Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

δομνα εγω εδω μπαστακασ με τρωει η αγωνια χιχι:tongue: αληθεια η μανουλα σου τι ειπε?χαρικε καθολου ισωσ βρει λιγη δυναμη τωρα που θα εχει εναν παραπανω λογο να μηνει κοντα σασ ακομα λιγο περισσοτερο για βοηθεια;).

μανου τι να πω βρε κοριτσι εμενα δεν εχει τελειωμο εμαθα να ζω με τα ψυχολογικα μου αγχοι ....ισωσ κ λιγο κληρονομικο ολο κ καποιοσ στα σογια μου ειχαν μια δοση.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

ειχα ξαναπαρει το ειχα γραψει ...πριν 3 χρονια περιπου κ εγινα περδικη αλλα τωρα με επιασε απο τοτε με τη στεναχορια του Γιωργου με την αρρωστια του επεσα πολυ κ γενικα εχω νευρα πολλα που δεν τα ξεσπαω καθε μερα κ αυτο μου μενει κ μου βγαινει οταν παω να χαλαρωσω το βραδυ να κοιμηθω πεταγομε συνεχεια σαν ψαρι εξω απ το νερο κ εχω κ ταχιπαλμιεσ ...τεσπα αυτο το χαπι με ηρεμει λιγο κ ελπιζω να μην χρειαστουν κ τα αντικαταθληπτικα αν κ δεν θα με χαλουσαν γιατι δεν το κριβω οτι ειμουν παραπολυ καλα οταν τα επερνα πετουσα κ ο μηνασ ειχε 9:tongue: καμια φορα χρειαζοντε κ αυτα κοριτσια για να συνεχισουμε να μπορουμε να μεγαλωνουμε τα παιδια μασ σωστα κ καλα...εγω ειμαι υπερ την χρησησ κ οχι τισ καταχρησησ;)

margi μου εγω στη θεση σου δεν θα το αφυνα οταν θεσ κατι πολυ πρεπει να το διεκδικησ με καθε κοστοσ να το παλεψεισ οπωσ κ να εχει ...δεν μπορεουμε να τα εχουμε ολα εσενα σου ετυχε ο κληροσ να ζοριστεισ πιο πολυ για ενα μωρακι γι αυτο εχεισ ενα λογο παραπανω να κλεισεισ τα ματια κ να σφηξεισ δοντια κ οποιον παρει ο χαροσ που λενε:tongue: ....τπτ ανασα μη παρεισ καθε μερα ειναι πολυτιμη μην την σπαταλασ σε 'θελω' κ ΄δεν μπορω' εγω τουλαχιστων ετσι θα εκανα ;)

οσο για το τι θα πεισ στο σχολειο δεν νομιζω να τουσ πεφτει λογοσ εχω ενα προβλημα κ πρεπει να παω στο νοσοκομειο στη θεσσαλονικη (κ πολυ τουσ ειναι)απο ντροπη κ μονο δεν νομιζω να ρωτησουν αλλα κ να ρωτησουν πεσ κατι αλλο εχω εναν πολυποδα κ τελοσ τι στο καλο αλλο θα σε ρωτησουν ...αντε κ κουραγιο φιλεναδα μια μερα να ανατριχιασουμε κ με τα δικα σου νεακια που νομιζω κοντα θα ειναι:D;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρτζυ μου και εγω νομίζω θα την εκανα τωρα την επέμβαση ετσι ωστε να εχω όλο το καλοκαιρι μπροστά μου για να χαλαρώσω!!! Τωρα εσυ κοπέλα μου κανε αυτο που σε κανει να νιωθεις καλύτερα!!! Δεν εγινε και κατι εαν το αφησεις ενα μήνα;):):)

Δομνινα μου καλά αποτελέσματα:):):)

Μανού μου ευχομαι να βγει γρηγορα ο μπαμπας σου απο το νοσοκομείο

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Manou,περαστικά στον μπαμπά σου. Ευχαριστώ που μέσα στα δικά σου, σκέφτεσαι και μένα, πώς θα με εξυπηρετήσεις σε περίπτωση που ανέβω...

Αχ, βρε κοριτσάκια μου, τι να σας πω....Οτι όλα αυτά που κέω είναι φτηνές δικαιολογίες, για να πείσω τον εαυτό μου να περιμένει μπας κι αλλάξει κάτι σε όλα αυτά;Το παραδέχομαι σε σας, το παραδέχομαι και στον εαυτό μου....Με πιέζει το οικονομικό θέμα...Δεν τα έχω αυτά τα 2000 χιλιάρικα.....Η μάλλον τα έχω, αλλά, τα έχω για άλλο σκοπό.....Φοβάμαι πως θα φτάσω σε εξωσωματική ό,τι και να κάνω....Αν λοιπόν κάνω την επέμβαση και περάσουν έξι μήνες χωρίς να μείνω έγκυος, πρέπει να κάνω εξωσωματική μετα. Πού να βρω τα κωλολεφτά τότε; Γιαυτό σκέφτομαι να κάνω την επέμβαση στα Γιάννενα και ό,τι στα σκατά γίνει....Να πάω μετά με όσα λεφτά έχω μαζέψει και όσα θα μου δώσουν οι γονείς μου να κάνω εξωσωματική, μπας και τα καταφέρω...Γιαυτό βρίσκω τόσες δικαιολογίες....Μην τυχόν μέχρι τον άλλο μήνα, αρχίσω να σκέφτομαι διαφορετικά και πάρω μία πιο σωστή απόφαση....Θα μιλήσω από Δευτέρα και με τον γιατρό στα Γιάννενα να δω αν μπορεί να με αναλάβει και αποφασίζω....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Το άλλο δεν σας το είπα....Και η αδελφή μου ( 39 χρονών τώρα) εχει πρόβλημα...Οχι αυτή, ο άντρας της....Ασχημο σπέρμα ( χαμηλά και με αλλοιώσεις πολλές όλα!) Ημασταν το πρωί μαζί και χάλασε η διαθεσή μου κι από αυτό. Και οι δυο ρε γαμώτο να τρέχουμε τώρα για επεμβάσεις η μία, για εξωσωματική η άλλη; ( γιατί η αδελφή μου το σκέφτεται να ξεκινήσει)....Να έμενε τουλάχιστον αυτή έγκυος να παίρναμε μία χαρά!

Γιαυτό θέλω να ρωτήσω την Δομνα ποιον έχει για εξωσωματικό γιατρό και πόσα πλήρωσε....Δομνα, όταν μπορέσεις, στείλε πμ....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ήρθα κι εγώ... το ξέρω ότι άργησα αλλά ας όψεται η καθυστέρηση 1 1/2 ώρας στο κέντρο λόγω πολλών χειρουργείων..

Τελικά.. το Δομνινάκι είναι εκεί και το παλεύει ακόμη... 576 η επαναληπτική χοριακή... Ο γιατρός απολύτως ξεκάθαρος.. Θα είμαστε πολύ τυχεροί αν ανήκουμε στο 10% των πιθανοτήτων να πάει καλά.. Εγώ του είπα ότι εγώ πιστεύω ότι θα πάμε καλά και ότι δικαιούμαι μια φορά εγώ να ανήκω στο 10% που τα καταφέρνει...

Κάναμε τη θεραπεία μας και τώρα πάλι τη Δευτέρα επαναληπτική χοριακή.. Αναλόγως του αποτελέσματος παίρνω τηλέφωνο τον γυναικολόγο που με παρακολουθεί και κανονίζουμε..

Οι γιατροί στο κέντρο μου κορίτσια άψογοι.. Μου μίλησαν ωραία και σταράτα, αναλύσαμε όλα τα ενδεχόμενα και δεν πήραν τίποτε για τη θεραπεία που κανονικά στοιχίζει 300 Ευρώ.. Είπαν ότι είναι ιδεολογικό και ηθικό το ζήτημα γι' αυτούς και αυτό που θέλουν είναι να πάω καλά.. γι' αυτό και το παλεύουμε όλοι μας με όλες μας τις δυνάμεις..

Συνεχίστε να ρίχνετε τόνους μωρουδόσκονης και θετικής ενέργειας.. Το σποράκι μου θέλει καλόπιασμα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Διάβασα με προσοχή όλα όσα γράψατε..

Θένα μου αν εσύ αισθάνεσαι καλά με τα αντικαταθλιπτικά και τα αγχολυτικά τότε εντάξει.. Μήπως όμως αντί για φαρμακευτική βοήθεια σε βοηθούσε καλύτερα ένας ψυχολόγος; Κι εγώ στο παρελθόν επί 4 συναπτά έτη έκανα συνεδρίες με ψυχολόγο και με βοήθησε πάρα πολύ.. Αν πάλι εσύ για οποιοδήποτε λόγο το αποκλείεις τότε εγώ μαζί σου..

Μάρτζι κοριτσάκι μου... αν εσύ αισθάνεσαι καλά με το να κάνεις την επέμβαση τον επόμενο μήνα τότε κάντο.. Ούτως ή άλλως θα έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου να απολαύσεις το καλοκαίρι και να ηρεμήσεις..

Λυπάμαι για την αδερφή σου.. Δυστυχώς ο παράγοντας "σπέρμα" είναι ιδιαίτερα σημαντικός αλλά το καλό είναι ότι όταν το πρόβλημα είναι μόνο από τη μεριά του άνδρα τότε οι γυναίκες έχουν πολλές περισσότερες πιθανότητες να μείνουν έγκυες με την εξωσωματική..

Μανού χαίρομαι πολύ που ο πατέρας σου είναι καλύτερα και καταλαβαίνω ότι κοντεύεις να φτάσεις στα όριά σου. Η κόρη σου μεγάλωσε πια και καταλαβαίνει πολλά πράγματα.. Αλλά είναι τόσο γλυκό και τρυφερό παιδί.. Είσαι πολύ τυχερή που την έχεις..

Η μητέρα μου σήμερα είναι χειρότερα.. Αναγκάστηκαν οι γιατροί και της έβαλαν οξυγόνο..

Δεν της έχω πει τίποτε ακόμη.. Δεν θέλω όσο είναι αβέβαια ακόμη τα πράγματα να της πω το οτιδήποτε διότι δεν θέλω να την αγχώσω περισσότερο. Θα σκέφτεται συνεχώς εμένα, την κατάστασή μου, το ότι δεν μπορεί να με βοηθήσει και αυτό είναι ότι χειρότερο για την κατάστασή της τώρα. Όταν με το καλό παγιωθεί μια κατάσταση είτε θετική είναι αυτή είτε αρνητική θα της το πω..

Μάρτζι μου σου στέλνω μήνυμα με αυτό που ζήτησες..

L2qIp2.png

domna moy εχω τρελαθει απ τη χαΡΑ μου(πωσ γραφω ετσιι καλε:tongue:) μπραβο πολυ χερομαι ολα θα πανε τελεια ανεβηκε οσο επρεπε κ σκεφτομουν οτι πρεπει να ειναι σημερααπο400-500 κ εσενα ειναι παραπανω :D νομιζω οτι αξιζει λιγη χαρα η μανουλα κ κακοσ που δεν τισ το ειπεσ θα αντλησει πολυ δυναμη κ αν οχι θα φυγει με μεγαλη χαρα κ οχι με πικρα.....μεσα σε ολα αυτα νιμιζω θα ειναι οτι καλυτερο θα εχει ακουσει κ δεν νομιζω να στεναχοριθει με το να μην μπορει να σε βοηθησει αυτο θα ειναι τοτελευταιο που θα σκεφτει μην την αφυσεισ να φυγει ετσι κριμα ειναι.

οσο για τον ψυχολογο απ οτι μου ειχε πει η ψυχιατροσ τοτε δεν θα μπορουσα να γινω καλα μονο με ψυχοθεραπεια μονο μετα απο την θεραπεια για 'συντιριση' μονο αν θα πηγαινα ετσι μου ειχε πει κ φιλη μου ψυχολογοσ η κατασταση μου ηθελε φαρμακα....ισωσ τωρα που ειμαι στην αρχη να με βοηθουσε αλλα δεν μπορω να πηγαινω κ να δινω καθε μηνα 50 ευρω για να με ακουει κ παλι δεν ξερω θα δω πωσ θα ειμαι γιατι τωρα η νευρολογοσ μου ειπε οτι αν δεν εκανα το τριτο παιδι δεν θα μου ειχε ξαναρθει ολο αυτο...ειναι κ λογο ορμονων ακομα!

μαργκι μου εσυ ξερεισ καλυτερα ...το οικονομικο ειναι το βασικοτερο αλλακ οι γιατροι δεν νομιζω να σε αφυσουν ετσι αν δεν εχεισ εκηνη τη στιγμη να τουσ τα δωσεισ ...τοση ανεστισια !!!

σημερα θα παμε σε γεννεθλια κ αυριο εχω εναν γαμο μπορει να χαθω χιχι

αλλα ελπιζω να πανε σε ολεσ καλυτερα τα νεα αυτεσ τισ μερεσ φιλια πολλα

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Γεια σας κοριτσάκια μου! Τι κάνετε;

Δομνα, πώς πάει η μαμά σου; Μακάρι αύριο να πάρεις μία τετραψήφια χοριακή στα χέρια σου και να μπορέσεις να το πεις και στη μαμά σου....

Θένα μου, δεν ξέρω πως είναι να βρίσκεσαι στην κατάσταση που περιγράφεις, αλλά, κοριτσάκι μου, συμφωνώ με τη Δόμνα, να δεις καλύτερα έναν ψυχολόγο και να μην παίρνεις φάρμακα...Τα φοβάμαι πάρα πολύ, γιατί μπορεί να πάθεις εξάρτηση από αυτά!

Εγώ κορίτσια μου, αποφάσισα να μην κάνω τίποτα αυτό το μήνα και αρχίζω να κλίνω περισσότερο στο γιατρό από τα Γιάννενα....Θα τον πάρω τηλ αύριο να δω αν έχει έρθει το εργαλέιο που χρειάζεται κι αν το έφερε, θα του πω να κανονίσουμε αρχές Ιουλίου....Θα του πω να μου κάνει και λαπαροσκόπηση και ο Θεός βοηθός.....Αν τώρα δεν το έχει φέρει, θα κανονίσω με τον γιατρό στη Θεσσαλονική...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα και καλή βδομάδα να έχουμε με μόνο θετικά και ευχάριστα αποτελέσματα..

Σήμερα η αγωνία μου θα χτυπήσει κόκκινο μιας και θα επαναλάβω τη χοριακή. Για να είμαστε ευχαριστημένοι το νούμερο θα πρέπει πλέον να είναι τετραψήφιο και ειλικρινά προσεύχομαι συνέχεια γι' αυτό.. Όλο αυτό το σκηνικό είναι πολύ ψυχοφθόρο αλλά ελπίζω το σημερινό αποτέλεσμα να μας επιβραβεύσει και δικαιώσει.. Ξέρω ότι είστε μαζί μου κάθε μέρα αλλά σήμερα οι σκέψεις σας και οι προσευχές σας έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα..

Μάρτζι μου νομίζω πως αποφάσισες πολύ σωστά.. και μακάρι το αποτέλεσμα να δικαιώσει τις επιλογές σου..

Θένα μου αφού εσύ αισθάνεσαι καλύτερα έτσι χαίρομαι πάρα πολύ.. Μήπως τώρα το καλοκαίρι είναι ευκαιρία να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα διαφορετικά;

Η μητέρα μου λόγω της μορφίνης που παίρνει έχει παραισθήσεις.. Αλλά τουλάχιστον δεν πονάει πια και αυτό με ανακουφίζει κορίτσια. Δεν της έχω πει τίποτε ακόμη. Αν δεν επιβεβαιωθεί θετικά η εγκυμοσύνη δεν πρόκειται να της πω τίποτε.. Το τελευταίο πράγμα που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να στρεσαριστεί και να αγχωθεί από τη δική μου κατάσταση. Θέλω να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο ήρεμη και χαλαρή γίνεται..

Σας φιλώ όλες ανεξαιρέτως!

L2qIp2.png

Καλημερα και καλη βδομαδα,κοριτσακια μου.Δοξα το Θεο ξεκινησε καλα,μιας και ο μπαμπας μου παιρνει εξιτηριο σημερα.Μακαρι δομνινα μου να μου φτιαξεις ακομα περισσοτερο τη μερα,ανακοινωντας μας,την τετραψηφια χοριακη.

Μην ανησυχεις και το δομνινακι σου,εχει ολη τη θετικη μας ενεργεια,και σιγουρα θα εχει καθησει και θα εχει εδραιωσει τη θεση του στην κοιλιτσα σου.

Μαρτζι μου ειναι καλο που εβαλες κατω τα πραγματα και πηρες αποφασεις,μακαρι ολα να εξελιχθουν οπως εσυ θελεις.

Σας φιλω γλυκα και σας κανω ολες μια μεγαλη αγκαλια (((((( ))))))):-P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Μανουτίτα μου χαίρομαι πάρα πολύ που ο πατέρας σου τα κατάφερε.. Μακάρι να τα έχει καταφέρει και το Δομνινάκι μου..

Μόλις έχω νεότερα θα σας ενημερώσω!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

μανου καλη ξεκουραση στον πατερουλι σου τωρα ...να τον εσεισ στα οπα οπα:tongue: δομνακι εμεισ εδω ξερεισ εσυ μολισ μαθεισ να μασ πεισ :D

εγω εβαλα μπελαδεσ στον αντρα μου εχω διαθεση για αλλαγεσ μπασ κ νιωσω κ εγω οτι κανω κατι κ ειπαμε να φτιαξουμε τα δωματια των παιδιων 2 ειναι κ θα βαλω τα αγορια μαζι κ την πριγκιπισσα μονη τησ.:tongue::tongue:

κ τορα σκαβη εναν τοιχο να μου αλλαξει θεση σε μια πριζα κ ειναι ολο νευρα δεν παω κοντα του για να μην τα ακουσω:tongue::tongue::tongue::tongue: ολο γκρινιαζει αλλα κ αυτουνου του αρεσει να τα κανει με γκρινια αλλα τα κανει χιχι.

αυριο θα παμε κ για τα χροματα εχω αγορασει κ πολλααααα αυτοκολητα απο το ebay κ εχω αγονια για τα αποτελεσματα;)

αυτα

καπου εδω θα ειμαι ναι!

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Κορίτσια δυστυχώς το σκωτσέζικο ντους συνεχίζεται για μένα.. 877,70 οι μονάδες.. Μόλις μίλησα με το γιατρό και δεν έχουμε άλλο δρόμο από το να επαναλάβω πάλι χοριακή την Τετάρτη και να δούμε.. ότι αποτέλεσμα κι αν έχουμε την Τετάρτη ή την Πέμπτη θα πάω από κει να με δει..

L2qIp2.png

ax to domnaki apo tora se vasanizi:tongue::tongue: epitides gia na dis ti exis na perasis k kala esena emis ti fteme! xixi....ela kalo noumero ine na dis ola kala tha pane;)

pame gia to epomeno noumero elpizo na sou exi mini aima na dosis axaxaxaxa

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλημέρα...

Ήρθα κι εγώ... Λοιπόν.. αφού πήγα στο γυναικολόγο μου, ο οποίος κάτι φάνηκε να είδε μέσα στη μήτρα, σαν σάκκο ένα πράγμα αλλά δεν ήταν σίγουρος, με έστειλε σούμπιτη στο Ιασώ σε έναν εξειδικευμένο γιατρό και με πολύ καλύτερο μηχάνημα.. Και ναι, υπάρχει ενδομήτριος σάκκος αλλά πίσω σε εξέλιξη.. Οπότε οι επιλογές μας είναι οι εξής:

α) Κόβουμε τα φάρμακα και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στον επόμενο υπέρηχο την Παρασκευή το απόγευμα,

β) συνεχίζουμε τα φάρμακα και περιμένουμε και πάλι τον υπέρηχο της Παρασκευής.

Εγώ αποφάσισα να κόψω τα φάρμακα.. δεν ξέρω ρε κορίτσια αλλά πιστεύω μέσα μου ότι αυτό είναι το σωστό.. και το πιστεύω με όλη μου την καρδιά..

Από κει και ύστερα αναλόγως της εξελίξεως θα δούμε τι θα κάνουμε.. Αν δεν μεγαλώσει ελπίζουμε να αποβάλλει από μόνος του ο οργανισμός μου ή να απορροφηθεί ούτως ώστε να γλυτώσουμε την απόξεση..

Ένα έχω να πω.. Ο Θεός είναι μεγάλος!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...