Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Margi μου.. δεν έχω χάσει ούτε την πίστη αλλά ούτε και την ελπίδα μου.. Δυστυχώς η κατάσταση της μητέρας μου είναι μη αναστρέψιμη.. είναι καθαρά θέμα χρόνου.. για το λόγο αυτό ήθελα να της έδινα μια τελευταία χαρά προτού "φύγει".. Δεν τα κατάφερα όμως..

Ελπίζω αύριο τα νέα να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα.. Μόνο αυτό..

Αλήθεια, εσύ για του χρόνου βρήκες σπίτι ή θα νοικιάσεις το ίδιο;

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Domnina,χαίρομαι που συνεχίζεις να έχεις πίστη.Μπράβο σου, κοριτσι μου! Μπράβο που είσαι δυνατή....Πιστεύω πως θα μας έχεις καλά νέα αύριο...

Εγώ μάλλον θα κλέισω το ίδιο σπίτι για του χρόνου. Επειδή όμως δεν ξέρω ακόμη αν θα είμαι στον ίδιο τόπο ή σε κάποιο από τα γύρω χωριά δεν κλέινω τίποτα από τώρα....Μόλις μάθω πού θα είμαι, θα ξεκινήσώ και θα βρω σπίτι εκίνη την εποχή....

Εδώ βρέχει από το μεσημέρι. Κλείστηκαμε μέσα κι έλεγα να πάω για μπάνιο πριν αδιαθετήσω (περιμένω όπου να' ναι...Είμαι στην 27η μέρα του κύκλου...). Πρέπει κι εγώ να αποφασίσω σε ποιον θα κάνω το χειρουργείο....Στα Γιάννενα ή στη Θεσσαλονίκη; Ο άντρας μου είναι υπέρ του γιατρού στα Γιάννεννα, εγώ κλίνω προς θεσσ! τό οικονομικό θα κρίνει την απόφαση καθοριστικά.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μάρτζι μου να πας στον γιατρό που σε κάνει να αισθάνεσαι ασφάλεια και σιγουριά.. Η υγεία σου πάνω απ' όλα...

Μακάρι να μείνεις και του χρόνου εκεί που είσαι τώρα αφού σου αρέσει τόσο πολύ..

L2qIp2.png

Δομνίνα, βρίσκομαι σε μεγάλο δίλημμα! Κι ο γιατρός στα Γιάννενα καλός είναι, αλλά αυτός στη Θεσσαλονίκη φάνηκε τόσο σίγουρος για τον εαυτό του! Μου έδωσε την εντύπωση πως μετα από αυτόν δεν θα ξαναμπώ σε χειρουργείο! Εχω λίγες μέρες να το σκεφτώ ακόμη....Ελπίζω να πάρω την σωστότερη απόφαση.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κοριτσάκια μου καλή σας μέρα!

Έκανα τον υπέρηχο σήμερα ο οποίος δυστυχώς δεν ξεκαθάρισε το τοπίο μιας και το ενδομήτριο έχει εικόνα εγκυμοσύνης αλλά και έλευσης περιόδου. Ο μόνος τρόπος για να δούμε τι συμβαίνει είναι η χοριακή, το αποτέλεσμα της οποίας θα το έχω αργά το απόγευμα.. Ελπίζω να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο ανώδυνο γίνεται..

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων της μητέρας μου δεν είναι καλά.. Είμαστε πολύ κοντά στο τέλος και μάλλον δεν θα ξαναβγεί από το Νοσοκομείο..

Ότι νεότερο έχω θα σας γράψω..

Μάρτζι μου εγώ θα πήγαινα στη Θεσσαλονίκη..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δομνινα μου πραγματικα δεν ξερω τι να πω....μακαρι τα πραγματα να γινουν οσο πιο ανωδυνα γινεται.Βλεπω οτι σου εχουν πεσει ολα μαζεμενα,κι η μανουλα σου ειναι δυσκολα,και σε καταλαβαινω απολυτα.

Μπηκε και μενα ο πατερας μου χθες εσπευσμενα σε κλινικη με ενα απερχομενο πνευμονικο οιδημα.Μας ειπαν οτι ευτυχως που πηγαμε εγκαιρως..Κι ενω ηταν καλυτερα και μας ειπαν οτι οι εξετασεις ηταν ενταξει και αυριο θα βγει,τωρα του εκαναν ενα υπερηχο στην καρδια και ειπαν πως ειδαν βουλωμενη μια αρτηρια.

Κοριτσια τα εχω χαμενα,ο μπαμπας εχει ηδη ενα 3πλο μπαιπας πριν 11 χρονια,και τωρα στα 82 πιστευω οτι δεν ειναι για επεμβαση.Πραγματικα δεν ξερω τι θα κανω,και πρεπει να προσεξω και τη μαμα μου.Το σιγουρο ειναι οτι θα παρουμε και 2η γνωμη αλλα δεν ειμαι καθολου καλα..........

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μανουτίτα μου οι γονείς μας είναι γονείς ότι ηλικία κι αν έχουν.. Το ίδιο αγωνιούμε γι' αυτούς και προσευχόμαστε για το καλό τους..

Εγώ έχασα τον πατέρα μου πριν 18 χρόνια σε ηλικία 19 χρονών.. Η μητέρα μου στάθηκε και πατέρας και μητέρα για μας..Ποτέ δεν ήταν τυχερή στη ζωή της.. Πάντα αντιμετώπιζε ένα σωρό δυσκολίες και ατυχίες αλλά σε όλα αυτά βγήκε παλικάρι... Είναι άδικο να ταλαιπωρείται τώρα... για αυτό το λόγο και μόνο παρακαλώ να φύγει όσο το δυνατόν συντομότερα για να ησυχάσει..

Μήπως μπορέσουν να την ανοίξουν την βουλωμένη αρτηρία με απλό μπαλονάκι;;; λέω εγώ τώρα.. Κουράγιο κοπελάρα μου! Τα βουνά δεν καταλαβαίνουν από χιόνια...

L2qIp2.png

Αχ βρε κορίτσια μου τι γινετε:(:(:(

Δομνινα μου εγω θα σου να πανε όλα καλα και για την μαμα σου αλλα ελπίζω και για ενα θαυματακι για εσένα!!!! ?Μακαρι να πανε όσο γινετε καλύτερα!!

Μανουνιτα μου περαστικά σας ελπίζω να μην χρειαστει να κάνει εγχειρηση, όλα θα πανε καλά μην στεναχωριέσαι.

Μαρτζυ μου οπως νιωθεις πραξε ετσι ωστε να νιωθει σιγουρια!! Οτι και να κανεις νομίζω οτι συντομα θα ξεκαθαρισει το τοπίο!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Αχ κοριτσακια μου ευχαριστω πολυ για τη στηριξη να ειστε καλα.

Δεν ξερω αν και εχουμε περασει πολλες φουρτουνες με θεματα υγειας και μαλιστα σοβαρα,κι ημουν βραχος για ολους.Τωρα ξαφνικα νιωθω οτι δεν αντεχω αλλο πονο,δομνινα μου δε θελω αλλα χιονια στα βουνα(οσο εγωιστικο κι αν ακουγεται αυτο) θελω για μια φορα να τρεξω ανεμελη σε ενα λιβαδι.........

συγγνωμη ειμαι καπως σημερα,ισως να μην εχω αλλες αντοχες αν και ξερω οτι θα πρεπει να ψαξω και να τις φερω παλι στην επιφανεια,γιατι με χρειαζονται ολοι αυτη τη στιγμη.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μανουτίτα μου να ήξερες πόσο σε καταλαβαίνω..

Και στη δική μου οικογένεια έχουν συμβεί διάφορα πράγματα.. και μάλιστα πάρα πολύ σοβαρά.. Και πάντα εγώ εκεί.. βράχος.. Δεν μου βγαίνει όμως κάτι διαφορετικό.. Εγώ προσωπικά δεν θέλω να με λυπούνται.. ούτε να με παρηγορούν.. προτιμώ να αντιμετωπίζω κάθε φορά τον πόνο μου μόνη μου όπως μόνο εγώ ξέρω..

Αυτή τη φορά έχω τουλάχιστον τον άνδρα μου.. κάτι είναι κι αυτό.. Αλλά ξέρω πολύ καλά πόσο θα ήθελες να μπορέσεις να ακουμπήσεις εσύ κάπου αλλού και να αντλήσεις εσύ δύναμη για μια φορά από κάποιον άλλο άνθρωπο...

Σε έχουν ανάγκη... το καταλαβαίνω.. αλλά πρώτα απ' όλα πρέπει να κοιτάξεις τον εαυτό σου και ύστερα τους υπόλοιπους.. Το να κλατάρεις αυτή τη στιγμή είναι το μόνο εύκολο και πίστεψέ με δεν είναι καθόλου ωραία εκεί κάτω...

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Αχ δομνινα μου πιστεψε με,εχω βρεθει κι εγω εκει "κατω" και ξερω πως ειναι.

Οταν ειχε παθει ο μπαμπας μου το πρωτο καρδιακο επεισοδιο,ειχα την κορη μου λεχουδι,τη μαμα μου να εχει χασει το μυαλο της και να μη βγαζει λεξεις για μερες και εγω να πρεπει να ειμαι εκει.

Οταν αρρωστησε ο αδερφος μου σοβαρα,οι δικοι μου κοντεψαν να χασουν τη γη κατω απο τα ποδια τους,και τοτε η κορη μου πηγαινε παιδικο σταθμο ηταν κατω απο 5 ετων.Επρεπε να βρω τη δυναμη και να κανω τον "καραγικοζη" για ολους,δεν ηξερα ποιον να πρωτοστηριξω,θυμαμαι οτι εκλαιγα μονο τα βραδυα που ξαπλωνα στο κρεβατι γιατι επρεπε να προστατεψω και τη μικρη μου,βιωσα τη διακοπη και την παλλινδρομη μετα,ταυτοχρονα με τα υπολοιπα ζορια και ενιωθα οτι δεν μπορουσα να θρηνησω για οτι ειχα χασει.

Ολοι μου λενε πως ειμαι δυνατη,και ξερω πως θα το αποδειξω για ακομη μια φορα,ευτυχως εχω τον αντρα μου διπλα μου και τωρα και τον αδερφο μου,γερο και δυνατο.Το κοριτσακι μου απο χθες μενει στην κουνιαδα μου,ετσι ωστε να ειμαι ησυχη για εκεινη και να μπορω να κινουμαι ελευθερα,μιας και ειμαι αρκετες ωρες στην κλινικη.

Τι να πω,κοριτσακι μου,καποια στιγμη,το chryssaki μου ειχε πει το εξης και μου ειχε μεινει:η τυχη μας ειναι,να ειμαστε δυνατες,σα να μην εχουμε δικαιωμα στη λυπη.Ας παιξουμε σωστα αυτο το ρολο.

Καπως ετσι νιωθω αυτη τη στιγμη,ειστε οι μονες που ανοιξα την καρδια μου αυτη τη στιγμη,και σας ευχαριστω απο την ψυχη μου που ησασταν εδω για να με ακουσετε.

Σας αφηνω θα ερθει η μανουλα μου σε λιγο,αν χαθω μην ανησυχησετε,θα τρεχω,θα σας ενημερωσω,σας φιλω.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μανουτίτα μου γλυκιά..

Πόσα κοινά έχουμε μεταξύ μας.. Κι εγώ είμαι η "δυνατή" της οικογένειας.. Εγώ πρέπει να παρηγορώ τα αδέρφια μου, να τους κρατώ το χέρι, να τα στηρίζω όπως μπορώ και να κάνω και τον καραγκιόζη.. Δυστυχώς δεν κλαίω εύκολα.. Και λέω δυστυχώς διότι με το κλάμα αποσυμφορίζεται ο οργανισμός.. αναπνέει πιο ελεύθερα.. απελευθερώνεται..

Κι εγώ θα είμαι εκεί, θα τρέχω για όλους και για όλα.. αλλά δεν με πειράζει.. με το δικό μου τρόπο θα θρηνήσω κι εγώ αλλά πολύ αργότερα..

Αν μπορούμε να βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο μη διστάσεις να μας το πεις.. Περιμένουμε ενημέρωση..

L2qIp2.png

AX ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΕΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΥΛΕΣ Κ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΘΕΟΣ:rolleyes:

ΔΟΜΝΑ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΙΝΗ ΤΕΛΕΙΑ ....ΘΥΜΗΘΙΚΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ (ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΜΩΣ)ΕΚΕΙΝΗ ΕΚΑΝΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 40 ΠΟΥ ΚΑΡΤΑΦΕΡΕ Κ ΚΡΑΤΗΣΕ ΕΝΑ ΕΜΒΡΙΟ Κ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΗΝΑ ΕΚΓΥΜΟΣΙΝΗΣ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΘΑΝΕ Κ ΑΥΤΗ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΕΙΕΣ ΠΕΡΗΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΙΟ ΓΕΡΟΣ Κ ΔΥΝΑΤΟΣ....... ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΛΙΜΑ ΤΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΙΟΣ!

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΞΑΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ......ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΡΧΙΣΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΤΙΝΑΓΜΑΤΑ Κ ΤΑ ΚΑΡΔΙΟΧΤΥΠΙΑ:( Κ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΗΡΟΤΕΡΕΨΕΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΙΣ.....

ΔΟΜΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΙΑΚΗ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Θένα μου κι εσύ δεν έχεις περάσει λίγα ζόρια.. Μόνο και μόνο αν σκεφτείς ότι έχεις ήδη 3 παιδιά στην ηλικία που είσαι φτάνει.. Ζωή να έχουν και τα τρία αλλά οι υποχρεώσεις, τα άγχη και οι στενοχώριες πολλές..

Καλά έκανες που πας νωρίς.. καλύτερα να το προλάβεις τώρα στην αρχή παρά αργότερα..

Εννοείται πως θα ενημερώσω μόλις έχω κάτι!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...