Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου, τι να πω! Περαστικά στους γονείς σας....Δομνίνα εύχομαι να πάνε όλα καλά. Μακάρι να πήρε μπροστά το μωρό...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δομνινα μου κοπέλα μου σε φιλώ... μπραβο κοπέλα μου όλα θα πανε καλά, η Παναγια να σε προστατευει και εσενα και το σποράκι σου!!!! Να ριζωσει καλά για τους επόμενους 8 μηνες και να γεννηθει γερο και δυνατό!!!! Δομνινα μου μου εδωσες πολύ μεγαλη χαρα σου ευχομαι τα καλύτερα!!!:):):):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

να σου πω κατι δομνινα, το ηξερα οτι θα μας ελεγες κατι καλο, ημουνα σιγουρη, σημερα μπαινω ολη μερα να δω τι θα γινει. μπραβο!μακαρι ολα τελικα να πανε τελεια.

περιμενουμε νεοτερα, ηρεμησε και ολα θα πανε καλα

φιλια σ ολες, σας αφηνω να κανω δουλειες, ελπιζω αυριο να καταφερω να σας πω τον πονο μου με τον μπεμπη (με τον υπνο δηλαδη παλι)

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

molis μπηκα κ ανατριχιασα...στα λεγα δε σταλεγα:tongue: μη βιαζεσε ειναι νοριιιιιισ εσυ εκει χαχα ευχομαι τα παντα ολα:D:D:D:D:D θα χαρει κ η μανουλα σου κ ισωσ να ερθει το κοριτσακι αυτα ειναι πιο δυνατα εμεισ οι γυναικεσ ειπαμε ειμαστε σκυλεσ απο σπορακια:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τελεια τελεια μου ευτιαξεσ τη μερα...φτου φτου σκορδα κ ξανα φτου:tongue:

προσεχε τισ συγκινησεισ τωρα ναι!

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου, τι να πω! Περαστικά στους γονείς σας....Δομνίνα εύχομαι να πάνε όλα καλά. Μακάρι να πήρε μπροστά το μωρό...[/quoteΑυτό το μήνυμα το έγραψα κατά τις 13.00 και έφυγα άρον - άρον από το σπίτι....Οπως καταλαβαίνετε, εκείνη την ώρα δεν ήξερα τα υπέροχα νέα....Ο υπολογιστής "αποφάσισε" να το στείλει στις 20:00, αμέσως μετά τα υπέροχα νέα της Δόμνας....

Επιστρέφω σπίτι πριν από λίγο, μπαίνω κι αρχίζω να διαβάζω τα νέα μετα το δικό μου μήνυμα φυσικά....Μένω με ανοιχτό το στόμα και λέω "πότε ανακοινώθηκαν τέτοια ευχάριστα νέα;;;τι δεν διάβασα;;".Γυρίζω σελίδα και διαβάζω τα μηνύματα που αντάλλαξαν Δόμνα και Μανού ( πατάω κάτι κλάμματα -γιατί εγώ, Δόμνα μου, κλαίω εύκολα!) και συνεχίζω να διαβάζω με τα μάτια ΝΑ!!!Και φτάνω στο υπέροχο μήνυμα της Δόμνας κι εκεί συνεχίζεται τι κλάμμα, αλλά από χαρα αυτή τη φορά....Δομνα, αν σου πω κι εγώ ότι είχα μία καλή διαίσθηση, θα το πιστέψεις;;

Πόσο πολύ χαίρομαι! Να πάνε όλα καλά, να πάνε όλα καλά....

Σου εύχομαι σε εννέα μήνες να κλάψεις τόσο πολύ από χαρά που θα κρατάς στα χέρια σου το μωρό σου, που να μπεις εδώ μέσα και να το βροντοφωνάξεις σε όλες μας....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσια μου ευχαριστω για τις ευχες σας,να ειστε ολες καλα.

Δομνινα μου τι χαρα ηταν αυτη που μου εδωσες.Μπραβο κοριτσακι μου καλο,παντα τετοια,αντε το μικρο δομνινακι μας τη λαχταρησε τη μανουλα του,αλλα τωρα που πηρε φορα........

Χαρηκα τοσο πολυ,μου εδωσες ενα καλο λογο για να χαμογελασω και να κοιμηθω ηρεμα,μπραβο πουλακι μου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα...

Εννοείται ότι ακόμη δεν το πιστεύω.. Όπως συνέστησε και ο γιατρός είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη και κάνουμε ένα βήμα τη φορά.. Ελπίζω πως το Δομνινάκι άκουσε όλα τα καλά λογάκια που λέγατε γι' αυτό, πήρε όλη τη θετική σας σκέψη και ενέργεια και αποφάσισε να εμφανιστεί για τα καλά.. Το καλό που του θέλω είναι να μείνει κοντά μου για τους επόμενους 8 μήνες και να έρθει γερό στην αγκαλιά μου..

Κορίτσια σας ευχαριστώ.. Η στήριξή σας είναι πολύτιμη... Μακάρι να συνεχίζω να σας δίνω χαρές... Εσείς πιστεύατε στο μωρό μου περισσότερο από μένα αλλά όποιος έχει καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι..

Μακάρι από εδώ και στο εξής να έχουμε να λέμε μόνο ευχάριστα..

Σας αγαπώ πολύ!

L2qIp2.png

καλημερα

πρωτα πρωτα θα μαλωσωσ τη δομνα γιατι 5 το πρωι ειναι ξυπνια κ μασ γραφει:mad: γιατι καλε μασ ειχεσ εγνοια?:tongue:κοιτα να κοιμασε καλα τωρα γιατι μετα ......

θελω να ευχηθω κ στα αλλα μασ κοριτσια γριγορα να παρουν σηρα κ με λιγη παρα πανω πιστη ολα θα ερθουν.

απο την αλλη εγω πηγα στη νευρολογο χθεσ μια πολυ καλη γυναικα που κ μονο με την κατανοηση τησ σε ηρεμη κ νιωθεισ καλυτερα κ χωρισ χαπια:tongue:τελικα τα πηρα τα αγχολυτικα μου κ επιτελουσ κοιμυθηκα σημερα σαν ανθρωποσ:D πηρα κ τωρα το πρωι κ αλλου παταω αλλου βρησκομαιicon_lol.gif

μια ζαλη την φερνουν για να μην πω μαστουρα24.gif24.gif35.gif36.gif

αναμενουμε νεοτερα κ καλα να περασετε το σ/κ με ξεκουραση

κ εσυ ngeo να σου δωσω μπασ κ ξεραθει στον υπνο ο μικροσ γιατι σε βλεπω κ εσενα να τα μοιραζομαστε τα χαπιαicon_lol.gificon_lol.gif

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Πρωί πρωί με περίοδο ξύπνησα...Πάει το μπάνιο μου στο Κάθισμα!!

Κορίτσια, θέλω την συμβουλή σας....Σύμφωνα με το γιατρό στη Θεσσαλ. η λαπαροσκόπηση/υστεροσκ γίνεται μέχρι την 11η μέρα του κύκλου....Εγώ δεν θα έχω τελειώσει το σχολείο τότε και δεν θέλω ΟΎτε άδεια να πάρω και να δίνω αναφορά στηξ διευθύντρια για το τι μου συμβαίνει ( έχω πάρει και τόσες πολλές άδειες τελευταία!). Επίσης, με έχει πιάσει μιά άρνηση....Δεν θέλω να μπώ πάλι χειρουργείο, να τρέχω στη Θεσσαλονίκη από την μία υπηρεσία στην άλλη, ενώ έχω τη δυνατότητα αυτές τις μέρες να είμαι δίπλα στη θάλασσα και να ηρεμώ λίγο με την όμορφη παρέα μου που με κάνει να ξεχνιέμαι λίγο....Τέλος και πιο σημαντικό, φοβάμαι την λαπαροσκόπηση, γιατί τότε με το εξωμήτριο που έκανα, για μια βδομάδα δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι....Κι αν πονέσω τόσο πολύ και τώρα πώς θα γυρίσω στο σχολείο; Ολα αυτά με κάνουν να σκέφτομαι να το κανονίσω για τον άλλο μήνα που θα είμαι άνετη από θέμα δουλειάς...Ούτε άδειες θα ζητησω, ούτε σε δύσκολη θέση θα βρεθώ να δίνω εξηγήσεις, θα το έχω "δουλέψει" πολύ μέσα μου και θα έχω τη δυνατότητα, αν δεν είμαι καλά, να κάτσω και λίγο παραπάνω Θεσσαλονίκη να συνέλθω.....Αυτά....Τι λέτε, ρε κοριτσάκια μου; Χρονοτριβώ λίγο, το ξέρω, αλλά τόσα χειρουργεία, έλεος! Ποιος τα αντέχει μέσα σε λίγους μήνες;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Θένα μου, περαστικά σου! Πότε ξεκίνησε όλο αυτό το πρόβλημα με το άγχος, βρε κορίτσι μου; Ταλαιπωρείσαι κι εσύ....Να προσέχεις και να μην αγχλωνεσαι πολύ...Ετσι;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσάκια μου καλή σας μέρα..

Μπαίνω λίγο βιαστικά για να σας πω ότι έκανα και σήμερα χοριακή και τα αποτελέσματα θα τα ξέρω γύρω στις 3.. Φεύγω σε λίγο για να πάω να κάνω τη θεραπεία για το αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο και μόλις γυρίσω θα σας γράψω τα νέα μου και θα σχολιάσω τα δικά σας..

Μια προσευχούλα για το Δομνινάκι παρακαλώ!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Δομνινα μου,καλημερα καλα αποτελεσματα.Και εννοειται οτι ολες οι προσευχες μας ειναι για το δομνινακι σου.Και να εισαι σιγουρη οτι θα εισακουστουν κουκλιτσα μου.

Θενα μου πως εγινε βρε κοριτσακι μου και σε εφτασε ετσι το αγχος.Κοιτα μην το παρακανεις με τα χαπια,ομως εντακει;Να προσεχεις τον εαυτο σου.

Μαρτζι μου τι να σου πω κι εγω σιγουρα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι αυτο που σε κανει να νιωθεις εσυ ανετα.Αν νομιζεις πως τον αλλο μηνα θα εισαι πιο ετοιμη και χωρις το αγχος,με αδειες και τα σχετικα,τοτε καντο.Παντως αν ερθεις τελικα στην πολη μας,να ξερεις οτι θα ειμαι κοντα σου.

Τα νεα μου,ο μπαμπακας ακομα στην κλινικη,ευτυχως ειναι καλυτερα.Εγω βεβαια ειμαι πολυ κουρασμενη και κυριως ψυχικα.Σημερα πηγα να δω λιγο και το κοριτσακι μου,γιατι μου ειχε λειψει παρα πολυ,με κρατησε στην αγκαλιτσα της και μου ελεγε να μη στεναχωριεμαι και θα γινει καλα ο παππουκας.Με ελιωσε βρε κοριτσια,ενιωσα θαρρεις κι ημουν εγω το παιδι κι εκεινη η μητερα.......

Αυτα,καλο Σ/Κ,δεν ξερω αν θα προλαβω να ξαναμπω γιατι θα παω να πιασω "βαρδια",φιλακια σε ολες.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...