Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Ε, όχι!!! Γιατί, ρε γαμ...;;Αχ, βρε κοπέλα μου, γιατί να γίνει αυτό;

Ξέρεις όμως κάτι; Η Θένα έχει δίκιο....Ισως να πάρει μπροστά....Δεν χάθηκαν ακόμη όλα....Μπορεί την Δευτέρα να την δεις την χοριακούλα σου να έχει φτάσει στα ύψη και να τρελαθείς από την έκπληξη.....Οσο για εξωμήτριο, δεν νομίζω, μωρέ.....Μην σου περνάνε τέτοιες ιδέες, σε παρακαλώ! Δεν θέλω ακόμη ηττοπάθεια....Μέχρι τη Δευτέρα εγώ διατηρώ τις ελπίδες μου.....Από εκεί και πέρα θα κλάψουμε μαζί, αν δεν πάει καλά....Μέχρι τότε θέλω να έισαι δυνατή και να θυμάσαι πως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μάγδα, σωστά πράττεις....Ασε το Καλοκαίρι να περάσει χωρίς άγχος....Ζήσε με τον άντρα σου ωραίες και χαλαρές στιγμές....και αν δεν γίνει κάτι μέχρι τον Οκτωβρη, βλέπουμε....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εμένα πάλι από 'οσα μου είπε ο γιατρός μου, πιο πολύ με ανησυχεί το θεμα του αίματος....Ολα τα άλλα, κάπως θα διορθωθούν, αυτό όμως;;Πολύ τον ανησύχησε αυτό πάντως....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσάκια μου γλυκά..

Δεν έκλαψα κι ούτε πρόκειται να κλάψω.. Εντάξει.. μια ακόμη αποτυχία ήταν.. η επόμενη φορά θα είναι επιτυχημένη..

Προς το παρόν δεν θα ασχοληθώ καθόλου με το συγκεκριμένο θέμα.. Θα κανονίσω να πάω ταξίδι το καλοκαίρι και θα γυρίσω ανανεωμένη..

Εδώ θα είμαι πάντως μαζί σας και εύχομαι πολύ σύντομα να ακούσουμε από τα κοριτσάκια που ακολουθούν τα καλύτερα..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

να σας πω και εγω ρε κοριτσια, εχω ακομα μια ελπιδα...μακαρι να πιασει.

βρε margi να σου πω, μια χαρα λογικα μου ακουγονται παντως αυτα που σου λεει ο γιατρος, φαινεται καλος.μακαρι καποια στιγμη να τελειωσουν τα βασανα σας

εμεις χθες ειχαμε παρτι(!!!) του αντρα μου, ηρθαν οι γονεις του και η αδερφη του και μαγειρεψα κατι καναπεδακια και διαφορα αλλα και ημουν κομματια, ο μικρος ολη μερα κοιμηθηκε συνολο παιδια 1 ωρα το πολυ μιλαμε για ολη μερα και τη νυχτα 9 ωρες, συνολο 10 το 24ωρο...τι να πω, δεν ξερω, βεβαια ειναι σχετικα ησυχος τη μερα, δεν μας ενοχλει πολυ αλλα και να μας ενοχλει το καημενο δεν του δινουμε και πολλη σημασια. το βραδι ομως μας καθαρισε, ξυπνουσε συνεχεια, εγω κομματια, δεν μπορουσα ουτε να σηκωθω να τον θηλασω.αχ δεν ξερω, ειμαι πολυ κουρασμενη,θελω να κοιμηθω!!!!!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

αααα, ξεχασα να σας πω, βρηκα και αγορασα προσκλητηρια για τη βαφτιση του μικρου

απο 100? 38? τα πηρα

http://www.myikona.gr/default.aspx?catid=214&id=293

πως σας φαινονται;;;

λοιπον κεντρο κλεισαμε, φωτογραφο κλεισαμε, νονα κλεισαμε, προσκλητηρια κλεισαμε...εχουμε ακομα!!!!

ετσι μπας και σας φτιαξω λιγο τη διαθεση...

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Καλημερα,καλη βδομαδα και χρονια πολλα.

Ngeo μου ειναι πολυ ομορφα τα προσκλητηρια σας,με το καλο να γινει η βαφτιση κοπελα μου.

Δομνινα μου,πραγματικα σε θαυμαζω για τη σταση σου κοπελα μου.Σε παρακολουθουσα και παλιοτερα,απο το καφε εξωσωματικης(γιατι ξερω το chryssaki)και ειχα καταλαβει τι ανθρωπος εισαι,τωρα πια πειστηκα,για την ψυχουλα σου.Να ξερεις οτι περνουμε δυναμη απο σενα,κανε λοιπον οτι ονειρευτηκες,μεχρι την επομενη προσπαθεια σου,και εμεις θα ειμαστε μαζι σου.

Και κανονισε αν ερθεις Θεσ/νικη,θα χαρω πολυ να σε γνωρισω και απο κοντα.

Φιλακια σε ολες.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Εδώ είμαι κι εγώ.. πήγα σήμερα και έκανα επαναληπτική χοριακή και ειλικρινά ελπίζω να έχει μηδενίσει για να μην έχω ιστορίες.. το στήθος μου πονάει πολύ, δεν έχω αδιαθετήσει ακόμη και μου έχουν σπάσει τα νεύρα στην κυριολεξία..

Το καλό είναι ότι κλείσαμε εισιτήρια για Καναδά.. Φεύγουμε στις 18 Ιουλίου (αν μας το επιτρέψει η υγεία της μητέρας μου) και γυρνάμε στις 26 Ιουλίου.

Το θέμα παιδί το αφήνω πίσω μου προς το παρόν.. Όταν και όποτε αισθανθώ έτοιμη θα δούμε τι θα κάνουμε.. Προς το παρόν θα πάω από βδομάδα στο κέντρο να συζητήσω με το γιατρό τι επιλογές έχουμε και θα δούμε..

Εσείς να συνεχίσετε να γράφετε ευχάριστα πράγματα και να σκέφτεστε πάντα τα καλύτερα..

Μάρτζι και Μάγδα για σας το λέω.. Με ακούτε;

Σας φιλώ όλες πολύ και γλυκά!

L2qIp2.png

Κορίτσια δυστυχώς άσχημα νέα.. Η χοριακή 141,2 αλλά πριν προλάβετε να χαρείτε ο γιατρός ανησυχεί πλέον... Την Πέμπτη θα πάω να κάνω υπέρηχο και χοριακή ξανά και προσευχόμαστε πλέον να μην είναι εξωμήτριο..

Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να σχολιάσω οτιδήποτε άλλο..

Σας ευχαριστώ για τις σκέψεις σας και τις ευχές σας και ελπίζω όλα να πάνε τέλεια για όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια.

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Δομνα μου δεν ξερω τι να σου ευχηθω:roll::roll: απο τη μια να παει καλα η εγκυμοσινη αν τελικα συνεχιστει απο την αλλη μακαρι να μην ειναι εξωμητριο ειναι τοσο αβεβεο ολο αυτο ......ολα να παρουν το δρομο τουσ ασ γινουν οπωσ θελουν αρκει το αποτελεσμα ολου του γοργοθα εστο κ αργα μια μερα να σε δικαιωσει .

περημενουμε νεα σου

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Δόμνα, εύχομαι να μην είναι εξωμήτριο και να πάρει μπροστά το γλυκούλι μου! Δεν ξέρω τι να πω....είμαι λυπημένη...

Μανουτίτα μου, δεν εμέινα τελικά Θεσσαλονίκη....Πήγαμε την άλλη μέρα το πρωί στην Κάτερίνη και μείναμε εκεί μέχρι σήμερα το πρωί...

Τώρα είμαι στο σπίτι δίπλα στη θάλασσα....Εχει βροχερό καιρό....Είναι λίγο μελαγχολικα...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Απο μελαγχολια,αλλο τιποτα μαρτζι μου,δεν πειραζει κοπελα μου,ευχομαι να συναντηθουμε σε χαρες!!!!

Δομνινα μου,ευχομαι πραγματικα οτι καλυτερο και οτι πιο ανωδυνο για σενα,ειμαστε εδω και το ξερεις.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Ελπίζω αύριο το πρωί να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον έναν τρόπο ή με τον άλλον.. Αν είναι να'ρθει ας έρθει.. αλλιώς ας προσπεράσει..

Η μητέρα μου μπήκε σήμερα στο νοσοκομείο.. οπότε όλα τα υπόλοιπα μπαίνουν πλέον σε δεύτερη μοίρα..

Σας ευχαριστώ όλες για τις σκέψεις και τη θετική ενέργεια.. Εννοείται ότι μόλις έχω νεότερα θα ενημερώσω..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Ax, βρε κοριτσάκι μου! Πόσα πια θα περάσεις;

Μακάρι να πάνε όλα καλά. Περαστικά στη μανούλα σου.......Θα' θελα τόσο πολύ να ήμουν εκεί να σε έπαιρνα μία αγκαλιά! Κάνε κουράγιο κι ο Θεός είναι μεγάλος...Μπορεί καμία φορά να νομίζουμε πως μας ξέχασε ή μας εγκατέλειψε, αλλά είναι εκεί και μας βοηθάει....

Κάποτε σε αυτό το φόρουμ είχα διαβάσει το εξής συγκλονιστικό....Κάποιος, λέει, έφτασε στο τέλος της ζωής του. Συνάντησε τότε τον Χριστό και μαζί μεταφέρθηκαν σε μία παραλία...Ο Χριστός του είπε ότι ήταν μαζί του πάντα κι αν δεν τον πιστεύει ας κοιτάξει την πορεία του στην άμμο...Πράγματι πάνω στην άμμο υπήρχαν πατημασιες από δύο άτομα που προχωρούσαν μαζί....Σε κάποια όμως σημεία υπήρχαν πατημασιές από ένα άτομο μόνο....Παραπονεμένος λοιπόν ο άνθρωπος γύρισε στον Χρισό και Του είπε..."Χριστούλη μου, εγώ αυτές τις δύσκολες στιγμές σε ήθελα δίπλα μου.....Εσύ όμως δεν ήσουν!" Και ο Χριστούλης χαμογελώντας του απάντησε: " Αυτές τις δύσκολες στιγμές ποιος νομίζει ότι σε κρατούσε στους ώμους Του, για να μην πέσεις;"

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...