδιαθετησα ακομα....η μεγαλυτερη καθυστερηση που ειχα ηταν 34 μερες.Πιστευω ομως οτι ισως να οφειλεται στην κουραση και το αγχος των τελευταιων ημερων,οποτε θα δειξει.........

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοριτσάκια καλή σας μέρα..

Ήρθα κι εγώ ανανεωμένη από το χθεσινοβραδινό ύπνο.. Λιποθύμησα στην κυριολεξία στο κρεβάτι αφού είχα πιει πρώτα ένα ποτήρι κρασί το οποίο σε συνδυασμό με την προχθεσινή αϋπνία έφερε τα ευεργετικά αποτελέσματα... Και ξύπνησα ανανεωμένη σήμερα το πρωί..

Κορίτσια κατέληξα στο εξής συμπέρασμα.. Ότι και να γίνει αύριο θα το διαχειριστώ αύριο.. Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά η επόμενη προσπάθεια θα αργήσει πάρα πολύ να γίνει..

Μανουτίτα μου ποτέ δεν ξέρεις.. μπορεί να παίζουν ρόλο στην καθυστέρηση όλα αυτά αλλά αν είχατε επαφές με τον άνδρα σου μπορεί (και το εύχομαι) να παίζει και το άλλο ενδεχόμενο! Μακάρι κοριτσάκι μου!

L2qIp2.png

Δομνίνα εύχομαι να πάνε όλα καλά αύριο. Ο,τι και να γίνει, θα το αντιμετωπίσεις ανάλογα....Εγώ πάντως συνεχίζω να έχω πολύ καλή διάισθηση...Να δεις που το Δομνινάκι είναι δυνατό και θα τα καταφέρει...

Μανου, έχει γούστο! Μακάρι, Θεούλη μου, να είσαι εγκυούλα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

δομνα δομνα εισαι δω?:tongue:

περιμενουμε τα αποτελεσματα:rolleyes:

μανουυυυυ κανε ενα τεστ να μασ φυγει η απορεια;):tongue:

αντε ολεσ μαζι θα γκαστρωθηκατε κ δεν θα ξερουμε για ποια να πρωτοχαρουμε

αντε μαργκι να μασ αποτελειωσεισ κ εσυ τωρα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλημερα κουκλιτσες μου τι κανετε;

Δομνινα μου ευχομαι να εχεις τα καλυτερα δυνατα αποτελεσματα σημερα,στο γιατρο σου.Εδω θα ειμαστε κοριτσακι μου και θα περιμενουμε τα νεα σου.

Εγω κοριτσια ακομα τιποτα....πραγματικα δεν ξερω τι να σκεφτω...αποφασισα ομως να περιμενω να περασει και το Σ/Κ,κι αν δεν εχει ερθει μεχρι τη Δευτερα,το πρωι,τοτε βλεπουμε.....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...