Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

οχι βρε σου λεω καλα θα ειναι το σπορακι σου αφου ανεβικε ειναι πολυ καλο σημαδι εγω πιστευω στο ειπε ο γιατροσ ετσι μη γινει κατι κ μινεισ με τη χαρα να κρατισει πισινη δλδ αλλα εσυ να εισαι σιγουρη μονο ετσι θα μθνει μαζι σου;) κανονικα καθε 2 μερεσ θελει χοριακη θα μινεισ στο τοπο μεχρι να ακουσεισ καρδια ..αχ ποσο σε καταλαβαινω εγω οταν το εμαθα επερνα κ ενα αντικαταθλιπτικο κ επρεπε να το κοψο μαχαιρι κ ελεγα μηπωσ παθει κατι το μωρο ασε πολυ ζορι αλλα ολα καλα ειχα κανει κ 2-3 υπερηχουσ κ δεν ακουγαμε καρδια ασε στα ποδια ειχε φτασει η καρδια αλλα στην ογδοη εβδομαδα την ακουσαμε κ τοτε μπορουσα να ανασανω σαν ανθρωποσ εκλεγα καθε βραδυ μια για τα χαπια μια γιατι δεν ηθελα να μηνω εγκυοσ αλλα αφου ηρθε τουλαχιστων να ειναι καλα !

τεσ πα τι σου λεω τωρα μακαρι ολα καλα να ειναι κ αυριο εστω κ λιγο να εχει ανεβει;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια! Δομνινακι μου,κι εμενα καλο μου φανηκε το αποτελεσμα αφου ειναι ανοδικη η χοριακη. Και ηταν νωρις να την κανεις. Η β χοριακη διπλασιαζεται ανα δυο-δυομισι μερες. Εσενα σε μια μερα σχεδον ημιδιπλασιαστηκε. Ε,καλο δεν ειναι; φιλακια,θα περιμενω τα νεοτερα. Ελπιζω να διπλασιαστει! Σου στελνω ολη τη θετικη μου ενεργεια και τις ευχες μου για το καλυτερο αποτελεσμα!

ένα μήλο την ημέρα...

Μηλιτσα σαν τα χιονια.........τι κανεις κοπελα μου,τα παιδια.ολοι καλα;

Δομνινα μου ευχομαι κοπελα μου να πανε ολα καλα,προσπαθησε να κανεις θετικες σκεψεις(οσο δυσκολο κι αν ειναι αυτο),θα περιμενουμε νεα σου.

Ματρζι μου δεν εχουμε νεοτερα απο σενα,μακαρι να ακουσεις τα καλυτερα νεα απο το γιατρο.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια..

Ήρθα κι εγώ.. Πήγα το πρωί στο κέντρο, μου πήραν το αιματάκι και μίλησα και με το γιατρό.. Καταρχήν τα αποτελέσματα θα τα έχουμε γύρω στις 4.. Οπότε υπομονή μέχρι τότε..

Ο γιατρός μου είπε να κάνω λίγο υπομονή και να μην προδικάζω τίποτε μέχρι να πάρουμε τα αποτελέσματα.. Έχουν δει πολλά τα μάτια του λέει και τον πιστεύω..

Απλά στενοχωρήθηκε κι αυτός.. Αλλά ας κάνουμε λίγο υπομονή.. πολύ απλά το Δομνινάκι μπορεί να μου κάνει κόνξες από τώρα.. θα βγει κι αυτό στραβόξυλο σαν τον πατέρα του!

L2qIp2.png

αληθεια βρε Δομνα μου γιατι τοση ωρα μια χοριακη? εμενα σε μια ωρα ηταν ετιμη κ στα τρια παιδια κ σε διαφορετικουσ μικροβιολογου!εκτοσ κ αν δε το βαζουν αμεσοσ στο μηχανιμα!

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Δομνινα μου περιμενω με αγωνια!!! Ολα θα πανε καλα:):)

Μηλιτσα μου καλως ηρθες και απο εδω!!! Χαθηκες βρε!!!! Τι κάνεις?? Η μικρη τι κάνει?? Μηλαρακι ενα φυτο μου επιασε σαν αραχνιτσα να το πω ....σαν ασπρο χνουδακι ...και δεν μπορω να το συνεφερω!!!! Θα κολησει και την λεμονια μου αυτό το σκασμενο!!! Το ψεκασα με νερο σαπουνι και λαδι!!! Εσυ ξερεις κανενα γιατρικό???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια πήρα τηλέφωνο στο κέντρο και ακόμη δεν τους έχουν πάει τα αποτελέσματα. Μου υποσχέθηκε όμως η κοπέλα να είμαι η πρώτη που θα ενημερώσουν.. κάτι είναι κι αυτό.. Οπότε η αγωνία παρατείνεται..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...