Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

αχ ποσο τρελη ειμαι εσυ εχεισ την αναμονη σου κ εγω γκρινιαζω:oops::oops:

ασ πανε ολα καλα κ ασ περημνουμε κ μερεσ(λεμε τωρα μερεσ:tongue:)

σημερα θα παω για δουλιτσα η μαλλον αγκαρια στην πρωιν δουλεια μου στο βιντεο κλαμπ 8:30 - 11:confused: κ αυριο θα παμε διημερο αν κ απο καιρο ημαστε ψιλοχαλια:( αλλα τουλαχιστων θα ξεφυγουμε;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπήκα κι εγώ!!! Δομνίνα μου, να μην σου λέω πράγματα που δεν γνωρίζω, δεν μπορώ να ξέρω αν είναι καλή ή όχι η χοριακή....Θα ξέρουμε πολύ σύντομα την συνέχεια.....Θα σου πω μόνο πως εύχομαι να είναι όλα καλά, το δομνινάκι να το παλέψει και να νικήσει....Ομως, πιστεύω πως έχει δίκιο η Μηλίτσα. Αφού προχθές ήταν 39, χθες 49, σήμερα μπορεί να φτάσει 65, άρα να ο διπλασιασμός ανα δύο μέρες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Τα δικά μου τώρα...Ο γιατρός πολύ καλός.....

Του έκαναν εντύπωση τα όσα πέρασα....Είπε ότι πρέπει κάποια πράγματα να μπουν σε σειρά....Τι πρέπει λοιπόν να κάνω; 1ον, εξέταση κολπικού υγρού να δούμε μην τυχόν κι υπάρχουν μικρόβια, 2ον, εξέταση σπερμοδιαγράμματος ο άντρας μου, 3ον αφαίρεση πολύποδα 'η σε αυτόν ή όπου εγώ επιθυμώ......

Επίσης τι δεν του άρεσε ( κρατηθείτε!, έπαθα πλάκα...)

Είδε στην σαλπιγγογραφία που έκανα ότι όταν μου αφαίρεσαν την σάλπιγγα στο εξωμ'ητριο, αντί να την αφαιρέσουν όλη ( όπως έπρεπε ) μου άφησαν ( οι άθλιοι) ένα κομμάτι της....Αυτό είπε ότι είναι πολύ επικίνδυνο, γιάτί αν δεν καταφέρω να μείνω έγκυος φυσιολογικά και πάω για εξωσωματική, μπορεί να έχω δεύτερο εξωμήτριο σε αυτό το κομμάτι!!! Αρα, πρέπει να γίνει λαπαροσκόπηση να το αφαιρέσουμε...Πάω τώρα ή δεν πάω στον ηλίθιο γιατρό που μου έκανε την επέμβαση του εξωμητρίου να ζητήσω τον λόγο ναι ή όχι;

Επίσης δεν του άρεσε η υπόθεση με το αίμα μου ( θυμάστε που σας έλεγα για μία θετική koombs, ενώ έχω θετική ομάδα αίματος;).Αυτό θέλει ψάξιμο. Μπορεί, λέει, να μείνω έγκυος κια το αίμα μου να αποβάλει το έμβρυο....Γενικώς με χαρακτήρισε δύσκολη περίπτωση ως προς αυτό το τελευταίο, γιατί δεν του έχει ξανατύχει

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Μπορεί να μου κάνει την επέμβαση εκείνος, είπε...Η τιμή του κυμαίνεται από 500 ως 1300 ευρώ, ανάλογα με το τι θα βρει και τι θα διορθώσει....Γενικώς φάνηκε πολύ σίγουρος...Η κλινική ζητάει 450 ευρώ και 300 ο αναισθησιολόγος....Σύνολο 2000....Τι θα κάνω δεν ξέρω....Μου έιπε πως και ογιατρός μου στα Γιάννενα είναι πολύκαλός σε αυτά τα θέματα και να το συζητήσω και μαζί του...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

αμαν κοριτσι κ αλλοσ γοργοθασ σε βρηκε:confused:

ποτε θα ησυχασεισ σου ειπε!?καμια καλυτερη τιμη δεν κανει αμαν ολο ζητανε λεφτα:mad::-x:-x τι πιθανοτητεσ σου δινει να μινεισ με εξοσωματικη σου ειπε?

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Οχι, δεν είπε τίποτα για εξωσωματική....Πρέπει να διορθώσουμε πρώτα όλα όσα μας κρατάνε πίσω, να κάνουμε επίτελεους κάποιες προσπάθειες φυσιολογικά ( γιατί είπε ότι στην ουσία με τόσα που μας έτυχαν δεν κάναμε και σωστές προσπάθειες, αφού ούτως ή άλλως δεν υπήρχε περίπτωση εγκυμοσύνης με 3 πολύποδες)....Αν δεν μείνω μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, τότε εξωσωματική.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Δυστυχώς κοριτσάκια δεν προχωράει το πράγμα.. 54 η χοριακή.. Ο γιατρός είπε να κόψω τα φάρμακα και μέσα στην επόμενη βδομάδα να πάω από το κέντρο να μιλήσουμε..

Πάμε γι' άλλα..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

δομνακι εγω μια χαρα το βλεπω βρε κοριτσι μη κανεισ κανα αστειο περιμενε μεχρι εσχατου ειναι πολυ νορισ σχεδον ειναι διπλασιο κ εισαι μεσα στα ορια ετσι ειχε πει κ σε μια κοπελα στο φορουμ που ειχε 79 δεν θυμαμαι πια εβδομαδα κ τελικα εχει ενα κοριτσαρο τωρα ....κατσε ακομα μια εβδομαδα κανε απο μονη σου ανα 2 μερεσ χοριακη κ μετα βγαλε συμπερασμα ετσι ημουν κ εγω σου ειπα.....μην βγαζεισ βιαστικα συμπερασματα;)

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Θένα δεν είναι βιαστικά συμπεράσματα..

Χοριακή έκανα 7/6 και ήταν 35. Στις 9/6 ήταν 50 και σήμερα 10.6 54.... είναι πασιφανές ότι δεν πάει καλά..

Χοριακή θα κάνω πάλι τη Δευτέρα γιατί φοβάμαι για εξωμήτριο..

Θα μιλήσω με το γιατρό το βράδυ και θα δούμε τι θα μου πει

L2qIp2.png

Πιεσα τον εαυτο μου ολη μερα να μην μπω και αγχωθω περισσοτερο,και μεταφερω και το αγχος μου στη δομνινα.Τι να πω βρε κοριτσι μου,πραγματικα δεν ξερω.Καλυτερα να μιλησετε με το γιατρο σου,εκεινος ξερει παραπανω.Ευχομαι παντως να πανε ολα καλα,να ξερεις οτι δεν εισαι μονη και εκτος απο τους αγαπημενους σου που εχεις στο πλαι σου,εχεις και μια διαδυκτιακη παρεα που σε νοιαζεται.Σου στελνω μια αγκαλια.

Μαρτζι μου τι να πω και για σενα,απ'οτι βλεπω η περιπετεια συνεχιζεται.Το καλο ειναι οτι μπηκαν τα πραγματα σε μια σειρα,και απο εδω και περα,βλεποντας και κανοντας.Ο γιατρος πως σου φανηκε,σαν ανθρωπος και σαν επιστημονας,εμεινες ευχαριστημενη;Υποθετω οτι εφυγες απο την πολη,κριμα που δεν μπορεσαμε να βρεθουμε.Δεν πειραζει ισως προκυψει αλλη φορα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Δομνινα μου δεν ξερω τι να πω..... πολύ λυπαμαι:(:(:(

Μαρτζυ μου νομίζω πως τα πραγματα θα μπουνε πια σε μια ταξη!!!!!

Κοριτσια πιστευω πως για όλες μας αργα ή γρηγορα όλα θα πανε καλά!!!!

Εμεις τελικα πηραμε αντιβιωση norvadex και καρνιτινη και μετα απο 3 μηνες επαναληψη σπερματοδιαγραμματος!!! Ο ουρολογος μας ειπε να μην κανουμε σπερματεχυση και λεω να περιμενω μεχρι τον Οκτ!!! Τωρα για την επαναξεταση που εχω τελος του μηνα για την συμβατοτητα βλενας σπερματος λεω να την αναβάλω για τον αλλο μηνα να δρασει λίγο η θεραπεια του συζυγου!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...